icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

gabi8254
26. mar 2012

@mavion ale zas si nepojedla zle veci, resp. s minimalnym obsahom sacharidov. pohoda 😉

grimaska4
26. mar 2012

@mavion
mozno aj hej,na mna vsak raz za cas pride obdobie zrania 🙂

mavion
26. mar 2012

@grimaska4 tak to asi na kazdeho 😀

mavion
26. mar 2012

tak docvicene 😝 som zrela do postele

janka7177
27. mar 2012

@grimaska4
@mavion Asi bolo ozaj nieco vo vzduchu, lebo vcera, ked som prisla z roboty, tak som bastila vsetko, co som videla. 😒 Bola som velmi unavena, tak asi preto.Dnes uz pokracujem dalej a idem aj behat.Pekny den! 😀

luciapejkova
27. mar 2012

Baby no včera sa to stalo aj mne porusila som namiesala som toho troska tak neviem bolo asi naozaj nieco vo vzduchu kedze sme vsetky porusili 🙂 Už pracujem prajem vsetkým pekný deň! 😉

grimaska4
27. mar 2012

@janka7177
ja idem tiez zaraz behat konecne 🙂 ,vcera nebol ziaden pohyb ☹

janka7177
27. mar 2012

@grimaska4 Nevadi, telo potrebuje aj cas na regeneraciu.Tak teda dnes, plnou parou vpred! 😀

grimaska4
27. mar 2012

@janka7177
pauzu od sportu som si chcela vcera tak ci tak dat,lebo jeden den v tyzdni bez pohybu je ok,ale to prejedanie som nemala v plane 😉

janka7177
27. mar 2012

@grimaska4 Tiež som sa nechcela prejedat, ale tak to vyslo,myslim, ze raz za cas neuskodi. 😉

mavion
27. mar 2012

zienky dnes je mi tak zle az na zvracanie, nic mi nechuti..a to som mala tolko veci v plane, dom jak po vybuchu a ja sa ledva hybem.vcera som asi pojedla aj za dnesok 😀

bezaz
27. mar 2012

@mavion u nas vracaju uz obe deti, muza prehana, tak cakam, co je nachystane pre mna 😝 🙄 s malou budem musiet ist asi na pohotovost

janka7177
27. mar 2012

@bezaz
@mavion Ja trpnem, kedy sa to objavi aj u nas, lebo uz viacere pisete o tychto problemoch a vraj sa siri crevna chripka. 😒

mavion
27. mar 2012

no tak uz mam doma aj dcerku zo skolky, volali mi ze vracia a uz to chytilo aj mna, tak sme na zachode na striedacku..dufam ze aspon mladsiu to obide 😒

gabi8254
27. mar 2012

baby, drzte sa. je to fakt neprijemne...

sahra14
27. mar 2012

čaute dievčatá.. takže včera som bola v update kvôli tej nesprávnej platbe.. peniažky mi vrátili a aj uznali, že je to ich chyba.. tak sa teším.. aj zmrzku som si tam hneď kúpila 😀 a veru je mňam

linda1984
27. mar 2012

ja musim pochvalit tie cokoladove pudingy so slahackou z update obchodiku, su fakt super az je neuveritelne ze to je U1....skoda len ze nemam nablizku obchodik ☹

gabi8254
28. mar 2012

ahojte 🙂 ja som bola vcera v obchode a zas som tam nechala kopu penazi 😀 chlebik uz je v mrazaku. mali aj take daco ako mliecna ryza - ryzovy puding a bolo lacnejsie, pred koncom spotreby, tak ma to potesilo, lebo by som si to asi nekupila normalne. a tesim sa veeelmi, lebo uz mam tvarohove tycinky 😝

mavion
28. mar 2012

ahojte, tak ja uz som fit, akoby mi vcera ani nic nebolo 😉 inak vcera som do seba dostala iba zopar piskot a dnes rano som sa zo zvedavosti postavila na vahu a za jeden den dole 1,2 kg 😕 to sa mi nepodarilo niekedy ani za 2 mesice 😀

janka7177
28. mar 2012

Caute, mna dnes kolegyna v praci potesila, ze som schudla a vcera mi to povedal aj moj drahy, tak sa tesim, lebo i ked su dole iba 4kg, uz to asi zacina byt vidiet. 🙂

klaudialip
28. mar 2012

ahojte,tak ja som nakoniec asi virozu nemala,len mi nieco asi nesadlo,ale dala som si radsej dva take dni suchariky ale vecer vcera som si dala uz aj shake a v poho.

najlepsie je na tom je,to je taka sranda.skusila som si nejake veci :D obleciem ich a tie som nosila pred 8 rokmi a teraz na mne aj visia,ale najvacsia sranda je aj tak ta ze pred 8 rokmi som mala najviac 63 kilov a teraz mam 70 😀

janka7177
28. mar 2012

@klaudialip Mna by to tiez potesilo, keby som si vedela na seba obliect veci, co som nosila pred porodom. 🙂

grimaska4
28. mar 2012

@klaudialip
to je dobre ze s Norbim idu cm rychlo prec-ubudaju,ani v kg sa nemusi vela chudnut,ja ked som prvych 10kg schudla isla som o 2 konfekcne velkosti nizsie,pri nohaviciach az o 3!
A pritom 10 kil neni az tak moc.
Ked citam pribehy zien co su na Dukanke tak mna by asi porazilo stale tie bilekoviny dookola jest a niektore tam chudnu fakt pomaly.S norbim je super,sem tam aj prehresky ale ide to,u mna uz len udrzat tu vahu 😉

gabi8254
28. mar 2012

baby, vie mi niekto vysvetlit - ked mam update cokoladu, ta ma viac uhlohydratov ako podobna co som kupila v hypermarkete, ale zas update ma menej kalorii. a zlozenie rovnake, len pomer mozno iny surovin... jak to je s tymi kaloriami a uhlohydratmi? ja sa zatial riadim len poctom uhlohydratov a nepocitam kalorie...

matkamd
28. mar 2012

Zdravim Vas, v pondelok som zacala dodrziavat pravidla tohto stravovania a naozaj to funguje, z mojich povodnych 90kg po dvoch dnoch mam skoro o 2 kg menej 🙂 Uz sa nemozem dockat nedele.... a dna ked budem moct nosit moje stare oblecenie 🙂 Drzim Vam vsetkym prsty.

panki
28. mar 2012

@matkamd to je super, ja som začala naplno 13.3. a dnešným dňom mám dolu 6kg....zo začiatku to asi ide dosť rýchlo....akurát ma štve, že som musela prestať cvičiť, lebo mi odišlo koleno ☹

grimaska4
28. mar 2012

@gabi8254
existuju uhlohydraty a uhlohydraty.jedny su pomaly a druhe rychlo vstrebavatelne.Norbi nepocita kalorie,pocita uhlohydraty,preto maju produkty s nizkym obsahom uhlohydratov napr.pecivo,muka,jogurty atd.A update cokolada tiez musi mat uhlohydraty,lebo zo vzduchu sladka nebude a obsahuje tie pomaly vstrebavatelne(telu osozne) uhlohydraty 😉

grimaska4
28. mar 2012

@panki
cvic take kde nezatazujes koleno,je to lepsie ako nic,napr.serie na brucho,ci hornu cast tela

gabi8254
28. mar 2012

@grimaska4 aha. no hej, ja som sa uz naucila pocitat. tak uz mi je to jasne. inak, ta mliecna ryza je super. len mojmu muzovi nechutila (co je dobre, bo mi nebude vyzierat chladnicku 😀 ) som tiez zvedava na puncovy puding, co z toho bude....
@panki alebo fitlopta. ja som nasla na nete kopu cvikov, dokonca aj knihu v pdf o civceni na lopte. a tu sa da skutocne improvizovat podla nalady. 🙂

smarti
28. mar 2012

@gabi8254 nemôžeš tu dať nejaké linky na cvičenie fitloptou.
@panki Ja som ešte v septembri začala chodiť na zumbu, problémy s kolenom (meniskus a chrupavka) som mala asi pred 5 rokmi, teraz asi 2 roky bol pokoj, ale keď som začala zumbovať, tak sa začalo aj koleno ozývať. A poriadne. Skončila som na ortop. Teraz už vyše 2 mesiacov som nebola a koleno prestalo bolieť, proste mi nevyhovuje toto cvičenie, i keď ma neskutočne dostávalo do pohody. To ma asi najviac mrzí, lebo čo sa psychiky týka (som na materskej, proste ponorka niekedy), tak si to neviem vynachváliť. Tak som začala doma cvičiť, také samé naťahovacie cviky, trochu kalanetiky, cviky na brucho. Lebo tiež si myslím, že lepšie je aspoň to ako nič.
@grimaska4 chcem sa ešte spýtať, mám doma ryžové chlebíky z Lidlu, obsahujú 99ryže a soľ. Môžem to na večeru alebo si radšej mám kúpiť celozrnné?