Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
Ahojte holky.
Včera som bola v DM-ku a chcela som neake sladidlo ,najlepšie steviu,ale nebola.Tak som si kupila ovocny cukor neaka firma IMBER a neviem ci je to tiez vhodne napr.do kavy na poobedie.Prosim poradte 😉 Tu steviu nemozem zohnat,ale uz mi slubila kamoska z lekarne ze to bude mat buduci tyzden tak sa tesim 🙂
@najorbitka
Tu v Rakusku sa da kupit stevia uz aj v obycajnych potravinach-a to v tekutej forme,v praskovej ci v tabletkach.Ja som ju pred rokom kupovala v lekarni inak.
Ovocny cukor ja by som pri norbiho zivotnom style velmi nepouzivala,aj ked je lepsi ako krystalovy cukor,lebo pomaly sa vstrebava,ale uhlohydratov ma pekne mnozstvo.
Preco si si neobjednala,ale nekupila z norbiho predajne sladidlo?Ma za celkom dobre ceny a napr.Zero ma 0 g uhlohydratov,ja mam od neho aj to Stvrt lyzicky to pouzivam na pecenie,ma aj prebio sweet ten je zasa s vlakninou.
Inak poslednu dobu ma zaujima Xylitol,je to prirodne sladidlo,zlozenie jeho presne neviem a ani som sa s nim zatial nikde nestretla,pozriem v Madarsku asi tam budu mat
@grimaska4 steviu mam slubenu buduci tyzden tak to som rada.toto sladidlo mam len na kavicku a to mi staci len trosku prisladit 🙂 snazila som sa naucit na horku kavu,ale to mi fakt nejde.inak ani nic ine nemusim sladit,len vcera som skusala dat si par mrazenych jahod do bieleho jogurtu a trosku toho sladidla a bolo to celkom dobre.teraz ma napadlo ze som mohla dat radsej skoricu 😒 to skusim nabuduce.jahodky mam este v mrazaku...mnam 🙂 a dufam ze to mozem aj vecer
ahojte baby, potrebujem PORADIT PROSIIIM.. ja som zacala vcera,ale mam v tom hokej,aj ked knihu k dispozicii mam...potrebujem schudnut 10kg,mam znizenu funkciu stitnej zlazy,takze dufam ze mi to nepojde moc pomaly dole-tie kila myslim..vcera som nakupila v Update obchode mukuU1,pudingovy prasokU1,jogurtyU1 a chlieb U1, ale ako tu citam, nikto z vas neje na veceru chlieb, tak teraz neviem ci chlieb s kodom U1 mozem jest kludne na veceru,alebo s obavami, lebo v knihe je ze U1 cely den, ale predsa len je to muka a tak ma to zmylilo. bolo by dobre keby ste si tu davali aj celodenne jedalnicky, to by fakt pomohlo,aby ta predstava bola,dakujem
@78katja ahoj co sa tyka veci U1 mozes aj vecer, ale samozrejme v primeranych mnozstvach, aj sladkosti su od nich U1 ale nemozes zjest 2 cokolady len tak....preto si myslim ze lepsie to je s beznymi potravinami. ja som tiez pre dietou navstivila ochod update a nakupila co to,ale radsej jem normalne pecivo a chlieb do 12 a potom si uz davam pozor. samozrejme ze ked chces schudnut rychlo mala by si sa stravovat s potravinami U1, to mne ale nevyhovuje. Radsej pekne papat normalne a po obede si davat pozor. Drzim palce 😉
caveste, hlasim sa po par dnoch, skoncili sme s malou v nemocnici, takze si viete predstavit tu stravu, mala som so sebou aj ripsy ako zachranu, ale inak nic moc 😅
ahojte,ja teda nic moc,po zvracani prisli na rad hnacky 😒 takze som na bananoch,ryzi a sucharoch..dufam ze to bude coskoro ok,lebo uz mi chyba cvicenie 😒
ja som mala tiez U1 vyrobky,ale viac mi vyhovuje bez nich, lebo sladkost mi staci do obeda a ked som mala Norbiho sladkosti tak som si normalne zvykla aj poobede a niekedy teda dost
Dievcata ja jem stravu od norbiho tyzden, aj mi ju nosia domov ale strasne ma pali zaha, mam pocit ze to je tymi ich umelymi sladidlami...neviem. Je to velmi neprijemne. Ale schudla som.
@78katja ahoj, ja mam tiez znizenu funkciu stitky, a kila mi idu kraasne dole, fakt som az prekvapena lebo na mna ziadne diety neplatili 😀 po dvoch mesiacoch -8kg a to sa stravujem bez update vyrobkov lebo nemame ziaden obchod poblizku 😉 na veceru si davam polystirenove chlebicky ked uz nie je co, ale vacsinou zeleninove salaty, mäso, vajicka, parky, jogurt s jahodami...
@kubinca to je velmi slusne cislo na vahe-8kg/2 mesiace... 🙂 dopoludnia jedavas aj U3?, ci sa stravujes len U1,U2...aj pri tom cvicis? ja som teraz stala na vahe asi 3týždne a mali sme vikendovu oslavu, tak ked uz aj v sobotu, tak uz aj v nedelu, som absolutne nedodrziavala norbiho kody a casove zony, div sa svete, po vikende plnom obzerstva vaha sa pohla konecne nadol 🙂
@snehulienkatrpaslik no doobeda praveze skoro same U3 😝 kedze som na sladke, davam si sladke ranajky. bud daky kolac s posykou, vianocku, lupacky, pecivo... aspon potom vobec nemam vecer chut na sladke ked viem ze rano mozem 🙂 no ale po 12stej uz mam zas vacsinou uz len U1, ked su zemiaky alebo ryza snazim si dat obed pred dvanastou a po dvanastej si uz davam len zeleninu ako prilohu... inak prvy mesiac mi slo 6 kg dole, tento mesaic -2 a to tiez za posledny tyzden a pol, predtym som s vahou stala, potom som tiez mala taky rozjedeny vikend a vaha sa pohla 😉 inak necvicim, ale chystam sa nato 😅
no baby, ja idem teda naplno az od pondelka, pretoze vcera som si dala šankhaprakšalána a musim si aspon 24 hodin upravit stravu podla toho, cize ziadne ovocie a surovu zeleninu, mliecne vyrobky a tak. ale od zajtra idem na to!!! pekny zvysok vikendu prajem!
Ahojte, ja som sa dnes chystala behat, je vsak taky silny a studeny vietor, ze radsej nebudem riskovat, aby som si neuhnala nejaku chorobu.Rano som sa odvazila a pomerala a uz som si dala pevny zavazok, ze na vahu skocim az koncom mesiaca, lebo sa vazim kazdy den, je to ako mania. 😀 Zatial za 6 tyzdnov mam o 4 kg menej, nejde mi to tak rychlo, ako niektorym, ale uz mi viaceri povedali, ze to vidiet.Stacilo by mi, keby som do konca aprila zhodila dalsie 2kg. Prajem vsetkym updatakom peknu nedelu! 😀
Ahoj mamicky ak mate cas pozrite sa na tento link a ak mozete vyjadrite sa dakujem https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/akej-znacky-mate-kocik/
Ahojte, vcera bolo viac prehreskov, no vaha sa ani nepohla 🙂 Dnes uz znava prisne dodrzujem, zajtra si idem kupit tu steviu alebo brezovy cukor, podla toho co bude v lekarni. A tiez zacnem sa viac hybat... niekde tu bol link na cviky, tak idem na to pozriet. Prajem pekny zaciatok update tyzdna 😉
ahojte, mate niektora skusenost s trampolinou na doma?chcem si kupit taku mensiu na doma a neviem ci ma to bude bavit 😉 a ci to vobec zabera 😀
Ahojte dievcata, smiem sa opytat, kam zaradit sojove maso?
Ja som to prave pozerala a o zlozeni som nic nenasla - teda ano odtucnena sojova muka. Len som nevedela, ci aj sojova muka je "zla" kedze to ma 31.6g sacharidov na 100g sucheho vyrobku.
Tak asi pod pojmom muka si ludia predstavia obycajnu muku a pod masom vyrobok, co sa da spracovavat ako maso - je to nahrada. Okrem toho sojove maso je len nazov, ktori tomu dali ludia. Inak sa to nazyva sojove platky, sojovy granulat, sojove kocky 🙂 Ja ho mam rada a jedavam ho raz dva krat do tyzdna.
@pavlina2222 ja som si objednala marhuľový, ale výsledok katastrofa ☹

@grimaska4 dakujem 🙂 inak mne to 90 minutove pride ovela lahsie, ako jej 20 minutove bloky zamerane na urcite partie, to by som za sebou 90 minut nezvladla.tiez uz vidim vysledky, nohavice ktore som vlani v lete zapinala po leziacky, som dnes zapnute stiahla 🙂 a skusila som si nohavice, ktore som nosila na strednej a ja som ich zapla a to som mala vtedy o 6 kil menej.