icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

lulusha
6. jún 2012

a inak ma to neuveritelne motivuje, ked tu cvicime akoby "vsetky spolu", je to super!!! 🙂

dadenka111
6. jún 2012

@lulinka1991 no to neviem presne, ale myslim si, ze kedze avokado je zelenina, tak cely den sa moze jest. 😉
a o tabulke kto ma neviem vobec. hm

klaudialip
7. jún 2012

nie je tu uz len norbimania ale uz aj jillianmania 😀 skusala som to stiahnut z yuotube-u ale isiel mi olen zvuk.z netu sa mne neda cvicit bo by som musela min.pol dna cakat kym mi to nacita,ci je taky pomaly 😖

lulusha
7. jún 2012

@klaudialip je to aj na ulozto

fatima30
7. jún 2012

@vikina74
bola parada 35 minut cvicenia s tracy na brucho a zadok a uplne mi to staci,fuja idem do sprchy 😀 😀 😀 😀

bezaz
7. jún 2012

baby, plz, ked chcem normalny cukor nahradit xylitolom, aky je cca pomer? napr v recepte mam 250g cukru, kolko mam dat xylitolu?

lulusha
7. jún 2012

@bezaz musis dat o stvrtinu menej, cize 62,5 gramov

linda1984
7. jún 2012

@bezaz ja xylitol pouzivam, ale pomer ti nepoviem, sladim snim len jogurty a tvaroh a to si davam za lyzicku

bezaz
7. jún 2012

@lulusha @linda1984 dik baby, idem skusit domacu zmrzlinu, dostala som zmrzlinovac, tak ju chcem spravit podla update, nech narobi co najmenej skody 🙂

grimaska4
7. jún 2012

@bezaz
norbiho xylit som este nemala,ale s napr.jeho zerom a sladidlom stvrt lyzicky co mam,ja mam taku skusenost ze to sa da v pohode az 1:8 a nie 1:4,lebo je to slaaduckkeee az az

bezaz
7. jún 2012

@grimaska4 mam normalny xylitol z bio obchodu, sak nic, vyskusam, vdaka 🙂

awooojky
7. jún 2012

ahojte dievcence. pocula som v televizore o tejto diete a ze je fakt dobrá skusala som uz 90 dnovu.. ale po mesiaci a pol sa mi to uplne zastavilo. no co je plus na vahe sa drzim stale .. nemam velmi cas to tu celé precitat.. tak sa chcem spytat funguje naozaj tato dieta? a kolko sa vam podarilo schudnut.. a da sa niekde stiahnut princim diety?

linda1984
7. jún 2012

@awooojky ahoj princip najdes na prvej strane tohoto fora 🙂 a hlavne je to ze toto nieje dieta ale zivotny styl 😉 ked sa tak naucis jest mas vyhrane 😉

awooojky
7. jún 2012

@linda1984 toto mi presne povedali preto som uvazovala ze to skusim ako to pojde..🙂 a dkaujem za radu aj ty si ju uz drzala teda drzís? a podarilo sa ti schudnut?

snehulienkatrpaslik
7. jún 2012

@awooojky vitaj v klube... no kedze to nie je diéta, tak sa to držať nedá 😉 ....ale ako pisu baby, da sa naucit takto sa stravovat....mne celkovo isli dolu len 3-4 kg za niekolko mesiacov, tak sme to nedavno zhodnotili tu na fore, ze zrejme ani Norbi nie je pre kazdeho 🙂
treba skusit, urcite sa na vahe smerom dolu pohnes 🙂

awooojky
7. jún 2012

@snehulienkatrpaslik dakujem pekne 🙂 veru neni asi ziadna dieta sitá na mieru ja som poznala vela vela dievcat zien co drzali 90 dnovu dietu a tak krasne pochudli a aj si takmer vsetky váhu udrzali.. a ja prvý mesiac 6 kil potom asi kilo a nic nic nic uz neslo dole ani gram.. nakoniec som to nechala tak.. ale tych 6 kil dole mi ostalo co som rada.. chcem toto skusit takto sa stravovat ze ako to pojde.. vies chcem zmenit celý stýl zivota.. ale nemozem sa niekedy uz na seba pozerat chcem proste nieco zhodit aby som sa sama sebe pacila apon trosku..🙂

snehulienkatrpaslik
7. jún 2012

@awooojky ak sa smiem spýtat, z akej vahy cca ides, resp.aku mas vysku, BMI...

awooojky
7. jún 2012

@snehulienkatrpaslik mam 89 kil co je dost a riadne sa hambím za to a mam 168 cm..

vikina74
7. jún 2012

Tak babenky, mam za sebou treti den s Jillian a ako som uz zvedava 😀 , tak som si dneska dala uz level 2 a bolo to celkom fajn, lebo level 1 som zvladla bez problemov s 2 kg cinkami a teraz pri level 2 som sa konecne pri niektorych cvikoch dostala na hranice svojich momentalnych sil. 😉 Par opakovani som musela dat bez ciniek lebo mi boli 2 kg tazke. Parada, asi budem striedat level 1 a level 2., nech sa trochu viac zapotim.

Inak este na vysvetlenie, aby ste sa neporovnavali, ja som v minulosti aktivne roky posilnovala s velkymi vahami, mam vela sily aj v rukach, cize treba urcite vyskusat lahsie cinky, 2 kg su uz dost tazke, ale ja tu na dovolenke ine nemam. 😉

grimaska4
7. jún 2012

@vikina74
no napr. ja tu Jillian vobec necvicim,lebo pre mna to slaba kava,a to cvicim s kilovymi cinkami na rukach a na nohach tiez,takze plus 4 kila.
ja potrebujem take brutalnejsie kde sa poriadne zapotim,a stiredam ich pravidelne spolu s behom

vikina74
7. jún 2012

@grimaska4
No ved jasne, ked uz si skusena harcovnicka... 😀 Ja profitujem z mojich svalov, ale co sa tyka kondicky, tam mam co dohanat, naposledy som aktivne sportovala este pred druhym tehotenstvom pred ca. 4 rokmi a teraz znovu zacinam. Ale mam pocit, ze telo si vela pamata a dostavam sa rychlo do formy. Je to super pocit. 🙂

grimaska4
7. jún 2012

@snehulienkatrpaslik
podla BMI sa uz neda posudzovat,ja som pri 67 kg mala normalne BMI.. ☹
podla noveho vyskumu BMI zavadza,lebo vo vysledkoch sa miesaju tuky so svalmi a to nie je ok
najnovsie je popularne cislo pomeru obvodu pasa a vysky: obvod pasu v cm vydelit vyskou v cm a k vysledku prirataj 0,005 a idealny vysledok by mal byt 0,4 az 0,5 merat sa treba rano nalacno a postojacky.
ten test sa v anglictine vola Waist to Heihgt Ratio ,mozte si to vy-google-it 😉

snehulienkatrpaslik
7. jún 2012

@grimaska hmm, tak ja som sa vzdy riadila podla mojho ´BMI, ktore ked bolo cca 21, tak som sa citila super...vtedy som mala tusim 58 kg pri vyske 168- ale uz som si nie celkom ista....
toto je inak zaujimavý vzorec, co si tu dala, vyskusam...ale tusim uz ste to tu baby davnejsie niektre dali...

vikina74
7. jún 2012

@grimaska4
Ta hned som pocittala jak diva 😀 a vyslo mi pri 62 cm 0,41, to je vraj OK. Keby som mala 60 cm, tak by to uz vraj bolo povazlive, lebo malo. Inak tu je na to stranka, kde sa to da rovno zadat, len si treba prepnut z US na METRIC.

http://www.health-calc.com/body-composition/wai...

snehulienkatrpaslik
7. jún 2012

@vikina74 no prave som docvicila jillian...level jednotku, jedine co sa mi na tele netrasie, je tusim jazyk 😀 a to som niektore cvicenia nebola schopna zvladnut cele....no som max. netrenovana...pol hod. denne by nemal byt problem najst si cas, uvidim o týžden ako na tom budem...PS: cvicila som s 0.5kg cinkami a uplne mi stacilo ☹

vikina74
7. jún 2012

@snehulienkatrpaslik
Nic si z toho nerob, to sa urcite zlepsi. 🙂 Fakt, so mnou sa porovnavat neda, ja som v minulosti brutalne posilovala, tlaky na lavicke so 40 kg cinkou a tak. 😝

snehulienkatrpaslik
7. jún 2012

@awooojky 89 je dost vysoka vaha...no ako ti poradit, treba dodrziavat kody, v podstate dopoludnia mozes zjest, co chces...ale pozor na mnozstvo, aj grimaska tu pisala, ze ak dopoludnia zbastime celodennu davku sacharidov, tak popoludni mozme jest same zdrave veci a bude nam to na nic....kilogramov sa nezbavime....
kazdej to vyhovuje inak, niekomu jest castejsie, mensie porcie, niekomu 3x denne a viac...ak ides z takejto vahy, malo by ti to ist jedna radost....ak nevies pravidla, mrkni sa na prvu stranu tohto fora, tam su rozpisane potraviny a s kodami...inak povedane, co mozes jest kedy...

grimaska4
7. jún 2012

@snehulienkatrpaslik
vysku mame takmer rovnaku,ja mam 167 cm a pri vahe 67 kg som mala normalne BMI,takze fakt to je blud

awooojky
7. jún 2012

@snehulienkatrpaslik veru je dost.. po porode som nabrala kila co som predtým schudla. nenormálne som bola hladna a ukazalo sa to .. tak veru dufam ze to dobre pojde. uvidim. chcem aj tak vela vecí zmenit ci v zivotnom style.. ci v smere pohybu este viac.. tak dufam ze to s pevnou volov.. a vidinou. ze bude uz pekná pojde..🙂

snehulienkatrpaslik
7. jún 2012

@grimaska ak si dobre pamatam, aj BMI je len orientacne, udava v podstate nejaký ten rozptyl, v ktorom ked sa clovek pohybuje, nie je ani na hranici vychrdnutosti a ani obezny...ja mam teraz 67 kg, no ale neda sa postava a pocit porovnat, ked som mala 58-60 kg....