icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

grimaska4
30. jún 2012

@aninapomaranc
super,hlavu hore,pojde to!!! 😉

grimaska4
30. jún 2012

@aninapomaranc
@lulusha
a mne zase chutia tie somloi,ale fakt malo ludi ich ma rad,ja som na ne zvyknuta,lebo my sme to odmala kupovali ci jedli stale z madarska-to je taka ich madarska specialita,tak asi na nu nie ste zvyknuti
ale zasa co predavaju v Madarsku po cukrarnach,su ovela lepsie,chutnejsie,ale to asi len preto ze su cerstve a nie trvanlive,ale ten ich ljablkovy kolac je fakt dobry od update a este aj ich tiramisu,len keby ta cena nebola az taka vysoka ☹

grimaska4
30. jún 2012

@maria1610
to fakt?? a cm?
ale nevaz sa tak casto ani nemeraj,cca raz do mesiaca,ja som na zaciatku tiez tak robila

grimaska4
30. jún 2012
maria1610
30. jún 2012

@grimaska4 cm som nemerala ani na začiatku, ono bruško už mám pekne ploché, tam je viditeľné, že som schudla 🙂 - ale tá váha ma fakt sklamala ☹

grimaska4
30. jún 2012

@maria1610
vies ,o no to je mozno sportom,skus sa preorientovat na cm,alebo ako sama pises,na obleceni to zistis raz dva 😉
drzim ti palce,uvidis,update na tebe zanecha tiez krasny vysledok! 😉

lulusha
30. jún 2012

@grimaska4 ja somlovske milujem vsak ja som tiez povodne z "juhu", ale tak s klasickymi sa nedaju ani porovnat... tie co robia napriklad u mojho stryka v restike v Komarne okolo tych Norbiho ani zdaleka nepresli 😀 ale aj kaloricky zrejme 😉 😀

grimaska4
30. jún 2012

@lulusha
veru tak citit rozdiel,norbiho su kus ine,tu ich muku ja citim vsade,ale uz som si zvykla,no zo zaciatku my bars nechutil ani jeho chlieb kvoli tej muke 😉

lulusha
1. júl 2012

@grimaska4 inak to je pravda, ked som si kupila ich prvy krajany chlieb, tak to bol neskutocny humus... teraz sa to uz neda ani porovnat, tie hrianky sa nedaju skoro rozoznat od klasickych.... alebo som si uz zvykla 😀

yamimami
1. júl 2012

@maria1610 mne tiez stoji vaha ja som od zaciatku dala dole len nejake necele 4kila tusim ale na cm citim lebo rifle ktore som predtym nezapla teraz zapnem sedia mi ako uliate a dokonca v pase mi zacinaju byt volne... vahou som tiez troska sklamana ide to pomaly alebo vobec ale ja sa musim priznat ze aj dost casto zhresim a aj tak vaha nestupa...hoci ani neklesa noo.. a ja tiez chodievam behat snazim sa obden ale nie vzdy vyjde pri anglickom uprsanom pocasi a dvoch malickych detickach..noo
ale tak hlavu hore skusa sa nevazit ako pise grimaska a skor sa zacni merat ja som tiez urobila tu chybu ze som sa na zaciatku neodmerala az teraz pred tyzdnom som sa zmerala a planujem sa zmerat az o 4tyzdne.. vahou sa uz tak nezaoberam lebo citim ze cm idu dole aj ked sa vaha az tak nehybe... 😉

yamimami
1. júl 2012

@grimaska4 tak ako maria1610 ma hlavu v smutku kvoli kg tak aj ja trocha ale skor sa zameriavam teraz na tie cm... ty si od zaciatku Norbiho takto pravidelne cvicila a dodrziavala Norbiho a sli dolu aj cm aj kg? viem ze si nejake 3 mesiace stagnovala s vahou ale okrem toho sa ti stale hybala vaha dolu? 😵

grimaska4
1. júl 2012

@yamimami
ahoj,v prvom rade mi vaha nikdy nesla smerom hore
ked som zacala s norbim,hned som zacala cvicit-ako prve som mala rekine dvd z 2009,cvicila som toto s obmenani aj so zorou czoborovou jej pilates a chodila behat,ale to behat som chodievala inak aj pred norbim 😉
ja som za prve 3 mesiace zhodila 10 kil,takze za mesiac nieco cez 3 kila,ale ja som sa casto nevazila 1x do mesiaca max,ale po necelom mesiaci napr.mi rifle boli v pase velke.
a po tych minus 10 kg moja vaha sa nepohla cele tri mesiace smerom dole nic az potom ked som zacala na veceru namiesto U1 vecere davat si shake a cez den som zacala ratat presne ch a snazit neprekrocit 150g denne,tak 4 kila isli za dobry mesiac dole a a dalsych 4,5 az 5kg som stratila pri detoxe,no zatial ich nemam naspet,ale ked sa vratia nevadi mne bude aj tych 53 kil ok,moj ciel bol ist pod 60kg ale kedze sa darilo isla som dalej 🙂

ale je pravda,ze ja som v zivote predtym ziadne diety,ci upravy stravy nemala,takze asi som nemala rozhadzany metabolizmus tak to slo ,chvalabohu

grimaska4
1. júl 2012

@lulusha
tak to hej,ja ked som zo zaciatku varila s norbiho muky,tak snazila som sa pre vsetkych az raz mi maly povedal naco som dala do toho hraskoveho privarku piesok 😀 ,odvtedy varim iba pre seba s jeho mukou,ci zahustujem sojovou-odoberiem si mnzostvo a zahustim podla seba-aj rezne tak robim alebo daco ine vyprazane-norbiho trojobal len pre mna ostatnym normalne 😉

grimaska4
1. júl 2012
lulusha
1. júl 2012

inak musim povedat, ze v tomto teple sa mi vobec nechce cvicit, aj ked som sa napriek tomu prinutila vcera aj dnes doobeda, ale tak skoro ma trafil slak 😀 ale povedala som si, ze v tom hici aspon viac vypotim 😀 a zhresila som zmrzlinou dvakrat v tyzdni 😠

orgovanka
1. júl 2012

Ahojte,chcem sa vas spytat,ci sa daju objednat na nete Norbiho potraviny,zatial som nenasla,dakujem.

linda1984
1. júl 2012

@lulusha ani nehovor, toto horko je hrozne...zajtra zacinam level 3 🙂 no a ja som zase zhresila vcera a v piatok s radlerom 😠 ked mi tak pomaha proti smadu 😒

lulusha
1. júl 2012

@linda1984 mnam, radler 😝 aj ja mam nejake v chladnicke, ale dnes vecer si dam jogurt s jahodami, takze radler by som za tym asi uz nerozdychala 😀

grimaska4
1. júl 2012

@orgovanka
ahoj,chod na stranku www.norbi.eu vpravo hore si vyber jazyk,potom chod na kolonku webshop a skus,ze vraj by mal fungovat 😉
zo slovenskym jazykom som neskusala takze neviem ci bude fungovat

grimaska4
1. júl 2012

@lulusha
ja zhresim kazde poobede v tych horucavach a to Magnum nanukom 😉

linda1984
1. júl 2012

@grimaska4 wuaaa magnum tycinka to je moje naj 😎

aninapomaranc
1. júl 2012

@grimaska4 dík, ty ma vieš povzbudiť. Tento týždeň to skúsim nejako s tou objednávanou stravou, hoci výber mi veľmi nepasoval, ale niečo sme s kolegyňou vybrali, tak vyskúšame. Ale ja som lenivá variť si sama pre seba, len sem tam niečo vymyslím.

aninapomaranc
1. júl 2012

chcem sa opýtať do akej skupiny by ste zaradili tie kukuričné chrumky biele také dlhé, deti to majú radi.

grimaska4
1. júl 2012

@linda1984
a nasla som take mini magnumy prichut pistacia-mnamka 😉

grimaska4
1. júl 2012

@aninapomaranc
no minimalne U2,ale v pohode aj U3-mrnkni na zlozenie 😉 -same skroby ,mucky, E-cka a neviem co este,same bludy ako chipsy.Inak chipsy milujem aj ja,dakedy som nemala problem spratat cely sacok-napr klasicke slovakia chips-y 😉

aninapomaranc
1. júl 2012

ja na tom napísané : kukuričná kaša a soľ, nič viac

grimaska4
1. júl 2012

@aninapomaranc
kukurica je U2 a sol zadrziava vodu v tele,takze asi nic moc,ale no,ked si das za hrst asi sa nic nestane 😉

aninapomaranc
1. júl 2012

dnes už odolávam, prežúvam surovú mrkvu 🙂 a idem spinkať, ráno do práce, tak pa

lulusha
1. júl 2012

@grimaska4 chipsy som aj ja jedla na kila... presne ako pises, cely sacok padol, najlepsie smotanovo-cibulkove 😀 dnes som si dala take zeleninove chipsy, maju v DM-ke, zeler a cvikla asi, celkom to je jedle raz za cas 😉

eevicka83
1. júl 2012

grimaska - a ty si vlastne kolko schudla s norbim? hned ked si chcela schudnut si nabehla na norbiupdate? inak to co pises ze ti isli kila tak rychlo dole to bude urcite tym ze si predtym nedrzala diety a take telo ked prejde na lahsiu stravu tak to ide krasne dolu... ja mam tu smolu ze pred tromi rokmi som chcela schudnut zo 64 kg na nejakych 55 kg ale bola som hlupa a prestala som jest, jedla som malo, vecer som isla spat stale taka hladna ze som myslela ze do rana zomriem... a takto to trvalo dost dlho schudla som aj viac ako som mala v plane a stale som chcela viac... po polroku som uz nemala menstruaciu a doteraz mi ju nevedia vratit doktori a ked som zacala trosku viac jest tak som pribrala lebo som mala priserne spomaleny metabolizmus.. takze teraz mam nejakych 59kg a potrebujem strasne schudnut na tych 55kg ale je to velmi tazke lebo ako by moje telo nechcelo nic pustit a pritom sa stravujem zdravo, teraz uz aj podla norbiho...ale moze to byt aj tym ze nemam hormony a tym metabolizmom ale ide ma porazit .. a cvicim aj v posilovni alebo chodim behat alebo bicyklovat takze pohym mam, vsade kde sa da chodim peso...
grimaska porad ako by si isla na chudnutie v mojom pripade... pacia sa mi tvoje prispevky ....

a baby oplati sa mi kupit aj novu knizku od norbiho? je ina ? lepsia?