icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

grimaska4
23. máj 2012

@vikina74
pre mna ta jillian je trosku pomala,ja potrebujem viac dynamicke inak je ok a najme pre zaciatocnicky tie prve levely,pilates mam aj ja od zory czoborovej-mne pomahal ked som mala bolesti chrbta z uzasneho zamestnania na slovensku.
Inak to amazone.de mam rada,mam odtial vela veci,najme pomocky na cvicenie a tu stepp dosku,co u nas v intersport -e maju za 70 eur,aj merac pulzu s GPS mam od nich 😉

mavion
23. máj 2012

@vikina74 dakujem za zaujimave tabulky, ja mam momentalne 70 kil a vyzeram o dobrych 6-7 kil menej,nosim velkost 38.. raz si jeden doktor myslel ze ma pokazenu vahu 😀 ja nemam mohutnu postavu ale tie tazke kosti asi ano, zapastie mam 16,4...konecne nieco podlozene, ja som si myslela ze su to len take povedacky 🙂
idealna vaha mi vysla 61,25 co je velmi malo, sama sebe som sa nepacila, bola som kost a koza..ja ked dosiahnem 65 budem spokojna

yamimami
23. máj 2012

@grimaska4 nemyslela som to tak ze ti co idu z vacsej vahy ze sa nemusia vobec hybat ale ze im idu kila dole uz len samotnou zmenou stravy ja teda nemam ani polovicu tvojich vedomosti o Norbiho tajomstve 😉 ale si myslim ze pohyb vzdy treba aj ked nechudneme a mame dokonale ritky 😀

yamimami
23. máj 2012

@mavion vsaak ja som sa zvykla vazit spat na svk u mna na digi a u svokrovcov na mechanickej a presne ako hovoris, na mech. vzdy presne o 2 kila menej srandaaa....

yamimami
23. máj 2012

@vikina74
@pigie baby ja mam tiez 170 vysku a ked som mala 72kg tak som vyzerala super ja som zasa vzdy mala ploske brucho a vacsie boky zadok aj nohy silnejsie ale ked som pravidelne cvicila a zdravo jedla tak vaha sla dolu spevnila som vsetko a citila som sa uzasne pri tejto vahe... no po dvoch detickach hned po sebe sa nalepilo, teda po prvom porode som krasne schudla vsetko a este dost navyse ale po druhom to ide tazsie teraz o doooost tazsie 😠 preto skusam Norbiho ze co to spravi. takze ja keby som z terajsich 80kg zisla na 70 nejakym zazrakom hahaha tak akoze skacem od radosti 2m do vysky a rozbijem luster 😀 😀 😀 ja som asi tioez ten pripad tazsich kosti lebo naozaj som pri vahe 72 sa citila aj vyzerala super..ono zasa cvicenim som zisla o takmer 2 konfekcne velkosti dolu predtym takze v cm ovela viac ako na vahe...

no uvidime co sa podari tentokrat

yamimami
23. máj 2012

@petka55555 Peti ako som pisala ja mam tiez 170cm a dokonca o 3kila viac ako ty a ked som mala 72 tak som sa normalne sama sebe pacila ale tiez som vtedy vela cvicila ja som zasa vtedy nechodila do posilky ale 5-6krat tyzdenne na step aerobic milovala som to bol to proste moj svetly bod dna mali sme tam baby srandu velmi ma to bavilo chodila som domov vysmiata s kopou vyprodukovanych endorfinov a s dobrym pocitom a prisposobila som aj stravu, vela ovocia zeleninky... takze urcite kazdemmu vyhovuje ina vaha kazdy mame ine kosti ine tvary ..

yamimami
23. máj 2012

@vikina74 mne vysla idealna vaha s pripocitanim 10percent, lebo urcite som typ s tazkymi kostami hehe 64,1kg no neviem si to predstavit ked ako 72kilova som sa citila super...ale vzdy je co doladovat a mozno by som sa citila lepsie este ako 70kilova alebo 68kg ale to uz asi max. lebo si neviem predstavit ako by som vyzerala na tvari lebo uz ako 72kilova som bola dost chuda a ja ked schudnem tak ako prva ide tvar brucho a potom taaazko taaazko moje rizikove partie...

a inak ja teraz v pohode nosim M-ko velkost hore a dole len leginy ostatne nohavice ako rifle a pod. potrebujem 14-16 to je tusim 42-44 nasa sk velkost

fatima30
23. máj 2012

@grimaska4
to kde kupujes kokosove maslo mnam to moze byt dobre

grimaska4
23. máj 2012

@fatima30
ja ho kupujem v bio obchode,je vyborne a velmi zdrave,cele vonia sa kokosom,maju aj kokosovy tuk ten je v takej kocke ako margariny a maju ho aj napr.v lidl-i,ten je lacny stoji okolo 1 euro a pouziva sa na varenie a pecenie,na jedenie lepsie maslo

fatima30
23. máj 2012

baby kde patria ceresne?mozem na veceru???

fatima30
23. máj 2012

ja mam akurat kokosovy olej z dm mnam krasne voni ale moc ho nevyuzivam

vikina74
23. máj 2012

@yamimami
Ked sa pri 70 kg citis a vyzeras dobre, tak je super, je to BMI 24,9, to je normalna vaha, nelam si tym hlavu. Idealna a normalna vaha nie je to iste a okrem toho je rozhodujuce zdravie a dobry pocit. 🙂

fatima30
23. máj 2012

baby kde patria ceresne prosim.
a chcem sa este opytat ci presne dodrzujete cas obedov lebo ja niekedy sa najem o 12 a potom jem druhy obed o pol 2......nevadi?

grimaska4
23. máj 2012

@fatima30
ceresne su U1,zapametas si lahko ze vsetky ovocie drobne a cervenej farby ci tmavej farby su U1-ribezle,maliny,cernice visne,ceresne jahody

fatima30
23. máj 2012

@grimaska4
dakujem 🙂

yamimami
23. máj 2012

baby ja som prave spraskala misku jahod s cucoriedkami mnaaaam🙂 bru noc a Norbimu zdar 😀 😀 😀

petka55555
23. máj 2012

@yamimami no ja velmi tuzim po 65 tke vahe a to uz budem mat super figuru ale budem stastna ak sa dostanem pod 70tku ale mam co robit neviem co to pojde ale nevzdavam sa aspon do dovci to je este 7 tyzdnov a potom dufam budem pokracovat a do jesene dam este cosi dole 🙂

pigie
23. máj 2012

Jaj dievcence a viete co som ja zistila, ze ten pas 78cm je moj vyplod mozgu prepracovaneho, pretoze ja som ten pas mala 92cm a teraz mam 86cm - si uberiem dalsich 8cm bez toho, zeby som ich naozaj schudla :D Takze este raz. BMI 20,3 vaha 58,8 a pas napriek tomu 86cm! Ja som nikdy nemala ploche brucho, ale prave tych 68cm som mavala kedysi aspon, traz mam tie cisla otocene.... 😒
Je to sranda, ako sme tu 170cm a kazda vazi inak a postavy ine 😀 Ale ja som na bruchu naozaj obezna, aj pri 59kg... ☹

lulusha
23. máj 2012

@pigie moja, ja mam tiez uz pod 60 kg a cez pupok 88 cm 😅 ako tehotna 😀

petka55555
23. máj 2012

@pigie
@lulusha no tak to je ina sranda ja mam 77 kg a 82 cez pupok 🙂)))

zuzu1111
23. máj 2012

@vikina74, @grimaska4 - takže mám tu poslednú správu z endo...celk. chol. 5,5 , LDL -3,4, HDL 1,7 To je dobré či zlé? A tá Jillian Michaels je v akom jazyku? Nemám teraz čas pozerať na youtube 😝

Baby, čo tu riešite tie obvody, tak to meriate pás alebo dole brucho-pupok? Lebo ja mám pri váhe 56kg cez pupok v najväčšom obvode 91cm, bleee 😠 , pás mám 77cm

pigie
24. máj 2012

Dole - brucho - pupok 😠 To ma trapi najviac, bo som naozaj ako tehotna. Pred par rokmi ma v MHD pustal mlady chlapec a stary ujo si sadnut kvoli tomu 😠

petka55555
24. máj 2012

@zuzu1111 cez pupok 🙂 ja mam zas dole pas pod pupkom obrovsky po porode mi tam plavacie koleso ostalo 🙂

simciatko
24. máj 2012

dievcata opadla zo mna radost,ktoru som mala zaciatok tyzdna ked mi vaha ukazala o viac ako 2kg menej,dnes rano som mala o 1kg VIAC,absolutne nic som neporusila,dokonca som zacala opat cvicit...ako je to mozne??? 😢 Mozno mam len plne creva alebo zadrzanu vodu,mam aj po menstruacii,neviem co sa deje???mate niektora takuto skusenost?dakujeeem

pigie
24. máj 2012

Ja mam od vcera tiez o viac ako pol kg viac. Ja to uz neriesim. Mne to kazdy mesiac aspon raz narastie 😀 A pritom tiez nic neporusujem... Prave naopak, mam pocit, ze ked sa najviac napraskam, tak schudnem najmenej a naopak. Vcera som mala slaby obed a tot vysledok :D

grimaska4
24. máj 2012

@petka55555
@lulusha
baby pas sa meria 1 az 2 cm pod pupkom,ja mam 65cm,ale ja by som rada zo stehien este po 5 cm prec 😉

grimaska4
24. máj 2012

@zuzu1111
ta jillian je na youtube v anglictine,inak dvd-cka v akom jazyku ma to neviem,podla mna ten cholesterol mas dobry ci nie?ja nie som lekar,ale dakde sa akceptuje do 6 ze je ok,neviem

grimaska4
24. máj 2012

@pigie
@simciatko
ano je to mozne,preto sa vazte raz za mesiac..este skuste vecer pred spanim sa odvazit a odpadnete...niekto moze mat aj o 3 kila viac ako rano.
A za tyzden ani kilo svalu sa nevybuduje,to je kratky cas
mozno o par dni budete mat o 3 kila menej 😉

pigie
24. máj 2012

@grimaska4 Ale mna to netrapi 🙂 Ja viem, ze to chodi hore dolu a za relevantne beriem udaje raz za tyzden v ten isty den a rano. Len som chcela potesit simciatko, ze je to normal a bezne sa to stava aj mne 😉 Ale ked to zosumujem, tak predsa chudnem a to je ok 🙂

vikina74
24. máj 2012

@zuzu1111
Tak som mrkla na ten cholesterol z roznych pramenov a vychadza mi, ze celkovy mas sice hranicny (ale ako pisala grimaska, v niektorych krajinach je do 6 OK), ale dolezitejsie je, ze jednotlive hodnoty nas v norme: LDL ma byt do 3,5-3,9 najviac a HDL ma byt nad 1,4, co u teba sedi. Tiez mas pomer dobreho cholesterolu HDL na celkovom cholesterole nad 30%, co je velmi dobre.
Takze ja by som sa na tvojom mieste prilis netrapila a jedla zdravo a pestro, pohyb a vlaknina k tomu. A hlavne bud nedoverciva keby ti niekto chcel nabulikat lieky uz teraz, ono farmaceuticke firmy dost zarabaju na tych liekoch a v priebehu rokov uz dosiahli, ze sa znizila hranica, aby viacej ludi dostalo ich lieky. 😖