icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

stigla
13. jún 2013

@misha666 - ja fičím na menu ale len cez týžden. V sobotu nedelu sa stravujem sama 🙂

stigla
13. jún 2013

@zuziq posli, pozriem sa na to 🙂

ajkalc
14. jún 2013

ahojte. potrebujem pravdivu odpoved. ja som schudla 13 kil a drzala som sa tak 1 rok. teraz som za mesiac pribrala 2 kg kvoli mojej hluposti. ale co uz :(). pokusam sa zhodit tie 2 kila, ale vobec sa mi nedari. pohybu mam dost. takze moja otazka- schudla ste niektora po Norbim up date? mne uplne stacia tie dve kila (172/62). viac nechcem, len ci ma vyznam tato jeho strava. vdaka

maskyna
14. jún 2013

ahojte,idem sa pridat k vam,potrebujem zhodit aspon 10 kil ,ziadne diety som nikdy neskusala ani nechcem ,ale toto sa my celkom pozdava,neni to dieta ale zivotny styl ,takze dufam ze sa my to podari a dostanem sa k vysnivanej postave.este mam otazku na vas ci sa moze aj vecer polystyrenove chlebiky,pretoze najskor som citala ze sa mozu a neskor ste tu pisali ze nie 😒 tak teraz neviem,mozte my poradit.vdaka

matapa
15. jún 2013

Polystyrenové chlebíky nie, majú vysoký obsah sacharidov, určite je to U3. Nie je to nič zdravé. Môžete si to nazvať životným štýlom, ale je to čisto marketingový ťah, obmedzuje sacharidy, a čo je horšie, namiesto toho nahrádza umeliny. Ich jedlá obsahujú kopec nezdravých aditív. Ak chceš schudnúť, stačí sa riadiť zásadami racionálnej výživy, sacharidy do obeda, večer niečo ľahšie, pridať 3x týždenne hodinu pohybu a ide to... Norbi update sú potraviny ako každé iné, nič výnimočné, len predražené. Klinické testy boli stavané na obéznych, ktorí potrebovali stratiť viac ako polovicu váhy, pre pár kíl ... Ja by som určite nenazvala životný štýl pchaním sa cyklamátmi, sacharinátmi, benzoámi čo poškodzujú DNA.

matapa
15. jún 2013

@jana27011972 Norbi je ale v podstate dukanka, len inak pomenovaná, vysoký obsah bielkovín a málo sacharidov... alebo atikinsonova... Kto si chce udržať váhu, môže jesť všetko, len správne rozvrhnuté podľká kodov U1-U3, ale v podstate ak si prečítať zásady riacionálnej výživy, tak je to detto.... Takže netreba vedieť nejako extra tie kódy, sedliacky rozum treba používať, kto chce chudnúť, má jesť ale iba U1, a to je čistý atkins, alebo dukan..... Každý to chceme mať podané v nejakom inom obale, ale vnútro je stále to isté.... A úplne najjednodušia rovnicia, ak zjem viac ako vydám priberiem, ak je to vyrovnané, udrživama váhu, a ak zjem menej ako vydám tak chudnem... Žiadne skratky neexistujú..... Treba mať motiváciu, pevnú vôľu a zamestnať sa niečim aby sme nemysleli na jedlo.

maskyna
15. jún 2013

@matapa vies ja som vobec nevravela ze chcem kupovat ich vyrobky ani nic podobne,len sa my to zda celkom fajn sposob ako schudnut a netrapit sa dietamy.a este k tomu pohybu,takze uz 3 mesiace beham poctivo 4 krat do tyzdna po 40 minut a vaha stale stoji,takze to bude asi len v mojej strave.

lauraa
16. jún 2013

dievcata , kam patri mozarella? ake zalievky robite na salatiky?

ficksacha
16. jún 2013

Cavte baby, uz dlhsie sledujem tuto diskusiu, tiez jednu na fb. Uz nejaky som sa odhodlavala zacat a konecne sa mi to podarilo v pondelok. Nechcem to zakriknut, ale uz mam 2 kg dole... celkom dobre, aby som zotrvala. Pred dvoma rokmi sa mi podarilo schudnut 12 kg vdaka 90DD, bohuzial svojou vlasnou chybou som sa opat vyjedla/vyzrala na +5 kg. Co sa mi vobec nepaci. Par krat som opat skusala 90DD (kt. stale povazujem za velmi dobru dietu), ale nevydrzala som. Jedinym negativom pri 90DD je nedostatok prijimanych bielkovin co zapricinilo ubytok nielen tuku ale aj svaloviny a fyzickej sily. Kedze som aktivny sportovec, dost mi to vadilo. Preto som si vybrala Update, ktory sa mi zda najschodnejsi spomedzi bielkovinovych diet. Kedze byvam v zahranici k Norbiho vyrobkom sa dostanem len 2x za rok. To sa chystam kupit si to jeho sladidlo. Moje snazenie mi trosku brzdi dost vysoka intolerancia na vajcia, soju a mandle... ale co uz, nejak to zvladnem.

ficksacha
16. jún 2013

@lauraa Mozarella je U1 ako aj vsetky syry.

lauraa
16. jún 2013

@ficksacha dakujem..... robis aj nejake zalievky na salat? ale jes len zeleninu bez..... a co ten polystyrenovy chlieb...ano nie?

ficksacha
16. jún 2013

@lauraa Zalievky na salat nerobim, v pripade potreby by som asi pouzila citronovu stavu, trochu olivoveho oleja, jogurt, trochu sladidla a vodu. Polystyren (cisto ryzovy) jedavam len do 12 hod. aj to len max.5 kuskov. V stredu som ho mala k obedu s avokadovo-tuniakovou natierkou... bolo to na pocudovanie celkom jedle 🙂

jana27011972
17. jún 2013

@zuziq , prosím a poslala
by si mi tie kody
na jankabri@centrum.sk, dík

zuziq
17. jún 2013

@jana27011972 jj poslem,mam tabulku ktora je podla jednotky aj dvojky knihy,tak poslem obe

kubko
18. jún 2013

@lauraa polystyrenovy chlebik len do 12 ako ti tu uz pisali a zalievky si robim prisposobene a vdaka norbimu systemu aj chutne. Najcastejsie sol a ocot alebo citr. stava, alebo mnamkovy je salat z akejkolvek zeleniny osolit, pridat trochu erytritu, ci ako sa to vola ja sa to asi nikdy nenaucim, trochu octu a kyslu smotanku mnamiiii, to by som pri normalnej racio vyzive musiela nahradit nizkotucnym jogurtom a to nielenze nie je ono ale mi to ani nechuti, ale s normalnym jogurtom nad 2,8% by sa to tiez dalo. Vyborny je aj takyto salat len z mladej cibulky. A robievam si takto aj nahradu majonezoveho salatu zo zeleniny nakrajam na kocky kalerab, zeler, mrkvu, petrzlen, cibulku, papriku a co ma este podla chuti napadne dam sol, erytrit, ocot kyslu smotanu kludne aj 16% a je to mnamka. Ked to jem doobeda moze sa tam dat aj hrasok alebo kukurica. Jaj este kalerab aj cerstvy je U2 ale ja to neriesim v tomto salate aj ked je ho tam viac ako 10%

kubko
18. jún 2013

@ficksacha
pri tomto stravovani v kombinacii s cvicenim a jedlom 5x denne urcite o svaly neprides akurat som sa bola dnes zmerat a odvazit a za mesiac som schudla 3,7kg z toho tuk isiel dolu 4,3kg a pribudli mi svaly 0,6kg a napriklad v pase som schudla 6cm, takze v kombinacii s cvicenim myslim, ze ti to pojde bombovo celkovo mam dolu uz 15,4. Teraz to uz ide pomalsie ako prve tri mesiace, ale pomer je vyborny, tak sa z toho tesim a hlavne vobec nemam pocit ze by som sa nejak extra obmedzovala a to tento posledny mesiac dost moja vecerna disciplina pokrivkava. Aj sem tam nejaky zemiacik dobnem aj nejaku zmrzlinu a ide to aj tak, tak vsetkym prajem vela zdaru

lauraa
18. jún 2013

@kubko dakujem.... 😉

ivanka1980
18. jún 2013

@zuziq prosim poslat 🙂

zuziq
18. jún 2013

@ivanka1980 daj mailovu adresku 😉

gabivana
19. jún 2013

@zuziq mohla by som poprosit tie kody aj ja -D dakujem
2.echamkova@centrum.sk

petka55555
20. jún 2013

ahojte baby, tak ja sa po roku opat vraciam k norbimu....minuly rok som za 9 mesiacov schudla skoro 18kg ale nedostala som sa do ciela, lebo som otehotnela, nastastie som pribrala za cele tehotenstvo len 6 kg a 7kg som nechala v porodnici...ale od vtedy nic..tak mam ciel -6kg, snazim sa dodrziavat zasady norbiho stravovania, ale velmi ma pokusa sladke, nakolko kojim a som dost mlsna 🙂))...a uz mesiac posilujem...tak som zvedava, o 10 dni sa meriam a vazim...

bubla30
25. jún 2013

baby,nemate niektora zaujem o DVD reka rubint 2010 90min alakreform?priznam sa, necvicim nan🙂

lena000
25. jún 2013

Dievčence a čo tak pridať k norbimu ešte aj IMUNE?? - riasy, obsahujú až 4 000 druhov výživných látok, ktoré majú 90% vstrebateľnosť v ľudskom organizme. Je to v najmenšom možnom produkte najväčšia zásobáreň živín. Každá riasa má svoju dôležitú funkciu:

ČISTENIE = Chlorella vulgaris = ČISTÍ BUNKY
ZÁSOBOVANIE = Spirulina platensis a Lithothamnium calcareum = VYŽIVUJE BUNKY
OCHRANA = Haematococcus pluvialis = CHRÁNI BUNKY
môžem povedať, že v kombinácii so stravou update a riasami, som pekne schudla a dokonca po preventívnej prehliadke som mala ukážkové výsledky krvi.

misula89
26. jún 2013

@zuziq prosim ta posles mi tie tabulky?

danley01
3. júl 2013

ahojte...no idem aj ja vyskúsať túto dietu...dúfam, že nejaké to kilo pojde dole 🙂

misula89
3. júl 2013

Baby a dia kecup mozem len do 15tej? A kalerab je preco U2?ved na prvej strane je napisany jak U1...a mrkvu ked ju mam napriklad v stave s maskom nemozem?

barbi2323
4. júl 2013

A hlasim sa zase po mesiaci🙂))...vaha ide pomalicky -1,4 kg...ale centimetre mi idu kraaaaaaaasne dolu, z toho sa velmi tesim a co je najlepsie som hrozne namotana na cvicenie, co som kedysi neznasala🙂))

takze aktualny stav: vaha 62,1 kg.....miery 85 - 66 - 85 , islo mi 5 cm za mesiac dole cez prsia aj boky🙂))), cez brucho 76 cm, stehno 46 cm, a ruka 28 cm🙂)))

Chodim cvicit 3x do tyzdna + snazim sa jest sacharidy do tej 17:00 max....potom este jedno jedlo,ale to vacsinou vajicka + zeleninka, alebo grilovane masko + salat, pripadne rybky....alebo tvaroch ...

Sladkosti som obmedzila na doobednajsie hodiny a max. 3x do tyzdna...samozrejme v nedelu sa dokazem utrhnut a zjest pol plechu kolacov🙂)))

Takze zase o mesiac sa ozvem...no to uz bude aj dovolenka...tak predpokladam,ze vypustim cvicenie a budem viac papat,ked sa budem vyvalovat na plazi,tak sa nebude cim velmi chvalit:((((

krasny slnecny den prajem vsetkym🙂))

kubko
7. júl 2013

@misula89
no s tym kecupom je to tak, ze norbiho kecup je U1 a neviem ci ma ine zlozenie ako normalny dia kecup.... V norbiho knihe sa pise, ze zeleninu ked uvaris tak sa jej zmeni glykemicky index a preto sa cerstva U1 zmeni na uvarenu U2, vlastne aj kecup a pretlak su uvarene rajciny. Riesila by som to podla toho ako velmi ponahlas so schudnutim, ked chces rychlejsie schudnut, tak by som to dala ako U2 a ak neponahlas tak ta to nezabije ako U1 ako mna moj zeleninovy salat s kalerabom. Hlavne aby v kecupe nebol cukor, to je podla mna najpodstatnejsie.

inak koceny dnes som si urobila norbiho malinovy lekvarik s erytritom, tak dufam,ze sa mi nebude kazit ked tam nie je cukor ani ziadne konzervacne latky.

Inak ja sa priznavam, ze skusam uz tyzden nenorbovanie, tyzden jem podla chuti co chcem a kedy chcem, necvicila som a pribrala som len 1,5kg co som pred norbim dokazala pribrat uz za jeden den ked som jedla co som chcela, takze aj ked sa vratite do normalu, tak nejake extra jojo nehrozi pri normalnom stravovani, my sme tento tyzden mali same oslavy a vyrocia, skoro kazdy den nieco a ked nic nebolo tak sa dojedalo z oslavy. Ale od zajtra idem zasa na to. papa

misula89
8. júl 2013

@kubko aha tak dakujem za vysvetlenie.takze vlastne vsetka uvarena zeleninka je u2...som v tom nova,tak sa do toho len dostavam.