icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

grimaska4
3. jún 2013

@juditkak
len si nastuduj o uhlohydratoch,lebo sacharidy a sacharidy nie su rovnake..,a inak,update produkty su az az vhodne pre diabetikov,nezvysuju inzulin do nebies,kup si glukomer a mozes si to po zjedeni ich vyrobkoch otestovat,takze aj ta vianocka ma tolko uhlohydratov,lenze viac ako polovica je nevstrebavatelna a to je velky rozdiel..,sacharidy nie su len CUKOR

grimaska4
3. jún 2013

@marika72
U1 🙂

grimaska4
3. jún 2013

@petrulka1
moze sa chudnut bez cvicenia,len telo nebudes mat pevne..ale zase bez upravy stravy a s cvicenim sa aj tak neschudne..,inak ak si si nakupila kopu sladkosti a tlacis ich do seba aj po veceroch tak sa necuduj ze si neschudla,niektore update vyrobky treba tiez jedavat s mierou,umele sladidla ani nepredava inak 🙂,ma xylit, eritrit a teraz nove sladidlo tekute so steviou 🙂

juditkak
3. jún 2013

@grimaska4 moja mila ja velmi dobre o com hovorim mam doma diabitecku a glykomer doma mame. takže moc dobre viem o com hovorim

juditkak
3. jún 2013

@grimaska4 a to že sacharidy nie je cukor to velmi dobre viem ako cukrovkar musi pocitat aj zemiaky aj ryzu a podobne čo so sladkym nema nic spoločne. tak prosim ak nevies tak neries.

grimaska4
3. jún 2013

@juditkak
zemiaky ani ryzu v update obchode ani nedostanes 😀 , a kvantum diabetikov chudne s jeho produktami,ale im aspon ulahcuju cukrovku ked maju chut na sladke,lebo jeho vyrobky nezvysia inzulin,to je na 100%,mam oskusane 🙂

juditkak
3. jún 2013

ja viem ze ju nedostanes ja to hovorim vseobecne. este raz neviem preco utocis. ja som pisala aj ja sama tam tiež urcite veci kupujem! avsak po prve nezvysuje sa inzulin- to je liek ktorý sa podáva pre vysoky cukor. zvysuje sa cukor ( glekémia v krvi) takže tolko nastudivat a potom tvrdit !!!! zvysit jeho výrobky tiež zvýsia avsak nie až v takejmiere ako niektoré normalne vyrobky.

aurora88
3. jún 2013

mozem sa opytat, ci sa da takymto stravovanim podla norbiho aj schudnut,alebo sa nim len udrzuje vaha?

bzuco
4. jún 2013

@aurora88
ja ti za seba môžem povedať, že dá
od začiatku marca do polovice mája som podľa norbiho stravovania schudla 5 kíl...pri výške 160cm mám teraz 53kíl, čo je fajn
dokonca som nepotrebovala ani tie špeci norbiho potraviny
už robím oveľa viac prehreškov proti strave, ale zatiaľ sa mi váha drží a ani nechcem ísť vyššie

aurora88
4. jún 2013

@bzuco si ma potesila,hlavne tym,ze netreba ani tie speci potraviny 🙂 totiz ja som si myslela,ze schudnut sa da,ale treba jest l
en update 1,ale inak sa len vaha udrzuje...🙂

aurora88
5. jún 2013

mozem si dat susene brusnice na veceru?

damotka
6. jún 2013

@aurora88 - určite nie - sušené ovocie = veľa, veľa cukru. radšej si daj niečo objemnejšie zeleninkové.

damotka
6. jún 2013

@juditkak Asi nás ostatných nezaujíma to dokazovanie si znalostí - mimochodom obidve občas trepete hlúposti.

anka8462
6. jún 2013

uplne s tebou suhlasím@grimaska4

juditkak
6. jún 2013

@damotka no pridala sa tretia? nikto si nic nedokazuje ! To su skusenosti a rady aj s diabetologickeho oddelenia.takže tolko k odborným trepaniam. pekny den vsetkym každy zrejme obhajuje to co mu vyhovuje.

kubko
7. jún 2013

kazda mate svoju pravdu, podla mna ked zjem nieco sladke z cukru tak sa mi zvysi cukor v krvi a nasledne aj inzulin, ktory telo vylúči aby znizilo hladinu cukru v krvi, podla mna mate obe pravdu. Zvysuje sa aj cukor aj inzulin, no nie? Ked zjem norbiho mnamkovu cokoladovu kocku, tak sa mi cukor v krvi zvýši minimalne a teda myslim, ze inzulin moje telo vyluci minimalne alebo vobec, nie som odbornik, aj ked z manzelovej strany maju vsetci cukrovku. A aj oni maju doma glukomer 😀 😀 😀 😀 Tak sa uz netehajte za slovicka. Mne grimaska v mnohych veciach pomohla a nemala som pocit, ze trepe do vetra. Juditkak tak mi do nej neryp nech mi sem chodi aj nadalej, samozrejme kazdy moze mat nazor, ale medzi vami sa to zacina nejako vyostrovat.
No a na zaver sa vam chcem pochvalit, ze od 1.2. mam uz 15,5kg dole straaaaaasne sa tesim. Sportujem stale, akurat uz to ide pomalsie, lebo aj nieco mucne si sem tam dam neskor, sem tam dobnem vecer zemiacik ked manzelovi zohrievam, minule som ochutnavala zmrzlinu, ale inak sa drzim. Uz si pripadam, ze mozem ist vratit zakalaci list. 17.6 sa budem merat ako som na tom s tukmi, tak som zvedava. Ahojky, doschudnutia Norbinky

grimaska4
7. jún 2013

@kubko
joj tie cokoladove kocky su uzasneee 🙂 ,skoda ze su take drahee :(

bzuco
8. jún 2013

ahojte
tak po 3 mesiacoch norbiho stravovania som sa dostala na svoju predtehotenskú váhu 52,5kg ..celkovo som dala dole 6 kíl...cítim sa super, tak dúfam, že sa nedopracujem zasa tam, kde som bola pred 3 mesiacmi

jana27011972
8. jún 2013

Ahojte, včera som sekla s dukanovou diétou po troch týždňoch len minimálne úbytky a telo vyčerpané, metabolizmus pokašľaný. Dávam sa norb. stravovanie. Pred vianocami som už vďaka nemu niečo schudla, podľa mňa je to najschodnejšia cesta. Včera som si kúpila novú váhu, dúfam, že vydržím 😒

misha666
10. jún 2013

Ahojte kocky...tak ja som dnes zacala s Update menu..ja to mam super,lebo mam predajnu do 2km od robotky tak mi to tu donesu kazdy den ...cize to mam bez starosti...prvy obed mam za sebou...bolo to celkom chutne...dufam ze nebudem robit prehresky... ja by som chcela 6-10kg schudnut,,, drzte mi palce kocky 😉

kubko
10. jún 2013

Caute koceny, blahozelam k uspechom a chudnucim prajem vela pevnej vole.
Inak dnes som sa v Norbiho knihe dočitala, ze mame kazdy den sportovat, takze neviem kto to tu uz spominal, ze predavačky v Norbi predajni hovorili, ze netreba cvicit, no bohuzial treba. Ono človek schudne aj bez cvicenia, ale ide to pomalsie a nevyzera tak dobre postava. Takze nech si tvrdi kto chce co chce, tak my cvicme. Zas kazdy den to neprehanam ale aspon 3-4x do tyzna

mariana0915
10. jún 2013

babulky stevia sa može cely den ???????

kubko
11. jún 2013

myslim ze stevia sa moze cely den

jana27011972
11. jún 2013

Neviete mi prosím poradiť, či je lepšia kniha Norb. taj. jednotka alebo dvojka. Ide mi hlavne o úbytky na váhe. Nemáte niekto zoznam kódov prosím

?

barbi2323
11. jún 2013

caute kocky , takze hlasim sa zase cca po mesiaci🙂)) no vaha stoji ...absolutne nic dole / aj ked teraz ma cakaju " moje" dni ,tak to moze byt 1 kg navyse zadrzana voda / ale pozitivne je,ze odkedy poctivo cvicim hybu sa mi zase trosku miery a to smerom dole🙂))posledne udaje boli: 63,5 kg - teraz 63,4 kg a miery stare : 89 - 67 - 90, nove: 88 - 66 - 88, najviac sa mi pohli cm cez brucho, som mala 81, teraz 77 cm🙂))))))) stehno 47 - nezmenene, a ruka z 30 cm na 29 cm,co povazujem za obrovskyyyyyyyyyyyy uspech🙂))))...no nejak som prestala riesit momentalne stravu,jem kedy ma co napadne...ale kedze ma velmi chytil ten pohyb,vobec sa tym nezatazujem🙂)))

vsetkym prajem krasne leto a snad do dovolenky sa este stihame " dorysovat"🙂)))

misha666
12. jún 2013

Ahojte kocky... ja uz 3ti den som na menu U16 ...ale ku veceru byvam nejaka hladna...tak sa napchavam zeleninou... dufam ze to ustupi trochu ten hlad casom... je tu niekto kto fici na menu? 😉

zuziq
12. jún 2013

@misha666 ahojky,ja som ficala na u14 mesiac,teraz sa uz stravujem sama. schudla som 5kg a chudnem dalej... ten hlad ucrite prejde,ja som si zvykla robit caro kavu,ale nizkotucny tvaroh so sladidlom,kakaom nesladenym...to mozes ako druhu veceru napr. ak si moc hladna

zuziq
12. jún 2013

@jana27011972 ja mam tabulku s kodmy ale nie som si ista,ci je cela spravne,kedze obcas najdem niekde ine info. keby sa niekomu chcelo kto.ma.knihu to.porovnat bola by som vdacna 😀

zuziq
12. jún 2013

@jana27011972 ja mam tabulku s kodmi ale nie som si ista,ci je cela spravne,kedze obcas najdem niekde ine info. keby sa niekomu chcelo kto.ma.knihu to.porovnat bola by som vdacna 😀

siska206
12. jún 2013

@misha666 ahoj 🙂 ja som brala menu 18tyzdnov, ku koncu uz len 3-4 dni v tyzdni, lebo uz som sa citila taka obmedzovana tou stravou- kopilo sa mi to v chladnicke a v mraznicke, radsej som si spravila nieco cerstve a zdrave 🙂 od januara do dnesneho dna mam dole 23kg, teraz 5x denne jem, dodrziavam norbiho zasady/ cestoviny, chlieb, jogurty kupujem u nich v obchode/ a takmer kazdy den aspon pol hodinu cvicim s jilian. Drzim palce 🙂