icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

bubca7
9. jan 2014

@lubuska22 netreba tj ani knihu kupovať na prvej straneas všetko pekné rozpísané 🙂🙂🙂

victory1
10. jan 2014

@bubca7 😀 to som si precitala, ze si uz 3 mesiace na Norbim...a predtym vyskusala celu skalu diet /takych sa nas tu naaaajde! 😔 / ..len vyzvedam pre motivaciu, kolko sa ti s Norbim podarilo scvrknut..no... 😉

victory1
10. jan 2014

@bubca7 😀 predtym som drzala Norbi dake 2 dva mesiace..schudla som 6 kil..potom som mala ine starosti, tak som sa na cele diety vykaslala. Ja potrebujem mat aspon ako-tak cistu hlavu a na dietu sa sustredit, presvedcit hlavu, ze to je spravne, tak schudnem a na veceru mi faaakt staci len bielkovina a zelenina... 😀
Stravovala som sa len tym vseobecnym zaradenim, ze po 12.00 cukor a muka fuc, po 15.00 nejeme zemiaky a cukor. Pretoze, ked som sa snazila ist do hlbky, tak som narazila na to, ze v kazdej jeho knihe je zaradenie ine a mala som z toho uplny hokej. Ale ked, tak skor som listovala v tej prvej knihe... 😉

bubca7
10. jan 2014

No ja som najprv pribrala asi 1,5a to ma tak naštartovalo že som si povedala nevzdávame sa idem ďalej len presne od vtedy som začala brať aj lieky na stitnu zlazu tak možno si nahovaram sice na vahe 0 ale na opasku 2dierky ale snažím sa cvicit len teraz som dvá dni necvicila a dnes som aj dostala mrchu tak zajtra úcite na ten stroj sa dokopem🙂🙂🙂

bubca7
10. jan 2014

Ináč dnes na ranajky ovsenna kasa s jablkom+skoricou,obed rezance s kyslou smotanou podobne ako bryndzové🙂🙂:-mandarinka,a večera polystiren+syr,suncicka a večer kuriatko ale len trošičku lebo manžel varila ja pracujem do 21.00:-):-):-)

ajka20
12. jan 2014

@bubca7 ahoj , odporúčam cvičiť na Jill M rýchlo prejde tých 30 min a si super celá precvičená mám dole -2 za 6 dní na čo som čakala už velmi dlho , strava robí vela ale bez cvičenia mi to nešlo

bubca7
12. jan 2014

Jeej stratená a kde si sa stratila ajka20🙂🙂🙂

ajka20
12. jan 2014

@bubca7 som na piatich fórach naraz 😀 sledujem kočky ako im to ide a hťadam inšpirácie , zatiať som konečne nakopnutá 😉 😉 cvičim ja šílena svalovku mám hlavne na nohách už 7 den s Jillian aj strava v pohode dodržiavam Norbiho konečne musíím dať dole 😀 a ty čo???

something
12. jan 2014

Mozem normalne pecivo aspon na ranajky?

ajka20
12. jan 2014

@something ja si myslím ,že 1 ks áno 😝

something
12. jan 2014

@ajka20 zlata 🙂 1ks chleba 😀

ajka20
12. jan 2014

@something ja si dávam hrianku z bieleho chleba +pomazanku a zeleninku dajaku a čo šak do večera to spálim 😉

bubca7
13. jan 2014

@ajka20 vôbec nič celý čas stojím,stravu sa snažím dodržiavať ale teraz som necvicila lebo som mala a mám ms ale dnes sa chystám na jillian ja som ju cvicila minulý rok pred dovolenkou takže sa uvidí už trebalo by niečo robiť zo sebou 🙂🙂🙂

bubca7
13. jan 2014

@something môžeš ja už jem 2chlebik. :-P:-P:-Pale snažím sa vyhýbať bielelej múky,a chleba takže jem momentalne rázny chlebík a v mrazaku mám 2chleby norbi updejt🙂🙂🙂

victory1
13. jan 2014

@bubca7 Tak to ti blahozelam, ze cvicis...na rotopede? Ja som konecne vcera zbalila stromcek /musela som pockat, kym dcera nebude doma, inak ona by ho chcela mat hadam aj do leta/, miesto stromceka dotrepala rotoped..nech je na ociach...no, zatial som len prach na nom utrela....som strasne hnila, neviem sa rozhybat... 😠

victory1
13. jan 2014

@something ..do 12.00 mozes vsetko..tak hadam aj chlebik, ci? 😕

bubca7
13. jan 2014

@victory1 ja nie na rotopede ale na orbitreku ale dnes dám aspoň chcela by som dať jill lebo ma celkom dobré úbytky a o dva dni svalovka jak sviňa na orbitreku sa snažím tak 40min tak jill nedám za pol hodku 🙂🙂🙂ale to musím zmaknut ked manžel nieje doma lepšie sa mi cvičí ked mi tam nikto nezavádza😉😉😉

bubca7
13. jan 2014

Či rotoped je orbitrek??? Ked áno tak sa ospravedlňujem😉😉😉

victory1
13. jan 2014

@bubca7 Rotoped je stacionarny bicykel, cize tam sedis na riti..orbitrek - tam stojis a hybes aj rukami a nohami..a ja mam pri tom problem udrzat rovnovahu.
Inak na svalovicu sa mi najlepsie osvedcili strecingove cviky z kalanetiky.
Mne sa tiez najlepsie cvici, ked nemam nikoho doma, lenze ja chodim z prace okolo siestej a to su doma vsetci..a predtym este musim spachat daku veceru...takze , ked uz by som mala cvicit o nejakej osmej, kaslem na to. Ale dala som si zatial zavazok chodit skor z roboty... 😀

bubca7
13. jan 2014

@victory1 no no ja mám ten orbitrek neboj mne sa niekedy zase podlamuju kolená ked som na orbitreku neue niekedy ale stale 🙂🙂🙂tak ja ked cvičím tak sa snažím pri správach a vtedy počúvam hudbu bez toho to nedám a pritom cumim do blba a ked idem na poobedku zák pred robotou ked stiham ale to nie stale ,ale už to ke +že aspoň myšlienkami som pri tom cvičení😀😀😀aj to sa cení nieeee😉😉😉

bubca7
13. jan 2014

Aspon ze si tu aspoň ty lebo neviem ským by som tu písala
Ked kazdy sa pichol do sukromky-Brezulka,ajka20;pekné pekné prajem pekný deň este nekoncim ja som tu stale 🙂🙂🙂

victory1
13. jan 2014

@bubca7 Ja by som potrebovala bic nad sebou..este to zradlo dokazem ako - tak korigovat, len to cvicenie... 😖 ..vecny problem. Jediny sport, ktory ma bavi, je lyzovanie..tento rok som jeden vikend, nie je kde 😢
Ani neviem, ze je nejaka Norbiho sukromka ..a nas tam nechcu? 😠 😀 No pekne.... 😖 😝
Ja som tu len obcas, ked mam volnejsie v praci..no...

bubca7
13. jan 2014

@victory1 ja som tiež v tej sukromke ale ja chcem este prečítať 100stran tu v tomto fore len dajak sa mi už ani nechce a na sukromke by som sa musela zmerať komplet ale jak docitam tak začnem tu stránku o chudnuti čítať od znova akurát koceny tam ukazujú svoje fotky čo cvičia tu jillian a premeny neskutočne takze asi preto ma trošku nakopilo stym cvičením🙂🙂🙂

dejnuskaa
13. jan 2014

Je sukromna tema Norbi? Beru aj " novych" clenov?🙂

sabika2
13. jan 2014

Ahojte, kuknite stránku www.diawellness.eu sú tam dobré potraviny na redukciu hmotnosti, vhodné aj pre diabetikov, celiatikov, paleo stravovanie a pri redukčnej diéte! 🙂

bubca7
13. jan 2014

Koceny nechoďte vsetky do tej skupiny už potom tu nebude nikto prispievať:'(:'(:'(aj tu je to celkom v pohode a treba sa podporovať inac tu jillian začnem cvičiť až o mesiac tu sa to proste nedá stale mi niekto chodí do izby (svokrovci):-!:-!:-!nemám nato nervy este mesiac vydržím lebo sa ináč zblaznim už nemam na to nervy😉😉😉zatiaľ mi bude musieť postacit orbitrek🙂🙂🙂

ajka20
13. jan 2014

@bubca7 čauko tak ja som po týždni cvičenia s Jill riadne dorontovaná dnes som si dala oddych a bola som na plavárni na pol hodku som si poplávala, ale mám riadnu svalovku na nohy, ani poriadne som žabu nemohla plávať . Dnes som sa celkom držala aj s jedlom ráno 1 rohlík s pomazankou + mrkva , desiata jabko, obed brokolica so syrom, olovrant puding so sladidlom, večera 1 cottage syr 0 tuk a paradajka ak budem hladna dam si ečte jogurt myslíš že ok ? ubrala by si niečo ,lebo pridala??

bubca7
13. jan 2014

@ajka20 ty kokos ty si to normálne zobrala vazne,mne sa zdá že to čo si tu popisala je dosť malo ono ked sa.budeš chcieť normálne najesť tak potom čo zjes 😀😀😀budes mať bodovú diétu všetko zbodnes čo zjes🙂🙂🙂

ajka20
13. jan 2014

@bubca7 neblazni 😀 som vedúca v školskej jedálni , vieš čo to je pre mňa cez deň ? čo som v práci samé vúne konečne som sa nakopla niečo so sebou robiť nikdy som nebola tučná a teraz 2 roky som na 79-80 pred tým moja váha 62-64 mam NERF na seba musím 😀

bubca7
13. jan 2014

@ajka20 ale vsak v pohode ale zober si že teraz súper schudnes,ale príde na teba kríza začneš jesť čo si si celý čas odopierala zjes to a kilecka pôjdu nahor nieje lepšie radšej pomaličky vsetko si dopriať ako potom to príde na teba a konečná budeš tam kde si nechcela byť😉😉😉