icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

thera1
26. feb 2012

@dida81 50dkg up.múka,3 dkg up cukor,1 prášok do pečiva,1 mokka lyžička salajky,1 margarin,1 celé vajce,2,5 dcl kys.smotany...urobit cesto nechat stat 30 minut,polovicu cesta vyvalkat a dat do vymast.plechu posypat up strúhankou dat jablká zase posypat struhankou a dat druhé cesto...popichat cesto a piect 30 min.na 180 stupňoch...tá jablk.plnka je z 3 kg jablk udusených s pridaním škorice kto chce...
ja som teraz spravila cesto z polov.dávky,že ked nevyjde aby som zbytočne neminula múku...potom napíšem ako sa to podarilo...

fau
26. feb 2012

ahoojte, aktivne citam Vase prispevky asi 2 tyzdne, knihu som kupila, precitala a minuly pondelok som bez vazenia zacala .. na skusku, ci to zvladnem. Vo stvrtok som navstivila NU predajnu v TT a bola som prekvapena kolacikmi, slanym, pudingami a pod. az sa mi nechce verit, ze to je vsetko U1. Ale kupila som chlieb, pudingy, horcicu, kecup a strudlu. Uzasne chutila.
@grimaska4 - menu podla Reky sa objednava, to dvojtyzdenne prosim Ta, kde garantuje ubytok hmotnosti. diky

thera1
26. feb 2012

koláč sa pečie.... 😅

grimaska4
26. feb 2012

@fau
ich vyrobky su tiez sladke,lenze neobsahuju pridany cukor vies a to je rozdiel preto su U1,ja od nich menu som nikdy nejedavala a ani v zivote nebudem ,ja si varim sama,Reka na svojich dvd-kach hovori ze bez bieleho cukru,bez muky a s pravidelnym cvicenim za 3 mesiace sa vysledok dostavi,u mna sa tak stalo presne za 3 mesiace som dala dole 10kg a moja postava sa uplne zmenila,ale ja aj cvicim pravidelne aj beham,aj vcera som si dala z jej dvd 2x 20 minut vecer,a poobede som bola behat 8km za 45minut a s pulzovou frekvenciou 135 az 140.pri pohybe je velmi dolezita pulzova frekvencia,lebo neni jedno ci sa pri pohybe spaluju tuky alebo sacharidy ,ale ved to je aj v knizke a preto som si aj ja kupila taky pristroj na meranie aj s GPS presne ako reka ma,stoji to dost ale stoji to zato,ja som s norbi update spokojna.Ale ved tu su aj take zazraky co za tyzden chudnu po 5 kil,z akej vahy neviem lebo neboli schopne napisat,ale myslim si ze z velkej,tak nech napisu oni tebe skusenosti ja som isla zo 67 kg pri vyske 167cm a teraz som na 56kg,uz sa to pohlo zase

thera1
26. feb 2012

veru veru...tu na fóre máme veľa ZÁZRAKOV.... 😀

fau
26. feb 2012

ďakujeeeem, ešte sa chcem spýtať na DVD, v ich obchode v TT ich nemali. Kde sa dajú kúpiť, či ste si ich :stiahli z netu? .. nečakám zázraky, ale do leta by mínus 15 kg by potešilo.. 🙂 mám aj trenažér orbitrek, podmienky sú, len to odhodlanie mi akosi chýbalo..

grimaska4
26. feb 2012

@fau
ja som prve dva kupila u update predajni v Budapesti vo Westend city center,to tretie najnovsie v kosickej update,v madarsku si mozes aj objednat ale na slovensku neviem taku moznost,mohla si poprosit v predajni nech ti objednaju oni dostavaju tovar z Madarska vies takze nemal by to problem byt,15 kil das skor ako do leta dole to je iste len jedno nezabudni-dodrzat casove zony to je velmi dolezite, myslim pri jedlach ze dokedy U2 a U3

thera1
26. feb 2012

takže jablkový koláč budeme robiť aj častejšie.... 🙂 to cesto sa vydarilo a nabudúce bude tvarohová plnka... 😉

sahra14
26. feb 2012

ahojte..minulý týždeň sme sa na to aj s dcérou dali..aj keď zo začiatku bol problém ale teraz už fičíme a rozdeľujeme potraviny.. a normálne nechápem, že nie som vôbec hladná.. predtým som večer pravidelne vymetala chladničku..snažila som sa nejesť po piatej ale potom okolo ôsmej to prišlo.. už som aj navštívila UP predajňu.. to čo som tam nakúpila bolo všetko mňam..tvarohové tyčinky nám s dcérou popoludní zachránili životy 🙂.. ešte sme sa nevážili ale budúci týždeň sa budeme a podelíme sa snáď s úspechom ..

snehulienkatrpaslik
26. feb 2012

caute kočky, som tu nova, neviem sa v tom este celkom orientovat, vie mi niektora z vas povedat, kde by som nasla UP predajnu tu v bratislave? dakujem za odpoved, drzim palečky 🙂

sahra14
26. feb 2012

@snehulienkatrpaslik jedna je na drienovej ulici..je to v ruzinove, blizko danoveho uradu

klaudialip
26. feb 2012

tak baby,zajtra pride to vazenie,po mesiaci.i ked je pravda,ze niekedy som nevydrzala a odvazila sa,ale odkedy mi vaha stala tak som prestala,zajtra napisem vysledok,dufam ze bude pozitivny :D

grimaska4
26. feb 2012

@thera1
ahoj,mozem sa spytat v akom velkom plechu priblizne si robila ten jablkovy kolac to pite?aj ja ho chcem zajtra robit z pol.davky,ale myslim ze velky plech netreba,

thera1
26. feb 2012

@grimaska4 mne to vyšlo do takej okrúhlej kameninovej formy s takým vlnkovaným okrajom...má priemer 26...presne to vyšlo...

grimaska4
26. feb 2012

@thera1
aha,toto ma nenapadlo urobim aj ja do okruhlej, super dakujeeeemmm

snehulienkatrpaslik
26. feb 2012

baby, dakujem vam za info, tak skusim pozriet priamo osobne 🙂

klaudialip
27. feb 2012

tak vazenie a meranie mam za sebou,28.1. vaha 77,5kila,a dnes 72,9 :D velmi sa tesim,ja ze len 3 kila a ony su nakoniec 4,5.a 2 cm dole zovsadial

tibinka22
27. feb 2012

@klaudialip Ty si ma motivovala celkom, vidim, ze to ide.... a samozrejme gratulujem 😵 😵 😵 😵
este by ma zaujimalo, ci jete dajme tomu hockedy, ked vas napadne, alebo len 5 krat denne s prihliadnutim na UD kody samozrejme....
a este jedna otazka, niektora z Vas vynechala trojky? lebo som tak rozmyslala, ze ked potrebujem tak vela schudnut, by som trojky vynechala uplne.... neviem..aj on to niekde v tej knihe napisal..... co si myslite? 😕
Tak od dnes som s Vami, o mesiac tu budem snad pisat minusove cisla.... Zelam si to
😵 Tak prajem Vam krasny uspesny den zdraveho zivotneho stylu 😵

janka7177
27. feb 2012

@klaudialip
blahozelám 🙂
@tibinka22 Ked chces rychlejsie chudnut, tak vraj treba U3 vynechat, ale telo si to potom bude ziadat. Ja si aspon rano dam kolacik, ale potom uz len U1 a niekedy U2.

mavion
27. feb 2012

dokonca Reka na svojom DVD hovori, ze ak chudnut tak len U1 a ak uz len vahu udrzat tak aj U2 😕 ale Norbi v knihe pise presne ze aj U3 lebo si to bude telo ziadat...ja si tiez dam len rano U3...ale vcera om zhresila, piekla som vecer prvykrat muffiny dcerke do skolky a bola som velmi zvedava ako sa podarili 😀

mavion
27. feb 2012

@klaudialip super, krasny vysledok 🙂 len tak dalej 🙂

momoyka
27. feb 2012

@klaudialip jeeej, supeeer, ty si sikulka,
velmi povzbudzujúce...
inac vsetkym pekny dnicek...

marika72
27. feb 2012

@klaudialip gratulujem ja sa idem vážiť 6.3. som zvedavá ale nohavice sú mi voľnejšie keby to bolo aspoň 1,5kg bola by som rada

grimaska4
27. feb 2012

@klaudialip
super,gratulujem,vidis funguje to!

grimaska4
27. feb 2012

@tibinka22
vies co sa snaz dodrzat,aby sa denny prijem uhlohydratov nepresiahla 150g a bude to fungovat,ja sa stravujem 5x denne,ranajky desiata -ovocie,obed,olovrant-ovocie,alebo update sladkost ,vecera.ja som cez 2 mesiace stagnovala na vahe a tyzden som zacala pocitat uhlohydraty a uz mam o kilo menej a vobec nie som hladna

tibinka22
27. feb 2012

@grimaska4 dakujem za rady... 😵

luciapejkova
27. feb 2012

@grimaska4 A ako to pocitas myslim tie uhlohydraty? Mas niejaku tabulku alebo nieco? Podla coho si to viem rozratat? dik 🙂

grimaska4
27. feb 2012

@luciapejkova
ja mam od reky taku brozurku s tabulkami,aj jej Alakreform magazin zimny ma tam rozpis jedal na dva tyzdne ale aj s kcal a uhlohydratmi,ale samozrejme nie je tam vsetko,na stranke www.chudnutie-ako ,vlavo najdes potravinovu tabulku kde si vyberies potravinu a rozhodi ti zlozenie na 100g,ale inak na vela potravinach pise kolko uhlohydratov ci sacharidov obsahuje,napr vcera som mala na ranajky toastovy chlieb normalny a tam bolo na zlozeni na baleni napisane ze 100g ma 45 g uhlohydratov ja som zjedla 2 kusy ktore som predtym povazila a mali 50g tie chleby,,takze obsahovali necelych 25g uhlohydratov,

anka7
27. feb 2012

kočky, vďaka za typy, dnes som si odoslala objednávku a teraz už len čakať na balíček. ozaj chcela som sa opýtať na čokoládu ritter - oni je majú v ponuke, ale ona je bežne v obchode, len som tam nenašla podiel sacharidou - neviete či je to tá istá čoko???

@tibinka22 aj ja som tu v podstate nová, len teraz začínam - tak prajem nám veľa úspechov!!!!

@thera1 tak takéto zákusky, bez plnky a z jablkami milujem - jednoduchý a chutný 🙂