icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

luciapejkova
17. apr 2012

@grimaska4 Och no skusim to ale ked ja sa uz bojim aj jesť všetko sa na mna lepi,je mi do plaču 😢

linda1984
17. apr 2012

@luciapejkova hmm 😒 a keby si skusila tu dietu co som ja drzala, teraz mam noribho ako udrziavacku stym ze este take 3 kg by som chcela schudnut. poslem ti ju? mam ju v pc ulozenu, tak mi napises mail poslem ti ju

luciapejkova
17. apr 2012

@grimaska4 Prosim Ta nemohla by si mi v tom pomoct trebars napisat jeden den alebo dva co by som mohla zjest v priebehu dna skusim sa podla toho riadit aj casovo a uvidim ako to pojde,skusim teda este ten jeden tyzden vydrzat a odvazim sa ked dostanem kramy a tak dva dni po nich a uvidim

luciapejkova
17. apr 2012

@linda1984 A kolko si z nou schudla? to je ta octova? Ona sa musi zacat v pondelok? email je luciapejkova@gmail.com

luciapejkova
17. apr 2012

ĎAKUJEM Vám baby mne je už fakt na nič

linda1984
17. apr 2012

@luciapejkova hej to je ona, mam ju odskusanu, urcite z nech schudnes a naucis sa jest vela zeleniny, ked ju dodrzis, tak schudnes, poslem ti ju 🙂

luciapejkova
17. apr 2012

Nasla som ju na nete tak nemusis,raz ked som mala cca 18 som s nou schudla ale to som mala 65 kg.ale aj tak si pamatam ze pekne to slo dolu.
@linda1984 Kolko sa tebe podarilo za dva tyzdne dat dolu?

pigie
17. apr 2012

@luciapejkova Prepac, neviem sa tu zorientovat este, ani vyhladavat. Z akej vahy si startovala, kolko ju uz drzis a kolko si schudla? Ono byva castym zvykom, ze organizmus si diety "pamata" .
Ja som zacala chudnut od januara, ale slo to velmi pomaly - v podstate som len obmedzila prezieranie vecer - sli dolu cca 3kg za tri mesiace. Tak som hladala nieco, co by mi vyhovovalo a co by som mohla dodrziavat cely zivot bez vacsich obmedzovani - t.j. ziadne, teraz nejedzte toto, alebo jedzte toto kazdy druhy den, alebo ked jete toto, nejedze toto a pod. A Norbi bol presne podla mojich predstav a zatial funguje, aspon v to dufam 😅 Ved uvidime "po" 🙂

grimaska4
17. apr 2012

@luciapejkova
ja prave rozmyslam,ze ako sa ty stravujes to uz je skoro jak Dukan-bielkovinove dni so zeleninou a nechudnes ☹ akoze nechapem fakt,vies ja tiez nie som dietolog ja neviem co by ty bolo dobre.
Aj s tym U1 jedenim rozmyslam ze mozno by sa ti to rozbehlo,ale akonahle zacnes jest aj U2 U3 kila sa nejake vratia-to je tiez o nicom.Mozno by si mala doobeda teda na ranajky uhlohydraty,chlieb celozrny dajaky s maslom so sunkou plus zelenina.desiata nejake ovocie,ja som mala dnes hrusku,ale aj dva pol.lyzice nutelly 😉 ,na obed som mala vyprazane rybie file(update trojobal) a s dusenou brokolicou a hraskom.(mrazena zelenina).O 13.00 si idem zabehat,potom si dam jablko asi so struhanou mrkvou a vecer tofu so zeleninou,alebo shake len

luciapejkova
17. apr 2012

Vieš prave rozmyslam ze ked som vtedy v lete jedla tak som sa naozaj neobmedzovala a kg a cm isli dolu dokonca som mala na obed aj vyprazane jedla aj zemiak.privarok a faširku si pamatam ze som jedla a stale to islo dolu,na ranajky som jedla stale chlieb pecivo a kadeco,ved ja nemozem povedat ze jem sladke lebo ked si ho dam raz za dva tyzdne tak aj to prehanam tak neviem. Lebo nemozem povedat ze ho jem a dokonca ani sladke buchty a pecivo sladke ziadne nejedavam,

luciapejkova
17. apr 2012

Takze ranajky by som si mohla dat o cca 7.hod. o tej 9.si dam ovocie,obed cca 11.30 aby som mohla zjest aj U2 či 3 a potom si dam okolo 14.-14.30 zeleninu ovocie a veceru tak cca okolo 18. mozem nie,? Skusim jest takto pravidelne stale a uvidim slak by to trafil aby to neslo dolu. Takze zajtra nabieham na ten system a napisem rano co vsetko mam v plane zjest. Rano sa odvazim a potom asi v pondelok rano a ak nic nepojde dolu tak asi zacnem s tou dvojtyzdnovou dietou co sa tu spominala. Len mi ide o to ze ak clovek vela skace z diety na dietu tak sa spomaluje metabolizmus a to ja teda asi vobec nepotrebujem 😖

luciapejkova
17. apr 2012

@pigie No ja som Norbiho uz raz drzala v lete minuly rok. Vahu mam moment.82,4 som mala rano,mala som uz aj 89 😠 . Z tej vahy som sla ked som zacala drzat Norbiho. Islo mi cca 4,6 kg za mesiac dolu ale na cm to bolo omnoho viac nakolko som obliekla veci ked som mala cca 73 kg po porode. Ja aj teraz obleciem tie veci ked som mala 73-5kg takze neviem ci mam len vahu taku obrovksu kamoska ma 73 kg a miery podobne mne akurat nohy a boky ma stihlejsie. Este tu ktosi spominal niej.tabletky ci co na cistenie criev,neviete ake? Pojdem dnes so DM tak si kupim tie otruby a aj tie tabletky

grimaska4
17. apr 2012

@luciapejkova
ale ked ti cm idu dole to je ok,ser na to aku mas vahu-zahod ju prec,to je dobre ze cm ubudaju ti,tak to u teba funguje potom 🙂 .nevaz sa tolko,musis citit aj na obleceni ze daco ti ubudlo.
Tie tabletky na cistenie criev neboli by na skodu,maju aj v Dm,skus sa spytat aj v lekarni mozno ti tam poradia daco lepsie ako maju v DM,a zvys prijem vlakniny(ovocie,zelenina),alebo si vlakninu jednoducho kup(update,bio predajne,lekaren).
Drzim ti palce!! 😉

luciapejkova
17. apr 2012

Baby este sa chcem spýtat co zvyknete jest na obed? grimaska to tu spominala ale vy ostatne? A hlavne kolko toho mate? Nalozite si na malicky tanier ci na normalny klasicky a jete aj polievku a druhe ci len jedno z toho 🙂

grimaska4
17. apr 2012

@luciapejkova
ja jem normalne ale nielen U1,zajtra budem mat buchty na pare,vcera som mala napr pizzu,z domaceho cesta-ziadna update muka normalna,a to som ju robila na velky plecha zjedla som 4 kusky

luciapejkova
17. apr 2012

@grimaska4 Ďakujem si zlata ale vies teraz mam pocit ze ani tie cm nejdu dolu neviem. Vtedy ano sli ale zase ved aj ta vaha trafena ved aj ked cm budu ako take ked sa ma niekto spyta kolko vazim a ja poviem 80 ved to hruza des nechapem preco to tak je. viem ze tuk je lahsi ale zeby sa to na vahe tak hrozne odzrkadlovalo ? Niektore baby tu maju tiez podobnu vahu a sli aj 7 kg za mesiac dolu

luciapejkova
17. apr 2012

@grimaska4 Ved prave preto ja som vtedy tiez nejedla len U 1 ale aj U3 a slo to dolu praveze mam pocit ze ked jem len U 1 tak to viacej stoji 😠

grimaska4
17. apr 2012

@grimaska4
akurta som citala na www.lindazelenij.hu medzi jej receptami.cokoladovu prazenicu 😉 ,a vyzera to celkom super,no idem ja behat baby

grimaska4
17. apr 2012

@luciapejkova
ale cm ti idu dole a to je super 😉

luciapejkova
17. apr 2012

@grimaska4 kdesi som citala v knihe asi tej prvej ze tuky nevadia v strave myslim napr.ako syry a tak ze ci mi toto neskodi lebo zvyknem si dat syr parenicu som jedla,bryndzu a kadejake syry aj bambino a tak nemoze mi skodit toto?

pigie
17. apr 2012

@luciapejkova Ja suhlasim s grimaskou, ved preto som to sem rano aj pisala, ze vaha hore, ale cm dolu, nevzrusujem sa kvoli tomu preto 🙂 Tym padom, ze ide cm dolu, tak hadam nieco sa topit musi 😀
No a obedy? Ja jedavam normalny klasicky, polievky jedavam malokedy, zvycajne len cez vikend. A jedlo? Dnes som zabudla spravit si zemiaky, tak som mala 2 fasirky syrovo-cesnakovo-sojove a k tomu pol uhorky, jednu papriku a jednu paradajku. Vcra som mala cestoviny s omackou paradajkovou a syrom a tak podobne. Poobede zvycajne ako ty zelenina a bielkoviny, v mojom pripade len zeleninu a syry. Rano 1 ks peciva, na desiatu jogurt - a kludne aj s prichutou, cize sladky. V praci zvycajne po obede si dam ovocie, ked pridem domov zhltnem nejaku tu parenicu a utekam so psom von a ked sa vratim spravim si zeleninovy salat bud so syrom nejakym alebo cisty. A porcie? Nuz, isto o dost mensie ako predtym, ale nie prilis male - mne ako klesa vaha, tak aj mnozstvo "krmiva" - telo proste viac nezvladne a nechce 😀

lulusha
17. apr 2012

ahojte baby! ja som dnes na obed slavnostne odstartovala Update obedy 🙂 chcela by som schudnut nejakych 4-5 kg, len sa musim k tomu dokopat... uz chodim do prace, takze furt len sedim, doma sice mam stepper, ale aj to sa musim prinutit na nom zamakat... dufam, ze sa mi to podari a velmi by som ocenila, keby ste mi dali nejake fajn tipy a napisali vase skusenosti s Update chudnutim... idem si popozerat toto forum, ale asi nemam sancu precitat si vsetkych 220 stran 😅

anka7
17. apr 2012

@luciapejkova ja som na tom podobne - váha stojí a to mám podobné kilá ako ty. Začala som cvičiť vo fitku pod dohľadom trénera a po týždni mám kilo hore 😢 , tak som si povedala, že sa neodvážim skôr ako na konci mesiaca nech ma to nedeprimuje.
Kašli na diety, zhodíš vrátiš sa ku normálnemu stravovaniu a si tam kde si bola predtým aj s bonusom. Jeden známy držal teraz dukanovku a po 3 týždňoch skončil v nemocnici s totálne vyčerpaným organizmom. 90 -dňová frčala v mojom okolí asi pred rokom, schudli krásne ale aj krásne pribrali späť.
Ja som po prvom pôrode schudla podľa Edity Sipeky - bolo to v pohode a je to niečo podobné len tie 4-hod odstupy, ale po čase som si na ne krásne zvykla 😉 a ak mám pravdu povedať stále vychádzam z ES aj keď sa riadim stravou norbiho

Neboj porazíme tie naše kilečká, len treba mať asi trpezlivosť a ono sa to rozbehne - aspoň dúúúúúfam

Pekný deň

simciatko
17. apr 2012

ozaj dievcata a co kysle uhorky zavarane mozu sa aj na veceru???ja si ich obcas davam mam ich velmi rada a k syru su perfektne 😵

pigie
17. apr 2012

@simciatko Ja nie, kvoli cukru co sa tam pridava 😒

simciatko
17. apr 2012

@linda1984 ja si to davam do bieleho jogurtu a k tomu nejake ovocie nakrajam a spolu zmiesat a chuti to potom skoro ako krupicova kasa,len davky netreba prehanat,maju dost uhlohydratov,ale pomaly sa vstrebavatelnych,stacia dve polievkove lyzice,aspon zo zaciatku...

grimaska4
17. apr 2012

@simciatko
ked su zavarane so sladidlom mozu sa,inak su velmi cukrovane ja ich nejedavam len na obed ked,lebo mi ich zavarame tiez s cukrom

grimaska4
17. apr 2012

baby v rakusku dostat kupit ovocne s vselijakou prichutou,ale aj vanilkove jogurty od Danone ,volaju sa Stevita.maju na 100g len 5g uhlohydratov a su super huste as fajnymi kuskami ovocia,cena okolo 40centov.Pozrite mozno maju uz aj na slovensku,lebo aj u nas su danone produkty,dokonca uz aj kecup mame so Steviou 😉

pigie
17. apr 2012

Mne akurat mama doniesla rastlinku - steviu vcera. Proti prasku ma naozaj inu a naozaj velmi sladku chut. Prasok sa asi treba naucit pouzivat a stale ho citim do horka. Ale listky cerstve su fakt fantasticke 😀

njjanjja
17. apr 2012

@luciapejkova
na ocistenie criev ti odporucam toto http://zivotni-energie.cz/sankhapraksalana-vari...
mozno to znie trosicku brutalne, ale je to uplne v pohode, dokonca aj moj manzel, ktory je teda zasadne v takychto veciach "mamnasalamista" si to pochvaluje, bez krcov, pohodicka, citits sa potom vyborne

neber tabletky, kym nemusis, ocistti creva sa da aj prirodzenejsou cestou