icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

karpan
24. jún 2012

baby neviem ze ked som uzavrela tu skupinu ca sa bude moc do nej pridat takze ju opat otvorim ci??

grimaska4
24. jún 2012

@karpan
administrator (teda ty) rozhoduje koho prijme koho nie,kvoli tomu nemusis otvarat,uzavreta znamena,ze cudzi nemozu vidiet obsah tej skupiny,iba ludia,ktori su v nej 😉

aninapomaranc
24. jún 2012

Ďakujem za privítanie, teším sa na Vás a naše spoločné debaty, aj keď veľmi nestíham sedieť pri pc, nájdem si čas prčítať si čo ste mi napísali. Dík za povzbudenie 🙂)

aninapomaranc
24. jún 2012

@jajanela Ahoj, ako dlho sa už stravuješ podľa Norbiho a ako sa ti darí???

aninapomaranc
24. jún 2012

chcem sa opýtať na cukor, s ktorým pečiete koláče. Ja som použila ten štrťlyžičky, ale nedalo sa to jesť - také to bolo sladké. Na stránke update mi jedna pani odpísala, že používa cukor Prebio Sweet, že je menej sladký, alebo tekuté sladidlo. Neviem či z toho vyšľahám piškotu, ak je to tekuté. A dá sa to kúpiť v predajniach update?

jajanela
24. jún 2012

@aninapomaranc ja ju držim asi dva tyždne a 1,5 dole ale mam aj prehrešky,poviem pomaly dalej zajdem nakolko saom držala aj dukanku ale s tou som schudla ale aj nabrala spať nakolko som ju prestala ,začala som mať migreny a pri pohlade na kuracie masko som už pomaly začala vajcia znašať

luciapejkova
24. jún 2012

Čaute baby bola som mimo,u našich a tam neni net tak som bola odrezana od všetkeho a samozrejme aj som porusovala 😖 ale dost ma to aj stve lebo citim to na sebe a vadi mi to takze od zajtra nabehujem naspat,uz mi to aj chybalo nakolko pri norbim sa citim taka volna akasi aj ked jem citim sa skvelo takze od zajtra nabehujem naplno. Pridala som sa aj ja do tej skupiny na FB dufam ze ma tam vezmete. Este by som vas chcela poprosit aj ja by som chcela zacat cvicit ten level 1 a 2 ci co to je neposlete mi niekto linky kde by som si to stiahla? Dakujem krásne,drzim vsetkym palce,pekny vecer 🙂

grimaska4
24. jún 2012

@aninapomaranc
prebio sweet ked dobre viem nie je tekuty,je praskovy 😉
a so stvrt lyzicky sa da tiez piect,ale musis podla seba(ako tebe chuti) radsej po troske pridavat,lebo to je dost sladke,treba z neho zvycajne menej ako je na navode,aspon ja mam s nim taku skusenost a pritom som dost na sladke

aninapomaranc
24. jún 2012

@linda1984 super že je to na internete a dá sa to stiahnuť. Aj ja ďakujem, aj keď mi zatiaľ stačí môj stacionárny bicykel.🙂

luciapejkova
24. jún 2012

@linda1984 jééééj dakujem krásne

aninapomaranc
24. jún 2012

@grimaska ďakujem, ja som piekla s tým štvrťlyžičky, a dala som riadne 160 g podľa návodu z netu, ale bolo to príšerne sladké .Zjedla to moja dcéra s kamarátkou, ja som mala sladko len po kúsku ešte niekoľko hodín v ústach, akoby som cmúľala tie malé tabletky sacharin.🙂

karpan
24. jún 2012

@grimaska4 ok tak ju o5 zatvorim :D len som nevedela ze ked bude uzavreta ci sa tam budete vediet dostat ci vas nemusim mat v priateloch ?? s tymto este nemam skusenost :D

grimaska4
24. jún 2012

@karpan
nemusis mat v priateloch ale ked je skupina uzavreta,pride administratorovi ziadost o potvrdenie a len kliknes na potvrdit a ok.
Lenze vies,po case tam budu prispevky napr.ktore bude treba musiet vymazat a to moze len administrator a ked ich bude do bludu no nic moc..
ale ty vies,ja som uz na fb vo viacerych sukromnych skupinach aj ohladom chudnutia tak viem o com pisem,staci ked ti tam dakto hodi na daco nedovolene reklamu napr..

grimaska4
24. jún 2012

no baby ,zacala som hrat tenis 😉 ,ale nie je to ziadna sranda ako som si myslela,ale je to super kondicka nabehat sa treba jak kon,musim si najst nejaku kurz tenisu,nech ma naucia trosku profesionalnejsie 😀

maria1610
25. jún 2012

Dievčence, tak ja som sa dnes prekonala a o 5:30 som si už bola zabehnúť 🙂

emma1234
25. jún 2012

No uz som aj ja poslala ziadost do skupiny.. 🙂

vikina74
25. jún 2012

Moja ziadost do skupiny je tiez poslana, dobry napad! 🙂

klaudialip
25. jún 2012

Tobol teda vikend,plny poruseni,islo len 0,3kila hore nastastie a to mam este pred menzesom.zacalo sa to v piatok na stretavke,najvacsie porusenie vyse litra kofoly.v sobotu v Bojniciach rychle obcerstvenie a v nedelu vecer zmrzlina a langos na kupku,ale kedze som sa dost hybala,tak sa to akosi vyrovnalo 😀

eevicka83
25. jún 2012

baby a mna nezoberiete k vam do skupiny na FB?

linda1984
25. jún 2012

Ahojte baby, tie co mate skusenosti s proteinom Scitec delite, viete mi poradit nejaku dobru prichut?Mne uz konci moje kilove balenie jahoda-biela cokolada ( mimochodom ziadna cokolada tam nebola 😀 ) a neviem sa rozhodnut ake si kupim, kedze sa viac oplati kupit kilove ako 2 pol kilove. Tak neviem rozmyslam ci tu alpsku cokoladu alebo cokolada - kokos 😒

sahra14
25. jún 2012

čaute babule.. tak dnes som sa dala zlákať levelom3.. fu a to aká mokrá som 😀 a to si myslím, že zvládam ale toto je pecka.. 😝

aninapomaranc
25. jún 2012

ahojte, no dnes som na roztrhnutie, varila som halušky, tak sebe som robila z muky mix, vajíčko a voda a chcela som to zmiešať s bryndzovou pomazánkou. No nemohla som ju. Bola strašne kyslá a záruku má do 11.7. Tú si už určite nekúpim. nahradila som to polovicou riadnej bryndze a kyslou smotanou. A teraz idem prasknúť.:(
Ináč neviem ako vy, ale ja mám nejak pri tej strave problém s vyprázdňovaním! Čo vy na to?

linda1984
25. jún 2012

@aninapomaranc ja prave naopak, rano si davam ovsennu kasu alebo otruby s jogurtom, len cez vikend pecivko na ranajky 😉 a vsetko bezi ako ma 😀

aninapomaranc
25. jún 2012

@linda1984 Ja som doteraz nemala žiaden problém, tak neviem, ale pomaličky ubúda váha, tak to asi bude ok

aninapomaranc
25. jún 2012

@grimaska4 Tak tieto jedlá vyzerajú veľmi chutne🙂 Mne by sa zišiel niekto kto by ma tak rozmaznával a varil update

grimaska4
25. jún 2012

@linda1984
kusky cokolady su v takom shake-u kde to pise na obale 😉 ,napr.ta alpska cokolada je s kuskami cokolady urcite aj pise tusim na baleni(mala som tuto prichut hned 1x) a boli tam kusky cokolady,teraz mam coko-kokos a je to dost sladke,ale mne inak nevadi ja mozem sladke az az.
podla toho ako casto budes ten shake pit,tie vacsie balenia ta vyjdu lacnejsie,ale ked ti to bude dakde v skrini stat otvorene,nezabudni ze po 3 mesiacoch to mozes vyhodit,lebo ucinne latky su tak na 20%,ale to je tak so vsetkym--napr, aj so sirupmi ci s kvapkami z lekarne

grimaska4
25. jún 2012

@aninapomaranc
ja problem nemam s vyprazdnovani chvala bohu-nezabudni na vlakninu-ovocie,zelenina,na ranajky sup do bieleho jogurtu otruby,ovsene vlocky,sezamove zrnka napr,ja si davam do 200g bieleho jogurtu 2 pol.lyzice ovsenych otrub,2 pol.lyzice ppohankovych vlociek,2 pol.lyzice ovsenych vlociek,skoricu sladidlo,pomiesam necham postat 10 minut a pridam dajake ovocie cerstve(jahody,ceresne,marhule)
pomoze aj pohar asi 3 dcl-vody nalacno hned po zobudeni(ja mam pohar nachystany roky v kupelke 😀 ,a najviac ti pomoze vlaznejsia voda-skus

linda1984
25. jún 2012

@grimaska4 asi si kupim tu alpsku cokoladu, aj ked neviem či sa neobjem 😒 inak to som nevedela, že len 3 mesiace to je ok. Ale asi dlhsie mi to aj tak nevydrzi 😉

grimaska4
25. jún 2012

@linda1984
nerozbalene je ok,ale rozbalene po 3 mesiacoch o nicom,ale to je zo vsetkym tak 😉