icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

snehulienkatrpaslik
7. apr 2012

@zuzulienkab dnes robim gastanovu tortu- recept, ktorý si doporucila....tak sama som zvedava na výsledok 🙂 a samozrejme sa tesiiim 🙂

linda1984
7. apr 2012

@snehulienkatrpaslik daj vediet ako chutila, tiez som ju chcela robit 🙂

janka7177
7. apr 2012

Ja som teraz piekla babovku podla receptu, kt. je na str.214, ale popraskala mi a dzem sa mi trochu roztiekol.Ale nevadi, hadam chutovo bude dobra. 😉

grimaska4
7. apr 2012

Ja som robila Sacherovu tortu a Dobosove rezy,ziadne update suroviny,bohuzial v mojej rodine vycitia hned update muku a ja uz chudnut nemusim,len sa udrzat 😉 ,co sa mi zatial pekne dari.
Pekne velkonocne sviatky prajem!

lentilka135
8. apr 2012

Krásnu nedeľu prajem! Zajtra sú 3. mesiace, čo som zmenila stravovanie. Na Update som si veľmi zvykla. Dokonca mi vôbec nerobí problém sedieť v pizzerii a na papanie si nič nedať. No a teraz sa idem pochváliť, ako to so mnou vyzerá po 3. mesiacoch. Váhu mám - 12,5 kg. 😀 . Z brucha som stratila 23 cm, z bokov je preč 11 cm a stehná sú menšie o 9 cm. 😉 No a u mňa je maximálna spokojnosť. Ešte nejakých 3-5 kg dole a budem spokojná dokonale. 🙂
Krásny deň prajem! 🙂

janka7177
8. apr 2012

@lentilka135 Blahozelám, to je naozaj krasny vysledok. 🙂 U mna to ide trochu pomalsie, za 7 tyzdnov mam dolu nieco cez 4 kg, ale vraj to uz vidiet.

bezaz
8. apr 2012

@lentilka135 wow super vysledok 😵
@janka7177 aj ty, stravujem sa podla norbiho rovnako ako ty, sice teraz som sa nevazila, ale mala som len -2,5kg.. to som medzi tym prekonala zaludocnu virozu a tyzden s dcerkou v nemocnici 😝

karinecko
8. apr 2012

🙂 Baby prosím viete mi poradiť aké potraviny sú v 1fáze čiže chudnucej .čo je povolene... nikde to neviem nájsť.........ďakujem

lentilka135
8. apr 2012

@janka7177 Ja som to videla na začiatku hlavne na opasku, že som posúvala dierky. A teraz mi veľa ľudí hovorí, že je veľmi vidno, že som schudla.

snehulienkatrpaslik
8. apr 2012

@zuzulienkab, @linda1984 -torta sa podarila, inak velmi vysoký korpus je to, ak to robite v tortovej forme. Za cerstva chutil ako orechový, no ked som spravila krem, dala na dolnu cast korpusu visnový dzem s rumom a nechala odstat v chladnicke / cim dlhsie, tým lepsie/, tak je to super!
Rodine chutila a bola aj pochvala 🙂 Inak vazne nenarocne na pripravu, tam nie je co pokazit....

janka7177
8. apr 2012

@bezaz Dakujem, aj mne to islo pomalsie, ale zda sa mi, ze sa to trochu urychlilo.Aj ked nam to ide pomaly, hlavna vec je, ze to ide. 😀
@lentilka135 Presne, ako pises, aj ja to vidim na opasku a na mensich rifliach, kt. som mala naposledy na jesen, lebo potom ma zacali tlacit.

smarti
8. apr 2012

@lentilka135 blahoželám, cvičila si k tomu alebo iba upravila stravu?

linda1984
8. apr 2012

@karinecko na prvej strane mas rozdelene potraviny, mozes vsetko ale mas to rozdelene podla casov kedy mozes co papat 😉

karinecko
8. apr 2012

@linda1984 ale mám tomu rozumieť tak že ked chcem rýchlejšie schudnúť tak mám jest len potraviny ktoré sa jedia celý deň čiže od 6-22hod.toje U1?dik

linda1984
8. apr 2012

no tak to norbi tvrdi, ze pokial chceme schudnut co najrychlejsie treba vynechat uplne U3 potraviny a U2 s mierou 🙂

lentilka135
9. apr 2012

@smarti Cvičila som veľmi sporadicky možno raz za 2 týždne. A aj to už teraz akosi zanedbávam. 😖

linda1984
9. apr 2012

@lentilka135 ja prave koncim s citanim knihy a som na kapitole pohyb a plne suhlasims norbim, ze pohyb je len 30 percent, vsetko je o strave, s pohybom docielime krajsie pevnejsie telo, ale tuky tazko schudneme. teda to je aspon moj nazor, co sa mi potvrdilo na sebe 🙂

ikulik
Odpoveď bola odstránená
klaudialip
9. apr 2012

@ikulik zakladne pravidla su na prvej strane,vitaj medzi nami a vela schudnutych kil a vydrze prajem :D

ikulik
Odpoveď bola odstránená
linda1984
9. apr 2012

@ikulik to je normalna stranka update daj si to bud do vyhladavaca alebo len www.update.sk a dostanes sa na hlavnu stranku 😉

extrapm
9. apr 2012

Ahojte baby, mam par otazok kedze nemam knihu... Do ktorej skupiny patri sunka a slanina??

linda1984
9. apr 2012

@extrapm ahoj, kvalitna sunka je U1 a slaninu neodporuca jest po poludni 🙂

extrapm
9. apr 2012

@linda1984 dakujem za odpoved... A jedavate dopoludnia aj klasicky chlieb alebo len update?

linda1984
9. apr 2012

ja chlieb moc nemusim, skor pecivo a to si doprajem skoro kazdy den na ranajky....ale chystam sa to obmedzit 😝

extrapm
9. apr 2012

Baby, ake maslo pouzivate???

grimaska4
9. apr 2012

@extrapm
ja normalne, v takej kocke

grimaska4
9. apr 2012

@extrapm
slanina bacon je U1 tiez

grimaska4
9. apr 2012

@extrapm
aj klasicky chlieb sa moze dopoludnia,aj vianocku alebo cokolvek,neodporuca sa len U1 jest aj ked by si rychlejsie chudla,lebo akonahle sa raz vratis aj k zakazanym jedlam hoci aj v obmedzenom mnozstve,nejake kila ti nabehnu rychlo naspat.
A same U1 jest=dieta to by uz nebola zmena zivotneho stylu ale dieta s obmedzeniami.
u norbiho mas jedine obmedzenie a to su casove zony kedy co mozes jest

ikulik
Odpoveď bola odstránená