icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

linda1984
21. mar 2012

@luciapejkova uz som ju drzala niekolko krat, asi tak raz za 2-3 roky, viem ze funguje. len naozaj treba trpezlivost nato. ja som nikdy neschudla 8-9 kg ako pisu, lebo nemam az tak vela kil. no a co sa tyka toho schudnutia ci su to kila alebo centimetre, tak myslim ze skor centimetre kedze akurat dnes mi normalne padali rifle :D a zapnem tie co som si kupila a potom nezapla lebo som pribrala a o to mi islo, zacinala som na vahe 60.4 kg a teraz v pondelok som mala 56.4, tak podla mna uz moc neschudnem do dalsieho pondelka, ale nevadi, to bol moj ciel.
tuto dietu uz mam velmi dlho este na stroji napisanu a mam ju oskenovanu, zevraj ju vytvorila nejaka doktorka, tak neviem 🙂 je to samozrejme len na 5 tyzdnov, nie na stalo sa takto stravovat....preto som hladala za tu dobu, ze co bude dalej co budem papavat a nasla som norbiho 🙂 tak od pondelka idem nato

linda1984
21. mar 2012

@bezaz no ja som ju drzala mozno 3 krat v zivote, vzdy za nejake dlhsie obdobie a vzdy som schudla....to ze som pribrala potom to je jasne, lebo som na sladke a jedla som ho na kila, plus som chlebikova pecivkova, kolacikova, takze kto by nepribral???je jedno aku drzis dietu, ked prestanes, tak priberes, ale mozes prestat s dietou a zobrat si z toho nieco, ako napriklad nejest sladke, vysmazane atd... a drzat sa toho a nepriberies viac.co sa tyka toho jablcneho octu tak so som vyriesila tabletkovou formou, kedze samotny bol bleeee.takze tak 🙂 uvidim ked zacnem s norbim ci este nieco schudnem alebo si len udrzim toto...dufam ze aspon jedno z toho :D

grimaska4
21. mar 2012

@linda1984
naco chces dalej chudnut ked mas 56kg?ved to celkom ok nie?

linda1984
21. mar 2012

no nemam 56 este a uz ani nechcem chudnut, len si to udrzat a mat nejaky styl stravovania aby som zase neupadla do tej neumernej zravosti :D ale keby mam tak ako ty to by bolo super 🙂

linda1984
21. mar 2012

@grimaska4 prosim ta ty odkial objednavas ten shake?lebo jedna babena sem davala link a sice ma rovnaky nazov, ale ma obal iny

grimaska4
21. mar 2012

@linda1984
ja som ho neobjednavala ja som ho kupovala vo fitness predajni,ale ja zijem v Rakusku 🙂

grimaska4
21. mar 2012

@linda1984
ale skus na www.bodyworld.sk tam som videla klove balenie cez 28 eur,ked budes na tej stranke zadaj protein Delite a daj hladat

linda1984
21. mar 2012

@grimaska4 dakujem pekne 🙂 a mas aj vyskusany ktory je najlepsi?

grimaska4
21. mar 2012

@linda1984
ja som si 1x kupovala a preto len 500g-ove balenie,lebo nevedela som ako chuti,mam alpsku cokoladu s kuskami cokolady,chuti dobre a je to sladke,ja ho robim s vodou mne tak viac chuti ako s mliekom.
ale najblizsie bude cokolada-kokos,na tuto sa lakomim,a kupim si mozno az 5kg balenie,lebo tak je cenovo este vyhodnejsie

linda1984
21. mar 2012

hmm moze byt dobre to kokosove, ja si asi kupim najskor to jahodove s bielou cokoladou a ked miniem tak to coko+kokos 🙂

klaudialip
21. mar 2012

@linda1984 ja mam obidve a viac mi chuti ta jahodova ako ta kokosovo cokoladova

anka7
21. mar 2012

@klaudialip ja mám doma čokoládu od origlame, ale dnes som si objednala jahodu s bielou čoko a kúskami jahôd - teším sa naň 😉

inak dnes ráno som si objednala zopár veci z update obchodu - puding, chlieb-na skúšku a poobede mi prišla sms od pošty, že zajtra to mám doma 🙂

linda1984
22. mar 2012

@anka7 uz sa da objednavat?som pozerala stranku a nenasla som to tam 😒

panki
22. mar 2012

@anka7 ahoj...pudingy sú podľa mňa výborné a za málo peňazí....ako prvá pomoc pri chuti na sladké 🙂

grimaska4
22. mar 2012

@linda1984
da sa,aj sa dalo stale,ale nie cez webshop,lebo nefunguje ☹ ,ale napises mail do konkretnej update predajne,alebo zavolas,poslu ti na mailovu adresu objednavkovy formular a objednas si co chces.
Neviem odkial si,ale napr.kosicka update predajna robi rozvoz kazde dva tyzdne do 150 km okruhu,proste ti prinesu pred dom tovar-tkz.donaska.Zaplatis zato nejake 2 eura naviac.
Mozno tak funguju aj ine predajne,neviem treba zistit

luciapejkova
22. mar 2012

Baby mrkva je U1 surova a dusena je u 3 to bolo aj v prvej knihe takto ci sa to zmenilo az v tej druhej knihe? Ja sa s tou vahou nie a nie pohnut sice nemam este svoje dni to bude mozno tym ale aj tak 😢 . A pritom mam dost kg na to aby to slo a dokonca nemam pocit zeby som tie uhloh.prekracovala,tak neviem. Dnes mam v sebe kusok syra asi tak 60 g potom som mala surovu mrkvu,kalerab a kavu s mliekom,a na obed mam nachystane kuracie stehno bez koze dusene na zelenine. Tak neviem je to v poriadku ci nie? Na večeru sa chystam ze si dam len jahody dnes maju byt v kauflende a aj ananas si asi kupim ten tiez mozem pooobede?
@grimaska4 myslis ze je to v pohode takto sa stravovat ci ako? Ja uz neviem co robit aby sa ta vaha hybala rychlejsie dolu,teraz mam o 1,5 kg viac ale pripisujem to tym meskajucim dnom, 😠 . Hadam ked ich dostanem tak budem mat zase tu vahu co som mala uz o to 1 kg dolu. Inak sa zblaznim,nechapem ako som predtym zhodila tie 4,6 kg za mesiac ked teraz to ide tak hrozne pomaly dolu ☹

grimaska4
22. mar 2012

@luciapejkova
surova mrkava jeU1 ,dusena varena U2.
Neviem ci nahodou nejes velmi malo,a tym si si poriadne spomalila metabolizmus,ranajky by som na tvojom mieste dala vydatnejsie-mrkva karelab syr je ok ale daj si daco k tomu,v pohode celozrny chlieb alebo graham rozok,varene vajicko este.
Musis aj vela pit minimalne 2 litre denne,pridaj si vlakninu do stravovania napr.ovsene otruby 2 pol.lyzice denne.
Mne tiez dlho vaha stala,ale ja som nepriberala tak toto nechapem,ked aj pred menstruaciou tak mozno o pol kila so m mala viac .maximum.
Zacni nejaky sport dlha prechadzka skus 10 minut behat,alebo najdi daco na youtube-sport ti tiez zrychli metabolizmus.Inak na madarskom fore baby minule pisali ze ked im dlho stala vaha kupili si v Dm drogerii tablety na cistenie criev,stoja okolo 4 eur darmtech ci jak sa volaju,ze toto im pomohlo rozbehnut chudnutie.

grimaska4
22. mar 2012

@luciapejkova
ananas je inak U2,ale ja si ho davam aj po 15.00,lebo ked si kupim cerstvy ananas za kopu penazi a u nas ho nikto okrem mna nechce jest,tak ja ho jem 3 4 dni po 100g doobeda aj poobede,na 100g ma 12g uhlohydratov ale vraj ma take enzymy co urychluje chudnutie.
Minule norbi veselo varil veceru kuracie prsia s ryzou a ananas a povedal ze ananas spomali vstrebavanie uhlohydratov z ryze,tak ja ho uz naozaj dakedy fakt nechapem lebo po novom dal ryzi U3.
A nejes poobede vela sladkosti?

luciapejkova
22. mar 2012

@grimaska4 Nie ved praveze nie ale mam pocit ze jem asi malo 🙂 ,lebo teraz ma napadlo ze vtedy som jedla 5 krat a teraz jem len 3 krat za den lebo som si myslela ze to pojde skor dolu ale figa borova 😀,asi aj v tom to bude lebo ja som nikdy nebola zvyknuta jest az 5krat denne a ked som nasla tuto dietu tak som vtedy v lete skusila jest 5 krat denne a pomenej a islo to dolu co som sa divila ze jem a aj tak to islo,no asi zacnem naozaj naspat jest 5 krat a poobede na veceru si dam ten shake planujem si ho kupit. Vo vode problem nevidim lebo pijem naozaj dost vcera som urcite vypila okolo 3,5 l vody.
😝
Jahody su U 1 ked tak si dam tie dnes poobede a ananas ked je U 2 tak si ho necham na zajtra doobeda na olovrant. A aj tie tablety si asi kupim,lebo ja mam pocit ze naozaj chodim na WC hrozne malo a to bude asi aj tym ze som jedla naozaj malo 🙂

gabi8254
22. mar 2012

@luciapejkova nic si nerob z toho, ze vaha stoji. ja som uz bola az zufala, ked mesiac nic a uz to zas pomaly ide. mne stala vaha mesiac - od jednej menstr. po dalsiu. a ked zacal dalsi cyklus, tak uz sa vaha pohla. 🙂

luciapejkova
22. mar 2012

@gabi8254 Chápem len človek ma potom pocit,že akože chudne- drží dietu lebo potrebuje zhodiť a nakoniec zistí že nič z toho,že mesiac ubehol a váha podobná ako na začiatku,ale asi musime byť trpezlivé!

grimaska4
22. mar 2012

@luciapejkova
mozno nemas pocit ze zjes toho malo,ale pre tvoj organizmus mozno hej a spomali metabolizmus,a potom sa chudne tazko

anka7
22. mar 2012

@luciapejkova myslím, že by si mala jesť viac a hlavne si daj hutnejšie a výdatnejšie raňajky aby sa ti naštartoval metabolizmus - ja si dávam na raňajky aj sladké pečivo atď. Ja sa ráno musím najesť, lebo inak som stále hladná, hlavne si dávam pozor čo dám do úst po 12hod 😉.

pokazila som to cez víkend a aj váha išla hore ale dnes ráno som bola skoro tam kde pred víkendom - tak sa teším, lebo to naozaj funguje, ešte musím vylepšiť pitný režim a pridať viac pohybu 🙂

gabi8254
22. mar 2012

@luciapejkova mi hovor, sak ja som myslela, ze s tym uz seknem, ale som si povedala, ze tomu dam este mesiac. no a k tomu som aj doladila nedostatky, uz si aj poctivo pocitam vahu a sledujem podla potravinovej tabulky http://www.chudnutie-ako.sk/potraviny/energetic...
tam si viem aj vypocitat, ze kolko coho zjem a pocet sacharidov. a jasne ze potraviny podla kodov 1-3 v stanovenom case. ale to som robila aj predtym. no teraz som tento tyzden pridala to vazenie, tak som zvedava, ci to bude mat efekt.

luciapejkova
22. mar 2012

Môžem na večeru zapekanu cukinu so syrom? Bude to U1 vsak? Môžem ju aj poliat smotanou sladkou ci nie? 🙂

karin.
22. mar 2012

Ahojte baby,

ja vás tu už čítam od konca novembra a ste pre mňa veľkou inšpiráciou a povzbudením. Začínala som s váhou 70 kg a vďaka vám som prežila Vianoce bez ujmy, prvýkrát v živote som cez sviatky nepribrala ani kg. Naposledy som sa vážila na konci januára a mala som 67 kg, najbližšie mám v pláne pomerať sa a odvážiť 1. apríla.

Grimaska si pre mňa riadnou inšpiráciou, ja by som chcela zhodiť aspoň na tých 57 kg, určite napíšem ako sa to vyvíja ďalej. Všetky ste moc šikovné.

Tiež sa chcem opýtať na to množstvo zjedeného jedla, zdá sa mi, že jem málo a popravde ani neviem koľko je akurát a koľko je už veľa. Existuje na to nejaký výpočet koľko čoho môžem denne zjesť na moju výšku a váhu alebo ako ste sa riadili, ako ste vedeli akú porciu zjesť.
Budem rada každej odpovedi.

grimaska4
22. mar 2012

@luciapejkova
vsetko su U1,aj smotana sladka ci kysla,cukiny aj syry 🙂

zuzulienkab
22. mar 2012

@luciapejkova jéj, to je dobrý nápad na večeru...a to robíš v takej jánskej mise? či ako?

grimaska4
22. mar 2012

@karin.
ahoj,ja osobne neviem o nijakom vypocte presne co kolko sa denne ma zjest,vascinou sa hovori ze pod 1200 kcal ist denne by sa nemalo.
Ja sama nepocitam kalorie,od konca februara pocitam uhlohydraty a snazim sa 150g denne neprekrocit a cuduj sa svete vaha sa pohla,ci to je tym neviem sama.kazdy vie podla seba co kolko zjedol predtym a kolko potrebuje aby nehladoval,ked si predtym dakto dal na ranajky 3 4 krajce chleba tak samozrejme to treba pri chudnuti znizit min. na polovicu.
Ale zase nie tak ze na ranajky si dam len ovocie a zeleninu kazdy bozi den.
Pri chudnuti by sa malo 5x denne jest male porcie aby sa nastartoval metabolizmus a radsej ranajky vydatne a vecera poslabsie

karin.
22. mar 2012

@grimaska4
ďakujem vyskúšam, tie uhlohydráty som zatiaľ počítala len tak cca ale teraz si už dám na to väčší pozor....som zvedavá na výsledok...aj keď už teraz sa oveľa lepšie cítim než predtým....