icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

zofrinka
11. júl 2011

ved knižka už je na ceste ku mne, tak si to poriadne naštudujem a bude to supiš!!!

marecka
11. júl 2011

@zofrinka uz som tu pisala, co som citala, ze zo zaciatku sa moze pribrat kym si telo uvedomi, ze nemusi setrit z kazdeho jedla co mu das. kym si navykne ze treba spotrebovat co si mu dodala lebo zase pride nova varka.

za tabulku som 😉

par dni som sa neukazala, porusovala som co sa dalo ale som spat a skacem do toho rovnymi nohami hned od zajtra 😀

luciapejkova
11. júl 2011

AJ ja mam viac ako moj manzel ten ma 83 ale je pravda ze je štihli ako laň,neviem kde ma tie kg ale vyzera skvelo. Je čas to napraviť tak zajtra meter do ruky odmeraj sa a kasli na vahu,neboj my ju zdoláme 😝

luciapejkova
11. júl 2011

@zofrinka Niečo mi o tom vrav,ja som sa tiez drzala vzdy okolo 60-65 a potom po tehotenstvach to uz slo hore kopcom,nieco ostalo z tehu nieco som potom pribrala a tak dokola,raz som hore inokedy dolu 😉

zofrinka
11. júl 2011

@luciapejkova 😵 😵 😵 musíme!!!!

kaja73
11. júl 2011

Baby a možem sa do tej tabulky pridat aj ja? Dnes som s norbim zacala.Po prvom tehu som sa davala dokopy s vahou 6 rokov a potom to už bolo super-pravidelne sme s mm cvičili a na vysku 170 cm som mala 65 kil-ale vysportovanych v svaloch.Teraz je to hroza-vsetky kila mi ostali na bruchu 😲 a trochu na stehnach.Cvičit nestiham -mala som už zachvaty cvičenia,ale trvalo to vzdy max. mesiac a potom sa to už casovo nedalo-ja som taky maniak-bud cvičim o dusu,alebo vobec-medzitym nepoznam 😒 takže to musim riešit stravou-skusala som už vseličo,ale vždy to pada na večrenom vyžierani cokolad a chladničky-hlavne po stresovom dni,ked maly nervačil a ja v duchu s nim. 😲 Večerny relax pri jedle je pre mna ako droga.Tak by som teraz toto skusila ,ale určite potebujem podporu-lebo zas zlyham.Potrebujem dat dole 10 kil,z toho aspon 5 do mesiaca-ideme k moru a ja sa hanbim dat do plaviek pre to brusisko. 😔

teri3
11. júl 2011

@gebeente77 a nebola si náhodou okrem toho aj dva krát na spinning? Alebo to bol niekto iný? 😕

gebeente77
11. júl 2011

nie nie, ja na spinning nechodim, to nebola Zofrinka? 🙂 ale dnes sme boli s muzom a deckami vonku pred barakom tak deti sa bavili a my s tatkom sme hrali basketbal 🙂 a pred chvilou som dopapala toho pangasa zapeceneho - spravila som si k tomu zeleninovy salat s jogurtom - mnam 😀

zofrinka
11. júl 2011

@teri3 na spining chodím ja!!!!

teri3
11. júl 2011

@zofrinka @luciapejkova , je nás tu viac, čo sme rovnaká váhová kategória. Zofrinka, vyzerá to úžasne, keď napíšeš, že o rok budeš mať 54 kg! A TAK TO AJ BUDE!!! Ja ani neviem, koľko je akurát pre mňa, lebo štíhla som nikdy nebola, ale tých 30 kg za rok - Norbi píše, že je to reálne, schudnúť 30-40 kg za rok 😉 . Tiež píše, že organizmus vyvoláva určitý odpor pri chudnutí, ale to tu už niekto písal...tak sa teš na knižku 😉

no a chlapi??? Ten môj váži - sa podržte - 56 kííííííl - a ani za nič pribrať. Meria 168 cm. Ale on sa odjakživa neprejedá, nikdy neje, keď mu nechutí. Tak snáď aj ja raz toľko budem vážiť - nie možno URČITE - tak teda o rok 🙂 😵 😎

luciapejkova
11. júl 2011

@teri3 Tak sa musime navzajom podporovať aby sme tu 80 konečne zdolali,baby idem spať ide na mna hlad ale veď ráno sa najem no nie? 😀 Bru nocku a to vyjedanie chladnicky kaja73 to poznam aj ja keď sa maly konečne večer vyreval a zaspal tak som si sadla konecne pred telku a zacala jest a takto tie kg isli a isli hore,viem o čom pises večer je vždy konecne klud a my mame čas sa venovat sebe skoda ze iba tym jedenim ale uz to skoncilo 😉 🙂

zofrinka
11. júl 2011

Babky, idem sa ja osprchovať a tiež hajať!!! Od zajtra teda nanovo!!!!!!! Už sa tešííííííím!!! Páčko, krásnu chudnúcu noc!!!!! 😉

yamahafazer
11. júl 2011

no ja sa zatial teda drzim od tej soboty vobec som nic neporusila a to som teda rada ani ked mozem doobeda sladke tak nejem vela iba rano niake cerealie co su sladke a dnes som mala s bananom a na obed bola cukina a zeleninova polievka a na veceru tiez cukina a salat a este medzi tym jablko a este kysla smotana.Tak som rada,ze sa ovladam toto je moja prva dieta lebo zatial co som vseliake precitala tak ani jedna sa mi az tak nepacila,ze by som ja pri nej vydrzala a musim zhodit aj keby co 😀 ja som zas vzdy mavala vahu okolo 50kg a po svadbe som niako 2 kg pribrala co sa ma drzalo,ale po porode tie kg nejdu dole a hlavne na bruchu a na stehnach mi ostalo 😠

elina313
autor
11. júl 2011

ahojte kočky, tak ako podarila sa nejaká tabulečka ? Skúste sa zajtra ráno pomerať a zapísať váhu a jasné, že aj svoj cieľ do konca septembra, ja som to spravila dnes, pretože ja už na jednom fóre chudnem, kde sa vždy v pondelok ráno vážime a vždy na začiatku kvartálu meriame.
Skúsim nejako poriešiť tú tabuľku dobre ? niekoho na excel nájdem a založím súkromku, kde sa do tabuľky dostaneme len my, nech tu verejne nehovoríme o našich krásnych vnadách 😀 😀 😀
@zofrinka moja neboj, ja som s Tebou, však to nejak dotiahneme a tú knihu si idem kúpiť aj ja, zaujímavé veci tu rozprávate
Ach kočky, som taká rada, že vás mám 🙂 😉

gebeente77
11. júl 2011

No ja sa este nalievam vodou, zobla som si kusom eidamu 😀 za chvilu idem aj ja do hajan, len tatko este v spalni majstruje stol, tak za chvilocku a este dokukam Troch musketierov - asi 500-ty krat 😀

tiffanka
11. júl 2011

...aj ja sa lúčim...dobre sa vahajajme a ráno meranieeee 🙂

dida84
11. júl 2011

@elina313 rátajte aj so mnou do tabulečky... 🙂 tiež sa chcem s vami na tom podielať 😉
Dnes mi prišla knižka konečne, tak ju idem riadne preštudovať, nech viem, kde robím alebo nerobím chyby 😀
Dnes som papala takto:
R: jablkový koláč a káva, D: som vynechala, O: pečený pangas a zapekané fazuľové struky zaliate v kyslej smotane rozmiešanými vajíčkami, O: tiež trošku z obeda, marhule, V: jablko
Prajem krásnu dobrú noc! 🙂

smarti
11. júl 2011

Aj ja idem s vami do tabuľky. Dnes som jedla asi takto: R-chlieb s maslom a lekvárom, káva, D-nebola pre neskoré raňajky, O- kuracia polievka bez rezancov, zemiaky, mäso na šťave a kopa šalátu, O-marhule, jabko, V-zeleninový šalát. Pred večerou som si dala trochu zapekaného chleba so zeleninou, robila som pre celú rodinu, je to úžasné, robila som to 1x, tak som neodolala. Ale som na seba hrdá, lebo som nebojovala zo sebou s chuťou na sladké. Proste ráno trochu lekváru a stačilo mi. So sladkým mám vždy problém.
Ešte vám tu dávam ten recept, je to úžasné, ale keďže chlieb môžme len na raňajky, tak to pripadá do úvahy, len ráno. A mne ráno také veci nejdu na chuť. Ale už som rozmýšľala, či by som si to nabudúce neurobila aj z polystyrénov.
Takže na spodok chlebík potretý slabo maslom, na to na kolieska saláma, na ňu kečup pomiešaný s oreganom, uhorka, paradajka, plátok syra. Zapiecť v rúre tak na 200 stupňov asi 10 - 15 minút. Je to úžasné a krásne to vonia.

ma_bu
11. júl 2011

Ja som dnes mala na raňajky krajec tmaveho chleba s acitkom, na obed som nestihala tak som mala zmrzku jogurtovu s citronovou 🙂 a prišla som domov vyhladovaná a robila som z MMB cukinovu pomazanku, kedže som zabudla kupiť pufované chlebiky, dala som si ju s klasickym čiernym chlebom a nebolo ho malo...potom som mala mierne vyčitky tak som si 50minut pobehla na orbitreku...ale poviem vam s vodou je to biedne, ak som dnes vypila liter tak je dobre ☹ ....
a o akej tabuľke to pišete? Ja som tu nova, tak sa nevyznam... 😉

luciapejkova
12. júl 2011

Takže dobre ránko baby,moja váha 86,5 miery pas 97 cm,prsia 107 cm, boky 116 cm a stehno hore 74 cm, Strasne miery ale dufam,ze to uz o mesiac bude o čosi lepsie 🙂

gebeente77
12. júl 2011

@smarti my toto robievame roky, ale na

gebeente77
12. júl 2011

@smarti my toto robievame roky, ale na spodok davam taveny syr alebo zmes kecupu, horcice a cesnaku - potom salamu, nevyhnutne cibulu a uz potom kto co chce, paradajky, papriku 😀 a navch syr- mnam - no skoda ze som zbytok eidamu zosrotovala vcera, urobila by som si na ranajky ☹

datelinka5
12. júl 2011

dobre ranko kocenky,takze kde ideme tie miery zapisovat ??ja mam 110,95,110 stehno 63cm,vaha 87,5 kg
trochu som rada ze som zas o pol kg lahsia, budem sa vazit uz len 1. v mesiaci ako to napisala erika,lebo to potom odradza,aj merat raz za meisac,nie ??ked bude tabulka hotova hodte mi tam tie miery moje.som rada ze sme tu a podporujeme sa,je to suuuuper 🙂 🙂 dnes mi vobec nesli na chut sladke ranajky iba caro kava s mlieckom bez cukru a neviem co si dam este nie som hladna akosi,ale o 9 si nieco zobnem lebo ranajkovat treba.takze prajem krasny den !!!! 🙂 🙂

yamahafazer
12. júl 2011

ahojte,tak ja davam svoje miery vaha 61kg,pas 91cm,boky 98cm,hrudnik 94cm,stehna 57cm no hruza 😀
dnes som tiez nemala sladke ranajky iba kavu a chleba maslovy so salamou a paprikou a idem spravit rajcinovu polievku este mam cuketu od vcera a poobede ideme kamoske tak som ju hned pripravila,ze nic nejem tak nech nic nechysta 😀

gebeente77
12. júl 2011

@datelinka5 ja mam caro prave pri sebe, teraz uvarene 😀 ja som posielala miery Erike cez postu, tak neviem 😉

zofrinka
12. júl 2011

Krásne ránko kočenky, tak som sa pomerala, napapkala a môžeme začať!!! S aktívnym chudnutím. Hlásim miery: váha - 84,1
hrudník - 104
pás - 99
boky - 123
stehná - 72

Bože, to ú strašné čísla!!!!! Ale pevne verím, že to bude už len lepšie a lepšie!!!! Ahojte!!!!!! 😕 😕 😕

kaja73
12. júl 2011

Tak dam aj ja stastne cisla.........Vaha-75kg,hrudnik-100,pas-90,zadok-107,stehno 64. Neviem vy pisete boky-to je ten zadok?Ja si to meriam na najsirsej casti tela.

emily_666
12. júl 2011

ako ste sa dohodli s tými tabuľkami ? ja som tiež za

gebeente77
12. júl 2011

@zofrinka Zofrinka, kaslat na 90-60-90 😀 my sme jedinecne 😀 😀 😀

emily_666
12. júl 2011

ale kedže ste to už aj napísali, pridám svoje čísielka, ktoré budú URCITE O PAR TYZDNOV OVELA MENSIE. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
váha 62,7, hrudník 102, pás 100, boky 96, stehná 55. už sa teším, ako budete klesať, vy hnusoby.