icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

grimaska4
28. mar 2012

@smarti
podla mna mozes,ryzove aj celozrne su OK,nepise inak na baleni zlozenie-kolko uhlohydratov ma?Ale predpokladam ze viac ako 7g na kus urcite nie,ale samozrejme nie cele balenie naraz zjest vecer 😉

smarti
28. mar 2012

@grimaska4 Na 100 g to má 81 g sacharidov, z toho cukry 0,7 g a tuky 3,2 g. V jednom balení je 20 ks, celé balenie má 130 g. Môžem na večeru max. 4? A môžu sa tie chlebíky Vlaran alebo Knuspi?

grimaska4
28. mar 2012

@smarti
tak 81 vydelis 20 -imi a vyjde ti 4,05-to znamena 1 kus ma 4,05 g uhlohydratov,mozes si dat aj 4 kusy.vecer by sa malo prijat do 30g uhlohydratov viac sa neodporuca.
A tie Vlaran a Knuspi ja nepoznam,ale pozri na zlozenie a podla toho zistis,

gabi8254
28. mar 2012

@smarti http://uloz.to/xkQgYNj/domaci-cviceni-s-balonem...
tu si mozes stiahnut v pdf knihu, ale ked das do google vyhladat cvicky na fitlopte alebo cvicenie na fitlopte, najdes kopu. mne ale najviac vyhovuje trochu sa natiahnut na lopte, potom si poskakat podla nalady - trebars sa otacat v sede na lopte a pod... je to aj v knihe. ja skacem na lopte a otacam sa a pod. rozne cvicky sa daju vymyslat. ked takto skaces, aj sa pekne spotis po napr. 45 min. 🙂

gabi8254
28. mar 2012

baby, ide na mna PMS... pomoooc, chutky... 😀

simciatko
29. mar 2012

@panki waw to si pekne schudla ani nie za tri tyzdne,co si jedavala?same U1 alebo si si davala aj U2 a U3? Ak mas rada syry ake si jedavala?budem rada ked napises viac,aby som sa mohla inspirovat 😝 😉

simciatko
29. mar 2012

@grimaska4 100g ryže na 1liter mlieka???nie nahodou 10g na 1liter???to znamena ze napr.ryzu mozem aj na veceru ak netvori viac ako 10% z celkovej porcie??? TZN.ze ked si dam na veceru kuracie masko a k tomu 10g ryze tak je to OK???prepac,ze tolko otazok ale niektorym veciam v tej novej knizke nerozumiem 😒 😒 😒 Este sa spytam co si zvykla jedavat na veceru a ake druhy syrov,len nizkotucne?dakujeeem

gabi8254
29. mar 2012

dobre ranko 🙂 musim povedat, ze odkedy si sledujem pocty sacharidov a vahu jedla, tak to ide pekne dole... a to sa neda povedat, ze nejak extra cvicim, lebo kolo deti stiham podla okolnosti.... takze moj pocit, ze nohavice su mi stale lepsie, co som nosila pred tehotenstvom neklamal. lebo som si aj myslela chvilu, ci sa len nenatiahli. no nie 🙂

panki
29. mar 2012

@simciatko tak v prvom rade som vylúčila cukor (samozrejme podľa možností, napr. trochu šunky, kde je pridaný cukor zjem) a múku som začala používať len U1. Väčšinu dní som mala len U1, ale nie preto, že by som si odriekala ale proste to tak vyšlo. Ale keď bola na obed ryža al. zemiaky tak som si dala. U mňa bol najväčší problém pitie....neznášam vodu a vždy som pila len ochutené minerálky....to bol u mňa najväčší problém. Jediná vec ktorá ma veeeeľmi obmedzovala....nemohla som sa poriadne napiť. Naučila som sa piť jemne perlivú minerálku, s jedným citronom na 2l fľašu a to si popíjam. Už som si našťastie zvykla. Aj chleba mám U1. A ja mám ešte jednu výhodu, nikdy som nelúbila sladkosti, takže tie si nemusím odriekať. Samozrejme som trochu cvičila....20m orbitrek (s ktorým som teraz ale musela skončiť) a 100 brušákov. A na syry si nedávam žiadny pozor, síce ich ani moc nemusím, ale keď si dám tak hociaký.

grimaska4
29. mar 2012

@simciatko
ano 100g ryze na liter mlieka-to je predsa 10dkg 😉 ,a ked to tak pouzijes tak podla norbiho ma to byt U1,podla toho mozes ju aj vecer ked ides podla toho vzorca.Ja syry kupujem take co maju 0g uhlohydratov,tuky vnich nesledujem,kupujem camembert ,platkovy syr,bergbaron to je podobny ementalu,inak vsetky syry su U1

gabi8254
29. mar 2012

@grimaska4 ona ale hovorila o gramoch 🙂

grimaska4
29. mar 2012

@gabi8254
ja som tiez pisala o gramoch,ale ked je dakto hlupy a nechape 100g ja za to nemozem,a 100g je predsa 10dkg ci sa paci alebo nie,daktore ste tu fakt divne..

gabi8254
29. mar 2012

@grimaska4 ja som to pochopila kus inak... nevadi. forget

lenca23
29. mar 2012

čaute dievčatá.... tak mi v utorok prišiel balík, ktorý som si objednala cez objednávkový formulár. Ale vám teda poviem, aj som rada, že mám chlebík U1, cestovinky, aj cukor a strúhanku U1... ale objednala som si aj džem U1, keď mi prišiel a vytiahla som ho z krabice, tak iba zasyčal, vytiekol a je cítiť, že je skysnutý. A ešte ma dojal aj manipulačný poplatok, že 7,80€. No bomba. Ale tak som rada a zasa si určite chlebík objednám 🙂

njjanjja
29. mar 2012

Caute baby, ak dovolite, pridam sa do vasej chudnucej rodinky. Mam 34 rokov, v detstve som vrcholovo sportovala. nikdy som nebola stihla, skor taka uzemcista, nikdy som nevazila malo, ale mala som na tele malo tuku a moja pevnost bola svaloveho charakeru. Za posledne roky som pribrala takmer 20 kilo, za co moze predovsetkym sedava robota. Nemam pocit, ze jem vela, no ako vidim podla Norbiho, moja skladba a hlavne casovanie jedla je velmi zla a samozrejme mi chyba pohyb. K tomu sa navyse pridala epilepsia a po nasadeni liekov sa kilecka na mna lepia este lahsie (hoci lekar tvrdi, ze po tych liekoch by som nemala priberat, asi 7 z 10 pacientov, ktori beru rovnake lieky - komunikujem s nimi na forach - pribralo). A aby som si to nahodou neulahcila, pred vyse mesiacom som po 16-tich rokoch prestala fajcit, je teda najvyssi cas zacat nieco so sebou robit. Snad sa mi to s vami podari! Takze - od zajtra zacinam a pevne verim, ze uz o mesiac budem moct napisat do toho fora ciselko s minuskou na zaciatku!!!

mavion
29. mar 2012

@njjanjja vitaj medzi nami, drzim palce aby ti novy zivotny styl priniesol co najviac minusovych kileciek 😉

snehulienkatrpaslik
29. mar 2012

@grimaska4 tak prave mam za sebou krupicovu kasicku, 50gr porcie na pol litra mlieka, vysli z toho krásne dve porcie-ujde sa aj muzovi, samozrejme som cukor nedala, pomaly si odvykam od mojich mega dávok sladkého 🙂
novu knihu od norbiho sice nemam, no celkom nerozumiem tomu davkovaniu, krupicovu kasu som si robievala v tomto pomere uz davno, no vzdy som si myslela, ze to patri medzi U3...ale ak je to tak, ako pises, moje chutove bunky si pridu na svoje, pretoze toto ja skutočne "môžem"!

linda1984
29. mar 2012

@snehulienkatrpaslik takze krupicova kasa sa moze aj na veceru?a cim si si ju ochutila?

linda1984
29. mar 2012

@njjanjja ahoj, tak vitaj ja som tiez zacala v pondelok 🙂

grimaska4
29. mar 2012

@snehulienkatrpaslik
ze vraj to je tak,to pravidlo 10% je U1,ja ked si davam krupicu tak len na ranajky,ja ju vecer ani predtym som nejedavala.

grimaska4
29. mar 2012

@linda1984
ochutit mozes steviou,norbiho sladidlom,kakao navrch a skorica je tiez U1

grimaska4
29. mar 2012

@njjanjja
Drzim palce,ak mas pevnu volu,pojde to 🙂 !

grimaska4
29. mar 2012

akurat som dosla z behania,take vetrisko je u nas,musela som vytiahnut uz odlozene zimne bezecke oblecenie a k tomu ciapku,darmo je uz koniec marca.
Akurat som spratala veceru -150g tvarohu so steviou,vanilkou a 3 marhule nakrajane do toho-mnamka!
este vecer 40 minut cvicit,potom si dam shake a krasny den je za nami 😉

linda1984
29. mar 2012

@grimaska4 Teda ukazkove stravovanie+pohyb 🙂

snehulienkatrpaslik
29. mar 2012

@linda1984 no, ochutila som si kakom a trochu skorice, aj ten moj to ma tak rad...ale je to uplne na nic, kludne som si mohla dat aj klasicke granko, lebo prisiel muz a priniesol 2x pizzu so slaninkou, no a dvom čerstvým kuskom som neodolala, tak tým som uplne nevhodne zavrsila dnesný den, ale aspon to zvalim na PMS!

linda1984
29. mar 2012

@snehulienkatrpaslik no mna to caka buduci tyzden tak som zvedava ake budem mat chutky 😀

linda1984
29. mar 2012

ja som si dnes dala po cviceni tvaroh ochuteny jahodovym praskom zo shaku 🙂 a bolo to vyborne, aj syte aj trosku sladucke 😉

mavion
29. mar 2012

@grimaska4 ja som prave 40 minut docvicila, ale teda z vypatim poslednych sil 😝 neviem ci je to tym ze som po dlhsej dobe zmenila dvd-cko, ci tou 2 dnovou pauzou..

mavion
29. mar 2012

@grimaska4 inak ktore bloky cvicis? a vidis uz vysledky?

grimaska4
29. mar 2012

@mavion
ja cvicim a behavam straasne dlho,od augusta 2011 s REKOU cvicim a presla som na update,ja som vysledok mala po 3 mesiacoch-pevnejsie telo,nohavice padal mi napr.
Ja mam od nej 3 dvd-cka a striedam ich,to 90 minutove robim naraz.Ale dnes som bola hodinu behat a dala som si vecer 40 minut z najnovsieho dvd-20 minut na stehno a 20 min.na brucho tu verziu B.Mam to dvd od decembra,ale ta B verzia brucha je pre mna stale brutalne tazka.Idem o mesiac do Madarska a chystam sa kupit norbiho erobik dvd-ko,kde za 60 minut spalis 1000kcal.
Inak aj pentek Enikö ma dobre cviky,najdes na internete www.tornavideo.hu