icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

anka7
20. mar 2012

@grimaska4 super gratulujem 😉

ja som v nedeľu poriadne zrešila, boli sme na oslave a to mám pred menštr. tak by som len mlsala, ale už je to zamnou. dnes som už v pohode a chuť na sladké sa pomaly vytráca 😒

grimaska4
20. mar 2012

@gabi8254
167cm 😉

luciapejkova
20. mar 2012

@grimaska4 Super blahoželám,i keď sa to mozno nezdá ze 14 kg ale ty to citíš asi poriadne 😉 a určite je to super pocit,ach jaj keby som sa aj ja konečne dostala aspon k tej 75 mna sa tie kg tak strasne držia i ked nemam pocit zeby som robila vela prehreškov ale zase je pravda ze nedržim drasticku dietu ako je napr.dukanka ci 90 dnova 🙂 ,90 dnovu som skusala uz parkrát kg isli velmi rychlo dolu ale zase aj naspat to slo rychlo co sa mi pri norbim nestalo takze si vravim ze radsej pomaly ale natrvalo ako mat zo seba uspech a po tyzdni zistit ze je polovica naspat. To sa mi stalo pri 90 dnovej diete za 5 dni som mala dolu 3,7 kg ale ked som za dva dni potom nie zrala ale len som to porusila 2,5 kg bolo zrazu hned naspat tak som sa nahnevala ze az. Takze radsej som zvolila tuto cestu. pekný deň 😉

grimaska4
20. mar 2012

@luciapejkova
ono to pojde aj ked pomaly ale isto,to je dobre ze mozeme hocico jest len neni jedno kedy.
Ja citim tie kila najme na obleceni,vcera sme boli na nakupe obleceni bo mi uz veci padali,tricka a take horne diela potrebujem uz velkost 36,co pred rokom uz som bola pri velkosti 40,rifle c.27 mi su trosku volne nepadaju ale vcera som sa obdarila riflami od Hilfiggera a tie su velkosti 26
Jedine co ma mrzi su prsia,lebo tie som mala stale male ale zisla som aj z nich riadne,mala som kosiky B a uz kosiky A su mi velke,takze vsetko ma svoje plusy aj minusy
Ale norbi ma pravdu ze schudnes zovsakadial,lokalne chudnutie neexistuje,napr.ze len zo stehna,alebo zo zadku

grimaska4
20. mar 2012

@anka7
inak sa aj ja cudujem tej vahe,lebo mam menstruacny tyzden,co inak vazime viac lebo organizmus zadrziava vodu

gabi8254
20. mar 2012

@grimaska4 tak to uz viacej ani nechudni, lebo sa stratis 😀 ale fajnovo sa ti podarilo... ja ked tomu pridem na princip, tak sa mozno aj mne podari daco zhodit 😀

smarti
20. mar 2012

@grimaska4 to je krásny úspech. Ja tu sem tam nakuknem. Patrila som do skupiny, keď sa zakladala táto téma, potom aj do súkromnej, ale po lete som to vzdala a aj sa dala vymazať zo súkromky. Teraz po zime mi je jasné, že jedine toto je cesta chudnutia, síce pomalšia (ako pri diétach), ale trvácnejšia. Mám len problém s pevnou vôľou a chuťou na sladké. Ale počas 3 týždňov mám dole 2 kg a to sme mali aj viacero osláv v rodine, tak som rada, že aspoň tak. Ináč pozerám, že máme (ty si mala 🙂 ) zhruba rovnaké miery ako ja ( ja tiež 167 cm, 70 kg), ja by som sa chcela dopracovať k 60 kg. Viem, že určite ste to tu už rozpisovali, ale nemám čas to celé prelúskavať. Nemohla by si mi len tak narýchlo hodiť tvoj jedálniček? Veľmi by si mi tým pomohla. Vďaka.

bezaz
20. mar 2012

@grimaska4 super uspech, gratulujem 😵 😵 priznam sa, ze ja by som prave aj brala z prs zhodit, lebo ich mam strasne velke 😅 a este ked dojcim, no tak rok este vydrzat, kym sa mladenec neodstavi 😀 😀 😀
ja som zacinala 78,8 a chcela by som aspon na 65, ked pojde aj viac, budem happyyyyyyy 🙂 snad do leta tych 10dam dole.. len ja zatial necvicim, som stale nevyspata, v noci som cca 6 a viac krat hore, mlady rano zacal vstavat o 6 😅

grimaska4
20. mar 2012

@gabi8254
nestratim sa neboj sa,az taka chudulinka zase nie som,ale vidiet ze som schudla,citim to podla oblecenia a okolie si vsimlo aj ked som mala 58 60kg.Sice uz mi hovoria ze staci,mala by som naspat nabrat 2 -3 kila

grimaska4
20. mar 2012

@smarti
mam ti dat ten nezdravy ,ked sa prezieram,alebo tu lespiu verziu 😉 ?
Napr. dnes
ranajky okolo 7.00- krajec lanoveho chleba(z Dm drogerie,norbi chlieb uz nemam ☹ ) s normalnym maslom natrety,salama sucha a paprika

desiata okolo 9:45 150g cerstveho ananasu
obed 11.45 hraskovy privarok so smotanou,ale zahusteny s cistou sojovou mukou(na 100g ma len 3 g uhlohydratov) a k privarku hovadzie maso asi 100g v uvarenom stave.Minule som robila vyvar s veeelaa mesa a som si podelila okolo po 100g a zamrazila si na take casy ako napr.dnes k privarku
olovrant okolo 16:15 müsli tycinka po domacky urobena 1 kus a 100g cerstveho ananasu
a vecer si uz dam len ten shake okolo 18.00

grimaska4
20. mar 2012

@smarti
ale napr.vcera
ranajky okolo 7.00 Rekin Shake
okolo 9.30 parizer spic v cukrarni,predpokladam ze ma asi 50g uhlohydratov ☹
okolo 11.30 mc donald menu-1 mc chicken,male hranolky,pol litra cola lihgt
poobede okolo 16.00 salat s mc donald menu zeleninovy som zjedla
a vecer okolo 19.00 shake od Scitec
inak pijem denne okolo 3 litrov tekutin(caje bylinkove,voda,mineralka sem tam,light cola sem tam)
a sem tam si dam denne 2 lyzice ovsenych otrub kvoli vlaknine

linda1984
20. mar 2012

@grimaska4 No blahozelam 🙂 Moj ciel je 55 kg, ale najedena a nie vyhladovana ....takze takych 54-55 keby mam som najspokojnejsia 🙂 No som zvedava ako to pojde mne s tymi kilami 😒

olianko
20. mar 2012

@grimaska gratulujem.To je teda krasny vysledok....Mne by stacilo zhodit na 60kg 😅
No ved uvidim ako sa mi podari....
Zacala som dnes, na ranajky chlieb + sunka + maslo + caj-nesladeny, desiata - jablko
obed- bravcove + kapusta 😅 / to som asi nemala ale nic ine sme doma nemali/
olovrant bol jogurt a na veceru .....este neviem 😲
Tie co to drzite uz dlhsie tak myslite , ze je to o.k. ?

grimaska4
20. mar 2012

@linda1984
ja nie som vyhladovana,ja co zjem ma dost ,mne to staci 🙂

grimaska4
20. mar 2012

@olianko
to je ok,aj ta kapusta z masom, v pohode,ja som v nedelu mala bravcove pecene na obed a k tomu mrkvovo kapustovy salat

linda1984
20. mar 2012

@grimaska4 no ved tak som to myslela, ze nie ako teraz drzim dietu tak sa rano vazim s uplne prazdnym bruchom co som taka hladna....skratka chcem vazit 55 kg aj vecer po najedeni nie len rano 🙂

grimaska4
20. mar 2012

@linda1984
ja teraz poslednu dobu mam taku istu vahu rano a aj vecer,ale ze vraj inak je normalne ked sa cez den najeme musime mat viac o trosku kil vecer

grimaska4
20. mar 2012

@linda1984
Preco sa vecer nenajes dobre aby si nevstavala rano s prazdnym bruchom?Ak bude casto hladna a az potom sa najes,tvoj organizmus si bude robit zasoby a neschudnes,a este k tomu si krasne spomalis metabolizmus..

linda1984
20. mar 2012

@grimaska4 ja viem, len som ti hovorila ze teraz som na tej diete a to jedavam hned o piatej ako pridem z prace a do rano daleko 🙂 ale ved od buduceho tyzdna uz budem update hadam aj ja 🙂

grimaska4
20. mar 2012

@linda1984
ahaa,tak prepac ja som zabudla ze ty mas este tu inu dietu ☹

linda1984
20. mar 2012

@grimaska4 no jo :( ale tak posledny tyzden vydrzim 🙂 aj ked to uz troska flakam 😝

bezaz
20. mar 2012

@linda1984 to drzis tu duncanovu? kamoska s nou teraz na zaciatku roka dala 10kg dolu 😉
baby plz vysvetlite mi, preco su tie pufane chlebiky U1, ked su zo surovin, ktore su U3 😲

luciapejkova
21. mar 2012

Bre ranko baby. Tak ja som prave dojedla ranajky,mala som polystyr.so salamou a syrom,idem si zaliat kavu a pracovať. Musime to vydržať ja ked vidim ako je pekne vonku tak ma to poháňa dopredu a i ked tie kg idu strasne pomaly ale aspon ze idu! Pekny den vsetkym! 🙂

luciapejkova
21. mar 2012

@linda1984 Kolko si dala dolu tou dvojtyzdnovou dietou?

linda1984
21. mar 2012

@bezaz nie ja drzim tu dietu co som davala na strane 208, nie je to dlhodoba dieta ale krasne ocisti a islo mi dolu vsetko co som pribrala od minuleho leta...davam si ju tak raz za 2-3 roky, lebo je to narocne jest len presne to co je napisane a nic okrem toho...ale uz finisujem, posledny tyzden 🙂 a po nej chcem nasadit norbiho ako udrziavacku, lebo to chcem mat ako zivotny styl nie dietu 😉

linda1984
21. mar 2012

@luciapejkova no za prvy tyzden mi isli dolu necele 3 kila, lenze ten dalsi tyzden som bola chora tak som presne nemohla dodrziavat ale snazila som sa aspon ranajky a obedy a vecer ovocie aby som vyzdravela...normalne sa da schudnut 8-9 kg za tie 2+2 tyzdne, ale hovorim len ked sa presne drzis rozpisu, je to tazke ale da sa 🙂 len treba pevnu volu 😉 teda aspon ja si stale hovorim ze su to len 4 tyzdne za 2- 3 roky to vydrzim 🙂

grimaska4
21. mar 2012

@bezaz
inak podla prvej knizky boli U3,az teraz su U1,ja som bola sama prekvapena ked tu zeny pisali ze dostavali ich v update menu na veceru ci olovrant,tak som ich od januara zacala aj jest poobede ci na veceru.
Inak na madarskom fore zeny co chudnu uz dlhsie lebo potrebuju dat viac dole s norbim pisali ze podla kodov prvej knizky sa im chudlo rychlejsie,tak neviem

A preco su U1 tie pufovane chlebiky?no odborne vysvetlenie by som chcela aj ja a najme by som to chcela pocut od Norbiho,ale moj nazor je taky ze su rychlo a pomaly vstrebavatelne uhlohydraty,co nie su len cukry ale aj skroby.A kedze tie chlebiky su z obilia tak obsahuju pomaly vstrebavatelne uhlohydraty a v obili je aj vlaknina,ktora tiez spomaluje vstrebavanie cukru a este aj cisti creva.Ja co mam doma spaldove chlebicky ,na kus je tam 5g uhlohydratov a z toho 0,009g cukru a podla mna aj ten neni pridany,ale prirodny co sa nachadza v obili.A zlozenie toho vyrobku je 99,8%spladova psenica a ten zvysok je morska sol.A ziadna chemia ,E-cka a bludy.Sice ja mam bio verziu.

Vies ked si das cokoladu s napr.5 g uhlohydratov alebo nejako pecivo s rovnakym mnozstvom uhlohydratov,pre organizmus to nebude to iste.Inak pridany cukor je vseobecne nezdravy,myslim ten repny ktory aj vascinou pridavaju do vselicoho,zakysluje organizmus,odobera telu vapnik a bla bla bla dalo by sa este pisat.
Ja len ked tuto novu norbiho logiku sledujem,tak pokojne moze aj cestoviny zaradit do U1,ved su tiez z obilia sice z mleteho,a z vajec,soli,alebo zemiaky,ci ryza,ved su to vascinou len skroby.Inak uz ryza ma U3

grimaska4
21. mar 2012

@linda1984 a potom za mesiac ,alebo dva naberieme naspat tie rychlo schudnuce kila??
Inak rychle chudnutie je nezdrave,odporuca sa max.pol kila za tyzden

luciapejkova
21. mar 2012

@linda1984 A terau pojdes na norbiho? Chcela by som vediet ci sa ti tie kg ktore si zhodila nebudu naspat dvihat hore,ked zacnes drzat norbiho.Uz si raz drzala tuto dietu? vies je funguje? S akou vahou si pri nej zacinala? A mas aj pocit ze tie kg co si zhodila isli aj z Teba ci sa len telo precistilo? 🙂

gabi8254
21. mar 2012

neviem cim to je, ale rano ked cvicim, tak zvladnem max. 4,5 km - to je cca 15 min na stroji. ked som cvicievala vecer, tak som zvladla 25 min. snad to bude stacit... sak potom s detmi vonku, tak to este aspon hodinova prechadzka raz do dna. a tusim je lepsie, ze ked mam prijat max. 150 g uhlohydratov, potraviny si odvazit kolko zjem (napr. zemiaky k obedu a pod) a co ma na obale napisane, tak vypocitat si kolko zjem - vopred si urobit rozpis jedalnicka - gramazovo aj podla uhlohydratov. lebo inak si myslim, ze jem v pohode a mozem jest ovela viac a ani si to neuvedomim.