Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@gebeente77 Sme cca rovnako vysoke-ja mam 170 cm,vahu mame tiež takmer rovnaku-ja som rano mala presne 74,9kg-boky mame tiež rovnako-ja to pisem ako zadok,stehna su tiež podobne,tak som zvedava ako nam to pojde dole 😝
@kaja73 no dufam, ze jednej lepsie ako druhej 😀 ale nie - ja uz som si za tie dva tyzdne na tuto stravu aj celkom zvykla, hovorim teraz ked je vsade spusta zeleniny za lacnejsi peniaz, tak sa da 🙂 a hlavne som zaradila ryby, co ja celkom nemusim, ale napr. milujem lososa, ale to len tak vynimocne, inak by som musela vyhlasit osobny bankrot 😀
juj ale nas je 🙂 🙂 ked to dotiahneme k nazmu vytuzenemu cielu musime si dat nejake stretko,co vy nato ??? 🙂 🙂
@datelinka5 som za, a oslávime to.
@datelinka5 jasnéééé teším sa, všetky prídeme ako modelky 🙂
Ahoj dievcata 🙂 pridavam sa k Vam ak mozem, ja som si to trosku ulahcila - zacala som od vcera s tym, ze som si priamo cez Update objednala celodenne menu na tyzden 😉 nech viem nazorne co a ako, aj velkost porcii ... doma sa povazim, zmeriam a zajtra hlasim aktualny stav 😅 Mam priblizne 78kg, takze mam co riesit, ale som pevne odhodlana bojovat 😉
@tanicka321 Tani, ak to nie je tajomstvo, koľko € si dala za týždenné menu z Update???
kazdy den - 4 jedla ----- 6,25€ ------ tyzden vychadza cca 43€ (v ramci soboty aj nedele)
cawinky...vidím, že ste hodili do éteru svoje vnady 😀 ...tak sa pridám aj ja...chcela som sa ráno pomerať nalačno, ale ráno bol u nás mierny frmol, tak som akosi pozabudla 😖 ...ešteže som sa večer zo zvedavosti pomerala 😀 . Takže: Údaje sú z 11.07.2011
VÝCHODZIA VÁHA .............. 80 😠
TERAJŠIA.............................. 78
CIEĽOVÁ................................ 65 😀
VÝŠKA....................................172
OBVOD PÁSU....................... 95
PRSIA.....................................107
BOKY.....................................105
STEHNO............................... 63
LÝTKO................................... 40 😀 😀
...môže byť? 😀 😉
@tanicka321 Ak sa ti bude chciet, napis potom, co konkretne ti posielaju na papkanie,nech sa inspirujem/e/. 🙂 diky.
@tanicka321 a z akej adresy presne si to objednávala??
@kaja73 http://www.update.sk/ na tejto ich stranke je jedalnicek na kazdy tyzden, takze okrem beznych jedal sa da vyslovene objednat na druhej strane jedaln.listka Update menu 😉 chodim si to zobrat priamo do predajne kazde rano dostanem 4 krabicky - obed, olovrant, vecera a ranajky na dalsi den
Ahojte..ja sa podla Norbiho stravujem 2tyzden....schudla som 1kilecko...........takze k dnesnemu dnu mam 177cm...75kg....oh=97....op=76...ob=97....ostehna=57cm........a rada by som minus 6cm...vsade....nuz uvidime...drzim Vam palceky......v case grilovaciek je to taaaaak tazkeeeeeeee............. 🙂 🙂 🙂
Tak na obed som mala varené zemiaky a pečené mäsko a na "druhý" obed už len melónik a broskyne......ovocníčkov. Na olovrant asi dnes nebudem nič, iba vodu, lebo mám spining, tak aby som nebola prežratá a dobre sa mi ťahalo. Na večeru si asi ugrilujem cuketku so zeleninkou, alebo neviem čo....... 😕 musíme to dajako vydržať, bambuľky!!!!!!!
Baby, idem cvičiť, držte mi palčeky, nech tam nevyplujem dušu!!!!!!!
babenky, knižku som si ešte len objednala, poradíte mi prosím?
môžem jesť večer ovsené vločky a rôzne zavárané zeleninové čalamády ? ide o to, že aj v nich je trocha cukru, tak teraz neviem, ale ked ja ich tak lubenkám. Síce aj čokoládu lubenkám ale už mesiac som ju nejedla. Životný úspech pre mňa.
najdem nieco o tejto metode na nete? alebo musim len objednat knizku?
@emily_666 Nie marmelady nemozes a ani ovsene vlocky nie,daj si ich skor doobeda aby Ti nechybalo sladke ale navečer uz isto nie 🙂 😉
@kawasaki17 Jasne ze najdes aj tu to najdes hned na prvej strane je rozpisane co mozes a co by si velmi nemala jest atd 😉
@emily_666 myslela som to zavarane ovocie a taketo veci a napisala som Ti ze marmeladu nesmies 😝
@emily_666 no práve ja som sa z knižky dočítala, že ovsené vločky sú v kategórii 1, ale aj tak pozor na ne večer, asi by som to dala len tak symbolicky, lebo v každom prípade obsahujú dosť sacharidov 😉 . Čalamádu aj uhorky môžeš (píše Norbi), v konečnom dôsledku je tam toho cukru málinko a keď si zas budeš zavárať, tak daj cukru čo najmenej 😉
no vy ste sem pohádzali svoje miery veselo, ale ja by som dala až keď bude súkromná téma, lebo ľudia sú divní, aj tu na koňovi sa nejedna téma uzamykala kvôli hádkam a ľudskej blbosti 🙄 . Veď do témy by sme brali aj nové členky, napríklad po nejakej dobe v tejto téme...a z tej zamknutej nie je problém prípadných dotieravých "akožechudnúcich" poslať preč 😉
inak teda dnes som nad tým rozmýšľala, že verím tomu, že toto bude posledné chudnutie v mojom živote 😎
Ahojte nasla som vas asi pred tyzdnom a skusam aj ja chudnut s vami ak mozem?musim si to este nastudovat a od zajtra idem na to.Mam 70kg a chcela by som svojich 63kg snad to zvladnem.
@teri3 ved miery je to najmenej co ma trapi 😀 ale iba v diskusii 😀 kym odo mna niekto nechce Pin kod karty, tak mi to nevadi - a rypu len zakomplexovany ludia, takze tych mam na haku 😀
Ja som sa dnes prehresila, asi prvy raz za tieto dva tyzdne, dala som si ladovu kavu skatulkovu - je tam cukor, no ale co uz, hadam to prezijem - potom som si trosku zahadzala na kos a pobehala s Pipkom za loptou, tak som hadam ten cukor z tela vyhnala 😀
@kawasaki17 ahoj ja to tiez zacinam studovat na druhej strane tihto fora je rozpis kukni 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte, ja som úspešne po cvičení, nakoniec som nebola na spiningu, ale v slender centre - na slender strojoch, rolleticoch a na vibre, všetko som to poskúšala a od zajtra idem tvrdo na to!!! Páči sa mi to, aj keď stroj makal za mňa, tak mám svalovku na zadku!!! Superrr!!! Teraz si ale dávam pivko - môj malý prehrešok!!! Inak prajem dobrú noc a krásne chudnúce sníčky!!!!! Ahojteeeee!!!!!
@kawasaki17 tam je ovocie ale na prvej je co a kedy papat kukni 😉
baby ja mam problem sa nevazit kazdy den ja neviem ,hned rano stojim na vahe neviem odolat,viem ze ked mi to nepojde dole tie kg tak ma to zbytocne deprimuje.
@zofrinka ja ho mam kazdy vecer, no proste clovek neodola, ale musim si zaklopat, ze som veeelice dlho nebola chora, ak neratam nejake hrdlo a kasel - ono ten B vitamin ma cosi do seba 😀

@kaja73 no dobre, nech nezeriem ako sa vravi - ja mam vahu 74,8kg - pri vyske 171 cm - a teraz tie mirecky kraaasne 😀
OBVOD PASA __________99 cm
OBVOD BOKOV _________107 cm
OBVOD HRUDNIKA ______94 cm
OBVOD STEHIEN _______62 cm - merane pri rozkroku 😀
juj uz aka hrusticka som