icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

luciapejkova
16. júl 2011

@emily_666 Daj recept na tie kokosky ja som ich ešte nerobila a milujem ich,nebudem ich hned piect ale aspon budem mat recept keby sa niej.oslava blizila. Diki! 😉

luciapejkova
16. júl 2011

Inak baby Dobré ranko,ja som uz po ranajkach mala som zemlu s paprikou a parky,uz som mala chut na niej.pečivo včera som asi ani nemala a na obed idem robiť dukatove buchty,keďže nejem sladke tak si dam aspoň sladke jedlo. 😝 Mam týždeň pred kramami,včera som už citila že mam nafuknute brucho no dnes som sa zobudila v pohode,vobec nebolo ako balon tak to je super inokedy som sa uz aj citila otrasne a teraz sa to vcelku da. Vahu som schovala nech ma nedrazdi,ved ak to pojde bude to citit na obleceni a to je zaklad,lebo na vahe to moze ukazat a aj tak na cm nic takze lepsie tak lebo to znamena ze ide z tuk.zasob no nie? Inak všetkým prajem pekny den! 🙂

gebeente77
16. júl 2011

Ja si davam horalku s mliekom :o) trosku neskor bude omeleta plnena mrkvou - ta sa postruha, da sa do nej sol, cesnak a citronova stava :o) je to mnamka

elina313
autor
16. júl 2011

No kočky, jáááááááá len koukám, ako ste sa rozpísali, vás nestihnem dočítať 😅
Ja budem mať na raňajky, hríby na vajíčku, k obedu segedín a potom už len nejakú zeleninku 🙂
@luciapejkova ahojky, je super, že sa takto cítiš !

A kočky viete čo som rada ? Ani jedna z nás zatiaľ nevypadla, že kašlem na to 😉 to je veľký úspech 🙂

@gebeente77 ja milujem Horalku s kávou, ale odkedy som s Norbim, tak to nejak nepotrebujem 🙂 resp. sa bránim tomu aby som potrebovala 😅 no neviem 😀

happysmile
16. júl 2011

@elina313 ahojky pisala som IP 😀 😉

tak ja mam po vcerajsom vodovom dni o 1,5kg menej, ale teraz uz mam za sebou ranajky. celozrnny chlebik s maslom a jasnacka kavicku, lebo bez nej by som nebola schopna fungovat. trosku ma mrzi, ze sa nejake tie deka vratia naspat, ale zasa viem, ze som sa dobre nastartovala na obburanie tej pneumatiky co mam namiesto brucha...

datelinka5
16. júl 2011

@kaja73 veru s piatimi chlapmi mam co robit 🙂 🙂 ked im este vyvaram,tak kilecka len tak skacu na mna 😀
ale uz je tomu koniec,vyhlasila som im vojnu 🙂 🙂 mam vas ,zvladnem to 🙂 🙂

luciapejkova
16. júl 2011

@elina313 Ja mám rada sladke ale vždy som ho jedla tak z mierou,vydržim v pohode bez sladkosti ale vždy ked som sla drzat niejaku dietu tak na mna hned isli chutky a vzdy ked som to niekt.den vzdala tak som sa večer napraskala salamou,sladkostami a všetkým mozným a odkedy som na tomto zivot.style tak nemam ten pocit pretože v hlave uz nieje ten blok ze ,,ved toto nemozes,, 😝 a keď aj pride taka myslienka tak si poviem veď hned rano si to mozem dať a bez vyčitiek a takto sa už drzim 7 dni bez sladkeho,ale aby mi to veľmi nechybalo tak som si povedala že dnes si dam sladky obed. Vyhovuje mi toto stravovanie,fakt je to dobré a nemam pocit že držim niejaku drasticku dietu,škoda že som to neobjavila skor,ale nič to do Vianoc budem už o čosi krajšia určite! 😀 😉

datelinka5
16. júl 2011

dobre ranko ,ja som si dala na ranajky 2 palacinky a caro kavicku,na obed mam cestovinu so samp. a potom uz len zeleninka cottage porpipade kurac. prsia ak budeme grilovat,lebo muzicek ma narodky 🙂 🙂 kazdemu som kupila kus kolaca pre mna nie,ziadna torta nebude ,som ale svina 🙂 🙂 ale co uz!!chcem sa este opytat cervene vino suche sa moze ??by som si dala vecer za pohar,niekde som citala ze ano.prajem krasny den ,pa :

benikov
16. júl 2011

Ahojte dievcata, som sa dostala az po tyzdni sem ale nevadi,citam ze sa vsetky snazite a to je super ,drzim vsetkym palce aj sama sebe ,je to niekedy velmi tazke odolat hlavne poobede a vecer niektorym maskrtam ale snazim sa, aj knizku som kupila ,precitala a posunula dalej nech sa kamosky inspiruju...🙂 od toho 2.7. kedy som zacala /mala som 68,20/ mam dole 1,20kg. Neviem ci je to malo alebo akurat ale aj tak sa tesim🙂 snazim sa pomaly menit stravovacie zvyky tak preto to nejde tak rychlo ,a presne je to aj tym vekom po 40-tke to ide horsie no...🙂 Tesi ma, ze sa tu navzajom povzbudzujeme a radime si co a ako je to. Velmi ma to motivuje ze som v tom neni sama 🙂. V auguste by som mala ist na dovolenku chcela by som sa dostat do 15.8 aspon na 65kg. tak dufam ze sa mi to podari ak to bude viacej tak sa potesim🙂🙂 Drzte sa dievcata, nevzdavajte sa hlavne tie u ktorych to ide pomalsie patrim do tejto kategorie aj ja tak hlavu hore🙂🙂

emily_666
16. júl 2011

ahojte, takze ranajecky 2 kokosecky, boli fajnééééé. Bude aj desiata: polystyrénik s džemíkom a kávou, obed: zapekaná cuketka + zemiačky + uhorkový šalátik, olovrant: cuketová praženička ako obvykle a večera asi jogurt. baby, čo tak vela píšete, nemám čas ani prečítat 🙂
dneska som zas neodolala váhe 😀 😀 😀 😀
ale číslo pozitívne, takže som zasa viac motivovanáááááááááá
krááásny deň vám všetkým želám

alciatko13
16. júl 2011

Ahojte, vezmete medzi seba aj starú mamu? Mám 55 rokov, veľa kíl, ale ešte väčšie odhodlanie sa s nimi rozlúčiť spolu s vami. A tiež by som sa rada dostala do súkromnej tabuľky. ..

gebeente77
16. júl 2011

@alciatko13 jasne ze vezmeme 😀 😀 😀

No dnes rano som sa zase vazila, nezabite ma, ja musim 😀 a uz mam 73,8kg - takze od zaciatku ako som zacala tak ratam ze slo dolu 1,5 kg, lebo som zacala presne na 74,8kg a za prvy tyzden nabrala dalsieho pol kg kym si telo zvyklo 😀 😀

luciapejkova
16. júl 2011

Baby ešte v knihe aj bolo že za mesiac zide cca 4 kg niekomu mozno viac niekomu menej no predpoklada ze taky by mal byt vahovy ubytok mesacne. A tiez pisal,že kto chce viac na začiatku schudnut tak ma jest len U 1 ale potom hned podotkol ze sa to neskor ukaže,lebo telu bude chybať U2 a 3 takze vraj to velmi neodporuca ze si treba dopriat aj jedla 2 a 3 😝 Takže ja som akurat dojedla dukatove buchtičky a na večeru si spravim kurčiatko,som sama s detmi doma a kurča maju radi aj ja tak to budem mňamka 😀 😀 . Ešte som chcela povedať že aj mňa láka váha ale vydržim,lebo čo ak budem čakať viac a bolo by tam menej a po mesiaci ak budu dole 4 kg alebo aj viac nepohnevam sa tak budem veľmi rada lebo takto predsa odporúča aj on a dokonca aj vo všetkých normalnych dietach by mal byť ubytok vahy približne taky aby nebol jojoefekt takže budem aj ja spokojná,držte sa baby 😉

zofrinka
16. júl 2011

@tiffanka Ale mne to hádže, že stránka neexistuje!!!! ☹

zofrinka
16. júl 2011

Inak prajem krásny deň a hlásim svoje menu: Raňajky - párky s čiernym chlebíkom a kooooooopec zeleninky, desiata - banán, káva a diskito hviezdičky (už som mala takú chuť na sladké, musela som...). obed - zeleninová polievka so syrom, ryža, kuracie prsia so žampiónmi v syrovej omáčke, olovrant - biely jogurt, večera - zeleninový šalát s opekaným lososom. Hádam to je dobre!!! A možno k večeri aj pohárik vínka...červeného!!! Tak sa teším na pondelkové váženie!!! 😎

zofrinka
16. júl 2011

@datelinka5 červené suché môžeš!!!

emily_666
16. júl 2011

obedíček za mnou, robila som zapekaný patizón (cukety na dnes došli), už neviem, ktorá ste to uviedli ako tip, bolo to niekde na str.22 tejto témy. Hovorila som si, super o 11.30 bude upečené, akurát mi to vyjde.
houby, houby, ešte o 11.50 to bolo bledučké, tak som to vytiahla, kúsok vybrala a dala ešte zvyšok zapekať.
Baby, teda to bolo mňama, auau, som to zožrala. Nedávala som tak žiadnu zeleninu, len hríbiky, ale teda super so zemiačikmi a uhor.šalátikom som to mala.
Pre cuketovo-patizonové babeny vrelo odporúčam.

luciapejkova
16. júl 2011

Aký recept? ja som videla len ten na placky cuketové? 😎

datelinka5
16. júl 2011

@alciatko13 vitaj medzi nami stara mama 🙂 🙂 na veku a kilach nezalezi 😀 😀 aspon tu nebudem najstarsia hihi

gebeente77
16. júl 2011

@emily_666 ale ved preco si sa ponahlala? ved to mozes so zemiakmi do 3-tej a zase keby aj do 12tej, pol hodina hore dolu, toto uz neriesim, dam si neskor, to neublizi 🙂

kaja73
16. júl 2011

ja ma dnes zatial taku menej zdravu stravu 😲 -R-chlebik so syrom a biela kava,D-zmrzlinka,O- chlieb vo vajicku-3kusy,z toho dva U1 so zeleninou.O 16 ideme na neskory obed-mama ma meniny,tam si dam natur kuracie prsicka s grilovanou zeleninou a na vecer planujem pohar mlieka.Dnes mi akosi ovocie nevychadza,možno dake ribezle a slivky hodim vecer namiesto mlieka.Uvidim.A dufam,že casovo stiham korcule.

alciatko13
16. júl 2011

@datelinka5 ďakujem, som rada, že som potešila staršie, ktoré si mysleli, že sú najstaršie, chi chi. Keď nie vekom, tak duchom a kilami medzi vás určite zapadnem 😀

luciapejkova
16. júl 2011

@alciatko13 A aku mas vahu? 😉 . Aj ja Ta vitam medzi nami,čim nás je viac tým lepšie! 😀

teri3
16. júl 2011

baby, chcem sa spýtať, či sa v pondelok budete aj merať, alebo len vážiť?

@luciapejkova no Norbi v knihe písal o úbytku aj v tom zmysle, že za mesiac je možné dať dolu 5% zo svojej hmotnosti, čo znamená, že pri tých našich hmotnostiach je to 3-4,5 kg 😉

@benikov nemáš až tak veľa kíl navyše, takže úbytok je super 😉

tiffanka
16. júl 2011

@zofrinka ...to faaakt? tak to ma mrzí...ale určite nájdeš niečo podobné...

zofrinka
16. júl 2011

@teri3 asi aj merať aj vážiť!!!

tiffanka
16. júl 2011

@datelinka5 ...neviem, či ti už niekto dal odpoved na to víno, ale ja viem, če červené víno konkrétne Modrá frankovka je 1..takže vkuse...bez obáv 😀 ...peknú oslavku a chutné grilovanie prajkaám..pá

zofrinka
16. júl 2011

@teri3 aspoň ja som to tak pochopila!!

tiffanka
16. júl 2011

@benikov ...ja si myslím, že ten tvoj cieľ je reálny 😉 ...to je ešte mesiac, však? Aj keď nám s vyššou váhou sa zozačiatku kilečká zhadzujú asi trošku ľahšie ako vám s nižšou váhou...a keď by sa náhodou len 1,8 a nie 2kg podarilo, tak hádam nezrušíš pre to dovku !!! 😉

emily_666
16. júl 2011

@gebeente77
lenže som tam dala múku, aby to bolo to pravé orechové
mňamka, zajtra si dám na raňajky, ak mi zostane samozrejme