icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

klaudialip
21. feb 2012

inak ja sa vam este pochvalim,dnes som robila s mojou dcerkou konika a spadli mi teplaky,manzel si robil zo mna srandu ze co beham so stiahnutymi nohavicami,predtym mi padali ale minimalne a teraz ze ked nezdvihnu tak sup na zem :D

tiava1
21. feb 2012

@grimaska4 ja viem nechala som sa kvalitne a hnusne nakysnúť...dodnes ľutujem že som také niečo vôbec dopustila, ale teraz to chcem zmeniť a som pevne rozhodnutá, že moja váha nebude viac ako max50kg

grimaska4
21. feb 2012

neber to osobne,myslela som to vseobecne,ale je to moj nazor

tiava1
21. feb 2012

@grimaska4 veď v pohode ja som spravila chybu ....ja ti môžem len závidieť, že máš takú pevnú vôľu, ktorá ma dúfam v najbližších dňoch neopustí 😝 ale aspoň som s tým začala niečo robiť...ale tí čo s tým nerobia vôbec nič....tých nechápem ani ja. 😉

thera1
21. feb 2012

čítala niektorá z vás knihu od júlie rašlovej?.....chodíte tu niektorá aj do súkromnej skupiny Update?

tiava1
21. feb 2012

@thera1 ja nie a o čom je?

thera1
21. feb 2012

@tiava1 o žene čo chudla 63 kg....

tiava1
21. feb 2012

a ako sa jej to podarilo??

thera1
21. feb 2012

@tiava1 prihlásila sa do centra na redukciu váhy a začala podla nich jesť a cvičiť...daj si do vyhladávača jej meno a pozri si obrázky...🙂

zuzulienkab
22. feb 2012

Aj ja mám kamošku, ktorá krásne schudla v nejakom zariadení tuším Kompliment sa to volalo...no hned ako prešla na normálnu stravu, bolo všetko späť aj s úrokmi.....Bez urážky - ja si myslím, že zmeniť životný štýl je lepšie ako stále držať nejakú diétu...to sa nedá večne, ale stravovať sa zdravo sa dá večne....ja sa takto stravujem, hoci čakám babatko a veľmi mi to vyhovuje....pri dcérke som veľmi pribrala, hoci som ani veľmi veľa nejedla...ale teraz je to - zatiaľ - lepšie s tou váhou 🙂 snád to vydrží az do konca

grimaska4
22. feb 2012

@thera1
o nej si citala pred par rokmi v Sarme clanok,inak zeny v pohode chudnu aj s norbim tolko a aj viac a kila sa nevratia,a kde je ta sukromna skupina update?

luciapejkova
22. feb 2012

@grimaska4 Vieš nemôžeš takto ľudí odcudzovať zato že pribrali a važia cca 80 či 100kg,tí ktorí jedia veľa a vedia o tom ako sa stravujú a nerobia s tým nič tak nepoviem ale zase tí ktorí sa snažia a nedarí sa im nemôžeš ich odcudzovať za to že sa dostali k váhe 70 či 80. Som po dvoch pôrodoch a počas porodov som pribrala dosť ale nie preto ako si možno ty myslíš že človek sa napchaval hamburgermi. Že ľudia čo majú problem s váhou musia samozrejme aj žrať nieje to iba o tom. Mám metabolizmus ktorí spaľuje pomalšie a nemôžem celý deň nejesť,pretože by som odpadla. A aj keď niečo zjem nestrávi mi to za dve hod.ako niekomu a pritom to môže byť ľahké jedlo. Človek má aj kadejake iné probl. a tiež po pôrode som nemohla začať hneď behať či cvičiť pretože sú aj iné starosti a na cvičenie nebolo času no možno aj bolo ale tak o 22.00 hod.večer 😖 kedy som nevládala žiť nie to ešte cvičiť. Len toľko som k tomu chcela 😝

grimaska4
22. feb 2012

@tiava1
cosi ja nemam taku pevnu volu,keby som ju mala tak uz mam ovela viac kil dole,sem tam prehresky a poslednu dobu dost casto,ale som pod 60 co bolo minimum co som chcela dosiahnut

grimaska4
22. feb 2012

@luciapejkova
ja ich nesudim len prepac,ale ich nechapem a ani nebudem,lebo nikto nepojde spat so 70 kilami a zobudi sa zo 100...A inak moj metabolizmus je tiez pomaly

grimaska4
22. feb 2012

@luciapejkova
a nemusis hamburgery jest,staci ked si niekto denne da 3 4 pribinacky,milu,horalky,chipsy kolu,vydatny obed a ide to,ja som tiez pribrala a nepchala som do seba hamburgery ale jedla som dost az mi bolo zle

luciapejkova
22. feb 2012

@grimaska4 A keď Ti poviem že ja som 3-4 pribinačky nikdy nezjedla že chipsy nejem a kolu už vobec nie,a ani sladke vodičky a ani sladke čaje či džusy a horalky či sladkosť zjem tak raz za dva týždne???
😒

gabena1
22. feb 2012

no baby ale pisete o 106 😀 nestiham Vas citat, ale mozno ked maly vecer zalomi, tak popri zehleniu vas precitam...inac cez vikend som porusila zasa vsetko, takze idem od znova...mam na usb aj zumbu cvicenie tak pevne verim ze aj pohyb dneska nejako zvladnem popri malom 😅 tak to fakt asi neprijimat ziadne navste
vy a nikam nechodit 😀 😀 😀 😀
pekny den 😉

anka7
22. feb 2012

ahojte, no dievčatá vy ste sa ale rozbehli a to nielen v písaní, ale aj v ubudajúcimi kg - gratulujem všetkým, kt. stratili čo len 1 kg - veď každé kilečko nás posúva do vysnívaného cieľa - ja na tento systém len nabieham a učím sa a vďaka vám som o čosi múdrejšia.

@luciapejkova - súhlasím s tebou - dalo by sa o tom popísať - ale načo to rozvádzať

mavion
22. feb 2012

ahojte baby 🙂 je to pravda s tou dietou, teda nie dietou ale zivotnym stylom...ja prve ked sa ma niekto spyta aku dzim dietu, tak opravim ze nedrzim ale zmenila som zivotny styl...a mienim pri nom zostat aj po docieleni svojej vysnivanej vahy...inak co lutujem ze som nezacala cvicit skor, ako sa mi do toho nikdy nechcelo, vydrzala som max, tyzden,aj to om sa doslova dokopavala, tak teraz normalne rozmyslam ako si navrhnut den tak, aby mi vzdy vysiel cas na 40 minut cvicenia...pre mna je to uz normalne relax...v nedelu som si ten cas nenasla, behali me po navstevach, normalne mi to chybalo...ja neviem ci je to Rekou, ci cim 😀 naozaj baby vydrzte ten prvy tyzden dva, potom to bude super 😉 ja to na sebe uz vidim aj citim 😉

mavion
22. feb 2012

a akonahle sa trosku otepli, chcem zacat behat, ja predtym absolutny antisportovec 😀 takze len pre povzbudenie, baby ide to !!!!! 😉

mavion
22. feb 2012

a este k stravovaniu, ja milujem Norbiho preto, ze si doprajem v podstate vsetko, a aj ked dostanem na to chut vecer, viem ze si to mozem dat rano, tak to proste beriem a tesim sa na to rano 🙂 napr, dnees som mala na obed vyprazany syr...to by som si pri diete nemohla dat....

mavion
22. feb 2012

ja som veru jedla predtym tak, 5 cez 9, mala som problemy s vyprazdnovanim, nafukovalo ma.zduvalo, nic som nevladala, bola som stale ospanliva..vladala som iba jest 😀 teda to sa teraz ani neda porovnat, vsetky moje problemy zmizli, citim sa vyborne..ja uz nikdy viac nechcem svoj predosly sposob stravovania

zuzka111111
22. feb 2012

no musim ja navstivit tie potraviny kupit zakladne veci a s nimi varit vobec y nezaskodilo celej rodine stravovat sa zdravsie ...zacala som dnes jednu 2 týžd. dietku po ktorej viem ze tak 5 kg ide dole a zaludok sa stiahne a potom nabehnem na tu stravu norbihooo ...jaaaj len ta pevnáá volaaaa a velký proleeem pit voduuuuuuuuuuuuuuuu 😅

janka7177
22. feb 2012

@mavion Urcite uz na Tebe vidiet, ze si schudla 🙂 ,ked sa ta ludia pytaju, co robis. Aj ja uz od pondelka poctivo ficim i ked som vtedy vecer zbastila na navsteve, co mi prislo pod ruku. 😠 Varim si podla NU a kedze je u nas krasne jarne pocasie, tak spolu s nasou stavackou som sa bola uz 2x prebehnut. 🙂 .A prave teraz som sa trochu ohanala na dvore s hrablami, lopatou a metlou, nech to u nas nejak vypada a aspon som nelehnila pred telkou. 😉 Ako pises, super je to, ze sa moze vlastne vsetko.Na ranajky som si dala kolacik, ale inak sa potom snazim cely den jest U1, nech to trochu nastartujem.Badam na sebe, ze sa mi splaslo brucho. 🙂 Koncom tyzdna sa chystam do NZ, tak zbehnem aj do NU predajne a nieco kupim.Snazim sa na tento sposob stravovania nahovorit aj moju polovicku, no neuspesne. 😒

daniela26
22. feb 2012

grimaska4 .ty nechapes takych ludi co maju 80kg alebo 100kg lebo si urcite nemala problemy z vahou!!!tu sme preto aby sme schudli a nie preto aby sme odsudzovali tych co maju nadvahu!!Tak ty si naco tu?????????????????????????????????pomylila si si forum ne?????lahke je ohovarat ked si take daco nezazila.luciapejkova.plne stebou suhlasim viem ake je to tazke ale taky kto v tom neni aj tak nechape taky si myslia ze my co mame nadvahu lezime doma a pchame do seba hamburgeri!!ale to je velky omyl!!!!!!!!!!!!!!

grimaska4
22. feb 2012

@daniela26
a ty sa spametaj laskavo a nesud ma za moj nazor,kto ta ohovara alebo ine co maju 100 kil??????Akoze ich nechapem a ani nebudem a nemusis hamburgery pchat do seba mozes aj z dacoho ineho priberat ale zo vzduchu asi sotva nemyslis??A existuje predsa dajaka hranica kde si clovek povie a teraz dost a dalej nejdem lebo sa to neda.,mozno ty si taky zazrak co vecer isiel spat a rano sa zobudil s nadvahou 🙂

thera1
22. feb 2012

no neviem....toto by malo byť fórum ,kde sa máme vzájomne podporovať,aby sme to zvládli...preto sem chodíme...všetky máme svoje problémy s váhou..niekomu stačí schudnúť 10 kg niekomu možno viac...načo sa osočovať,urážať každá máme svoj názor na vec..jedno je isté netreba nikoho odsudzovať za váhu..nie sme tu od toho .... 🙂

tiava1
22. feb 2012

@thera1 súhlasím s tebou....musíme sa tu podporovať a nie hádať. Každá z nás je tu od toho aby so svojou váhou išla dolu a o to nám ide však BABY?
@daniela26 nemôžeme nikoho odsudzovať za jeho názor ale ani nikto nás ako sme vyzerali alebo ako vyzeráme. Kto tým neprešiel jednoducho nevie. Ja som si tým prešla, určite aj ty a už nechceme tak vyzerať však?? Preto sme tu 😀

anka7
22. feb 2012

@grimaska4 máš pravdu nemôžeš pochopiť, že niekto nemá hranicu a má 80 a viac kg - nikdy si to nezažila a nedopustila si, aby sa ti to stalo - ale nie každý človek má takú vôľu a vníma tú hranicu - niekedy ide váha bokom a riešia sa omnoho dôležitejšie veci a na riešenie kg neostáva čas a sila - keby mi niekto pred 6 rokmi povedal, že raz uvidím na svojej váhe 8 tak ho pošlem ....., ale stalo sa - chcela som mať detí a pomohli mi hormóny a napriek tomu, že som sa stravovala rovnako a pohybu mám až až tak sa to stalo - počas dojčenia som mohla robiť čo som chcela váha stála jak pribitá a to pri obidvoch deťoch - pred 3 mesiacmi som prestala dojčiť a od vtedy hľadám tú správnu cestu, kt. ma dovedie do konca a aj vďaka tebe a tvojím skúsenostiam a radám konečne nachádzam aspoň dúfam, že tú správnu cestu - tak sa nehádajte baby - veď sme tu pre niečo iné no nie
😉
PODPORUJME SA A RAĎME SI - P R O S Í M !!!!!!!!!!!!

thera1
22. feb 2012

dnes večer pri venčení som si pripadla ako FORREST GUMP 😀 začala som rýchlochôdzou a potom prešla chvílu do behu...akurát som nebežala tak dlho ako on....ale pobavila som sa sama na sebe... 😀 😀 😀