Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
Dievčatá prosím vás zorientujte ma na tejto diskusii.Ked sa sem prihlásim,neviem vás nájsť a nejaké tie vaše receptíky už vôbec nie.prosím,zachránte ma.ak sa niekto zlutuje,som na zuzanavampires@post.sk vrelá vdaka..
to bola noc.dnes som mala vazenie.po mesiaci 2,1 kila dole.aj to tak malo asi len preto ze mesiac som uz poriadne nespala a bolo viac prehreskov,tento mesiac si musim davat na to lepsi pozor.ale v cm,2 cm z brucha,z prs (bohuzial) zo stehna a 3cm z bokov,tak som spokojna.
este dat dole 5,8 kila a dosiahla som svoj prvotny ciel,tak dufam ze to do konca juna stihnem 😉
@klaudialip
ved aj to je pekny vysledok,nestresuj,lepsie to je stagnovat!Zvladnes aj tych 6 kil ,len hlavu hore!
Vidis ide to,aj s prehreskami! 🙂
@zuzana751985
ved si daj do googla modry konik norbi update a ta hodi priamo na tuto diskusiu,uz len cislo strany si vyberies
@grimaska4 nestresujem,len viem ze kebyze som viac vyspata potom by som nemala take prehresky a z vahy by zislo dole viac.ale urcite sa tesim,kto by sa netesil?a hlavne ma tesia aj tie centimetre a uz mi pisali nejake kamaratky nech dam recept bo chcu schudnut a ako to mne pekne ide. len som im vysvetlovala ze tak by sa mali stale stravovat
a ako je to s fajciarkami?je tu niektora taka co fajci?ako jej to ide?bo ta kamoska fajci a ma napadlo ci aj to nema vplyv na chudnutie
@grimaska4 tak dnes som prvy krat piekla musli tycinky a musim povedat ze su fakt dobre...dakujem teda za receptik 🙂 budem vyuzivat urcite casto.....inak trochu som si to pomenila, dala som to bez toho sladidla lebo sak toho mediku tam bolo dost a namiesto oleja som dala normalne maslo. fakt to pekne vonalo este ked som opekala nasucho na tej panvici a ta vona potom hmmmm 😅 no ale musim sa ta popytat, ty si ich mala ake po upeceni?mne sa zdalo ze som dala asi viac vody 😒 lebo su take trosku maksie, neviem ci stvrdnu neskor a krajala si ich az po upeceni alebo pred?ja som ich este pred len tak nozom presla a po upeceni to islo lahsie.
@linda1984
ja ich jedavam aj poobede,lebo oni obsahuju len pomaly vstrebavatelne uhlohydraty a to 13g na kus,mne vyjde z jednej davky 10 kusov a ta cela masa ma 130g uhlohydratov 🙂 .
Ja si aj cerstvy ananas ked mam davam si aj poobede aj ked je to U2.
Vies este ako su tie müsli tycinky vyborne?Potriet ich kokosovym maslom-mnamka!
hej?kokosove maslo?to kde sa da kupit?ja som nasla celkom dobry receptik http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=21055
ja som ho kupovala v bio obchode 200ml flaska okolo 3 eur,ale totiz v rakusku,u nas maju tiez urcite,maju inak aj v Lidli v takom baleni ako margarin 250g a dost je to lacne okolo 1 euro stoji,ale kvalitu neviem ci je dobra ta z lidla.
mne odporucili to kokosove maslo ako nahradu oleja -s tym vyprazat,lebo v nom nevznikaju karcinogeny a mozes ho viackrat pouzit,ale ja ho jem aj s chlebom namiesto masla aj s tymi müsli tycinkami.Vonia to maslo vyborne inak a je vraj velmi zdrave
pojdem pozriet veru, ja zas mam velmi rada javorovy sirup, kupujem ho v dm-ku a naozaj staci par kvapiek 🙂 hlavne do kavy ked si dam tak chuti skvelo 🙂 ale kavicku uz pijem ciernu asi 3 roky, tak si davam do ovsenej kase 🙂
@linda1984
joj ani nehovor,ja milujem tiez javorovy sirup,pouzivam ho asi tri roky,ale od kedy updajtujem nedavam si ho,tam mi stoji v chladnicke.Ja som predtym az taaak bola na sladke,ze z toho sirupu som dokazala odpit z flase,a pritom je riadne sladky.
na madarskom fore baby pisali ze to kokosove maslo dostat aj v Dm drogerii,tak podla mna aj u nas urcite
No ja inak zacinam updatovat od zajtra 🙂 tak mi drz palce....inak myslim ze take dve kvapky do bieleho jogurtu by nezaskodili :P ci?pojdem veru do dm zajtra ak stihnem po robotke 😒
No ja inak zacinam updatovat od zajtra 🙂 tak mi drz palce....inak myslim ze take dve kvapky do bieleho jogurtu by nezaskodili :P ci?pojdem veru do dm zajtra ak stihnem po robotke 😒
@grimaska4
@bezaz ved to, budem si musiet pripravovat co budem jest den dopredu a hlavne si to balit do prace, lebo ja mavam obed o 11 a domov chodim okolo pol piatej a tam je veeeeelka medzera, preto som vzdy pojdedla co som nasla....takze teraz si budem davat nejake ovocicko o nejakej pol 3 a potom veceru a po cviceni asi este shake 😝
@linda1984 aj ja začínam od zajtra, vlaste som sa celý týždeň ako tak držala, ale včera sme mali zabíjačku a dnes oslavu, tak sa priznám, dokefrala som to. Ale počas týždňa som mala úžasne ľahký pocit a to som nedržala na 100%. Zato dnes sa cítim ako nafúknutá lopta. Tak sa musím vzchopiť a zodpovedne k tomu postaviť. Nepíšem tu veľmi, ale občas si prečítam. Tak držím palce. Všetkým. 😉
@grimaska4 cez weekend je to lepsie, ked je muz doma 😉 teraz ma honi mlsna, na veceru som mala salatik a uz je vytraveny 😅 hlavne mlady muz ma uz druhy den nejaku virozu, ide to vrchom, spodom a do toho horucky, takze v noci sa moc nevyspim, cez den je nalepeny len na mne, je to unavne, vtedy mi najviac chyba rychla energia z cukru 😔
@linda1984 no ja varim tak, aby som na obed jedla to, co cela rodina, pripadne teda bez prilohy, ale obedujeme okolo 12 alebo este trochu skor, tak si mozem dopriat aj nejaky ten zemiacik 🙂
Akurat som na madarskom fore citala,jedna baba zhodila za tyzden 4 kila.No ja som take stastie nikdy nemala a pritom ma aj male babo 1,5 rocneho syna.
No ale aj 30 kil nadvahy co chce dat dole,pisala
@grimaska4 no hej s obedom neni problem, to si nosim vacsinou z domu, lebo strava v praci mi nechuti 😒 sama muka ci v polievkach ci omackach bleee, len kedze mam pomerne skoro obed som vzdy hladna po obede a utekam domov zjest co mi pride pod ruku, preto si zacnem nosit ovocie....teda aj musli tycinky co som si upiekla 🙂 a inak v update obchodiku som bola v piatok, v trnave a kupila som si pudingy so slahackou a tie tvarohove tycinky a chleba a take susienky, este som nic nechutnala tak uvidim ake to bude....teda som pripravena na tyzden 😀

@grimaska4 ja zase nemôžem behať.. nejak od dieťaťa to nie je moja silná stránka.. korčule zvládam úplne super, aj keď som astmatička.. nemohla som sa dočkať tepla a slniečka.. ale každý vie čo mu ide a zvláda 🙂 a toho sa treba držať,,lebo mať radosť z toho čo robím je dôležité