icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

grimaska4
28. jún 2012

@fatima30
U2,ale s hviezdickou,ktora znamena ze tieto vyrobky maju taky vysoky obsah vlakniny,ze nedovolia uhlohydratom vstrebat sa,to znamena daju sa cely den jest,lebo uhlohydraty su nevyuzitelne 😉

grimaska4
Odpoveď bola odstránená
vikina74
28. jún 2012

@grimaska4

Knihu mam doma a nie tu, to na vysvetlenie. Ja sa snazim v jeho systeme najst nejaku logiku, tak mozno mam smolu, ked tam ziadna nie je. Krupy maju vysoky obsah vlakniny, az 11g, ale tie ostatne len do 4 g, pricom pseno ma velmi vysoky GI, teda potrebuje vela inzulinu. Proste sa mi to nezda, aby bolo U2 s hviezdickou.

vikina74
28. jún 2012

A vzdelavat sa mam co, to ti dam za pravdu, clovek sa uci cely zivot. A to pre mna znamena aj to, ze nebudem nekriticky prijimat vsetko co sa popise v nejakej knihe, ale si to overim z viacerych zdrojov.
Ako som uz pisala, Norbiho system je dobry, ale nesystematicky, to existuju ine - napr. nemecke systemy ako "Glyx" alebo "Chudnutie v spanku", ktore maju logicke a dost podobne principy. U Norbiho mam trochu podozrenie, ze tym mismasom s kodovanim chce podporit predaj vlastnych Update-potravin, lebo ludia sa uz vobec nebudu vyznat v tom, co vlastne z normalnych potravin mozu jest, snad okrem ovocia a zeleniny.
Ale sikovne to je, pokial sa mu to predava, tak nech je stastny. Ja si jeho system odskusam sama na sebe a nelogickosti si upravim a nebudem sa otrocky drzat toho co pise, ak si myslim, ze to nie spravne.

linda1984
28. jún 2012

@grimaska4 aj ja mam nejake otazky ohladne toho detoxu, tak dufam, ze mi odpovies 😉 zaujimam sa onho len z tej strany ako ocisty...tiez ma zaujima, ze ci sa velmi nespomali metabolizmus, ci sa da pouzit namiesto toho sirupu madal bal javorovy sirup, nasla som v dmku javorovy stupen c 500 ml ( viem ze beyonce drzala s javorovym ), ci sa okrem toho maju pit este nejake ine veci napriklad vody kolko chces alebo je to obmedzene?a este jedna posledna vec, ci si myslis ze by sa to dalo zvladnut aj ked chodim do prace, budeme mat take volnejsie obdobie, celeozavodne dovolenky tak nebude tolko prace...navyse tam nebudem mat kolegyne tak ani na obed by som nemusela chodit 😀

jajanela
28. jún 2012

grimaska a lulusha vdaka za rady,takže struhanku nekupujem a radšej objednam cestoviny a muku,ste zlaté!!!!!!!

vikina74
28. jún 2012

Co keby ste si zalozili temu Madal bal detox? Tu je to dost off topic, lebo s tymto sposobom stravovania to nema nic spolocne. Posledne strany sa tocili skoro len o tom a mozno to vadi nie len mne ale aj inym.

klaudialip
28. jún 2012

@vikina74 tak to potom celkova detoxikacia nema spolocne s touto temou,takisto ani 90 dnovka ci dukanova,ked tu minule jedna pisala ze ide na tu a s tou jej kila idu dole.a potom by sme sa tu nemali bavit ani o cviceni,to tiez nema s norbi update nic spolocne

linda1984
28. jún 2012

@vikina74 aaaale neboj to je len taka chvilkova zalezitost 😉 viem, ze to mozno niekoho nezaujima, ale tak ja napr. nemam deti a citala som tu dost stran o raste zubkov a kolike 😀 a prezila som to, hlavny je norbi a toto su len take veci bokom ktora co robi 😉

grimaska4
28. jún 2012

@vikina74
radsej si zaloz ty a to sukromnu skupinu norbi update po mojom 😀 😀 😀

grimaska4
28. jún 2012

@linda1984
ked si este v zivote nerobila ocistu,tak urcite ti neodporucam drzat 10dni,teda zacat s tak veela dnami,skus 1 den najprv.
mozes si kupit aj ten javorovy sirup,len neviem ci ta to nevyjde viac ked chces tu kuru dlhsie drzat,lebo na dennu davku ti treba 1,5 dcl 😉
a okrem tej namiesanej stavy co je denna davka 2litre(ja som ju znizila na 1,5litra lebo 2 litre bolo pre mna moooc),musis vypit minimalne 2 litre tekutin-vody alebo bylinkoveho caju.ak den zacinas vypitym litra solneho roztoku,ten solny roztok sa do pitneho rezimu nerata.
skus cez vikend ked si pokojne doma jeden den hoci len na tekutinach a budes vediet ako si na tom,ja ti to neviem povedat ci to vydrzis v praci alebo nie,ja ta nepoznam a ani tvoj organizmus,nie kazdy to zvladne.

ale vascinou je to tak ako aj s dietami,ked si v hlave s tym vysporiadana,ze do toho pojdes a urobis,zvladnes to.Zvladnu to inak aj chlapi,co ocisty nedrzali a z nich tie kila aj cm letia rapidne dole-oni maju proste chlapsky metabolizmus 🙂

linda1984
28. jún 2012

@grimaska4 ja som myslela ze skusim tu 3 dnovu, alebo teda jeden den a ak vydrzim do nasledujuceho dna 😀 tak skusim tri dni, ocisty som inak drzala len take ze ovocie cely den. no a ten javorovy sirup stoji 8.50 za 500 ml, tak myslis ze teda moze byt?nie ze si presladim oranizmus 😖 a to kajanske korenie kupim normalne v obchode?

aninapomaranc
28. jún 2012

ahojte dievčence, ja sa nestíham diviť aká debata sa tu rozvinula. Ja sa snažím ako viem ale veľmi sa mi nedarí. Nemám 50 a ani 70 kg. To Vám len tíško závidím. Neviem čo sa so mnou stalo, ale pokúšam sa zhodiť a aj sa mi začalo dariť, len zrazu šup dve kilá späť, a naozaj nejem nič len U1 z predajne. Nejak sa neviem do toho dostať, že môžem nakupovať aj iné potraviny, pretože ja som nikdy neštudovala tie štítky, tak asi preto som ostala zatiaľ pri predajni Update. Len neviem čo majú znamenať tie kilá späť. Dúfam že pôjdu opäť dole:( Som zúfalá

grimaska4
28. jún 2012

@linda1984
neviem ako na slovensku ale tu v rakusku maju to kayenske korenie bezne v potravinach medzi koreninami-napr v spar-i,ked ides na tri dni staci ti ten javorovy sirup,ale nezabudni k nemu citrony 😉 -miesaj ho ale podla receptu ako keby si mala ten madal bal sirup

grimaska4
28. jún 2012

@aninapomaranc
zacni jest aj U3 (v spravnom case),pridaj nejaky pohyb-aspon rychlu prechadzku a kilecka sa rozbehnu 😉
U1 jedavat iba je blud
drzim ti palce 🙂 !
a inak na U1 pozor-teda na norbiho vyrobky,najme pecivo a sladkosti,cestoviny-po veceroch a poobede len s mierou

aninapomaranc
28. jún 2012

myslela som si že sú U1 ako je na nich napísané a môžu sa jesť až do 22.00 😕

aninapomaranc
28. jún 2012

@aninapomaranc hoci aj už o tom čase spím, ale pohyb som pridala, stacionárny bicykel som oprášila a prestala ho používať ako vešiak 😀

grimaska4
28. jún 2012

@aninapomaranc
ano to je pravda,ale fakt sa neda spratat vecer ani tabulka update cokolady,ci par krajcov chleba,lebo prijmes straasne vela uhlohydratov,ktore uz vecer nevyuzije tvoje telo(na noc uz nepotrebujes energiu ako ked rano) aco mas nazvys,telo si pekne uklada zasoby a to tukove,lebo ine nevie a potom sa pribera.
sice ja neviem kolko si toho asi denne pojedla,ale asi viac ako je norma ked ti aj trosku kila nabehli hore,ked to nie len stagnacia
fakt to nemam so svojej hlavy,to reka s norbim nato stale upozornuju ze update vyrobky poobede s mierou len a co sa tyka cestovin-ten co chce hudnut mal by jest cestoviny max 2 do tyzdna aj ked len na obed a to hoc update

grimaska4
28. jún 2012

@aninapomaranc
aj tie rips-y su napr. U1,ja ich na veceru jedavam max 2kusy-to na jeden kus vychadza 8g ch..

aninapomaranc
28. jún 2012

ty si skrátka super, ja cestoviny skoro vôbec a na večer už len niečo zeleninové, niesom pečivový typ, ale niečo jesť musím, a sladké teraz už nič, dávam si na to pozor, tak neviem čo sa udialo, ale verím že sa to napraví tak, ako sa to pekne začalo. Dík za podporu, prajem pekný večer

fatima30
28. jún 2012

ozaj baby ked si dam vecer jogurt so sladidlom a sojovymi vlockami tak kolko si ich mozem dat?

fatima30
28. jún 2012

takze @grimaska pseno U3 a pohanka a krupy u2 alebo u1,spravne alebo radsej u2 ze v ramci chudnutia

vikina74
28. jún 2012

@grimaska4
To naozaj tam radia vypit NAJMENEJ 5 litrov tekutin? A kolko najviac? Pozor na to, nadmerny prijem tekutin, najma vody pocas hladovky moze viest k opuchu mozgu a k smrti.

http://vat.pravda.sk/clovek/clanok/14466-extrem...

grimaska4
Odpoveď bola odstránená
grimaska4
28. jún 2012

@aninapomaranc
vies,ked to neprehanas s jedenim,teda s ch,mozno ani u teba norbi nefunguje..potom fakt nechapem z coho ti tie kila smerom hore nabehli.
Inak u strasne vela ludi na madarskom fore update nefunguje a poprechadzali na pocitanie kalorii-prijmu denne do 1200kcal,ale aj tam sa najdu ktorym to ide pomaly,ale ide to smerom dole

grimaska4
28. jún 2012

@fatima30
som ti pisala moja 😉 ,na tejto strane najdes celkom hore odpoved,nechce sa mi este raz pisat 😉

vikina74
28. jún 2012

@grimaska4

Vies co je tvoj problem? To, ze si myslis, ze ty si najvacsia majsterka sveta a okrem toho nie si schopna normalne s ludmi komunikovat. Hlavne nie s takymi, ktori ti netlieskaju za kazde slovicko. U teba ten, co s tebou nesuhlasi je hned blbec. Ale stale je to verejne forum a nie grimaskino forum a ja tu mozem napisat co chcem pokial nikoho neurazam. A to nerobim, jediny kto to robi si ty.

grimaska4
Odpoveď bola odstránená
vikina74
28. jún 2012

@grimaska4
To sa mi akoze vyhrazas? Alebo ako mam tomu rozumiet?

simciatko
29. jún 2012

vikina74 @grimaska4 dievcata mali by ste to konecne uzavriet,sme dospele zeny a ako hovori grimaska kazda sa moze slobodne rozhodnut a vyskusat co chce,troska berte ohlad aj na nas,ze tatekoto diskusie odradzaju vobec citat toto forum...kazda si piste a radte podla svojho svedomia a vedomia,my sa uz rozhodneme co je spravne a ktorej co vyhovuje 🙂...myslim,ze v zivote su ovela dolezitejsie veci a riesia sa vaznejsie problemy ako stravovanie...ja osobne grimasku obdivujem,lebo ja by som taky detox nezvladla a velakrat mi aj dobre poradila,kedze mam zdravotne problemy a musim mat staly prijem stravy a urcite aj vikinka ma v niektorych veciach pravdu...takze kazda si prispievajte po svojom a nereagujte jedna na druhu...prijemny den vsetkym 😎