icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

njjanjja
24. máj 2012

baby, co vravite na dietu podla krvnych skupin? lebo zdravy rozum sa priklana k Norbimu (sama som uz v minulosti zistila, ze ked skrtnem sacharidy a jem prevazne bielkoviny, schudnem - vtedy sa mi podarilo 13,5 kila za 5 mesiacov, ale trochu som to uz prehanala a vynechavala sacharidy uplne, prekyslila som si organizmus a odniesli si to oblicky, doktorka ma vtedy riadne "sprdla"), lenze nakolko stale aj po siestich tyzdnoch nejdem dole, uz hladam vsetko mozne a nasla som pre moju krvnu skupinu, ze nemozem napriklad cottage cheese, ktory milujem a zmiesany s nakrajanou paradajkou a paprikou ho casto mavan na veceru a pokladam ho za celkom lahke jedlo. Dalej vraj nemozem kel, kapustu, sosovicu (tú jedavam hlavne vo forme klíčkov - davam ich skoro vsade - salat, polievka, rizoto...), jahody, ... No proste vsetko, co mam rada 🙂 Povedzte prosim svoj nazor...
tu je link (ja som "nulka")

grimaska4
24. máj 2012

@njjanjja
podla mna blud ,ale to pre mna kazda dieta nema zmysel,ale kazde sme ine,kazde mame iny nazor,a na kazdeho funguje nieco ine.
Inak ja som 3 mesiace vobec nechudla,len stagnovala a nevzdala som norbiho,a 10 kil mi islo predtym za 3 mesiace dole,potom 3 mesiace stagnacia a tie posledne 4 kila sa rychlo rozbehli prec po stagnacii asi za mesiac a pol.
Ale dakto chudne za tyzden 5 kil,dakto za mesiac 1kg 😉

grimaska4
24. máj 2012

baby co dobreho budete obedovat?
u nas bude kremova hribova polievka a zemiakove placky+salatik
ranajky som mala len cviklovu stavu,lebo dajak som plna,nafuknuta ci aka,a ani neviem z coho,lebo vcera som sa fakt neprejedla,vecera bola len jahody s ricottou a norbiho cokolada rozpustena

njjanjja
24. máj 2012

@grimaska4 ved prave to chapem, ze stagnujes, ale az potom, u drvivej vacsiny idu kilecka dole prave tie prve tyzdne/mesiace a ja som dokonca 1,5 - 2 kg pribrala. fakt neviem, ci je to tym, ze som prestala fajcit a preto zatial nechudnem
zase mam tendenciu skrtat stravu co najviac a to prave nechcem, lebo tadial cesta nevedie, ale ked je clovek zufaly, robi somariny

vikina74
24. máj 2012

@njjanjja
Podla mna je ta dieta podla krvnych skupin blbost, nema to ziadnu logiku ani tam nie je vysvetlene, preco niektore potraviny ano a preco ine nie. Mne to pripada, ze niekto prisiel a jak sa mu zachcelo to porozdeloval. Ja som napr. Acko a mala by som z tucnych mliecnych vyrobkov priberat - pritom som sa posledne tyzdne stravovala podla Norbiho a jedla pomerne vela mliecnych vyrobkov, ktore mimochodom v pohode znasam a schudla som.
Norbi je sice tiez komercne zamerany, ale jeho styl ma logiku a vychadza z najnovsich vedeckych poznatkov. Ale ak mas problemy s oblickami, tak na bielkoviny skutocne daj pozor.

vikina74
24. máj 2012

Ja budem obedovat asi varene zemiaky s chrenovou omackou, klasika obed u nas v praci, len s tym rozdielom, ze ja si masko nedavam, som taka polovegetarianka. 🙂
A na veceru este neviem, mam tam jednu cukinu tak asi bude privarok s koprom, ten zboznujem.
Vcera som na veceru zbastila pecene zemiaky so syrom, U2, takze nic moc. Zato na obed som mala len tofu so zeleninou, U1 jak vysite, skoda, ze sa to nedalo vymenit.
Ranajky dneska: trochu krupicovej kase s grankom a maslom, dve velke hrianky s maslom a redkovky.

yamimami
24. máj 2012

ahojte Norbitky,
ja dnes na ranajky ovsenu kasa, prave popijam caj s mliekom lebo troska bujara noc za nami, idu nam zubky obom dievcatam nasim a o chvilu sa nam dopecu jablka v zupane mnaaaam

@grimaska4 my dnes asi obedujeme chilli con carne s ryzou 🙂

petka55555
24. máj 2012

@grimaska4 ja mam ten cviklovy salat co sa je prve dni v Macingovej..je inak super..mnam 🙂

@njjanjja mne sa tiez viac ako tri mesiace nepohla vaha, aj trosku stupla a som to vydzala, lebo ma kamosky podporovali a posledny mesiac sa to rozbehlo 🙂 tak vydrz 🙂

lulusha
24. máj 2012

caute! ja som dnes jedla toto:
R: dve Update hrianky so sunkou a syrom
D: kava s mliekom a cukrom, lekvarovy kolacik, jednohubka
O: Update kuracie maso so zeleninou
O: Update cokoladovy kolac, kava
V: idem na stretko s kamoskou, asi si dam nejaky salat a vinko 😵

njjanjja
24. máj 2012

dakujem baby, asi som to potrebovala pocut od niekoho ineho

zuzu1111
24. máj 2012

@vikina74 – vďakaaaaa, že si sa obťažovala riešiť ten môj cholesterol. A som rada, že tie moje výsledky nie sú zlé. A na lieky sa nenechám nahovoriť, nehrozí a myslím, že ani moja endokrinologička by mi ich nevnucovala, ona je strašne zlatá, veľmi mi dopomohla k otehotneniu – hlavne pozitívnym myslením a dobrými radami do života, nesnaží sa vnucovať lieky kým to nie je fakt nevyhnutné. Ona mi už aj viackrát hovorila, že zdravá strava, čo by som asi mala jesť a že viac sa hýbať...čiže presne ako píšeš
@petka55555 – no ja tiež mám pupok dosť po pôrode....ale mám pocit, že odkedy dodržiavam Norbiho, tak sa trocha zmenšil....no vlastne o 1cm za mesiac...Ono by to chcelo cvičiť priamo na tie brušné svaly...ale keď neviem ako ty pri tvojom 2-ročnom drobcovi, ale ja si to pri mojej 1,5ročnej nejako neviem zaradiť do denného programu...a hlavne som na to leniváááá...ale musím s tým niečo robiť.

petka55555
24. máj 2012

@zuzu1111 ja cvicim rok pri malom uz si zvykol ale na zaciatku sa po mne stale vesal a ked som robila brusaky tak mi na bruchu sedel 🙂)))

simciatko
25. máj 2012

@grimaska4 ale nechapem dovod preco vaha ide hore,ked vsetko dodrziavam,zacala som aj cvicit,nejem ziadne sladkosti,len U1 a U2 potraviny???keby vaha stala tak je to v poriadku,nepotrebujem extra chudnut,ale hneva ma,ze ide smerom nahor,potom mam pocit,ze sa snazim zbytocne ☹ 😠

grimaska4
25. máj 2012

@simciatko
a nemas pred menstruaciou??skus sa zameriavat na cm,mozno ti budu ubudat napriek prirastku hmotnosti,moze byt ze svalnaties,a svaly su tazsie ako tuk a vyzeraju mensie ako tuk-ked porovnas kilo tuku a kilo svalu tak to mnozstvo tuku je velka kopa a sval zasa scvrknuta kopka pevna a vahovo su rovnako.
Inak aj reka hovori na jednom dvd ze vahu treba spratat-doslova zahodit.
Inak sa nevaz casto,lebo ta to len znervoznuje,mozno si predtym mala nejaky obed ci veceru co zadrziava vodu,alebo si sa poriadne nevyprazdnila a potom sa to hned ukaze na vahe.
Ja by som na tvojom mieste jedla vsetko aj U3 samozrejme v povolenom case,minule tu jedna pisala,ze ked jedla U1 U2 nechudla zacala jest aj U3 a vaha sa pohla.
A inak nie kazdemu musi norbi vyhovovat,kazdy organizmus je iny,no ja osobne keby som videla ze len priberam,by som sa stopla-nema zmysel pribrat nejakych 10 kil jak ta jedna madarka,co ja nechapem,mozno sprosta zamenila U3 za U1 😀 -pomiesala kody,lebo inak neeexistuje 10 kil pribrat za3 mesiace,ved to je nenormalne mnozstvo

grimaska4
25. máj 2012

baby dnes som mala budicek o 5:10, o 5:30 som si isla zabehat tych svojich 10km nech mam pokoj,lebo u nas su horucavy,cez den sa neda behat a vecer sa mi nechce.
Ranajky som mala biely jogurt s ovsenymi vlockami,stevia,skorica a jedna hruska do toho pokrajana.desiatu neviem este,asi kopa jahod zase 😉,mozno aj daco sladke
Obed paradajkova polievka s norbi cestovinami a palacinky s vanilkovou zmrzlinou a cok.polevou-krasne U3 🙂

karin.
25. máj 2012

Ahojte baby! Moje dnešné menu:
R: kávový jogurt s ovsenými vločkami
D:banán
O:cestovinovo-zelninový šalát
O:jablko
V:tuniakovo-vajíčkový šalát a 2 plátky krehkých ryžových chlebíkov (zatiaľ som tak rozhodnutá, že si dám)
Spolu je to 155 g uhlohydrátov.

@grimaska4 - som moc rada, že si tu stále s nami aj keď ty si už svoje vysnívané kg dosiahla. Pre mňa si veľká motivácia...

smarti
25. máj 2012

@grimaska4 i ja rozmýšľam, že začnem skôr ráno vstávať, lebo cez deň mám akosi problém vsunúť cvičenie do programu. Zvyčajne až večer, keď uspím deti, ale to je niekedy aj pol 10 a ťažko sa donútim vtedy ešte hýbať. Zvyčajne idem ešte doupratovať, požehliť..... Trochu odveci otázky, ale zaujíma ma to... 😕 Keď takto skoro vstávaš, nie si potom unavená? Kedy chodíš spať? Teda koľko hodín spánku priemerne máš? Lebo viem, že si tu spomínala, že nie si unavená odkedy sa kamarátiš s Norbim. Ja chodím spať neskoro, tak medzi 11 a pol 12 a ráno zvyčajne vstávam niečo pred pol 7 a občas mám pocit, že som unavená ako pes.

grimaska4
25. máj 2012

@smarti
no ja tiez okolo polnoci chodim spavat,dakedy stihnem o 23.00,nie som unavena ani rano po zobudeni ani cez den chvalabohu,toto obdobie je uz za mnou,napr.ja cvicim tiez dakedy po veceroch ked cez den nestiham,aj vcera som o 21.15 zacala 45 minut s rekou.
Da sa to zvladnut ,ale ja mam fakt veeela energie odedy sa stravujem podla norbiho 😉

linda1984
25. máj 2012

Baby dnes cisty otras, cely den som pokaslala po dlhej dobe....stale som nieco zula, cely den nieco v ruku 😀 a zakoncila som to s langosom 😠 a taky bol masny no fuj, cely som ho sice nezjedla, ale citim sa ako keby mam kamene v bruchu a o tych vycitkach ani nehovorim 😖 takze nech som vam vystrahou 😀 vy sa pekne drzte!

smarti
25. máj 2012

@grimaska4 tak sa idem tebou inšpirovať, musím sa k tomu pohybu dokopať, lebo sa tá váha hýbe veeeľmi pomaly. A myslím, že aj únava by prešla, predsa tie endorfíny z cvičenia...

yamimami
25. máj 2012

@grimaska4 waaaau dole klobuk ze si sa odhodlala vykopat rano o pol 6 z postele a ist behat 😵 a 10km to je velmi slusne a ako dlho ti to asi trva? davas si rovnake trasy a snazis sa zrychlovat alebo udrziavas joggingove pomalsie tempo a zameriavas sa skor na vzdialenost? inak u nas v uk je konecne teplo az moc haha a vcera sme boli cely den vonku prisli sme vecer zabiti ledva sme stali na nohach a ja porucha som sla este behat som myslela ze mi exploduje hlava ake teplo od unavy ma zalialo asi po 5minutach behu ale potom to preslo a super som sa dorazila...vydrzala som este stat potom na nohach kym som nezalahla o pol 9 so starsou dcerkou hhehe

yamimami
25. máj 2012

@linda1984 dakujeme vystrahaaa 😀 a neboj sa vsetky zhresime raz za cas 😉

yamimami
25. máj 2012

@smarti
@grimaska4 smarti urcite je lepsie si privstat ak planujes cvicit ci uz koli detom alebo horucave a pod. ja nemozem rano z organizacnych rodinnych dovodov 😕 a tak chodievam neskor doobedu alebo vecer alebo malokedy vecer lebo viem ze to je zaver dna a s mojou energiou to ide smerom dolu vecer kedze v noci stale kojim kazde 2hodiny a vstavame okolo 6 rano niekedy neskor ...takze ja sa musim dorazit behom predtym nez zacnem uplne naplno fungovat okolo deticiek a domacnosti a pobehovat po ihriskach detskych 😀
a je ot pravda ze ta to super rano nastartuje ak nahodou ides behat resp. cvicit nasrana tak sa vratis vysmiata a zabudnes preco si sa hnevala hahahha 😅

grimaska4
25. máj 2012

@yamimami
trva mi to rovnu hodinu,ale ked pridam dakedy aj trosku menej,mam svoju trasu oblubenu v prirode,mam pristroj na meranie pulzu,kalorie,vzdialenosti ukazuje mi cas aj trasu keby som bola v neznamom(ma aj GPS)
ja beham tak v pohode,mam casove useky ked pridam sprint a potom zase normalne,pulz mam okolo 140,ale minule som prave citala o novom vzorci na vypocet ze 180 minus vek a ked si fit pridaj 5 a to je idelany pulz na spalovanie tukov a mne vychadza az 153.
Inak rano je neskutocne dobre behat,slnko vychadza,ticho je,no uzas,zajtra idem zase ale v nedelu si dam pauzu

nellus82
25. máj 2012

v októbri som začala častejšie navštevovať update pekáreň, schudla som do konca roka 4kg s update, od januára mám dole 7,5kg (odvtedy cvičím pravidelne každý deň aspoň 20 minút)...

petka55555
25. máj 2012

@grimaska4 no tak to mas perfektnu vydrz ja som len pol hodinu ale ja beham po riadnych kopcoch 🙂 ale viac nehrozi...

yamimami
25. máj 2012

@grimaska4 wau!!🙂 ti hovorim ze si zmen ten nick hahahahhaha

yamimami
25. máj 2012

@grimaska4 som zabudla este dopisat, ze ja behavam tak 40-45min ked som mala teraz naposledy az 2 tyzdne pauzu v behani tak potom som si dala 25min a som dychcala ako slonica...ja si tiez pridavam tempo a uberam aj podla terenu aj podla pulzu ja nemam tu super mašinku ako ty ale ked citim ze nezaberam tak pridam atd ved vies nech davam max. zo seba....

yamimami
25. máj 2012

@nellus82 ahoooj, gratulujem kraasny ubytok 🙂