Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
Den 1 detoxikacnej kury podla mna 😉 :
Snazim sa dodrzat zaroven aj Norbiho princip.
R: ovsene vlocky namocene s hrozienkami a mletymi mandlami, med
D: jablko
O: salat (paradajky, redkovka, kalerab,avokado) s citronovou stavou a olivovym olejom), k tomu 2-3 polystyreny (povodne tam mala byt ryza natural, ale tu varenu neznasam, tak som naplanovala polystyreny z ryze natural)
O: asi surova mrkva alebo ina zelenina, pripadne jahody
V: tofu, salat (paradajky, salat, avokado, redkovky)
Na pitie: bylinkovy caj, voda ochutena citronovou stavou.
Tak som zvedava ako to zvladnem. 🙂
jaj baby ja sa tak dobre citim🙂
schudla som za mesiac centimer z pasu aj stehien a 2 kg a tak som si zvykla ze mi to to vyhovuje.obcas zhresim aj vecer ale je to fakt o zvyku len jeden prehresok ktory pravidelne robim ze si dam aj o 11 vecer polystyren jeden alebo 2 ks.ja si dam salat okolo osmej pol 9 ale proste vyhladnem☹ale inak citim na sebe ze som stihlejsia 😀 😀 😀 😀
je nejak rozdelene kedy a kolko uhlohydratov prijať?Tušim večere okolo 30? a glykem.index je tiež nejak ohraničeny?Akurat sa preluskavam tou novou knihou a mam v tom nejaky chaos.Dik
@jajanela
idealne je prijat pri chudnuti do 150 Cha to rozdelit na 5 porcii-teda 5x denne sa najest a jedna porcia by mala mat 30 g ch,ale realne je to nie vzdy mozne ,ale ta hranica do 150g ch sa da v pohode dodrzat.
Gi cim vyssi tym horsie,sposobi to v tele chaos-hladina cukru vyskoci do nenormalnej vysky a pocitis hlad,pricom jedlo zjedene s tym vysokym Gi este nemas stravene,tym padom ze sa zase najes,telo si zacina robit zasoby a to vo forme tukov,lebo inak skaldovat nevie a my priberame pekne.
Gi index je idelany okolo 30,ale okolo 50 maju u norbiho U2 a vyssie su U3,sem tam dajaka vynimka napr.pri otrubach,lebo maju veela vlakniny a ta znizuje Gi
@linda1984 fiha, aj som dnes dala jednotku, v pohodicke, uz to poznam naspamat... tak asi potiahnem este parkrat a az potom pojdem na dvojku...
inak stale sa hybem tesne pod 60 kg, nie a nie pohnut sa nizsie...v pase mam od zaciatku chudnutia (17. april) menej o 5 cm, ale tu vahu chcem este okresat...
ahojte, som tu nova.... s norbim som zacala uz ani neviem kedy,, po prvom tyzdni som schudla 2 kg a odvtedy nič... takato faza trva uz možno aj 3-4 tyzdne... a to aj cvicim, chodim na trampoliny tak dvakrat do tyzdna, doma elipticky trenazer..neviete mi nieco poradit..ani toho vela nezjem, ani sladkosti a vaha stoji...dakujem za vase rady...
INSANITY ???? Poznate baby, cvici niektora z vas , pripadne nejake skusenosti? Baby na madarskych forach o tom dost basnia, vraj je to makacka neskutocna. Ide o 60 dnovy trening. Ak sa tomu niekto venuje sem s tym 🙂))) Muz mi to uz stiahol, ale predsa, potrebujem take nakopnutie, ze by som skusila,alebo partacku , ktora sa prida 🙂))))
Ja viem, ze si to asi tak nemyslela, ale ono trochu to vyznieva ako posmievanie. Kazdy ma iny fitness-level a aj na to treba pozerat. Kto prave uplne alebo zase po dlhsej pauze zacina, tak mu je Jillian azaz. A ked sa pretrenujes, tak ti to tiez nic neda. Ty si velmi trenovana a zdatna, to vacsina bab tu nie je. Myslim, ze je hlavne sa motivovat k pohybu, ci uz miernejsie alebo intenzivnejsie a nie sa hecovat od coho ktora umiera, to je kontraproduktivne.
Ono tie Beachbody-programy ako Insanity, Turbo Fire etc. su uz pre trenovanejsich ludi, zaciatocnikom Jillian a lebo aj ine miernejsie programy uplne stacia. Neskor sa da prejst na tazsie.
ja si myslim, ze vacsina z nas tu je preto, aby od ostatnych nabrala motivaciu, chut do chudnutia a do cvicenia... ci uz cvicime Pilates, kardio na stepperi, Jillian alebo super hyper brutal intenzivne treningy, ide nam o jedno - byt v skupine podobne rozmyslajucich zien, drzat si palce, povzbudzovat sa a nie sa posmievat a zhadzovat 😉
@lulusha
vobec nikto sa neposmieva,a neviem ,ale asi ste zabudli kto ten napad cvicit s Jillian dal...,takze asi tolko o zhadzovani a posmievani a este neviem o com,motivaciu moze mat kazdy a ked chce najde si aj cas na cvicenie ci beh-nechce sa mi neexistuje -je tu aj mamina so styrmi detmi,ktora cvici beha a nenarieka-lebo chce a najde si cas 😉
@grimaska4 no ved prave to, ze napad o cviceni s Jillian je od teba a ja som zan velmi vdacna, lebo mne to cvicenie vyhovuje, kedze som cely zivot bola puding a do nicoho sa mi nechcelo... len obcas treba trosku jemnejsie volit slova asi, lebo kazda sa tu snazi zo vsetkych sil, tak radsej treba diplomatickejsie 😉 ale to je asi o povahe cloveka, ty si asi takato priama a to nehovorim v zlom 😉
@lulusha
ved to bolo aaaz moc diplomaticky moja...nebola som vulgarna a priama som ale to v dnesnom svete musim byt,takze asi tak a ze ste lenive to je vas problem zato ja nemusim byt diplomatickejsia,ved sama si ty predtym pisala ze behat nepojdes lebo sa ti nechce..
alebo daco take by sa vam asi lepsie pacilo-ziadny pohyb,ved naco ked sa vam nechce,radsej tukajte do klavesnice..
Hej hej, trosku menej arogancie by nezaskodilo, nezabudaj, ze vsetky baby su tu preto, lebo so sebou chcu nieco robit! A ked obcas sa niektora postazuje, tak je to OK, nie sme stroje ale ludia a forum je aj na to, aby dodalo motivaciu.
Mimochodom, za aku pravdu sa mam hnevat, ja Jillian zvladam v pohode, ale nemam potrebu to ostatnym v kuse vesat na nos aka som super. Ja sa tesim s tebou, ze ti to tak ide, ale vyvysovat sa kvoli tomu nad ostatne nie je OK.
Si pre mnohe tu vzor a aj ja som sa vela od teba naucila, tak si to nepokaz.
Ahojte, dneska som robil tu zmrzlinu co som tu nasiel niekde recept. Bola uplne skvela. Dal som plno malin a ribizli a lepsia ako kupovana :D a hlavne zdravsia.
@grimaska4 myslim si ze tebe tiez trvalo urcitu dobu kym si sa dopracovala az sem...ked som zacinala ja, vladala som cvicit 5 minut a mala som dost, teraz zvladnem 90...a cvicim len s Rekou, mne vyhovuje a nepotrebujem levely zvysovat..moze to byt aj o tom nemyslis? nechcem nikomu dokazovat ze zvladnem hyper super level pri ktorom vyplujem dusu, ja som rada ze vobec cvicim a citim sa dobre, krasne sa mi formuje postava..toto bol moj ciel.
@grimaska4 nemusis byt vulgarna, aby si bola arogantna...
v dnesnom svete sa nikto s nikym nesere, to mas pravdu, ja len poukazujem na to, ze v tejto teme sa snazime jedna druhu POZITIVNE motivovat, drzime si palce, povzbudzujeme sa a podobne... vsak aj ty si doteraz taka bola a kazdej padne dobre nejaky ten "like", ked sa nam dari a pekne slovo... keby som potrebovala pocut, ze som leniva, tak sa prihlasim do boot campu a pocuvam to dosytosti 😀 mna posuva dopredu, ked citam, ako sa kazdej z nas dari, ako ideme krok za krokom za svojim cielom a som rada, ked si vymiename skusenosti - aj tie tvoje ma motivuju, kedze si uz popredu pred nami ostatnymi a tiez si nasim "tahacom" a poradcom
@mavion
ano,ale nemusi sa nariekat ako sa to neda,ako sa mi nechce a neviem co a neobuvaj sa do mna laskavo,ja som v zivote necvicila 5 minut lebo to nie je cvicenie a ja co som dokazala som robila pre seba a nie pre druhych a hlavne nie tu pre forum ,a to je dolezite a preto ssa to podarilo,musis to mat najprv v hlave ked chces nieco dokazat,zadara dnes nic nie je

@vikina74 fuha to brucho v pohode ale ruky mam naozaj slabe 😒 vsetci mi hovoria ze mozem byt tada ze sa snimi najem 😀