icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

emily_666
18. júl 2011

@mamisqva
vieš, čo ja už mám činností, ktoré budem robiť na dôchodku ? strášne veľa, len aby sme sa ho aj dožili, takýmto systémom budeme ešte v sedemdesiatke chodiť do robotky, uf, preto nechápem dnešné baby, čo sa trepú pol roka po pôrode do roboty. ten čas, ten najkrajší s detmi im už nikto nevráti. a že kvoli peniazom, tak nepojdem na dovolenku, trošku sa uskromním - ha ale to je na inú tému

mamisqva
18. júl 2011

@emily_666 presne suhlasim aj ja som bola pri detoch doma a keby nemam salon doma tak na to kaslem ja to mam zas ako relax,malu mam stale na ociach lebo ju deti postrazia a ja sem tam nieco zarobim nemam toho vela bo som na dedine tak akurat. 😎

lubica2000
18. júl 2011

@zofrinka na studeno mama plnila papriky ,takou pomazánkou z masla ,syra a pokrájanej farebnej papriky. To som tiež už 100 rokov nerobila. Budem musiet prehľadať staré recepty. Ten recept je ešte z éry komunizmu 😀 😀 .

zofrinka
18. júl 2011

@mamisqva a odkiaľ presne si????? Žeby sme sa prišli dať zčlovečiť........teda aspoň tie gebule...zatiaľ... 😀 😀 😀

mamisqva
18. júl 2011

Dobru nocku a kilecka sup sup k susedom 😀 😀 😀 😀 😀

mamisqva
18. júl 2011

@zofrinka moja pridi aj detuse sa pohraju som 30 km od PB.Poznas Lednicke Rovne?Tak este 7km od nich je Kvasov,

zofrinka
18. júl 2011

@mamisqva no prosím!!! ako blízko máme k sebe... 😀 😀 😀 V Lednických Rovniach pracovala švagriná, v Yure, ale už nepracuje, ani sa jej nedivím. A priamo z Lednice pochádza moja svokra, a jej mama tam stále býva, ale už iba na cintoríne.

mamisqva
18. júl 2011

@zofrinka no tak svet je maly.Tak uz iba buva myslim svokrinu mamu 😀 😀 😀 😀 ,aj chodite do lednice?

zofrinka
18. júl 2011

@mamisqva ja nie, bola som tam jeden krát, po našej svadbe zaviezť tam babku.......a vlastne ešte raz..na babkinom pohrebe!!!! ALe inak tam nechodím, už tam nikto nebýva a domček po babke sa snažia predať!!

mamisqva
18. júl 2011

@zofrinka Skoda stavila by si sa je to po ceste. 😉

zofrinka
18. júl 2011

@mamisqva neboj, niečo naplánujem a prídem si dať urobiť frizúru!!! Aj tak neviem, čo s vlasmi!!! Chcem ich nechať narásť, ale akosi neviem vymyslieť dočasný účes - ľahko upraviteľný, pri ktorom by mi to dorastanie nevadilo!!!!

mamisqva
18. júl 2011

@mamisqva idem ja do hajan.Mala sa stale mrvi ,musim zas prisat tie poboznice nech si sosne a spinka dalej. 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mamisqva
18. júl 2011

@zofrinka Budem rada to dorastanie je najhorsie dokial to nejak nezopnes.Aj ja mam vlasy stale v cope malej sa velmi pacia stale kvace 😀 Ale uz fakt idem bo uz pisem sama sebe kukni hore 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Dobruuuu.... 😵

zofrinka
18. júl 2011

@mamisqva tak dobrú nôcku!!! Niekedy zas pokecáme!!!!! Ja už tiež pôjdem!!!!! Hajiiiiiiiiiiii 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔

akika722
18. júl 2011

@elina313 ahoj 😅 študovala som to 😅

baby,vezmete ma medzi seba??? ☹ už sa citim ako trapka 😔 držim diety a nič..začala som nejesť sladke-jasné dlho som nevydržala,važiť sa každy tyždeň to nie je moje..pred necelym mesiacom som začala 90dnovku,no už mi je z ranneho ovocia zle a navyše ma hrozne začal bolieť žaludok..ale hrozne..a navyše asi mam niečo so štitkou.. 😔 už neviem čo so sebou 😔
fakt mam za sebou asi všeetke diety a nič nezabera 😔
po dvoch deťoch asi 20kg navyše a fakt mi je z toho hrozne..
nemam to sice ešte tak super naštudovane ako vy ale budem sa snažiť..otazka,do tej 12tej možem celozrnne pečivo??? 😅
ďakujem

teri3
18. júl 2011

@akika722 no ak je 100% celozrnné (na našom trhu problém) tak môžeš až do 15-tej, ale teda do tej 12-tej v poho 😉

akika722
18. júl 2011

@teri3 jej dakujem 😵 po mesiaci sa naranajkujeeem 😅 nech je už rano 😅 😀 /v 90dnovke sa je rano len ovocie a z toho am už krče 😖 /

lubinka26
18. júl 2011

ahojte 🙂
uff, cely den sa vas snazim precitat a konecne sa mi to podarilo 😵 cez vikend, pri hladani receptov na mmb, som narazila na tuto "dietu" a tak aj na tuto temu 🙂 cely zivot som sa trapila s vahou. striedali sa leta s 50kg, ale aj zimy s 70kg. rekord som mala v 3 rocniku na strednej 75kg, ale podarilo sa mi za 5tt schudnut 17kg, co doteraz nechapem. bola som vsak len na zelenine a melonoch. minuly rok na jar som zacala zhadzovat zimne kg. zastavila som sa na cisle 62 kg z 65kg, ked som zistila, ze som tehotna. skoncila som s fajcenim (po 12tich rokoch) a do 3 tt som mala na sebe 10kg. nepytajte sa ako, ale mala. az neskor mi zistili, ze mam problem so stitnou zlazou. mala som to aj pred tehu, len som o tom nevedela. rodit som isla ako 99kg 😅 par tt po porode som sa odvazila a mala som 80kg, cize celkom dobre, ale zrazu, ako sa mala upokojila a ja som pri kojeni mohla zjest cokolvek, som pribrala 2kg. vyse mesiaca som sa neodvazila odvazit. napriek tomu, ze mi kazdy sveto svete tvrdil, ze kojenim sa kg rychlo zbavim, rychlejsie ako som ich nabrala, som zacala uvazovat, ze tomu nejak pomozem.mala ma skoro 5 mesiacov, dokedy mam este cakat? 😀 kedze, ako som pisala, kojim, nemozu to byt nejake drasticke diety a ani sa uz na take necitim.

dnes som mala taky skusobny, citaci den, zjedla som len jeden zlty melon a na veceru leco s vajcom, zajtra to uz bude dufam lepsie. hned rano sa odvazim a odmeriam a hodim udaje do tabulky, ak ma vpustite do sukromnej temy 🙂

velmi milo a pozitivne na mna posobite, tak dufam, ze sa tu budeme pravidelne stretavat 🙂

a teraz si uz idem lahnut a rozmyslat pri zaspavani, co budem zajtra jest 😀

teri3
19. júl 2011

@akika722 tak Ti prajem dobrú chuť 🙂 . Inak teda ja sa najem celkom dosť, vôbec nehladujem a ide to dolu, takže som nadmieru spokojná s týmto štýlom stravovania. A samozrejme základ je najesť sa ráno, do 12-tej môžeš stihnúť 2-3 jedlá 😉 . Keď si dopraješ aj kúštik niečoho, čo si mala doteraz "zakázané", tak Ti naozaj nič nebude poobede a večer chýbať

@lubinka26 vitaj a nech sa Ti darí - už to tu niekto spomínal, toto stravovanie je vhodné aj pri tehu a dojčení, akurát sa vyhýbaj um. sladidlám 😉

happysmile
19. júl 2011

dobre ranko! ja tu takto zrana cumim na pc 😕 moja mladsia sa rozhodla, ze uz o 5.45 je vyspana. tak ja mam za sebou aj 5tibetanou 😀 no aktivna som xixixi... uvidim ako sa budem tvarit vecer 😅
@mamisqva ja som mala motaciu maniu z papiera min.rok. to som este nerobila sviecky. si ma tu mala vidiet vsade same noviny. prsty dolepene od lepidla. prvotina sa moc nepodalila, ale ostatne je celkom pozratelne 😀 a tiez som to mohla robit, az ked deti zalahli. uz sa ozaj tesim na dochodok, ked budem mat cas nan taketo handmade vecicky. teraz som prepadla papierovim kabelkam (videla som to u Brydovej) len na to uz ozaj treba cas a pevne nervy .... dufam, ze ostatnym dievcatam neprekaza, ze odbocujeme od temy a trkoceme o rucnych pracach... ? 😅

mamisqva
19. júl 2011

@happysmile Ahojkaj dufam ze neprekaza iste su tu medzi nami aj ine co si radi pokecaju ake su sikovne hahaha.Co to?papierove kabelky daj foto to neviem co je???

mamisqva
19. júl 2011

@akika722 Ahojkaj moja vitaj medzi nami ty sa stale trapis dietou?skus toto,je to fakt super ja to neberiem ako dietu ale ako zdrave stravovanie jes vsetko len od tej 15 uz pozor vppred si naplanujem co budem papat a tak sa na to potom tesim,ziadne toto nesmies.A baby su super isto ta budu motivovat,hlavne sa netrap ked ti je este navyse tazko od zaludka 😝 😝 😝 😝 😝

mamisqva
19. júl 2011

@lubinka26 vitaj neboj aj ja kojim.Pri starsej dcere som kojila a ked mala 8mes.som sa zacala trocha obmedzovat v jedle hlavne vecer a schudla som 12kg ani neviem ako 😎 .Teraz tiez v nadeji ze ked kojim tak to pojde lahucko a zatial nic moc,je to aj vekom ide to tazsie teda u mna ale neboj mame cas ale tie kilogramy porazimeeeeee. 😀 😀 😀

elina313
autor
19. júl 2011

@akika722 ahoooooooooj slniečko 🙂 🙂 🙂
som rada, že si zavítala, ako popisuješ, aj ja som začala 90-dňovku a mala som ukrutné bolesti žalúdka a okrem toho som nevydržala prípravu jedla na každý deň čosi iné...
Vítam ťa, papaj s rozumom, podľa určených časov a dočkáš sa výsledkov ako aj my 🙂
Zaraďujem @akika722 do našej súkromky dievčatá, nakoľko ju tu už cez rôčik poznám 😉
@happysmile fíha - inak kočky som čítala, že keď telo je samé dobré veci a nedávame mu jedy, že budeme aj aktívnejšie.... 😀 😀 😀 chudáci manželia, musíme ich tiež tak začať stravovať, inak to povedie k večerným nezhodám...jeden aktívny a druhý z jedla omráčený 😀 😀 😀 😀
@teri3 krásne si to akike napísala 😉

Kočky fakt som rada akú skvelú skupinu sme si založili ....

Tak krásne dobré ránko všetkým 🙂 posielam Vám na dnes slniečko 😀 😀 😀

elina313
autor
19. júl 2011

@lubinka26 aj ja kojím a samé to nešlo, veď nerobíme nič čo by kojeniu škodilo. Chápem, že zrejme budeš musieť dať pozor na zeleninku,ktorá by ťa mohla nafúknuť, lebo máš bábätko ešte malinké a je iba kojené.
Takže si dopraj viac zeleninky, ktorá nenafukuje a bielkoviny.... Doobeda, môžeš všetko, takže fakt je to pozitívne na kojenie, dokonca aj stravovanie detičiek, ktoré sú pri sebe ... teraz myslím tie staršie 🙂 🙂 🙂

gebeente77
19. júl 2011

Babule, dnes uz 73,80kg 🙂 - a mam pred kramamy, takze to povazujem za uspech 😀

mamisqva
19. júl 2011

@gebeente77 gratulujem dostavil sa tvoj vytuzeny pokles super 😉

mamisqva
19. júl 2011

@gebeente77 aj ty sa nevydrzis vazit?lebo ja sa tiez kazdy den ale od dnes dom povedala ze to skusim sa nevazit aspon tyzden.

akika722
19. júl 2011

@teri3 ďakujem 😵
baby ako dlho to držite a kolko ste dali zatial dole????
@happysmile moj je hore od 4tej 😅
@mamisqva cely život sa trapim dietami 😅 no pred prvym porodom som mala 62kg/178cm čo mi veeelmi vyhovovalo...velkosť šiat S/M a teraz..ach jaj 😔
@elina313 ĎAKUJEM,si zlata velmi si to važim 😵 😵 😵

mamisqva
19. júl 2011

@akika722 ja ani presne neviem asi 2 tyz.Ale pred tym som skusala tiez vselico a neuspesne.Ale kazdej to ide inak niektora hned uspech a ina dlho nic a potom vau a sa to pohne smerom dole.Napr
@gebeente77 dokonca cosi pribrala a teraz uz sa to rozbehlo ber to ako hru a nie stres a uvidis ze to pojde.