icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

gebeente77
12. júl 2011

@kaja73 no dobre, nech nezeriem ako sa vravi - ja mam vahu 74,8kg - pri vyske 171 cm - a teraz tie mirecky kraaasne 😀
OBVOD PASA __________99 cm
OBVOD BOKOV _________107 cm
OBVOD HRUDNIKA ______94 cm
OBVOD STEHIEN _______62 cm - merane pri rozkroku 😀
juj uz aka hrusticka som

kaja73
12. júl 2011

@gebeente77 Sme cca rovnako vysoke-ja mam 170 cm,vahu mame tiež takmer rovnaku-ja som rano mala presne 74,9kg-boky mame tiež rovnako-ja to pisem ako zadok,stehna su tiež podobne,tak som zvedava ako nam to pojde dole 😝

gebeente77
12. júl 2011

@kaja73 no dufam, ze jednej lepsie ako druhej 😀 ale nie - ja uz som si za tie dva tyzdne na tuto stravu aj celkom zvykla, hovorim teraz ked je vsade spusta zeleniny za lacnejsi peniaz, tak sa da 🙂 a hlavne som zaradila ryby, co ja celkom nemusim, ale napr. milujem lososa, ale to len tak vynimocne, inak by som musela vyhlasit osobny bankrot 😀

datelinka5
12. júl 2011

juj ale nas je 🙂 🙂 ked to dotiahneme k nazmu vytuzenemu cielu musime si dat nejake stretko,co vy nato ??? 🙂 🙂

emily_666
12. júl 2011

@datelinka5 som za, a oslávime to.

elina313
autor
12. júl 2011

@datelinka5 jasnéééé teším sa, všetky prídeme ako modelky 🙂

zofrinka
12. júl 2011

@emily_666 aj ty pôjdeš s váhou dolu, hnusôbka...... 😀 😀 😀 😀 😀

tanicka321
12. júl 2011

Ahoj dievcata 🙂 pridavam sa k Vam ak mozem, ja som si to trosku ulahcila - zacala som od vcera s tym, ze som si priamo cez Update objednala celodenne menu na tyzden 😉 nech viem nazorne co a ako, aj velkost porcii ... doma sa povazim, zmeriam a zajtra hlasim aktualny stav 😅 Mam priblizne 78kg, takze mam co riesit, ale som pevne odhodlana bojovat 😉

zofrinka
12. júl 2011

@tanicka321 Tani, ak to nie je tajomstvo, koľko € si dala za týždenné menu z Update???

tanicka321
12. júl 2011

kazdy den - 4 jedla ----- 6,25€ ------ tyzden vychadza cca 43€ (v ramci soboty aj nedele)

tiffanka
12. júl 2011

cawinky...vidím, že ste hodili do éteru svoje vnady 😀 ...tak sa pridám aj ja...chcela som sa ráno pomerať nalačno, ale ráno bol u nás mierny frmol, tak som akosi pozabudla 😖 ...ešteže som sa večer zo zvedavosti pomerala 😀 . Takže: Údaje sú z 11.07.2011
VÝCHODZIA VÁHA .............. 80 😠
TERAJŠIA.............................. 78
CIEĽOVÁ................................ 65 😀
VÝŠKA....................................172
OBVOD PÁSU....................... 95
PRSIA.....................................107
BOKY.....................................105
STEHNO............................... 63
LÝTKO................................... 40 😀 😀
...môže byť? 😀 😉

kaja73
12. júl 2011

@tanicka321 Ak sa ti bude chciet, napis potom, co konkretne ti posielaju na papkanie,nech sa inspirujem/e/. 🙂 diky.

zofrinka
12. júl 2011

@tanicka321 a z akej adresy presne si to objednávala??

tanicka321
12. júl 2011

@kaja73 http://www.update.sk/ na tejto ich stranke je jedalnicek na kazdy tyzden, takze okrem beznych jedal sa da vyslovene objednat na druhej strane jedaln.listka Update menu 😉 chodim si to zobrat priamo do predajne kazde rano dostanem 4 krabicky - obed, olovrant, vecera a ranajky na dalsi den

milena35
12. júl 2011

Ahojte..ja sa podla Norbiho stravujem 2tyzden....schudla som 1kilecko...........takze k dnesnemu dnu mam 177cm...75kg....oh=97....op=76...ob=97....ostehna=57cm........a rada by som minus 6cm...vsade....nuz uvidime...drzim Vam palceky......v case grilovaciek je to taaaaak tazkeeeeeeee............. 🙂 🙂 🙂

zofrinka
12. júl 2011

Tak na obed som mala varené zemiaky a pečené mäsko a na "druhý" obed už len melónik a broskyne......ovocníčkov. Na olovrant asi dnes nebudem nič, iba vodu, lebo mám spining, tak aby som nebola prežratá a dobre sa mi ťahalo. Na večeru si asi ugrilujem cuketku so zeleninkou, alebo neviem čo....... 😕 musíme to dajako vydržať, bambuľky!!!!!!!

zofrinka
12. júl 2011

Baby, idem cvičiť, držte mi palčeky, nech tam nevyplujem dušu!!!!!!!

emily_666
12. júl 2011

babenky, knižku som si ešte len objednala, poradíte mi prosím?
môžem jesť večer ovsené vločky a rôzne zavárané zeleninové čalamády ? ide o to, že aj v nich je trocha cukru, tak teraz neviem, ale ked ja ich tak lubenkám. Síce aj čokoládu lubenkám ale už mesiac som ju nejedla. Životný úspech pre mňa.

kawasaki17
12. júl 2011

najdem nieco o tejto metode na nete? alebo musim len objednat knizku?

luciapejkova
12. júl 2011

@emily_666 Nie marmelady nemozes a ani ovsene vlocky nie,daj si ich skor doobeda aby Ti nechybalo sladke ale navečer uz isto nie 🙂 😉

luciapejkova
12. júl 2011

@kawasaki17 Jasne ze najdes aj tu to najdes hned na prvej strane je rozpisane co mozes a co by si velmi nemala jest atd 😉

luciapejkova
12. júl 2011

@emily_666 myslela som to zavarane ovocie a taketo veci a napisala som Ti ze marmeladu nesmies 😝

teri3
12. júl 2011

@emily_666 no práve ja som sa z knižky dočítala, že ovsené vločky sú v kategórii 1, ale aj tak pozor na ne večer, asi by som to dala len tak symbolicky, lebo v každom prípade obsahujú dosť sacharidov 😉 . Čalamádu aj uhorky môžeš (píše Norbi), v konečnom dôsledku je tam toho cukru málinko a keď si zas budeš zavárať, tak daj cukru čo najmenej 😉

no vy ste sem pohádzali svoje miery veselo, ale ja by som dala až keď bude súkromná téma, lebo ľudia sú divní, aj tu na koňovi sa nejedna téma uzamykala kvôli hádkam a ľudskej blbosti 🙄 . Veď do témy by sme brali aj nové členky, napríklad po nejakej dobe v tejto téme...a z tej zamknutej nie je problém prípadných dotieravých "akožechudnúcich" poslať preč 😉

inak teda dnes som nad tým rozmýšľala, že verím tomu, že toto bude posledné chudnutie v mojom živote 😎

mamisqva
12. júl 2011

Ahojte nasla som vas asi pred tyzdnom a skusam aj ja chudnut s vami ak mozem?musim si to este nastudovat a od zajtra idem na to.Mam 70kg a chcela by som svojich 63kg snad to zvladnem.

gebeente77
12. júl 2011

@teri3 ved miery je to najmenej co ma trapi 😀 ale iba v diskusii 😀 kym odo mna niekto nechce Pin kod karty, tak mi to nevadi - a rypu len zakomplexovany ludia, takze tych mam na haku 😀
Ja som sa dnes prehresila, asi prvy raz za tieto dva tyzdne, dala som si ladovu kavu skatulkovu - je tam cukor, no ale co uz, hadam to prezijem - potom som si trosku zahadzala na kos a pobehala s Pipkom za loptou, tak som hadam ten cukor z tela vyhnala 😀

mamisqva
12. júl 2011

@kawasaki17 ahoj ja to tiez zacinam studovat na druhej strane tihto fora je rozpis kukni 🙂 🙂 🙂 🙂

zofrinka
12. júl 2011

ahojte, ja som úspešne po cvičení, nakoniec som nebola na spiningu, ale v slender centre - na slender strojoch, rolleticoch a na vibre, všetko som to poskúšala a od zajtra idem tvrdo na to!!! Páči sa mi to, aj keď stroj makal za mňa, tak mám svalovku na zadku!!! Superrr!!! Teraz si ale dávam pivko - môj malý prehrešok!!! Inak prajem dobrú noc a krásne chudnúce sníčky!!!!! Ahojteeeee!!!!!

mamisqva
12. júl 2011

@kawasaki17 tam je ovocie ale na prvej je co a kedy papat kukni 😉

mamisqva
12. júl 2011

baby ja mam problem sa nevazit kazdy den ja neviem ,hned rano stojim na vahe neviem odolat,viem ze ked mi to nepojde dole tie kg tak ma to zbytocne deprimuje.

gebeente77
12. júl 2011

@zofrinka ja ho mam kazdy vecer, no proste clovek neodola, ale musim si zaklopat, ze som veeelice dlho nebola chora, ak neratam nejake hrdlo a kasel - ono ten B vitamin ma cosi do seba 😀