Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@snehulienkatrpaslik
cm alebo 2 cm pod pupkom ,nie cez 😉
@awooojky
neboj sa pojde to,schudli uz zeny zo 110 kil na 65kg,ta dotycna baba za 2 mesiace dala dole 25 kil!! a okolie si predstav nic nevsimlo,ona to citila na obleceniach,takze vies si predstavit ako vyzerala...inak si dodnes drzi vahu ta baba,stravuje sa nadalej zdravo a ma panicky strach z prejedania,lebo sa boji ze naspat priberie
caute! dnes som po praci dala Jillian, dobre mi to padlo...na ranajky som mala fit chlieb s pastetou, desiata kava a keksik, neskor (asi 11:57 kocka cokolady, stihla som to na chlp 😀 😀 ), obed bol Update kuracie so zeleninou, olovrant kava, vecera krehke chlebiky s rybacou natierkou a potom este riadok Update horkej cokolady 😎
zajtra necvicim, musim vecer varit, ale tak hadam cez vikend si to vynahradim 😵
@linda1984
ja mam tiez kramy,ale chvalabohu su ok(ja ich mam bez problemov,akoby som ich ani nemala),vcera som bola behat,dnes este nic tak si idem pocvicit 40 minut,rano o 4.30 budicek a hor sa na beh,akurat som dorobila bazovy sirup,takze na dnes dost prace idem sa venovat sebe do polnoci este mam kopu casu a potom spanok 😉
inak dnes som spratala tusim az pol vedra jahod 😉 ,ranajky shake,obed hraskovy privarok a fasirka,na veceru mi reka narobila chute na fb s chlebom s mastou a zeleninou,tak som mala o veceru postarane 😀 ,norbi chlieb s mastou a fialova cibulka,mnam chutilo
ahojte baby..teda klobuk dole pred vami ze vladzete pri detoch este takto cvicit..ja sice cvicim tak 5 krat tyzdenne po 40-50 minut, ale len cviky na zemi 🙂 ja by som uz nevladala skakat ☹
ale otvaraju u nas premakane fitko a ze vraj tam ma byt aj power plate, tak to zacnem kombinovat 🙂
@grimaska4 aj mne narobila chute, ale bez update chlebu to nejde 🙂
inak ty uz musis byt vymakana, nedala by si sem aspon na chvilu fotky pred a po?
@snehulienkatrpaslik
Na tej stranke, kde sa ten pomer pasu k vyske pocita pisu, ze sa ma merat ca. 2,5 cm nad pupkom.
@vikina74 si si ista, ze nad pupkom a nie pod pupkom? ale je jedno ci nad alebo pod, podla toho, co som vcera pozerala, som mimo normu aj tak 😒
Baby, mam krizu, uz dva tyzdne nic, skor trocha nahor ako nadol 😠 Tak len dufam, ze sa to coskoro unormalni 😀
babyyy tak dnes neplanovaný obed, prepadli ma priserne chute-vanilkový puding z 0,5l plnotucneho mlieka,samozrejme so sladidlom, decentne mnozstvo slahacky....vsetko som to spratala a poviem vam, ze pudingu mam na dlho veru aj dost... 😖
@snehulienkatrpaslik
Je tam napisane ze: "one inch above belly button", cize doslovne jeden palec nad pupkom. Ja meram na mojom najuzsom mieste tesne nad pupkom, vzdy som tak merala, tam sa mi ten meter tak prirodzene prilozi. 😉 Boky meriam na najsirsom mieste cez zadok a boky.
Ja uz mam odcvicene, dneska som dala level 1 a za tym este Tracy 15 minut na boky a zadok. Musim este vyuzit dovolenku. 😀
kolegynky...celkom by som rada vyskusala proteinove kokteiliky na veceru....mate skusenost niektorá? pozerala som oriflame, stoja okolo 30 eur, ale neviem...kolko baleni je to...viete poradit, kde sa oplati kupovat? dakujem
@snehulienkatrpaslik
Update shake je dobry,stoji 7 eur (uz asi trosku viac) a je v tom 5 porcii osobitne nabalenych a rozne prichute su-cokolada vanilka napr.jedna davka ma cez 25g bielkovin a nejake 4g ch,samozrejme ak robis v mlieku tak treba priratat ch s mlieka.
mam aj od Scitec protein delite,ten vyjde lacnejsi ako update,teraz ma kilove balenie a stalo okolo 30 eur a chut mam coko kokos,je to fajne sladucke,ale bielkovin je tam okolo 13g na jednu zensku porciu.
A este zeny na foroch velmi chvalia proteiny od Biotech,ja ich nepoznam ale urcite su ok,to je podobna fitness firma ako scitec
@grimaska dakujem , vygooglim a nieco objednam... 🙂

@grimaska prosim ta, ako presne sa ma merat obvod pasa? 2 cm pod pupkom, ci cez pupok... vdaka 🙂