Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
ahojte Norbitky,
mi robite take chute s tymi tvarohovymi tycinkami ze konieeec ale tu v Uk dostat len cottage cheese a z toho asi tazko vyrolujem alebo vygulam je to nepouzitelne iny typ tvarohu som nevidela ale mozno skusim este v polskom sklepe xoxo
ja prave tlacim tuniaka s paradajkou narychlo nech stiham veceru
a baby chcem sa opytat resp. aj teba grimaska
@grimaska4 aky je teda rozdiel medzi ozajstnym prehreskom a neprehreskom 😀 ked nedodrzim casy jasne chapem prehresok ako delo aleked napr. zobnem co ja viem napr. banan velkosti hrašku ked malej vypadne z pusy viete alebo oblizem lyzicku 😀 to sa pocita tiez ako prehresok? moze to mat naozaj neg. vplyv na cely proceeessss? docitali ste sa nieco o tomto v knihach? trocha stupidna otazka asi 😎 ale naozaj som zvedava na odpovede 😉
dakujem babiky bru noc
@grimaska4 to si zabila cica s tym kokosom 😀 😀 😀
@yamimami
ved tam maju v UK aj slovenske predajne so slovenskymi vyrobkami ci tam ma s daleko? a ten cottage cheese inak ma celkom dobru konzistenciu(keby si videla v rakusku aky maju tvaroh ☹ ,teda okrem jedneho druhu 😉 ),len zase tam musis asi veela sladidla,lebo je dost kyslasty,teda aspon pre mna.(myslim ten cottage)
Inak v knihe o takych prehreskoch ako pises sa nic nespomina,akoze ra za cas ze je ok porusit pravidla a najest sa aj vecer z U3(v knihe je tusim ze cca 1x za tyzden,ale pozor,aby sa to nestavalo pravidelnostou).
Inak z toho co ty robis urcite nepriberes veela kil,prinajhorsom by si stagnovala,ale snaz sa oducit,lebo fakt vela malickosti tu aj tam a za cely den sa to nazbiera.Ja viem ze je to tazke,moj uz je starsi,ale dojedat po nom som sa oducila pomerne skoro lebo som to fakt nepotrebovala islo o to ze to skoda vyhodit.
Vcera vecer som posledny kremes co zostal vecer vyhodila do kosa,lebo to uz bolo 20.00 a uz som ho videla v zaludku 🙂 ,nema to zmysel fakt ale to je len moj nazor,mozno dakto ti tu hodi ze s takym sposobom 😉 chudne
@grimaska4 nooo ja som spravila zopar prehreskov min. tyzden takze az od piatku pocitam ze som dodrziavala da sa povedat na 99.9percent ale vaha sa mi vobec nehybe ale robim presne tu chybu ako niektore nedockave kolegyne a stupem na vahu kazde rano zo zvedavosti ako sa to hybe v porovnani s vecerom apod.... ale do uvahy budem brat az vahu bud. piatok.... a s tymi prehreskami resp. oblizovanim lyziciek po detoch atd mas asi pravdu mozno to u mna funguje tak ze stagnujem skusim uplne bez toho...musim si davat na zac. pozor ale ked si zvyknem ako pises urcite to pojde
Ahojte baby. dnes ranne meranie po dvoch tyzdnoch update menu. 1,5kg dole a to som este nezacala cvicit 😀
Ahojte,
stale mam nejasnosti s par vecami a to: zeleny hrach surovy je U1?, vareny hrach napr v polievke je u2?, dalej neviem co s tou sosovicou kam ju zaradit ked si spravim napr sosovicovu polievku na kyslo je to u1 alebo u2 a posledna zelenina s ktorou neviem rady je fazula, v knizke so mnasiel fazulu aj u1 aj u2 tak neviem. A v starej knizke som nenasiel avokado, kam by ste ho zaradili? dakujem
ahojte dievcata dnes opat vazenie po tyzdni,takmer 1kg dolu,zacinala som na necelych 55kg po 15dnoch mam 51,6kg,takze som spokojna,viac uz ani nechcem,budem rada ked mi to takto ostane...tesim sa,ze to tak pekne ide 😀
@yamimami ja som robila to iste,neustale som mala potrebu sa vazit a 1-2kg stale behalo hore dolu a to ma matalo,lebo som nevedela ci vobec dobre dodrziavam Norbiho stravovanie.Nakoniec po radach vas dievcat 😉 ,som si stanovila pondelok rano,ze bude moj vaziaci den,v iny den sa nevazim,aj ked obcas mam nutkanie 😝
@simciatko
jej rozpravkova vaha ta mi staci 😀 😀 😀 ja mam 54 tak hadam to dam dolu.
@grimaska
si ma potesila ze raz za tyzden mozem zhresit aj z U3 vecer 😀 😀 😀 prisli mi moje dni a hotovo norbi nenorbi hormony urobili svoje.takze zhresila som a asi budem potrestana lebo sa aspon 2 zyzdne nepostavim na vahu.
jeden vecer pizza a o piatej makova a orechova strudla a tie dva predtym jeden vecer za hrst cipsov a druhy vecer take suchariky pizzove.ale vies co je sranda ze sa nedostavil ten pocit stastia a spokojnosti ked som to porusila 😝 😝 😝 😝
baby ake mate skusenosti ked vam pridu svoje dni myslim mesacne nezhresite.somtu zas i ked s vycitkami ale co uz idem pokracovat ja sa len tak nenecham zlomit lebo som sa aj lepsie citila.
a este si dam zakaz polystyrenu na tyzden ze som zhresila myslite ze je to dostacny trest? 😝 😝 😝 😝
@fatima30
reka inak radi ze po prejedani sa je najlepsie nasledujuci den vynechat ranajky a zacat obedom,ze telo stravi vsetko dovtedy,no neviem ,lebo inak norbi hovori ze ranajky su dolezite,lebo nastartuju metabolizmus.Inak chipsy ja by som bola denne schopna zjest aj cele balenie 😉
a tie polystyreny si daj neobmedzuj ich,po veceroch nejedavaj to co nie je dovolene,len raz za cas 😉
Inak o tom prehresku norbi pise v knihe,ale moze sa do po dosiahnuti vysnivanej vahy-podla neho
@yamimami no moja mama ho robí pravidelne, ale má mlieko z farmy. Ale viem, že niekedy aj z kúpeného plnotučného robila ( nie trvanlivého ). Najprv sa dá mlieko skysnúť a potom sa pomaly zahrieva, oddelí sa srvátka a tvaroh, ktorý sa potom ostane na sitku, keď to precedíš. Skús vygogliť presný postup.
@simciatko musim byt na seba prisnejsia aj ja robit to naozaj len raz do tyzdna!! 🙂 dam na vase rady babule
boze baby ja som sa dnes zabila uplne, dala som si ze "prechadzku" s kocikom kt. mimochodm vazi okolo 30kil kedze tlacim dve nase babulky male a dala som si dnes 3hodinky rychlou chodzou hlavne naspat som skoro utekala kedze ta mensia si zmyslela ze uz jej nie je dobre v kociku a ricala mi skoro celu cestou a takmer cela štreka spat bolo hooore kopcom... pana ja ledva vidim na monitor este rychlo kuknem postu a do hajan inak som poobede ani nestihla moc papat lebo ved aj horuco bolo a hlavne nebolo kedy ale dva 100percentne jablko dzusy a dve jablka a dve kavy zasytili celkom fajn a vecer som dobla zvysok obeda co bolo U1 nastastie ..tak hadam to poznaci pozitivne moje telo hahahahha 😀
@fatima30 mna to caka tento cely tyzden kedze o tyzden cakam aj ja...blee uz teraz mam obavy lebo ja zabijam za sladke vtedy tak som sama zvedava kolko krat zhresim... a ono je to bohuzial pravda ze ked zhresime tak keby sme si to aspon tak aj uzili ..ale potom sa citime na houby a nadavame si vsaaak 😠 😎
@grimaska4 potrebujem poradit 🙂 ,na veceru som si urobila rybaciu pomazanku-sledove filety v oleji(neviem ci sa to tak presne volalo) s 0,1gsacharidov/100g,olej som vyliala,vybrala len rybky+hrubsi pasik obycajneho masla(kocka)+jarna cibulka+3kukuricne polystyreny mozem to zaradit ako U1 jedlo?dakujeeem
@yamimami
suseny hrach je U2 a aj strukovimy ako sossovica,fazula,zeleny hrasok je U1 mozes aj vecer.
ja uz vobec ekupujem suseny,ale normalny zeleny mrazeny a v za chvilu bude do zahrady.
A tie jablkove dzusy-ak si sich nelisujes z cerstveho jablka doma,zabudni ze to je U1 ☹ ,aj ked na nich pise ze su 100%-ne,vsimni si pozorne na baleni ze tam pise ze 100%-ny jablkovy koncentrat,keby to bola cista ovocna stava,by to stala hooodne penazi.
ja co som sa toto dozvedela z norbiho knizky,prestala som ich pit,a pritom predtym bol den za aj 1L som stihla s vedomim,ze su len vitaminy.
Ja konkretne este raz za cas kupujem,lebo malemu tie stavy nemozem celkom odopriet a prave toto co mam doma ma na 1dcl 11g ch a z toho toto vsetko su cukry,inak v tej stave nic ine okrem cukru neni ani vlaknina nejakych 0,5 g na dcl co je fakt nic.to namiesto tej stavy si mozme rovno dat cukrovu vodu 😉
Aj ja si davam posledne dva mesiace jeden den v tyzdni ked si dam nieco dobre a vzdy sa na to tesim a v ten den nemam vycitky 🙂))) a chudnem 🙂 aj dnes je taky den nakolko ma maly meniny tak musime oslavit 🙂

dva dni na svadbe, to si viete predstavit ten jedalnicek 🙂🙂🙂🙂