Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@klaudialip alpská mliečna čokoláda s kúskami čokolády 1000 g. som zvedava, ze co to bude... myslis, ze 2x denne by urychlilo chudnutie?
@grimaska4 a ta kokosova muka nebude ina na chuti? resp. chutovo vyrazna? je pravda, ze update muka je ina, robila som s nou placky zemiakovo zeleninove a to bolo asi prvy krat, ked aj mne vadila.
@gabi8254
ja mam presne tuto chut tu alpsku mliecnu-je vyborne sladka,ale ked nie si na sladke bude ti bars sladka,mne je vyborna,akurat som si pred chvilkou dala dnesnu porciu
a tu kokosovu mucku neviem,na madarskom fore ju rozoberali,ja ju nemam a tie co ju maju hovoria ze nechuti inak ze je dobra,ona sa da dajak aj pit zmiesat s vodou ci jak neviem
ja ju bars nechcem kupit bo som uz tolko toho bla bla bla nakupila teraz ze aaaz,esteze si to vdaka manzelovi mozem dovolit
@grimaska4 jak hovoris, uz by toho asi bolo privela. ale zas ked citas zlozenie na obaloch potravin, tak sa vies zariadit aj z cenovo bezne dostupnych veci. no, ja na sladke som, takze uvidim. aj ked teraz som si odvykla od prilis sladkych chuti, tak som zvedava. ale zistim to asi az buduci tyzden, bo kym prebehne platba z banky do banky a kym to poslu...
@gabi8254 urychli to urcite chudnutie,predtym som to tu pisala,pisu na stranke ze pri redukcnej diete dat si namiesto ranajok a potom cca o 18-tej ako veceru.a ak chces nabrat na svalovej hmote-ako ti sportovci a tak ti maju tak ako pri diete a este pred spanim,cize az 3 davky denne
ja si asi tiez objednam tu cokoladu ale mensie balenie to 500g,a este niektore si k tomu vyberiem,chcem vyskusat vsetky pred tym nez kupim velke balenie
ahojte baby 😉 tak prisiel ten den, kontrola na vahe...schudla som 2.5 kg za mesiac, z toho 1 kg hned prvy tyzden 🙂 potom som zistila na mojich veciach spred tehu, ze su mi niektore aj dobre 😀 😎 😵 ale nie som nervozna ze len tolko lebo viem ze som to nedodrziavala tak ako sa ma, ale uz viem akym sposobom sa da schudnut 😉 takze fakt dakujem za rady babam tu a aj celkovo ze ste si dali tu namahu a s niecim takym ste sa podelili 😵.
Mojim najvacsim problemom je pit vela tekutin, aj ked som si dala velky krcah s vodou na stol do kuchyne tak vecer som zistila ze len velmi malo z neho ubudlo ☹
Ale budem sa snazit dodrziavat pravidla co najlepsie a potom uvidim a az potom sa sem dojdem pochvalit 😀 , ale nie 😉 nie som ten typ co sa chvali ale rada citam ked sa niekomu tiez dari...
tak Vam vsetkym prajem pekny den a nech uz je teplucko 🙂 🙂 🙂
nevie niekto, kolko uhlohydratov obsahuje update cokolada?
Baby na prisla akasi depka,sice som dala dolu 1 kg ale co ja viem asi by som cakala viac no to bude asi tym ze som dnes takato ze ma cakaju svoje dni a tak som akasi velmi sklesla,sice je pravda ze sa neobmedzujem a jem vsetko no bez prehreskov do 12.sa snazim len to co je dovolene a aj to nie vela tak neviem,cakala som troska viac,minule tu mal ktosi 8 kg za mesiac a mne ked sa podari tak mozno max.4kg ja viem niekto si povie ze to je dost ale kedze mam 80 kg cakala som ze to asi bude lepsie 😢 ☹
@luciapejkova hlavu hore! hormony robia svoje, ale nezabudaj, ze pomaly dalej zajdes... nie nadarmo sa to hovori. 😉
@gabi8254
neviem nemala som ju,pre mna je dost draha ja ju nekupujem,ale minule sa o nej bavili zeny na madarskom fore ze ma viac uhlohydratov ako milka cokolada,a Milka ma na jeden riadok (25g) 12 g uhlohydratov.Minule Reka spominala,ze update cokolada aj ked je U1 treba ju jest len s mierou,4- 5 kociek denne.Ja ked dostanem chut na cokoladu dam si z Milky tu mam stale doma maximum 1riadok a to hoc aj poobede.Inak ich keksiky aj to turo rudi su vyborne
@luciapejkova ja som zacinala s podobnou vahou,77,5 kila ale inak z 79,5 len som drzala tyzden dietu inu a schudla som 2 kila.ale bola som nervozna,hladna,podrazdena. tuto som bola tiez zufala islo mi dole 1,5 kila za 2 tyzdne a zufala.ale neviem ci cvicis ale ak ano,tak to ide pomalsie a takisto baby pisali ze to zvykne stat a potom sa to pohne dole. ja som zacala vecerat iba jablcko abo mrkvovo jablkovy salat pred 18-tou hod.a potom len salku mlieka,presunula som si aj cvicenie bo potom som smadna a nie hladna a nakoniec mi slo 4,6 kila dole s norbim.
urcite sa ti to pohne,odporucim ti schovat vahu a vazit sa len raz za mesiac.a este nieco,ked som mala pred svojimi dnami naschval som sa odvazila a mala som o nejake 2 kila viac tak nezufaj 😉
@gabi8254
dia produkty su blbost,vidis napr.milka ma 12g iba o trosku viac a je ovela lepsia,mozno aj tie od figaro maju podobne mnozstvo tak ja by som si dala radsej taku lepsiiu cokoladu.Minule jedna baba na fore pisala ze kupila lihgt a este ktomu dia neviem akej znacky presne jogurt a malo to na 100g 11g cukru..takze treba citat etikety a norbi aj pise v knizke ze light a dia produkty su blud,inak ja som pred norbiho stravovanim kupovala 0,5%mlieko pre seba a malo na dcl 5g uhlohydratov a plnotucne 3,5% ma 4,8g,takze aj to je rozdiel co sa tyka mlieka bo nizkotucne je sama voda
@grimaska4 no, tak ja som si to vsimla az doma. ale tu cokoladu som kupila, keby chceli aj rodicia diabetici. zdravy clovek nepotrebuje kupovat dia veci, to je pravda. na mlieku som si toto nevsimla rozdiel, len v % tuku. ale fakt staci citat etikety a casto netreba ani drahe update vyrobky 😀 . ja si radsej kupim fajnu cokoladu. aj tie 80% a pod su skoro rovnake ako update cokolady. teda, pre nas zdravych je to alternativa.
@klaudialip Dakujem! 😉
baby co ste na facebooku akurat dnes norbi zase tam nahodil o chudnuti a o uhlohydratoch,hranica do 150g denne kto chce chudnut,z toho na ranajky max.30g uhlohydratov,ma tam aj par tipov na ranajky s rozratanymi uhlohydratmi,mozte pozriet kto ma zaujem
Mozte mi prosim upresnit co su uhlohydraty? pod akym menom najdem Norbiho na FB? a trosku tomu nerozumiem pozerala som si produkty tu na 1 strane rozdelenie , a na madarskej stranke ten isty produkt partil do inej skupiny???? to preco?
@kamylka
lebo norbi vecne koduje a koduje..a vsetko prekoduje..co platilo pred rokom teraz uz neplati,co je v novej knizke tiez uz daco inak,najnovsie ma 10% kodovanie.Na facebooku ho najdes pod Norbi update alebo reku ako Rubint reka,a o uhlohydratoch sa mi nechce pisat zase dookola to iste,daj do google a studuj,alebo mozno sa najde dakto kto ti napise.
a mohol by rozpisat takto aj obed a veceru, je to velka pomoc..
@grimaska4 a s tou milkou si ma potesila, tiez je moja oblubena, juj z tak davno som ju nejedla 🙂 ja som mala norbiho cokoladu a teda s milkou sa neda porovnat .moja sestra lubi horku cokoladu, tak jej vzdy kupim Lindt a s takou chutou ju minule jedla, ze som si musela dat, ale teda pre mna eee..ja zostanem pri milke 😀
tak ja mám mliečnu update čokoládu 59,8 g na 100g - 3 kocky = 12g - je to rovnaké ako u Milky - takže radšej milku ako tú ich - sacharidy rovnkaké a v cene je to poriadny rozdiel
ja som kedysi krásne schudla pomocou edity sipeky a keď to teraz tak porovnávam tak je to veľmi podobné a u nej tak isto platilo vyhýbať sa light produktom - humus
@luciapejkova neboj ono sa to rozbehne a schovaj váhu - ja by som sa vážila aj každý deň, ale viem, že zázraky sa nekonajú tak som si povedala, že 2 x do mesiaca - tak dúfam, že nebudem sklamaná - čaká ma to 15.3.
@luciapejkova inak zdravé chudnutie je vraj 1-1,5 kg týždenne takže si tabuľková 🙂, ja budem šťastná keď to bude aspoň to kilo týždenne - radšej pomaly, ale na istotu - každý krôčik nás posúva do cieľa 😉
Vidím že nás tu je viac čo skoro vstávame! ja už som v práci 😖
@anka7 Viem ale vies ako to cloveku padne niekedy ja som bola rada lebo som v podstate jedla vsetko len v urcitu hodinu,a aspon som sa mohla kontrolovať lebo inak by som jedla piate cez deviate a tu mi to vyhovovalo. Ze som mohla jesť sladke som si odopierala ale zase ani mi az tak moc nechybalo 🙂 . Viem že pri zdravom chudnuti by to malo byť takto len vies pri mojej vahe kym si pomyslim ze dojdem do ciela tak skor koniec sveta príde 😀
@luciapejkova aj ja potrebujem zhodiť dosť veľa takže ma čaká veľmi dlháááá cesta , ale akosi som presvedčená, že to zvládnem a svoje tehotenské kilá pomaly ale isto stratím - neboj dokážeme to aj keď to nebude za jeden mesiac 😒

@bezaz ja tiez este kojim 😉 preto mi Norbi vyhovuje, chudne sa pomaly ale isto 🙂