Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@grimaska4 bodaj by... sice pas mam o cm menej, ale aj tak nechapem, ako moj muz chudne kazdy tyzden o vyse kilo a ja teraz stojim... ale tak tento tyzden budem makat s Jillian (aj ked mam pocit, ze pri tom cviceni som mala neskutocne vysoky tep, co tiez nie je dobre na chudnutie)... teraz mi volal muz, ze si to zacvicil a skoro dostal infarkt, tak sa zadychal 😀
http://www.chudnutie-ako.sk/glykemicky-index-po... velmi dobre spracovany clanok,konecne mi to je jasne preco mam obcas aj ja take stavy,najma ta bolest hlavy a malatnost...
@lulusha dakujem, stiahnem 🙂
nemozes porovnavat seba a manzela v chudnuti, muzovi staci, aby malo pozmenil jedalnicek, trochu zavrtel bokmi a kilogramy idu dolu, mam to sama doma, tak viem, o com hovorim.... muzi su jednoducho uz raz tak stavani 🙂
@snehulienkatrpaslik ach jo, a my zeny musime vsetko odmakat dvojnasobne 😀
tak myslim ze horcica by mala byt u1 ked si pozriem zlozenei
http://www.snico.sk/produkty/gastro-sortiment/h...
3,2 g CH na 100g je uplne malo :D
Ja sa tiez horcice nebojim a tiez si ju davam (preto hovorim, ze drzim upraveneho Norbiho). Presne ako pise grimaska, snad nepriberiem z trochy horcice vecer 😀
@lulusha mas od nej aj nieco ine stiahnute?vsetko su take zaberaky abo ako?a cvicievas to kazdy den abo ako casto?
teraz som to docvicila.fuuuuuuuuu tak zo mna tecie,zacalo ma aj pichat v boku asi v polovici ale povedala som si to musis dat 😀 a dala som sa,teraz hned idem do sprchy
@klaudialip blahozelam, ja som aj vcera toto cvicila, ale fakt riadna makacka... mam este klasicke kardio, ale to som este necvicila... len rozmyslam, ci nam pri tom spaluje tuky, alebo uz cukry, kedze je to taky zaberak... idem kuknut nejake cvicenie zamerane presne na spalovanie tukov, potom nahodim...
@lulusha ok tesim sa.ale kedze zo mna tieklo dost a citila som kazdy sval,tak ich riadne precvicilo a urcite aj nieco spalilo.skusim stiahnut od nej aj ine cviky a som zvedava ako to vypali.a skusim urobit aj tie ked sa bude dat a obmienat to
@klaudialip inak ja dnes tiez citim hlavne nohy, vnutornu stranu stehien a aj ruky...
@grimaska4
ale nemam ale je mi to jedno,prave som na fb nasla odkaz ze zomrel moj spoluziak zo ZS nechal po sebe mladu zenu 3rocneho a 5 mesacneho syna ☹ ☹ ☹ ☹ takze kam sa ja hrabem kvoli kilam takto si clovek uvedomi hodnotu svojho zivota a vlastne hodnoty ako take.je mi z toho do placu.takze moje partie nie su dolezite ☹ ☹ ☹
@klaudialip
@lulusha
baby pri kardio cviceni sa spaluju tuky aj ked je vysoka intenzita cvicenia,dolezite je robit cvicenie viac ako 20 minut,lebo prvych 20 min. sa spaluju cukry ale potom tuk,preto je dobre dat si takych aspon 40 minut.
zo mna sa tiez leje pri kardio cviceniach a to uz cvicim nejeden rok,to je ok
@grimaska4 takze z toho co cvicime z toho linku sme asi vela nespalili co?
@klaudialip akurat som citala, ze je dobre pred kardio treningom dat si trosku silovy - s cinkami, pripadne brusaky, vypady, atd. - tym sa zahrejes a potom ked prejdes na kardio, nie si az tak unavena a hned vlastne spalujes tuky 😉
@klaudialip
neviem aky cas si cvicila,ale ja stale hovorim,ze ked dakto ma cas len na 15 min. cvicenia denne,aj to je lepsie ako nic,samozrejme je lepsie si dat min.pol hodinku ci 40 minut ale ked to nejde tak nejde 😉
@grimaska4
@klaudialip
@lulusha baby ja co cvicim od jillian ma cca 30 min a tam sa strieda 2 minuty cardio s posilnovanim a ona to tam vysvetluje ze to je najefektivnejsi a najrychlejsi sposob ako tvarovat telo a spalit tuky, ze to ona navrhla a ze ked cvicime bez prestavky tych 30 min ze to ma naozaj efekt, preto ona aj slubuje ze po 30 dnoch nastane viditelna zmena na tele 😉
fatima30 to je velmi smutne, mas pravdu, vtedy si to clovek uvedomi ☹
Ja sa po dlhsom case ozyvam, som na dovolenke na SK, takze Norbi poslabsie, ale zato mam pohybu dost. 🙂 A snazim sa ak to ide uz nevecerat, lebo cez den toho pojem azaz a nie podla update.
Prave som docvicila Level 1 s Jillian, symposka baba. 😉 Celkom v pohode, vsak nie som zaciatocnicka, mam pocit, ze ohedlho prejdem na Level 2. Len som celkom nepochopila ako sa to ma cvicit, je to myslene ze kazdy Level 10 dni cvicit ci ako?
@vikina74 no co som citala forum na you tube tak by sa malo kazdych 10 dni prejst na iny level, ale zase jillian hovori vzdy ze a mame za sebou prvy den z 30 levelu jedna, tak neviem 😀 ja budem urcite 30 dni cvicit level 1 lebo este stale mi dava zabrat, cvicim ho asi tyzden a pol 😉
Diky linda1984, myslim, ze pocvicim 1 tak tyzden a potom skusim 2. 🙂

Inak nechapem preco je horcica U3, ved ma velmi malo uhlohydratov 😠
Ja sa stale tocim pod 58 kusok, dufam, ze tento tyzden cosi pohnem 🙂
Lulusha - to je tymi kramami, neries 🙂