Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@fatima30 ak ta to potesi aj ja mam krizu 😀 ja som nervozna z tohto tepla, a ked som neni v pohode zial jem... 😒
ale musim sa zatat, lebo takto rychlo pozbieram spat vsetko co som tak krvopotne zhadzovala 😒 a co je najhorsie uz 2 tyzdne som necvicila, tieto horucavy ma nicia. ale dnes mam v plane aj keby co bolo, hlasia horuce leto tak sa budem musiet s tym vyrovnat a cvicit v noci vonku 😀
hlavne ma stvu teraz tie sedmnastky vytiahnute co maju postavicky ako lusk a pretrcaju sa v plavkach a ja si sadam tak aby nebolo vidno celulitidu mlandravost.......nebavi ma to mat tak 17...................................a terajsi rozum 😠
dievcata aky U-kod je celozrnna ryza?kupujem ju v TESCO,chutovo je velmi dobra,len sa dlho vari cca 30-35minut,len neviem ci ju mozem do 15.00 alebo len do 12.00...dakujem 😎
Idem sa postazovat... Moja rychlost chudnutia padla za posledny mesiac na kilo za mesiac ☹ Ale drzim drzim, snad sa to este pohne ☹
uz som tu dlhsie nebola, ale baby ja som tak stastna, beh je zazrak mam -16kg !!!!! za 8,5 mesiaca upravy stravy a 15 mesiacov cvicenia....
a v cm od zaciatku
obvod podprsenky -11cm
pas -17cm
pod pásom -16cm
boky -16cm
stehno -10cm
pod kolenom -4cm
lytko -4cm
ruka -5cm
teraz ma caka dvojtyzdnova dovca, dufam ze sa budem drzat )))
este by som chcela 6,5kg a budem velmi spokojna 🙂))
@petka55555 blahozelam, si super, tesim sa s tebou 😵 😵 😵
ja som teraz necvicila asi tyzden, aj prehresky som mala, takze mam trosku viac zasa... ale drzim sa pod tych 60 kg, comu som rada... no dnes si uz zacvicim aj keby co bolo, musim sa prinutit 😎
@fatima30 ano urcite je vela 17 stok s postavamy ako lusk, ale podla mna je tiez velmi vela ovela silnejsich ako my ...a my uz mame co to za sebou, takze hlavu hore. Oni ked budu v nasom veku tak no ani si radsej nepredstavim.
A este asi najdolezitejsia vec, hlavne ze sme zdrave v priebehu 2 mes sme sa dozvedeli ze dvaja z rodiny 33, 75 rocny maju rakovinu, nie je lepsie byt zdavy ale mozno silnejsi ako bojovat s chorobou. Pekny den
Fantasticke, blahozelam! 🙂 Pises, ze beh ti pomohol, kolko a ako casto behavas?
Tu je taky kompaktny prehlad cviceni od Jillian Michaels, ktore su momentalne na webe:
30day-Shred
intervalovy trening (3 minuty posilovanie, 2 minuty kardio, 1 minuty brucho, dlzka ca. 27 minut). Jeden Level sa cvici 10x, odporuca sa 5-6x do tyzdna cvicit.
Level 1:
https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8
Level 2:
Level 3:
Ripped in 30 days
intervalovy trening (3 minuty posilovanie, 2 minuty kardio, 1 minuty brucho, dlzka ca. 31-35 minut). Odporuca sa 5-6x do tyzdna cvicit, celkovo 4 tyzdne. O nieco narocnejsie ako Shred.
Week 1:
https://www.youtube.com/watch?v=EixpbYORTg8
Week 2:
Week 3:
Week 4:
No more trouble Zones
ciste posilovanie, ruky, brucho, nohy, chrbat na striedacku, dokopy 5 casti po ca. 6-7 minut plus Warm-up a Cool-down. Odporucam nerobit vsetky casti vzdy, ale vybrat si 2-3 a striedat.
Warm-up:
https://www.youtube.com/watch?v=EHx3UeZl5YY
Circuit 1:
Circuit 2:
Circuit 3:
Circuit 4:
Circuit 5:
Cool down: zoberte napr. to zo shredu alebo z ripped...
Banish fat, boost metabolism
takmer ciste kardio, 7+2 casti, kazda cast ca. 6 minut, nemusia sa robit vsetky naraz
(cele, v rustine, ca. 57 minut)
Original, casti:
Warm up:
Circuit 1:
Circuit 2:
Circuit 3:
Circuit 4:
Circuit 5:
Circuit 6:
Circuit 7:
Cool down:
Joga (35 minut)
https://www.youtube.com/watch?v=q5nyrD4eM64Ahojte dávno som tu nebola a už pár dní sa snažím prečítať čo mi ušlo, ale pre nedostatok času to asi nebude možné. Aj ja sa snažím stravovať podľa norbiho, ale váha mi klesá veľmi pomaly a dokonca sa 2 mesiace ani nepohla, ale aspoň cm ubudli. Teraz som mala kvôli chorobe skoro mesačnú prestávku v cvičení a od dnes začínam znova. Chcem sa opýtať vás, kt. dlhšie cvičíte tú Jillian Michaels máte nejaké výsledky a ste s tým cvičením spokojné. Ja som zvykla cvičievať vo fitku, ale najbližšie dva týždne mi nemá kto strážiť deti tak musím začať cvičiť doma.
@petka55555 GRATULEJUM - úplne super krásny výsledok a si pre mňa veľkou inšpiráciou
😉
Ja uz cvicim podla JM mesiac a s vysledkami som velmi spokojna. Ubudli mi cm na bokoch, brusku a stehnach, spevnela som, rysuju sa mi "tehlicky" na bruchu. Cvicenie mi vyhovuje, lebo trva vacsinou len 30 minut (cvicim 4-5 krat do tyzdna) a to sa da aj popri detoch a praci. Momentalne striedam Shred, No more trouble Zones a Cardio-Kickbox. Tento tyzden som uvazovala, ze pojdem behat, tak uvidim, ci sa zajtra zmozem. 🙂
poradte neaky recept z cukiny, dakujemmmm 🙂
@vikina74 vies co ja moc velku vydrz pri behani nemam, ale od 1.6. som behala kazdy den po 25 minut hore kopcom, viac som nevladala..ale vtedy som najviac schudla a z bokov a pasu po 4 cm za viac ako mesiac...🙂
@kamylka
Moje oblubene recepty:
U1 cukinovy privarok: 3-4 stredne velke cukiny olupat a nahrubo nastruhat, cibulu na kocky poprazit na oleji, pridat cukinu, osmazit bez pridania tekutiny, cukina pusti stavu. Pridat cerstvy alebo suseny kopor, osolit, okorenit, nakoniec pridat kelimok pochutkovej smotany. Je vynikajuci len tak bez nicoho a to aj na studeno alebo s volsjym okom ci nejakym maskom.
U1 plnena cukina: 4-5 strednych cukin prerezeme pozdlzne napoly a lyzickou vydlabeme duzinu. Vydlabanu duzinu najemno posekame. 500g sampinonov (alebo 500 g mleteho masa) nakrajame na drobne kocky. Cibulu na kocky oprazime na oleji, pridame sampinony alebo maso a bez pridania tekutiny prazime a dusime do polomakka. Dochutime a okorenime podla chuti. Cukiny naplnime zmesou a posypeme struhanym syrom. Podlejeme trochou vody. Zapekame v rure ca. 20 minut, kym sa syr pekne neroztecie a nezruzovie.
U1 cukinove placky: 2-3 cukiny nastruhame najemno, pridame 2 lyzice sojovej muky na zahustenie, 2 vajcia, osolime, okorenime. Na horucom olej vyprazame male placky. Vyborne s jogurtovym dressingom: jogurt rozmiesame s par lyzicami kyslej smotany, pridame bylinky podla chuti, osolime, okorenime.
U1
Vypadlo mi, ze u tej plnenej cukiny k sampinonom ci masu pridame aj tu nasekanu duzinu a prazime.
Tie placky by sa asi dali aj bez muky, ale vtedy by som cukinu nastruhala nahrubo a vodu z nej vytlacila. Potom pridat o jedno vajce viac - pripadne aj struhany syr - a vyprazat. Skuste. 🙂
tak nedalo mi a akurat som docvicila ripped, Reka je ovela narocnejsia, toto som mala objavit na zaciatku, mne je to uz malo 🙂
Co sa tyka cukine, jednoducha vec, nakrajanu na kocky hodit na panvicu, opiect, pridat tofu a je. Lubim ju aj na takto jednoducho - ochutit kazdy podla chuti. Za 10 minut hotove 🙂
@pigie
Ano, to je vyborne, alebo celkom jednoducha grilovana cukina, na kvapke oleja na teflonovej panvici opiect, vynikajuce.
Ja inak tofu ochucujem nasledovne: tofu na kocky alebo platky, marinada z 1 lyzice sojovej omacky, kari korenie, cinske korenie bez glutamanu alebo garam masala korenie do toho, premiesat. Nechat par minut postat, dlhsie netreba. Potom na troske oleja na panvici opiect do chrumkava. Vyborne aj ku cukinovemu privarku.
caute baby! nasla som na nete super cviky na brucho, 300 opakovani dokopy, zaberie to 15 minut, asi to dnes vyskusam:
http://kayciesantics.blogspot.sk/2012/03/300-ul...
Tie cviky su OK, ale v zasade je zbytocne robit tolko opakovani. Zbytocne to zatazi chrbat. Jedine, ze to zaradis ako kardio a robis to v rychlom tempe, ale to asi nebude to prave. 😉 Staci menej opakovani, ale precizne vykonanych. Mne napr. cviky od Jillian pripadaju narocnejsie a potom staci aj menej opakovani na dosiahnutie rovnakeho efektu. Ale kazdemu vyhovuje nieco ine, ja som napr. u kalanetiky ci pilatesa tie vecne opakovania nenavidela. Radsej si pridam cinku a robim menej opakovani. 🙂
viktoria co si pridala tie cviky to su vsetko od jillian ? ja napr. cvicim uz dost dlho aj v posilovni, rozne kardio treningy a tak ale poviem vam ze mne reka nevyhovuje lebo je podla mna strasne narocna.... a podla mna ani prehanat to netreba.... neviem s ktorymi cvikmi od jillian zacat.

@fatima30
Ojoj, uplne chapem, ze si z toho znechutena... Ja si v tychto dnoch tiez sladke - najma jahody so zmrzlinou - neodpustim, ale nastastie sa vahovo drzim. Pre mna je vecerne jedlo vzdy najdolezitejsie, ked som aj cez den jedla viac uhlohydratov, vzdy sa to da este navecer zachranit. Dam si fakt len bielkoviny so zeleninou a vaha ostane aspon rovnaka. Na schudnutie to nestaci, ale to ani nepotrebujem.
Hlavne nehadz flintu do zita, ber to ako prechodnu fazu a skus radsej trosku pridat cvicenie.
Konkretne mne sa teraz dost paci od Jillian Michaels "No more troble zones", to su posilovacky a myslim, ze su tam aj cviky na stehna, konkretne vypady a aj ine. Mrkni na to, zadaj do Utube "No more troble zones" a nabehnu ti asi 6 ca. 7-minutovych videi, to su jednotlive casti, cele to ma ca. 50 minut.