icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

happysmile
11. júl 2011

ahojte dievcata tak aj dnes zacinam znova, "naostro"... min.tyzden bolo len taky ma skusku 😀 ja som dietku porusila vez vikend, lebo mladsia mala narodky a to sme mali same party. ale od dnes uz vazne podla pravidiel 😎
chcem sa vas spytat, take tie nutricne tycinky - musli, to patri do 3skupiny? ci mozem aj neskor ako do 12.00? ale asi ked je tam cukor?! ved vy odbornicky, mi isto poradite 😉

gebeente77
11. júl 2011

@teri3 Teri, ja vobec necvicim 😀 ani trosku 😀 ten maraton som mala zajednany uz davno predtym nez som zacala s touto dietou - a to skor tak pre draheho ako pre seba 😀

tiffanka
11. júl 2011

@luciapejkova :o))) tabuľka napadla aj mňa minulý týždeň... ale potom som to zavrhla, lebo neviem, či sa všetky k tomu stravovaniu rovnako staviame, tak aby niekto nebol demotivovaný a aby zbytočne netrpel...lebo niekto sa nemusí až tak snažiť a ide mu to ako po masle a niekto striktne všetko dodržiava a výsledok je chabý 😖 ...ale ja som len rada, ak ste teda viaceré za 🙂 😉
Neviem ako si tú tabuľku presne predstavujete /vzhľad/, ale dcéra dávnejšie urobila takéto tabuľky /bábätiek/: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/augustovemil...

tiffanka
11. júl 2011

...a tabuľku by sme mohli aktualizovať raz do týždňa 🙂 Hm?

emily_666
11. júl 2011

ahojte babeny, pridám sa k vám, doteraz som vás len čítala, ale dneska mám chvílku čas, tak aj píšem 🙂
držím dietu už mesiac, lepšie povedané, nič sladné, žiadne sladené minerálky, samé ovocie a zelenina, chvalabohu aj s nejakým uspechom, z povodných 68,2 na 62,8 - možno sa vám nezdá tá vaha velká, ale pri mojej výške 157 cm je to dosť 😠
odo dnes sa stravujem podla norbiho,
R: kusok cuketového kolačika s kávou, O: cuketová čina+cestoviny, O: cuketová praženica s rajčinami V: bude asi na 2x jogurt a mäsíčko - urodilo sa cuketky, treba ju jesť
🙂
som velmi rada, že tu táto téma je, spolu sa môžme viac motivovať

palvinka
11. júl 2011

ahojte baby, tak idem sa pochváliť za týžeň som dala dolu 1,5 kg 🙂 , a to sa fakt že netrápim a papala som aj sladké jedlá k obedu 😅 , no ale večera už len zeleninka so syrom alebo prípadne aj s maskom 🙂

Teraz mám 74,6 kg tak uvidíme koľko bude ukazovať váha za týždeň. Fakt na moju škodu, že som sa takto nezačala stravovať už dávno, som mohla už teraz cez leto byť kosť 😀 , no nevadí hlavne že som začala.

Babule musíme to vydržať!!!!! A verím tomu, že už ku koncu leta budú na nás vidno aj dajaké výsledky 😵

luciapejkova
11. júl 2011

@tiffanka NO vieš čo mne sa tie tabulky pozdávaju ved tie ktore chcu daju vahu tie ktore nie tak nie ale podla mna kazda z nas vie kolko asi chce schudnut a akym tempom neni to o nahanani sa jedna pred druhou aspon ja by som to tak nebrala ide o to aby nas to motivovalo vzdy vpred,neviem co povedia ostatne no ja som za 🙂 😉

zofrinka
11. júl 2011

Ahojte kočky!!! Som strašne demotivovaná!!!!!!! 😢 😢 😢 😢 😢 😢 po viac ako týždni fakt poctivého stravovania nemám dole ani deko, naopak, mám o kilo a pol navyše!!! To nieje normálne!!! Dokonca som bola niekoľkokrát aj cvičiť.....a nič!!! Som z toho strašne smutná!!! Už som si aj objednala knihu Norbiho, aby som vedela, kde robím chybu!!! Ešte ma napadlo, užívam Wobenzym, mám kúru na 10 týždňov, či mi ten nezabraňuje!!!!!! Lebo inam už fakt neviem!!!!!!! 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

zofrinka
11. júl 2011

a aj ja som za tabulku!!!!! Len ju niekto "skonštruujte" 🙂

luciapejkova
11. júl 2011

Inak dnes som si kupila u nás v knihkupectve knihu tak ju už čitam a zdá sa mi byť naozaj dobrá, 😉

palvinka
11. júl 2011

A to s tou 90 dnovou niečo na tom bude pravda, lebo ja som ju držala vo feb. síce som nevydržala tých 90 dní, ale iba polovicu čiže 45, schudla som z 82 kg na 74 čo je 8 kg, ale jak som skončila a začala som jesť tak to opäť išlo hore a pri 78 kg som začala s 13 dnovou drastickou dietou 😝 , počas ktorej som objavila norbiho update, takže som s radosťou trinásťdnovku zrušila po 5 dnoch hladovania, som ešte dva dni jedla a potom som sa od minulého pondelka s váhou 76 dala na toto stravovanie a veľmi som spokojná 😵 Dúfam, že vydržím aj nadalej a hlavne aby kilečká išli kusok po kusku dolu 🙂

palvinka
11. júl 2011

@zofrinka to mi je luto, že nešlo nič dolu a že máš dokonca navyše na váhe. Ale nezufaj, pokračuj dalej uvidíš, že sa to rozbehne 😉

palvinka
11. júl 2011

.....a za tabulku som aj ja 🙂

eerika
11. júl 2011

Ahojte baby 🙂 🙂 🙂 🙂 bohuzial vobec nemam cas sem pisat, ale rada by som vedela , co nove...vobec neviem , necitala som odkazy ..ak nieco pytajte sa cez postu 😉

eerika
11. júl 2011

co za tabulku.. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
a nezabudnite od soboty zacina v lunarnom kalendari stahujuci vplyv na organizmus, takze pojde vsetko lahsie 🙂 🙂 🙂 🙂 NEVZDAVAJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§nic

zofrinka
11. júl 2011

@eerika za akú dobu si ty schudla tie kilogramy???

eerika
11. júl 2011

CCA 3 MESIACE...TERAZ SA CHYSTAM VAZIT AZ KONCOM JULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ALE OPKUJEM MERAJTE SA BABY A NEVAZTE..NAPISTE SI TABULKU BOKY STEHNA PRSIA BRUCHO, TAM TO UVIDITE.VAHA SKRESLUJE AAJ 4 KG MENZES, MESIAC ATD...POKIAL STE NEBOLI NA wc TO VSETKO , TAKZE SA KAZDA DNES ODMERAJTE A KONCOM MESIACA POROVNAJTE A TAKETO POL KILA 20 dkg TO VOBEC NERIESTE !!!!!!!!!!!!MOJA KAMOSKA PO VELKEJ MA DOLU HNED 2 KG A NEZNAMENA TO ZE SCHUDLA..TAKZE VYSLEDKY NA NOHAVICIACH A SAMOZREJME MERAT MERAT MERAT

yamahafazer
11. júl 2011

aj ja som za tabulku inak ako som sa zacala takto stravovat od soboty tak uz mi ani chut tak na sladke nejde tak dufam,ze sa vydrzim takto stravovat dalej

eerika
11. júl 2011

DATUM: __________________

TELESNÁ HMOSTNOST __________________

OBVOD PASA __________________
OBVOD BOKOV ___________________
OBVOD HRUDNIKA ___________________
OBVOD STEHIEN ____________________

eerika
11. júl 2011

BUDEM RADA AK SA ODMERATE A KAZDA MI NAPISETE UBYTOK V CM....UVIDITE BUDETE TAKE STASTNE AKO JA VTEDY.PAMATAM SI AKO SOM SA TRAPILA , ZE KG NIC A ZUMBA 3 x..ALE POTOM TO NOHAVICE UKAZU..TERAZ V LETE AJ SATICKY A SUKNICKY.JA SOM INAK ZACALA TAK,E SOM SI ZOBRALA RIFLE C.28 A POVEDALA SI, ZE SA MUSIM DO NICH VPRATAT..NOSILA SOM VTEDY 31 A VERU TERAZ SU MI TIP TOP.BOLI DRAHE , TAKZE TO BOLA VELMI DOBRA MOTIVACIA

luciapejkova
11. júl 2011

No baby troška som študovala v knihe a je fakt dobrá a hlavne sa v nej pise ze zalezi na nas kolko a v akej dobe schudneme,pretoze ak budeme konzumovať veľa jedal počas dna zo skupiny 2 a 3 tak nase chudnutie bude automaticky pomalsie takze ak jeme doobeda vela chleba,sladkosti a pečiva tak je jasne že o týžden na vahe nebude -3 kg ale len -1 kg velmi dobre to tam vysvetluje,sice su tie veci dovolene ale len na nas zálezi kolko ich zjeme a ako budeme chudnut,fakt odporúčam knihu,treba si ju prejst ja som ju este ani nedocitala kukla som si hlavne tie skupiny co sa moze a co z mierou a fakt je to tam super rozpisane, 🙂

luciapejkova
11. júl 2011

@eerika Erika a kolko si vlastne schudla za 3 mesiace? 😉

luciapejkova
11. júl 2011

@zofrinka a ako si sa vlastne stravovala? Niekde som čitala že niekto najskor nieco priberie ale vraj to len organizmus sa brani a potom hned zacne zhadzovat len treba vydrzat verim,že je to dost deprimujúce ale vydrž este a uvidis o tyzden. Neskusala si sa merat? Mozno slo nieco v cm ci ani nie?

datelinka5
11. júl 2011

@palvinka nieco taketo som aj ja poskusala 🙂 🙂 🙂

zofrinka
11. júl 2011

@luciapejkova
@datelinka5 baby, ja ani neviem, dnes som z toho taká nas.......hnevaná, že som si povedala, že budem dnes všetko porušovať a zajtra zas pekne po poriadku!!! Tak som zjedla veľkú čokoládu, od nervov!!! Merať som sa nemerala, čakám, až tu kočeny vytvoria tú tabuľku a potom už nahlásim miery a váhu a nedám sa!!!!!!! Tie moje kilogramy nie a nie odomňa odísť, páči sa im u mňa!!!!!!!!!!! Dala som si cieľ.....do roka 30kg!!!!!!!! To musím dať!! Teraz mám 84, budúce leto to musí byť 54!!!!!!!!!!!!

zofrinka
11. júl 2011

@eerika máme ti to posielať cez forum, alebo cez poštu???

datelinka5
11. júl 2011

tak ked tu budu nejake tabulky aj ja sa nahlasim,lebo uz som asi presla vsetkym moznym ,knihu este doma nemam ale uz som sa vela aj od vas dozvedela,musime si to ale hlavne v hlave prestavit,lebo uz som aj ja nastvana na seba,ze s aneviem tych kg zbavit.spolu to dokazeme,citim to 🙂 🙂

zofrinka
11. júl 2011

...a potom sa všetky stretneme niekde na námestí a dáme si zmrzlinu!!! 😀 😀 😀

luciapejkova
11. júl 2011

@zofrinka Verim Ti,že si z toho zufala ja som tiez po dvoch detoch a poviem Ti nie a nie sa pohnut pod tu 80 teraz mam 86,3 ked som sa rano vazila,takže sme na tom podobne Ty si na tom este lepšie 🙂 😉 ,praveze to takto konci vždy myslim to jedenie čokolády,sme zo seba zufale,ze to nejde a potom si povieme tak uz len dnes vybodnem sa na to a zajtra zacnem odznova,chapem Ta aj ja som tak zacinala dokolecka dokola ale neni to spravne takto si vzdy len rozhadzeme nas metabolizmus ked už mas tu chut na sladke tak radsej si ho dopraj ale len doobeda a skus poobede vydrzat,mne zase to sladke ani nechyba ja som skor masozravec a mam rada sunku,syry a taketo veci,takze zajtra sa zmeraj,a nanovo zacni a skus sa zaťat niesi v tom sama,aj my bojujeme 😎 ,obezita je choroba a musime s nou konecne začať bojovať nic ine nam neostáva,tak sa drž a nevzdávaj,sme tu s Tebou! 🙂 😉

zofrinka
11. júl 2011

@luciapejkova Ja viem, že v tom niesom sama, veď už aj manžel so mnou "Norbuje", ale ma to štve, že to nejde dolu!!! Pri prvom tehu som pribrala 25kg, zostalo mi 10, druhé tehu - 15kg, ale zostalo mi zase 10. Takže som sa dopracovala až k tomuto horibilnému číslu!!! 84kg - pomaly vážim viac ako môj muž, ten má 85. Fakt som z toho znechutená!!!! Ale som odhodlaná a zajtra fakt od začiatku, s nahlásenými údajmi!!!!!!!!