icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

smarti
25. máj 2012

@nellus82 a čo cvičíš každý deň tých 20 min? Super výsledky...

pigie
26. máj 2012

Takze 6.5 tyzdna za mnou. Vaha -6kg a miery -4cm stehno, -7 pas, -7 cez pupok, -4 bedra a skoda, ze neviem kolko slo zo zadku, lebo ten som zo zaciatku nemerala, ale len odvtedy, co som ho merala (14 dni neskor) je -4cm - a z neho slo zo zaciatku najviac. Takze spokojnost. Plan na buduci mesiac si davam -2kg 🙂

grimaska4
26. máj 2012

@yamimami
nezmenim 😉 a ani sa asi neda tu na konikovi,ja mam aj mail.adresu grimaska4 uz od strednej skoly od byvaleho frajera mam toto,leebo vacsne vraj grimasy struhala 😉 ,mne ten nick inak nevadi

petka55555
26. máj 2012

@pigie super vysledky 🙂))

karin.
26. máj 2012

Ahojte baby!
@pigie super úbytok, obrovská gratulácia 😉
Aj ja by som chcela pridať beh, len neviem ako to ešte vymyslím, kedy ho zaradím. Zatiaľ len cvičím aerobik a aj s ním som musela od utorka prestať, lebo som už 3 týždne chorá a nie a nie to prejsť, tak som si dala pauzu a intenzívne sa liečim. Nech už je po tom, aby som sa mohla zas hýbať, strašne mi to chýba, je to ako droga.
@grimaska4 prosím mohla by si tu dať link na ten prístroj, s ktorým behávaš? Alebo názov a typ? Ďakujem.

grimaska4
26. máj 2012

@karin. http://www.najnakup.sk/Porovnaj_sporttestery_GA...

ja mam tento,objednavala som z amazone.de,lebo tam bol lacnejsi ako u nas v sport.predajniach.
Reka ma taku istu masinu,tak som si aj taku vybrala,lebo ja ostatne nepoznamm,nemam s nimi skusenosti.

yamimami
26. máj 2012

@pigie wau super vysledky sme na teba hrde pigie!!! 😀 ides nam vzorom!! ja viem ze si to mozem vsetko spatne precitat ale ak by si mala chvilku tak mi zhrnies prosim ako striktne dodrziavas a ako casto a co cvicis ze ti vaha sla za necelych 7 tyzdnov tak prekrasne dolu a cm ani nehovorim superrrrr 😀

yamimami
26. máj 2012

@karin. skore uzdravenie prajem🙂

karin.
26. máj 2012

@grimaska4
@yamimami

Ďakujem...

emma1234
26. máj 2012

Baby, prosim poradte co jedavate na veceru..ale okrem zeleninovych salatov, masa a okrem update vyrobkov..mne uz dochadza inspiracia, furt to iste jem,a uz to nemozem ani vidiet..

pigie
26. máj 2012

vajicka na vsetky sposoby 😀

njjanjja
26. máj 2012

konecne aspon nieco -1,2kg

grimaska4
26. máj 2012

@emma1234
tvaroh,tuniaka v konzerve,ci natierku,tuniakovy salat,natierku s pazitkou a s maslom a daj ju do sunky a zroluj,tvaroh so sladidlom s ovocim,mascarpone,ci ricotu s jahodami (nie kompot),mozes aj slahackovu smotanu vyslahat,syry vsetky druhy su U1,volske oko,prazenica scibulou a sampinonmi,boze tolko toho je ze aaazzz

emma1234
26. máj 2012

@grimaska4 dakujem 🙂 a ja ked si mam nieco urobit tak ma nic nove nenapada...

grimaska4
26. máj 2012

@emma1234
ja som dnes mala na veceru maso na grile vonku,zeleninku a tzatziki omacku 😉
inak grilovane tofu tiez nie je na zahodenie 😉

yamimami
26. máj 2012

@grimaska4 joj kedykolvek sa budes nudit mozes nam to tu takto pekne povypisovat grimaska ze co na veceru haha mnam super inspiracia a ta natierka zrolovana do sunky to je super napad! Dakujemee 🙂

yamimami
26. máj 2012

ja prave papam steak so salatikom a kvapka mojho oblubeneho Chianti mnaaam!!! 😝
moj dnesny jedalnicek:
R chlebik s maslom a paradajky
D ovocny salat
O cestovina s tuniakovo-cukinovo-paradajkovou omackou
O jablko
V prave praskam 😀
a mam este nachystany dezertik cernice a grep

grimaska4
26. máj 2012

@yamimami
a este maslova natierka a do nej nastruhat chren a zrolovat do sunky je aka fajna 😉 ,alebo hraskovy privarok s volskym okom na vecer,joj davno som uz nemala 😉 ,ci waldorf salat

emma1234
26. máj 2012

@grimaska4 super napad vyskusam 🙂

snehulienkatrpaslik
26. máj 2012

@sama224 dakujem, ze si vyjadrila svoj nazor, aj ked bezne neprispievas 🙂 tiez by som to u teba nebrala tragicky, aj ty sa raz dostanes k svojej predstave vlastnej ideálnej váhy, raz sa to pohnut musi!!!!!!!!!!!!!!!!
ja mam teraz "pauzu od norbiho", takze jem aktualne to, na co myslia moja chutove bunky...no vecere nemam problem dodrzat U1-dnes som mala kuraci rezen a hlavkový salat v sladkokyslom naleve napr.
a inak pripajam sa" k hruškam " 🙂

pigie
26. máj 2012

A ja este pridam spenat na veceru 🙂

dida84
27. máj 2012

Ahojte žienky,
tak sa k vám znova pridávam... ste tu ešte niekto aj z tých začiatkoch? ako vám to ide? stále sa vám darí takto sa stravovať?
dúfam, že sa mi to bude dariť aj pri malinkej dodržiavať, lebo niekedy sa nestíham vôbec najesť a potom do seba rýchlo niečo nahádžem...

kokoss666
27. máj 2012

Zdravim, toto forum citavam uz dlsi cas a rad by som sa ku vam pridal, nakolko som sa zacal taktiez venovat Norbimu. Ale nevidim tu ziadneho chlapa takze neviem ci ma sem vpustite :D

linda1984
27. máj 2012

@kokoss666 jasneee vitaj 😀

snehulienkatrpaslik
27. máj 2012

@kokoss666 jasnacka, je tu miesta dost pre všetých, vela uspechov s Norbim!!

lulusha
27. máj 2012

ahojte! tak sme sa vratili z vikendu v Terchovej, snazila som sa dodrziavat Update stravovanie, na vecer som jedla iba maso so zeleninou, ale zato ranajky som mala kralovske kazdy den, take super svedske stoly mali, ze sa nedalo odolat 😀 mm ma nahovoril, aby sme sa este v piatok rano odvazili, na moju obrovsku radost som mala o kilo menej ako v ponedlok - 58,7 kg 😵 😵 tak som zvedava, co bude zajtra rano a ako na tom budu cm 😀

lulusha
27. máj 2012

@grimaska4 dnes som urobila tie tvarohove tycinky, len sa mi po namoceni do cokolady vsetky v chladnicke prilepili na tanier - ako sa tomu vyhnut? mam ich dat na papier radsej? inak su vynikajuce! 😵

grimaska4
27. máj 2012

@lulusha
ja nikdy take keksiky ci aj tie tvarohove gulicky nedavam s polevou na tanier,ale na taky rost co mam zo starej rury na pecenie,ci mriezka ci co to je,lebo tam cokolada ma kde stekat a ked mam cca 4 gulicky v cokolade tak tie prve tri ponadvihujem rukou aby sa ani a tu mriezku nemali sancu prilepit

grimaska4
27. máj 2012

@kokoss666
ty asi nebudes ozajstny norbista s tym nadhernym nick-om a registraciou v maji 2012... ☹

este zamen to "s" za "t" a si na svete

smarti
27. máj 2012

Dievčatá, i keď málo prispievam, ale často sa vami inšpirujem, tak vám idem dať tip na večeru. Ja jedávam rôzne zeleninové šaláty, väčšinou klasika nakrájané. Ale dnes som to zmenila, nakrájala som na rezance ľadový šalát, reďkovku som nastrúhala na tom hrubom strúhadle na syr, uhorku som nakrájala na tenké plátky ako na uhorkový šalát, k tomu ešte paprika na rezančeky a paradajky také väčšie kúsky. V podstate podobné chute ako inokedy, ale zdalo sa mi to celkom iné. K tomu syr, párka a falošná tatárska - 1 kyslá smotana, kúsok nadrobno nakrájanej cibule, 1 ČL horčice, soľ, mleté čierne korenie. Tú tatársku robím často, nezjedla som jus amozrejme celú, niekedy tam postrúham najemno aj kyslú uhorku. Má to veľmi podobnú chuť ako klasická tatárska a je to omnoho zdravšie. I deti mi to jedia.
A slávne tvarohové guľky idem skúsiť zajtra. Držte sa.