icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

grimaska4
21. mar 2012

@gabi8254
15 minut pohybu je takmer nic,minimalne sa odporuca 30 minut alebo az cez 40 minut,pretoze kym telo sa spameta ze sa daco deje a musi prepnut na spalovanie,to trva.
Dufam ze si nemyslis ze tymi 15 minutami a hodinovou prechadzkou spalis denne mozno 70g uhlohydratov.. ☹

zuzana751985
21. mar 2012

Ahojte žienky,tak ak smiem,aj ja sa k vám pridávam dnešným dňom.Knihu som zhltla za jeden večer,ale niektoré veci sú mi trošku nejasné,tak dúfam,že tu medzi vami nájdem odpovede..Hlavne inšpirácie,čo ste varili a papali 😀

gabi8254
21. mar 2012

@grimaska4 nie, len hovorim, ze nevladzem rano tak vela ako poobede. ja to potom este vecer musim dohanat... musim najst nejaku alternativu. lebo na stroji ma to nebavi. joj, keby sa mi chcelo tak jak sa mi nechce teraz... ta ale aspon daco. dnes sa najmensia zobudila okolo pol 6. musela som ju pred cvicenim nakrmit, potom prisiel muz, potom starsia sa zobudila - no rano velmi nemam klud. budem to musiet zavrhnut... ☹
joj, baby, preco je tak, ze vzdy ked potrebujeme klud, tak sa ozve - mamiiiiiii, mamkaaaaaaaa.....

thera1
21. mar 2012

pekný a úspešný deň.... 😉
http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-osudy/1...
😅 🙄 😝

klaudialip
21. mar 2012

jaaaaaj babky,vcera viac prehreskov,boli sme mimo domova a strasne,dufam ze sa to velmi nepokazilo 😒

@grimaska4 chcem sa ta opytat mne ten shake vo vode velmi nechuti,viac mi chuti v mlieku len neviem teraz ktore si mam dat vecer o tej 18-tej ci to nizkotucne abo polotucne,inak som pozerala tie hodnoty na mliekach,nizkotucne ma sice najviac cukru ale ma najmenej tuku.tak neviem ak je lepsie to rozrabat vecer vo vode tak to nejak zjem ale ak sa da v mlieku tak radsej v tom

bettina
21. mar 2012

@gabi8254 no ani neviem, ale za 15 min. to nebude ani nahodou 4,5km. to by musel byt poriadny šprint . Reka myslim robi priemerne 8km za 40min. a ja za ten cas priemerne 5km

gabi8254
21. mar 2012

@bettina na stroji mi pise aj rychlost - cca 17km/h aj nieco, neviem presne. rychlost sa strieda podla toho ako slapem. to nie je beh klasicky ale elipticky trenazer... tak neviem ci ten stroj dobre pocita... pise mi tam, ze spali 150 kalorii cca, 15 min cca a ta rychlost. vzdialenost cca 4,5 km. ja neviem ci tomu verit... normalne teraz na mna ide depka, bo net kedy civicit v klude. strava sa da v pohode, ale ten pohyb... teda pohyb je, ale tak viac... mam chut sa na vsetko vykaslat a ist na chvilu prec z domu, taku mam teraz pos*atu naladu ☹

bezaz
21. mar 2012

@linda1984 aha, prepac, zabudla som 😉 tu som drzala asi 2x, ale len prvykrat mi sli kila dolu, druhykrat total zacarovane, vsetko som dodrzovala, okrem toho jablcneho octu, lebo mam brutus kyselinu a isli mi dolu 2kg, nehovoriac, ze som zakazdym po skonceni pribrala 🙄
@grimaska4 ved toto, ze ryza je normalne v U3, tak som sa cudovala.. takze nejake psenicne, spaldove a pod by mali byt U1? mne teda nejako moc chleba na veceru nechyba, ked tak si kupujem tie norbiho Rips olivove alebo makove, to je mnamka 😀 len ma to zaujalo 🙂 dik za vysvetlenie

bezaz
21. mar 2012

@klaudialip inak doporucujem, ked mas strasnu chut na sladke, kupit si tu norbiho velku litrovu zmrzlinu, je moc dobra a teda strasne syta, takze zjes len trochu a staci ti a nerobis ziadny prehresok, kedze je U1 😉 radsej toto, ako si vycitat nejaku inu sladkost
@gabi8254 pohyb je aj moj najvacsi problem 😅

luciapejkova
21. mar 2012

Baby nedali by ste mi niej.link kde ste si to kupili tie shake? To si mam dat rano ci len vecer namiesto vecere? Ide to rychlejsie dolu ked si dam ten shake ci nie?

gabi8254
21. mar 2012

http://www.mnutrition.sk/kategoria/dietne-pripr...

tu som to kupila, no neviem ti este povedat ci to zabera, lebo to nemam ani tyzden este...

grimaska4
21. mar 2012

@klaudialip
ty si to v pohode rozrob v mlieku ked ti tak viac chuti,ja by som dala plnotucne mlieko v pohode ,tuk nevadi z tuku nepriberes ale z uhlohydratov ano.To by sme museli kvanta tuku jest aby sme z tuku pribrali.
Len nezabudni ak ratas uhlohydraty priratat k tomu shake aj uhlohydraty z mlieka

grimaska4
21. mar 2012

@bettina
nemozes porovnat behanie s orbitrekom-to neni to iste,na orbitreku ja v pohode zvladnem 7km za 25 minut,ale pri behani potrebujem viac.Na orbitreku ti idu tie km lahsie a aj rychlejsie

extrapm
21. mar 2012

Ahojte, prave mi dorazili potraviny update.. ako zistim ci su U1???

grimaska4
21. mar 2012

@extrapm
ved potraviny update su vsetky U1,mozes kedykolvek konzumovat,len so sladkostami poobede a vecer neprehanaj,myslim zjest celu tabulku cokolady a tak

klaudialip
21. mar 2012

tak dnes riadny zaberak na moje telo,vcerajsie prehresky su uz urcite fuc.rano shake a potom cvicenie na brucho.a potom skoro dve hod.vonku okopavanie a hrabanie zahrady,zajtra sa uz ani nepohnem.a vecer ma caka este cela seria cvicenia 😀

zuzulienkab
21. mar 2012

@gabi8254 Gabi a toto sa môže, ako som tehu?

eridia
21. mar 2012

@thera1 och boze!! ... len aby sa do roka nestal vdovcom 😉

gabi8254
21. mar 2012

@zuzulienkab prepac, neviem na co konkretne myslis... myslis ten shake?

zuzulienkab
21. mar 2012

@gabi8254 áno, na ten...
Ja sa od takého 4 mesiaca tehu takto stravujem a je mi úplne super...a hlavne, nepriberám toľko ako pri dcérke...dúfam, že aj po pôrode to pôjde aj mne tak dolu ako vám dievčence...čítam Vás každý deň a držím Vám palce...a dúfam, že aj ja dosiahnem takú váhu ako grimaska4 🙂

grimaska4
21. mar 2012

@zuzulienkab
na baleni tohto Shake-u sa pise ze sa neodporuca pre tehotne a dojciace matky ☹ !

bezaz
21. mar 2012

@zuzulienkab aj ja som chcela ten shake a je na nom pisane, ze nevhodne pre tehotne a dojciace zeny, takze som si ho nekupila, ja neste dojcim a teda planujem este aspon rok... hadam zvladneme chudnut aj bez shakeu 😀

gabi8254
21. mar 2012

@zuzulienkab no ked si tehu, tak ti je zbytocne pit shake. pekne papaj podla zasad. ale myslim, ze sa nemoze v tehu, ani pri dojceni. a nezabudaj, ze v tehu nepotrebujes chudnut, len nechces velmi pribrat. 😉

bezaz
21. mar 2012

@zuzulienkab a pytala som sa aj v update predajni na ten ich shake a aj ten ze radsej nie 😅

zuzulienkab
21. mar 2012

ďakujem dievčatá....lebo ked pozerám na tú stránku, tak tam nič o tom nepíšu.....
Gabi - ja nechcem v tehu chudnuť, ešte to....len nechcem pribrať 25 kíl ako pri dcérke...brrr, aj tak mi po nej ostalo sedem kíl, ktorých som sa nevedela zbaviť...ach, keby som tohto "Norbiho" našla pred tým, ako som otehotnela....ale snád potom po porode zhodím aj tú "rezervu" 🙂

bezaz
21. mar 2012

@zuzulienkab zuzi to mas jedno kolko priberies, ja som pri oboch pribrala minimalne a po porode som nabrala pomaly tolko, co tehotna 😠

zuzulienkab
21. mar 2012

@bezaz no dúfam, že ked porodím a budem sa naďalej držať Norbiho zásad, tak mi to hore nepojde....snáď...

gabi8254
21. mar 2012

@zuzulienkab drzim palce 🙂

panki
21. mar 2012

Jeej práve som náhodou natrafila na túto téme...len som nejak zabudla ako sa dávajú témy medzi oblúbené 😒
Ja som začala pred týždňom, presnejšie 12.3. a dnes som sa odvážila 1-krát...presne 3,5 kg dolu....ja síce mám z čoho zhadzovať a viem, že tie prvé idú dolu rýchlo z veľkej váhy....ale aj tak som spokojná 😉

linda1984
21. mar 2012

@grimaska4 vies co neviem ti povedat ci sa pribera po tej diete, ale ked je niekto pazravy ako ja :D ze po diete zacne jedavat sladke na kila tak jasne ze pribere, o tom nemusi byt ani debata, mne ide o to aby som schudla nabrate, stiahol sa mi zaludok, prestanem jedavat sladke lebo sa odnaucim, takisto slane nejest tolko a to mne staci...vzdy som taka nastartovana na zdrave stravovanie, to ze pride zlom a zacnem jest jak pubertacka to uz je druha vec 🙂 preto chcem zacat s norbim a stravovat sa tak uz stale, viem ze budu dni ked porusim, ale normalne som sa naucila nejest maso s ryzou a zemiakmi ale pekne zo salatikom, co pred tym nehrozilo 😖 ved uvidim ako dopadnem...ale cez vikend uz peciem musli tycinky 😉 aby som mala na buduci tyzden sladkost 🙂