Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@karin. dakujem.,isla som zo 77,5 kila s norbim,a este tyzden pred tym som dala dole dve kila na inej diete ale ta mi nevyhovovala
caute baby. ja po tyzdny update1 U14 zo 76kg na 75,5kg, takze zatial ziadna slava. zda sa mi vsak, ze tie porcie na obed su strasne vela pre mna. nevladzem to dojest, takze aj vyhadzujem. mam pocit, ze su to porcie pre chlapa 😀 odvazila som jeden obed a bolo to rovnych 400g 😕
@dadenka111 po tyzdni dole pol kila je tiez uspech, blahozelam! mne tiez idu kg dole len po 900 gramoch, zatial mam 3 dole. Neboj, pomaly ale iste to pojde 😉
@lulusha jeej dakujem. stale mi to nejde do hlavy, ze niektore jedla su take nie moc dietne a ze pri tom schudnem sa mi zda nemozne. strasne som zvedava. co pri tom robis, cvicis?
Mas presne moj typ postavy, prsia jednotky (po dvoch detoch odkojenych), stihlucky pas, ploche brusko a silnejsie boky a stehna. Ja som sa s tym uz ako tak zmierila, proste genetika nepusti, ja som bola na bokoch ako-tak stihla len ked som mala 42-44 kg a to uz je velmi malo, v tvari som bola uplne vychudnuta, no katastrofa.
Hod sem svoje miery, ja mam 153 cm, momentalne 47-48 kg a miery 84-62-92. Hore mam velkost 34, spodok 36.
@dadenka111 cvicim doma na stepperi kazdy den 20 minut plus za tym striedam jeden den nohy, dalsi den brucho a dalsi den ruky... mavam tak raz-dvakrat do tyzdna volno... ten stepper si vychvalujem, kupila som si cez net a uz mam viditelne lepsiu kondiciu, aj muz na nom cvici, takze super 🙂
no baby moje gulocky su v mrazaku 😉 ,potom na ne caka cok.poleva ked fajne stuhnu.
Ja som robila na skusku pre istotu z polovicnej davky,ktoru som trosku upravila,dala som 50g masla,tvarohu nie 125g,ale 150g,1 vanilkovy cukor a steviu cca 1 caj.lyzicku,vymixovala som rucnym mixerom a z tej zmesy som hned formovala gulky mokrymi rukami a supla som ich teraz na plastovy tanier do mrazaku.
z tej pol.davky mi vysli 11 guliek,nepouzijem norbiho cokoladu na varenie,ale normalnu,takze na jednu gulku mi vyjde 6,7g Ch
inak ta masa chuti vyborne,predpokladam ze s cokoladou bude este viac 🙂 chutit
@fatima30
no moja ja ti odporucam nie chudnut,tebe staci len vyformovat postavu a najme problemove partie a budes ok
najdi si bud osobneho trenera vo fitku,alebo si kup rekine dvd-ka a stredaj tie 20 minutove cvicenia,ona ma na kazdu partiu tela a vysledok uvidis za 3 mesiace urcite ak ostanes tak stravovat este k tomu ako sa stravujes.
a pridaj aj beh ked mozes,neuveritelne formuje zadok,nohy,stehna,lytka
@lulusha perfekt. ja obcas korcule, doma brucho a pesi kazdy den par krat 3 poschodia domov, z domu...
stepper som pozicala segre, ale neviem co mam este robit. ked som chodila do posilky, tak mi moc rastli svaly a rukavy kosele mi boli male. tak musim nejake kardio vymysliet 🙂
@dadenka111 ja som zase hrda na svojho muza, lebo sme zacali chudnut spolu a on uz dal dole 6 kg za ten mesiac, viditelne sa mu zmensilo brusko a vracaju sa mu vyrysovane svaly na ramenach 😝 😵
@lulusha waaaw tak super aj ja sceeem hehe mam pocit, ze chlapom to vseobecne rychlejsie spaluje. oni vedia asi viac energie vydat. tak len tak dalej. 😉
tie gulicky su fakt vyborne,zajtra ich robim zase ,ale uz nie z polovicnej davky,nechala som v mrazaku stuhnut ich dobru hodinku a boli fajne tvrde,dobre sa valali v cokolade,uz som 4 zjedla 😉
a ch nemaju 6,7g na kus ale len3,35g,kedze som pouzila len 50 g cokolady na varenie,nie 100g
a este ked neratam ten cas v mrazaku co boli,ich priprava je velmi rychla
@bezaz hehe, aj moj uz chudne na druhy krat - prvykrat iba cvicil, ale aj tak vecer zjedol balik chipsov alebo celu cokoladu 😀 ani neviem, teraz som mu vela rozpravala o Update, asi ho pochytilo moje nadsenie a ked som vravela, ze tie jedla su aj chutne, dal sa nahovorit a aspon si nemusi doma varit (teda ja nemusim 😀 ) obaja sme sa odvazili, odfotili spredu a zboku, vycapili fotky na chladnicku a hned to islo lahsie 😀
Hmm, tak ja som po 2 tyzdnoch nabrala odvahu znovu vyskusat steviu. A myslim, ze je o o zvyku... Ti, co su navyknuti na cukor, tak im je horka... Teraz ta ista stevia - mi je sladka. Po horkosti ani stopy 😀
dnes som si na veceru urobila omeletu s 3vajicok,susenych hub a k tomu dva platky kukuricneho polystyrenu,bolo to vyborne,som uplne plna,len neviem ci tych vajicok nebolo vela???davate si cele vajicka alebo len bielka???
@linda1984
ja ju robila z normalnej cokolady na varenie,aku pouzivam aj na zakusky ci torty,rozpustila som 50g vo vodnom roztoku a pridala som maslo aby to malo taku husto riedku konzistenciu,kym som poslednu gulku dorobila,tie prve uz bolu ztuhnute,v pohode,ale ja som tie gulky dala skoro na hodinu predtym do mrazaku a boli fajne tvrde.
Nemame uz ani jednu,ja som zjedla 4 a ostatne muz so synom,sice bolo ich len 11,zajtra zrobim zase lebo su chutne,najprv som chcela len oskusat ake budu tak preto som robila z pol.davky,ale tvarohu som dala viac

ahojte! tak dnes som sa vazila po tyzdni a nic som neschudla, ale zato mam o 1 cm v pase menej 🙂 tak aspon nieco 😀 dnes som mala super Update obed, kuracie prsia s pazitokovou omackou a zeleninku, velmi chutne to bolo 😝
tie tvarohove tycinky urcite urobim aj ja, asi na dalsi tyzden