Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
Baby nik mi neodpovedal tak je ten melon U2 ci nieje?dakujem
@luciapejkova melon je dvojka 🙂
@luciapejkova hej hej dvojka 🙂
@liberiangirl
@linda1984 Ďakujem krásne 🙂
Neviem ci robim niekde chybu ale uz sa snazim podla tejto diety stravovat druhy tyzden a zatial ziaden ubytok :( mam iba 22 rokov ale mam dost nadvahu vazim cez 80 kg trapi ma to a sama na seba sa hnevam, same sebe sa napacim a blizi sa leto a moja depresia sa zvadcuje :/
@karpan musis vydrzat.... 😉 urcite sa to pohne... zaciatky su tazke.. ja to drzim piaty den a tiez som sa este nepohla z vahy.... a niekde som citala ze aj mesiac ovplyvnuje chudnutie... teraz sa mesiac zvacsoval...isiel do splnu... teraz bude ubudat.... tak aj z nas ubudne.. 😀 😅
@karpan ja sa podla norbiho stravujem 3 tyzdne prve dva tyzdne mi neslo nic dole...skor este hore o 0,5kg a teraz sa to rozbehlo mam dole 2 kg...cize nezufat 😉 a zacni cvicit pojde to skor
ahojteee,
LINUSKA1 mohla by som ta pekne poprosit o poslanie tej spominanej tabulky? dakujem velmi velmi pekne!! drepcakova@yahoo.com
a dievcata chcem sa opytat, vy vobec nepapate normalne pecivo do 12tej?kupujete si resp. pripravujete doma pecivo?ja som dufala, ze staci, ak do tej 12 papame tie nase prehresky ako chlebik, sladke atd samozrejme v co najmensom mnozstve. dakujem za reakcie
michaela2107 Miska gratulujem k 2 kg dole🙂 super vysledok! a tak opytam sa aj teba kedze si sa pekne pohla s vahou...dodrziavas to velmi striktne myslim tym ci papas doobedu len pecivo ktore sa predavaju ako update produkty alebo papas normalny chlebik/pecivo?a das si aj sladke atd a hlavne dodrziavas potom to ze cukor, cestoviny len do 12tej a po 15ziadna muka ryza a zvysne potraviny podla skupin? a aj cvicis? ak ano tak ako casto? dakujem velmi pekne za odpoved.
ja som drzala norbiho pred 2tyzdnami ale prerusila som a zacala som opat teraz vo Stvrtok a zatial sa drzim ale ja papam na ranajky normal chlebik aj kavu s cukrom si dam ale vsetko len do 12 potom ziadny cukor!a chodim behat 3krat tyzdenne tak dufam ze sa dotavi vysledok.
drzte sa babuleee papaaa
@linuska1 dakujem za podporu dufam ze sa to pohne bo fakt uz sa na seba nemozem pozerat :/ a este som sa chcel opytat je nevyhnutnostou v tejto diete pouzivat vyrobky update?? bo ja ich nemam k dispozicii :/ no ja si davam zriedka pecivo zvykla som si na polystiren a kavu nepijem pijem iba obycajnu neochutenu mineralku a zeleny caj s prichutou ale ten nesladim iba s citronom mnamka cukor v tomto smere nepotrebujem ak ked je povelena cola light tak uz som si na takyto druh tekutin uplne odvykla .... vzdy ked idem rano do roboty priznam sa zhresim dam si jednu tablicku cokoladky ale tak nejaky cukor potrebujem aby som mala energiu... na desiatu si tam ten spominany polistiren s masielkom a zeleninou... z prace pridem o 14.00 takze stiham si dat do 15.00 este riadny obed a vecera bud ked mi nieco ostane tak to dopapam ale bez prilohy alebo si dam nejake ovocie alebo zeleninovy tanier ... vecer pri telke ma zo zaciatku cukala ze by som si dala nejaku dobrotu tak si dam bud grap alebo chrumem mrkvu 🙂 vyhovuje mi tento stravovaci system zistila som ze cukor az tak nepotrebujem tak dufam ze aj tie kilecka v mojom pripade mega kila pojdu cim skor dolu 😖
@karpan A z akej vahy zacinas? Mne sa osvedcilo jest cim viac zjem tym rychlejsie mi to ide dolu ak jem menej telo akosi spori,ja som si tiez myslela ze to vzdam no zacala som jest 4-5 krat denne a odvtedy to ide pomaly ale isto dolu. Takze nezabudaj jest! a vobec nemusis len U1 alebo ich vyrobky ja som este ich vyrobok nejedla a aj tak to ide. a aj pecivo jem no len na ranajky obed klasika ziadne ze len U 1 🙂 a pomedzi to ovocie zelenina,syry a tak
@yamimami ja doobeda papam vsetko ako predtym /ranajky normalne vacsinou celoznne pecivko a obed tiez klasicky ako predtym aj sladkost si dam/ a po 12 uz papam iba vsetko dovolene...co sa tyka vyrobkov update malo ich jem pretoze v mojom meste nieje obchod tak iba ked idem do kosic tak si nieco kupim...ale ide to aj bez nich aj ked potesi ked mam v chladnicke tvarohovu tycinku update....ale nieje to nevyhnutnost tie update vyrobky da sa to aj bez nich urcite ...co sa tyka cvicenia zacala som kazdy den 25 min zumba doma pred telkou 😀 a brusaky a ked vladzem tak si dam este stacionarny bycikel ako kedy ale zatial mi to drzi tyzden ze cvicim poctivo a citim ze odkedy som zacala cvicit ide mi vaha lepsie 🙂
@karpan
akoze tablicka cokolady a to hned na ranajky ☹ ,no sa necuduj ked ti vaha nepojde dole.Ono sa daju U 3 konzumovat doobeda sice(tam patri aj cokolada ),ale s mierou,ved sa pozri taka 100g-ova cokolada ma kolko cukru a kalorii! A prazdne kalorie este k tomu.
Ved aj s update sladkostami treba davat pozor,aj tie len s mierou,stale to zdoraznuje reka aj s norbim
Ahojte babky, mam vaznu otazku, kedze som len zaciatocnik v tejto dietke (2.den, ale nechcem sa na to vyhovarat, hehe) a pozeram si prave tabulku 'Múky, cestoviny, pekárenske a mlynárenske vyrobky ' a tam je kod 1 pri velmi vela veciach a teraz neviem ci to znaci ze to mozem jest cely den, alebo co vlastne. Teda asi skor nie... Nechapem!! 😅 Vysvetlili by ste mi to prosim Vas?.. ach jaj... ☹ Viem, mala by som si to viac prestudovat, ale nejak sa mi do toho nechce.
@karpan - ani ja nepoužívam update výrobky (zatiaľ, možno časom si niečo zaobstarám 😉 ), len sa snažím dodržiavať tie kódy a hlavne po obede už žiadne sladkosti, pečivo a všetko ostatné z múky...jasné, že sem-tam sa pritrafí nejaký prehrešok, ale fakt minimálne...Mne hlavne pomohlo to, že som prestala neustále niečo do seba zobkať. Ja keď som bola popoludní doma, tak stále som niečo jedla a väčšinou to boli čokoládky, keksíky, koláčiky, sladké pečivá...na večeru som často jedla chlieb alebo rožok s niečím...a s tým som sekla. Sama sa občas čudujem, že to šlo tak zo dňa na deň. 😀 Treba mať asi veľké odhodlanie a to som ja mala. Ešte sa musím prinútiť nejako k cvičenie, lebo toto sa mi nechce....A ináč po prvých 10dňoch mi váha ukazovala mínus 1kg....A ešte odporúčam nevážiť sa príliš často. Ja sa teraz plánujem najskôr po 14dňoch od posledného váženia.
Držím prsty. 😉
@liberiangirl tam kde je 1 to su vsetko vyrobky update cize ich chlebik pecivo atd... a tie s amozu jest cely den ale co sa tyka klasickeho peciva do 12....
@michaela2107 aha, tak aj som si myslela ...dakujem 🙂
Ako je to, prosím Vás, s ovsenými vločkami? Našla som totiž rôzne názory a zaradenia na internete. Nuž,tak to vyzerá, keď nazainvestujem do knihy... 😒
@liberiangirl
ovsene,psenicne vlocky su U3 ale maju pomaly vstrebavatelne uhlohydraty,predtym boli U1(ja ich akurat ranajkujem s bielym jogurtom s jednym jablkom,stevia,skorica)
inak ovsene a psenicne otruby su U2 a to je pri nich hviezdicka-a to preto,ze napr.psenicne otruby maju na 100g az 50 g vlakniny,cize uhlohydraty sa vlastne neuplatnia(vlaknina spomaluje vstrebavanie uhlohydratov)
Inak do knizky sa fakt oplati investovat,ja ju mam dlho ale furt ju taham do ruky ked v niecom si nie som ista,uz idem len podla novej radsej,stoji nejakych 13 eur a si myslim nie je to velmi vysoka suma,normalna cena za knizku 😉
Uz som dlhsie nepisala, bola som na dovolenke na celych 10 dni a co je super, nepribrala som - ubytok vahy sice skoro ziadny 0.2kg, ale odkedy sa stravujem podla Norbiho - uz skoro mesiac - slo dole cca 3.5kg, ale teda vacsina v prvych 10tich dnoch. Ale nevzdavam. Tento mesiac si davam zavazok dostat sa na 60kg - co je ubytok cca 1.7kg, tak dufam, ze zvladnem 🙂
Kocky musim vam napisat recept na perfektnu pomazanku U1 avokadova : 1 zrele avokado roztlacime vidlickou pridame stavu z jednej limetky a trochu osolíme, pridame 2 struciky cesnaku a 3PL kyslej smotany a neskutocna mnamka na svete, kto ma update chlebik tak to bude super na hriankach a kto nema tak ako ja postaci polystyren a je vecera na svete 🙂
Dievcata, neviete mi poradit kde by som kupila steviu?
@michaela2107 uz som parkrat robila tuto pomazanku..fajna aj nan chuti
🙂

@mavion aj ja som si vcera nakupila tycinky, lebo minule mali len jablkove a tie som sice este nejdedla ale ja ovocne moc nemusim, orieskove su fakt super....a podla mna su U2, ja si ich davam tak do tretej, ked mam na nieco chut sladke a do vecere daleko 😉