Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
ďakujem ti, no škoda tie predajne sú strašne ďaleko...takže si budem musieť poradiť inak. 😨 ....môžem jesť chlebiky stilla fitnes z kauflandu(niečo ako polesterove chlebiky) večer ak obsahuju muku a cukor? neviem sa v tom totiž ešte poriadne zorientovať, keďže len dnes som sa o norbit update dozvedela.
Dobre ranko, tak som sa teda naplno rozbehla. 😉 Vcera som sa odvazila a na vahu sa postavim az 31.marca.Bola som aj behat a ked pocasie dovoli pojdem aj dnes.Teraz som prave doranajkovala parky a na obed si spravim rybicku s nejakou zeleninou.Neviete mi nahodou poradit, kde patri huspenina?Pozicala som knihu, tak neviem.
@pavlina2222 gratulujem... ja sa budem vazit tento vikend ...tak som zvedava .. sem tam som porusila ale hadam to bude dobre 🙂)
ahojte, stale vas citam pre motivaciu a povzbudenie... ja som cez vikend porusila co som mohla, bola som trosku nervna.. a tak som nedavala pozor co papam... ale vase prispevky ma stale nakopnu a ideme dalej, aj ked veeelmi pomaly a viac nejdeme ako ideme, ale ideme...dufame... sme u babky na prazdninach od vcera, takze naruseny nas rytmus.. nasa strava.. babka vypeka... vyvara...🙂
vam pekny dnicek... a vela piste, aby som mala co citat...
ahojte baby 🙂 tak ja ssom sa dnes po tyzdni vazila a mam - 1,8 kg 😀 a minuly pondelok -1kg 😀 tak koneecne to ide dole...ale inak som prekvapena tomu vysledku, lebo sice som nezhresila, ale cez vikend som si teda doobeda pekne dopriala 😀 piekla som nas oblubeny kolac 😀
@tiava1
pozri na zlozenie,zvycajne maju rozpisane aj na zlozenie toho chlebika aj na kusy,ja mam tiez taky,a ked ma uhlohydraty 5 alebo max 6 gramov na kus daj si ho v pohode aj vecer,ja pouzivam spaldovy bio chlebicek,tam je 5g na kus uhlohydratov,vcera som ho mala na veceru 3 kusy so sunkou a s redkvickami
@grimaska4 O uhlohydratoch tam nemám nič napísané.
Je tam energetická hodnota - 1435,3kJ/342,8 kcal - 17%
Bielkoviny - 10g - 20%
Sacharidy - 70,8g - 26% - z toho cukry 0,8g - 1%
Tuky - 1,8g - 3% - z toho nasytené mastné kyseliny 0,3g - 1%
Vláknina - 3,9g - 16%
Sodík - 0,51g - 21%
Krehký chlieb viaczrnný - Zloženie: celozrnná pšeničná múka a celozrná ražná múka (min.60%), kukuričná múka, pšeničná vláknina, jedlá soľ, rasca.
Ale o uhlohydratoch nic ☹
@tiava1 sacharidy a uhlohydraty su to iste 😉
takže do 12tej 😉
@tiava1
ved uhlohydraty su tiez aj sacharidy inak,daj si ich v pohode aj vecer,ja mam spaldovy psenicny a tam mam na 100g 66g uhlohydratov,a mam tam aj rozpis na 1 kus je 5,1g uhlohydratov,takze mozes v pohode cely den to jest ma to aj vlakninu co je super lebo zamedzi cukru vyskocit nad normu v organizme
@tiava1 to je ten taký tmavý chlebík, a on je tak trošku vlhký?Či je to nejaký iný?Pôjdem zajtra na nákupy, tak si kúpim 😉
@miskaajozko kúpiš ho v kauflande ...to je ten taký polyesterový 🙂 od značky racio...ale mám ešte jeden z kauflandu stilla fitness line stojí okolo 0,27 centov máš ich tam 15ks a obaly sú oranžové(ten mám najradšej) žlté, zelené a modré.
@tiava1 ďakujem za odpoveď pohľadám ho. 🙂
Ahojte, ja som sa vcera poctivo drzala, kym neprisiel vecer.Boli sme na navsteve a tam nachystana pizza,strudla, pagaciky.Neodolala som, ale dnes pokracujem a idem aj behat. 🙂
@pavlina2222 ja nikdy do poslednej chvile neviem, ci sa vobec do mesta dostanem, lebo nebyvam priamo v kosiciach... 😀 ale dnes mozno skusim nejake pecivo doma urobit.
Ahojte, dievčatá neviete náhodou, či také sucháre (vyrába to Bona Vita) ak sú pšeničné, či sa môžu aj večer?
@zuzulienkab
ahoj,pozri na zlozenie ak na 100g obsahuje okolo 70g sacharidov,alebo na kus 5 alebo 6g,tak v pohode,ale samozrejme nie cele balenie 🙂
Ahojte
tak postavila som sa na vahu a ten vysledok bol hroznýýý ...vsade okolo mna len pocujem ako kazdy drzi nejaku dietu sackovu , ovocnu , 90dnovu delenu , ale aj tuto ale o nej vela neviem
veeelmi rada by som sa k Vám pridala len neviem ako zacat a co je najdolezitejsie dodrziavat ...som z KE a viem ze je tu aj rozvoz tej stravy ... viete mi nieco poradit zo svojich skuseností
Za kazdu radu dakujem a prajem Vám ay isli kilecka krasne dolu a duuufam ze sa uz konecne podarí aj mne Zuzka
@zuzka111111 Zuzi, nemusis kupovat ich jedla, aj ked urcite by to bolo jednoduchsie, kludne si mozes jedlo pripravovat doma podla Norbiho zasad... na 1. stranke tejto diskusie su pravidla, ale ja by som ti odporucala precitat si knihu... je to aj o inspiracii 😉 .. ja to v skratke robim asi takto: doobeda jem len rano, vacsinou 2 hrianky s maslom a medom (tenka vrstvicka) a mlieko (aj ked, chlebik robim doma pre rodinku a je biely, ale doobeda mozes), potom si dam kavu s mliekom a do obeda uz nic... na obed (nie velku porciu) kludne hocico (snazim sa obmedzit jedla s mukou a cukrom, aj ked niekedy robim aj sladke jedla kvoli deckam), polievku robim tak 2x do tyzdna, takze obed je vacsinou bez nej... poobede, ked som uz moc hladna, si dam jogurt alebo puding, co kupujem v Update predajni, nie su drahe, do 40 centov... vecer si urobim nejake jedlo bez chleba, ryze alebo zemiakov, ak velmi chcem chlebik, tak si kupim v Update predajni, mam ho v mrazaku a vyberam podla potreby 🙂 .. da sa na to pekne zvyknut, ja uz na tom "bezim" 6-ty tyzden, vaha ide pomaly ale isto dolu, ale zase nie som nejaky "masochista" a sem-tam aj zhresim 😀 😵 ... drzim palce 😉
@zuzka111111 no keď sa mňa niekto pýta,že čo robím tak mu vravím-nejem biely cukor,bielu múku-teda výrobky z nej a nedávam si k mäsu prílohy-zemiaky,cestoviny,ryžu...alebo len minimum do 12,00...a keď máš v Košiciach ich obchod tak ťa zachránia aj ich výrobky mńa hlavne sladkosti... 😉
dievcata velmi pekne dakujeeeeem
zrejme musim zbehnut do predajne a hlavne prečitam ten postup
@zuzka111111
kosicka predajna je super,urcite ti aj poradia ked budes chciet,najdes ich v ulicke jak je divadlo THALIA to madarske,hotove jedla nemusis , objednavat ale zakladne potraviny nie su zle ,ako update muka,struhanka cukor,maju a chlieb mozes si ho aj zamrazit a ich chlieb mozes aj po veceroch jest,a najme tie ich sladkosti a tie krabickove sladke jedla ako somloi ,torta ci tiramisu,no bez nich by som ten zivotny styl ja osobne nevedela predstavit si,lebo normalne sladkosti mozes do 12.00 a ja bohuzial do obeda nemam cas ani chut na sladke,to vascinou poobede ci vecer,aj slane veci maju tiez dobre na chrumkanie
mna vecer pri pozerani telky vzdy prepadne chut nieco zobkat,a viem ze vaha mi stala na mieste,tak som sa rozhodla ze po 18-tej jest uz nebudem.najem sa o 18-tej a o 20-tej cvicim a potom som taka znicena ze jedine co chcem je pit vodu :D

@thera1 tak ja som rada, ked sa v sobotu od deti na chvilu dostanem do mesta, ked je manzel doma. ale zas viem prezit aj bez ich chleba. uz som si zvykla jest chlebik len rano, aj to nemavam kazde rano. takze prezijem aj na beznych vyrobkoch. no obcas padne dobre dat si chlebik aj vecer... no, ja uz nieco vymyslim 🙂 .
@tiava1 http://www.update1.sk/ON_Predajne.html