icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

petka55555
8. jún 2012

@snehulienkatrpaslik
@grimaska4 ja mam tie od biotech, su velmi chutne, ale presne 3 mesiace ako som ich pila na veceru zarobene v mlieku som absolutne nechudla... 😖 a hned ako som ich prestala sa mi vaha pohla

linda1984
8. jún 2012

@snehulienkatrpaslik ja mam teraz od scitec delite jahoda-biela cokolada a predtym som mala biotech jahodovy a ten sa mi zdal lepsi....mne taketo napoje chutia velmi a davam si ho po cviceni alebo namiesto vecere, alebo si s trochou ochutim tvaroh alebo jogurt a to je super 😉

petka55555
8. jún 2012

@linda1984 jahodovy mi az tak nechuti, ale skus biotech cokolada, alebo citron-jogurt..mnam 🙂)

linda1984
8. jún 2012

@petka55555 no ja som mala ten jahoda-vanilka a ten mi velmi chutil, pripomina mi shake z mcdonaldu 😉 tak nabuduce si kupim asi coko aj ked to ma od cokolady daleko 😀

bianka1
8. jún 2012

caute červený melon je U1?

petka55555
8. jún 2012

@linda1984 to je take kakao 🙂) a jahodovy pije muz po behani este aj z toho ruzoveho sejku 🙂)))

grimaska4
8. jún 2012

@bianka1
nie ☹ ,U2,aj ked ma len 6g ch na 100g,ale GI aaaz 72,tak asi kvoli tomu je U2
sama nechapem ,z coho ma taky vysoky G.index ☹

grimaska4
8. jún 2012

@petka55555
to su tie Peak ci ako sa volaju?

bianka1
8. jún 2012

@grimaska4 dakujem 😉

petka55555
8. jún 2012

@grimaska4 myslis ten shake? Ja mam taky v ruzovom obale a vola sa ultra loss shake

grimaska4
8. jún 2012

@petka55555
ano ten shake som myslela,inak ja zase ako som ho zacala pit vo februari namiesto vecere,po stagnacii posledne 3 kila isli behom mesiaca prec

vikina74
8. jún 2012

@grimaska4

Myslim, ze melon ma preto taky vysoky GI, lebo neobsahuje prakticky ziadnu vlakninu, ale az 98% vody a v nej je ten cukor rozpusteny, ako keby si vypila sladenu malinovku. 😉

petka55555
8. jún 2012

@grimaska4 sranda na kazdeho to ma iny ucinok ale aj jedna mamicka z inek temy ho pila a tiez tri tyzdne nechudla tak ta ho prestala hned pit, ja som sa s nim este dlho nalievala:/

snehulienkatrpaslik
8. jún 2012

baby dakujem za info o kokteiloch, teraz som tu len na skok, no cez vikend sa tomu povenujem a objednam...

pigie
8. jún 2012

Nie, nic sa nezmenilo. Schudla som tiez 10kg, ale od januara... A stale sa to proste toci medzi 58-58,5 uz dva tyzdne... Ale chudnut este mam co 😒 No, uvidime, nevzdavam samozrejme. Prehresky boli, ale az teraz v poslednych dnoch, pretoze uz som klesala na duchu. Ale nic dramaticke 🙂
Ono vlastne zmenilo, chceme kupit dom, tak teraz mam trochu stresy, behame, hladame, banky obiehame... Mozno aj to spravilo svoje...

grimaska4
8. jún 2012

@pigie
a aka si vysoka ked pises ze mas 58kg aeste mas co chudnut??
inak moj ciel bol ist pod 60 kg,ale islo to dalej a mne sa to zapacilo tak som pokracovala 😉 ,inak podla veseleho by moja idealna vaha mala byt 59kg..

grimaska4
8. jún 2012

@petka55555
a ten peak to je asi zase dalsia znacka shake-u sa mi zda,mam ju v reklame na mojom jednom dvd-ku o cviceni,a ja som si myslela ze to je od biotech ja hlupa 😀

grimaska4
8. jún 2012

@vikina74
no ten melon by som z malinovkou urcite neporovnavala ☹ ,uz len kvoli tomu cukru napr,ktory je v malinovke umely,v melone je prirodny a tie mnozstva vitaminov a mineralov(najme draslika) co obsahuje nie je melon na zahodenie.
inak sa odporuca pri diete a tiez miro vesely napr.odporuca ako ovocie vhodne pri chudnuti 😉

pigie
8. jún 2012

@grimaska4 - mam z coho, aj ked to podla vysky vypadat nebude. Mam 170cm. Ale naozaj potrebujem este 3-5kg dat dole, aby to bolo k svetu... Tuku mam este dost na bokoch aj bruchu a aj stehna by este volaco mohli pustit. Zadok je uz OK, ten by mohol zostat 😀
Inak schudla som 10kg a mne tiez nikto nic nepovedal 🙂 Na mne to ani vidno nie je, len priatel si to vsimol - ale myslim, ze to je najdolezitejsie spolu s tym, ze ja sa citim ovela lepsie! 😀

vikina74
8. jún 2012

@grimaska4
Ja som to myslela z hladiska GI, ze je to quasi ako sladena voda. Inak by nebol taky vysoky.
Inak fruktoza - prirodny ovocny cukor - tiez nie je ziadna vyhra z hladiska chudnutia, obchadza sice inzulinovy metabolizmus, ale zato sa premiena v peceni rovno na tuky. ☹

grimaska4
8. jún 2012

@pigie
ale pri takej vyske az taka tucna nemozes byt,ja mam 167cm auz pri 59kg som bola celkom spokojna ale zislo to na 53kg 😉 a drzim tu vahu od marca stale dajako plus minus pol kila sem tam

pigie
8. jún 2012

Tak urcite nemam nadvahu 20kg, to je jasne, ale kym sa mi do ruky zmesti pneumatika na bruchu a bokoch, tak chuda byt nemozem 😀

lulusha
8. jún 2012

caute! ja som vecer navarila super hovadziu polievku, zajtra si dam aj s Update rezancami...napiekla som aj kolac, ale taka som nas...a, podla mna som nejako doplietla recept, ked som si ho prepisovala do zosita a kolac je dost o nicom...davala som donho Update muku a xylitol, ale akurat som tak zbytocne minula pol kila jahod, neviem, kto ho bude jest... 😝

linda1984
9. jún 2012

ahojte, ja som dnes neskorsie ranajkovala tak na obed som si zacvicila s jilian 😀 po dvoch dnoch oddychu....potiahnem ten level 1 asi este tyzden a pojdem uz na dvojku 😉

klaudialip
9. jún 2012

nemate niektora aj to cardio so stupnami?neviem ci sa to chape ako level.abo nie.mna to skackanie neuveritelne bavi,tak by som cvicila radsej to,tiez su tam tri fazy cardia,len neviem ci to je ako s tymi levelmi abo je to ine.ak viete,tak poradte prosiiiim.dakujem

linda1984
9. jún 2012

@klaudialip no podla toho ktore myslis, tie tri levely maju nazov 30 days shred level 1,2,3 a to je cvicenie kde sa strieda cardio s posilnovanim a cvicenim na brucho, to mne vyhovuje viac. Jillian ma ale hrozne vela cviceni aj ten kick box skus pozriet na ulozto.sk Ja sa chystam dokoncit co som zacala a to tie levely, cele leto mam co robit a v zime popozeram od nej daco ine alebo budem striedat tie levely. A co je super nato je to, ze to ma len 30 min a kazdy den si nato najdem cas a ked to mam odcvicene tak som spokojna 😉

lulusha
9. jún 2012

@klaudialip to cardio je urcite na ulozto.sk, ma to tiez tri levely
http://www.ulozto.cz/xTMRHw2/cviceni-2012-jilli...

toto je jednotka a ostatne najdes tiez tam 😉

snehulienkatrpaslik
9. jún 2012

baby, tak som si dnes objednala Scitec protein delite 1kg balenie, ta prichut co aj @grimaska spominala, cokolada-kokos...skusim zacat s tým, vyzdvihnem si to priamo na predajni, vychádza to 28,8 eur...zacnem s týmto, potom vyskusam aj iné, ak mi "zachutia" 😀

grimaska4
10. jún 2012

http://tornavideo.hu/2012/02/zsiregeto-interval...
aj toto je dobre kardio,sice to je len cast z neho