icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

bubca7
17. jan 2014

Koceny dnes som dala celú hodinu na orbitreku a celkom sa to dalo zvládnuť už po tej pol hodinke sa to dá 🙂🙂🙂kde ste vsetky zeby piatocek???

ajka20
17. jan 2014

@bubca7 takže ty tu Jill máš kvázi za sebou a podarilo sa ti s ňou schudnúť ? kolko si vlastne mala kg ,ked si začala s redukciou? vlastne nič o tebe neviem 😉

bubca7
17. jan 2014

@ajka20 nie nemám ju zasebou nestihla som bola som len v 2.casti a potom som šla na dovolenku a potom sem tam orbitrek,už som písala že predtým som mala dukanovu s tej som za 7mesiace schudla 15kg,chcela som sa stravovať normalnejsie tak som prešla na delenu,potom som pribrala 7kg takže nic moc a na delenej som bola 7mesiace s tej som neschudla vôbec nič tak som sa dala na komplet vyšetrenia a a mam novú kamaratku(stitnu zlazu)ani sa nečudujem že som neschudla vsak moje telo je úplne v šoku ,a od vtedy sa snažíms norbim,ale váha stale stojí ale cm aspoň idú dole 🙂🙂🙂ale už sa snažím cvičit a to je úspech ze som neostala len pri tých slovách 🙂🙂🙂asi toľko omne😀😀😀

ajka20
18. jan 2014

@bubca7 ahooj čo nové, ako si dnes na tom?ja sa držím dnes celkom , ale včera som bola žravá.. 😀

bubca7
18. jan 2014

@ajka20 ja som si dopriala ráno do tej 12.00sa snažím ale dalanastastiea len
pred hodonou mliečnu orion bez cukru a zozrala som ju celu nastastie ma len 50g🙂🙂🙂
Ale už o pol hodku padla konečne:-P:-P:-P

bubca7
18. jan 2014

Malo byť že dala som si pred hodinou

ajka20
18. jan 2014

@bubca7 chcela by som skúsiť cviky na brucho od Boba Harpera , chvália tu baby ,že stačí 11 min denne a super výsledky nevieš náhodou nejaký link?

ajka20
18. jan 2014

@bubca7 xi ok 😉

persian
19. jan 2014

Ahojte. Chcem sa Vás spýtať, či neviete niečo bližšie o Norbiho múke - myslím v zmysle jej škodlivosti? Začala som dodržiavať Update 1, veľmi mi to pomáha, za 2 týždne som schudla 6 kg. Mne to ide teraz akosi rýchlo, lebo som dosť tučná. Ale k téme...Nakúpila som Norbiho chleby, update múku, strúhanku aj nejaké lakocinky. Všetko by bolo OK, až kým som zo zvedavosti nezačala čítať o sóji. Normálne sa im rozum zastavil, keď som sa dočítala takmer na všetkých stránkach - našich, maďarských aj zahraničných a škodlivosti sóje a sójovej múky. Vraj obsahuje veľmi veľa toxínov, ktoré poškodzujú organizmus, štítnu žľazu, može vyvolať nádor prsníka, nabúrava hormóny kvôli vysokým dávkam fytoestrogénov, tehotným vyslovene škodí, aj na bábätká pôsobí, akoby užívali antikoncepciu. proste strašné veci som sa dočítala, ani nejdem všetky menovať.Vraj zdravé sú iba fermentované produkty zo sóje ako miso, tofu a pod.., pri ktorých fermentácii sa odstránia škodlivé toxíny prírodzeným spôsobom. Preto vraj v Ázii používajú takmer výlučne tieto fermentované produkty a inú sóju nepoužívajú. Sójová múka, aj odtučnená z nemodifikovanej sóje je vraj škodlivá, lebo sa iba praží a tak sa melie na múku a preto by sme sa jej mali úplne vzdať. Tak teraz neviem, čo mám robiť. Som na pochybách, či mám naďalej jesť Norbiho chleby a používať muku, alebo nie, pretože Norbiho zázračná Master mix múka je odtučnená sójová múka. Vie niekto z Vás nejaké bližšie info, resp. už sa preberala táto téma aj skôr? Prosím napíšte, ak viete niečo. Fakt, snáď ani na jednej stránke som nenašla, aby niekto z odborníkov doporučoval pravidelnú dennú konzumáciu sójovej múky. Doporučujú iba fermentované potraviny, ale aj tie iba s mierou a občas. Som úplne bezradná, pretože konečne som začala chudnúť s Norbiho chlebom a teraz som na pochybách. ☹ Vopred Vám ďakujem za nejaké info. Snáď Norbi zbavil svoju sóju škodlivín, neviem, nenašla som o tom nikde žiadne informácie.

bubca7
19. jan 2014

@ajka20 čauko ja nemám žiadne linky ja ked dám si cez internet cvičenie a podľa toho potom cvičím ja mám doma ten stroj na brusaky čo ležia na zemi a držia sa na bokoch 🙂🙂🙂 ale zatial sa len naňho pozerám aj jeho by trebalo trošku oprášiť:-P:-P:-P

bubca7
19. jan 2014

@persian ahoj ja som sa dočítala že môžeš aj lanovu,mandlovu,múku ked nechceš jesť tu sojovu🙂🙂🙂

ajka20
19. jan 2014

@bubca7 ahoj ,díky už som sa dopátrala mám link na bruchooooo , čo si papala dnes?a čo bude na obed no daj..

ajka20
19. jan 2014

@bubca7 fuuuha , tak to je na pováženie o tej múke asi ju skôr nebudem ☹ predsa mám tu štítnu... 😕

ajka20
19. jan 2014

@persian koolko máš kg aj ja som tučná ,ale dajako mi to neide 😝

bubca7
19. jan 2014

@ajka20 ráno ceralka+šunka,uhorka,desiata ovsenna kasa s medom+orechami to este uvidím a obed mám zo včera keďže som celý víkend v práci:'(som robila cestovinovy šalát s kuracim mäsom,tatarskou a kukuricou mňam v vtom by som sa vedela kúpať a na večeru asi ovocie este neviem nemám šancu😉 zatiaľ pa pa

bubca7
19. jan 2014

@ajka20 aj ja mám stitnu ale ked to pôjde dolu tak čo aj tak na niečo musím zomrieť ciiii ale srandujem len keby zase sme mali všetko študovať tak podrobne asi by sme vôbec nič nejedli a nepili či vy nato???

zarabono
19. jan 2014

Ahojte kocky,silno rozmyslam,ze sa pridam k vam.nakolko mi norbi pride skor ako forma stravovania a nie dieta.podarilo sa vam s nim schudnut?

bubca7
19. jan 2014

@zarabono ani nerozmyslaj a šup šup medzi nás😉😉😉

zarabono
19. jan 2014

@bubca7 dakujem,snad dostatocne pochopim tie skupiny.musim si to nastudovat🙂

bubca7
19. jan 2014

@zarabono na prvej stránke máš rozpisany celý ten postup a stačí sa toho držať ja mám druhú knižku ale je o hodne zmenené kódy lepšie je to s tej stránky a vieš čo ja si vyberám ako mi čo vyhovuje a vsetky syry vsetky vsetky sú U1 takže asi tak a este si aj ovocie zaraďujem ako bolo v prvej knihe+ druhej knihe prajem veľa veľa zhodenych kilogramov a hor sa do zdravého stylu stravovania 😀😀😀

zarabono
19. jan 2014

@bubca7 prave to pozeram,najleosie to bude vytlacit,aby som sa vedela zorientovat.aj tak zvyknem s obedom koncit do tej 15 hod,horsie je to so sladkym.....no ale ak sa mozu syry,tak to snad zvladnem aj po 15 😀

zarabono
19. jan 2014

@bubca7 prosim ta,U1 je od 6-22?dakujem🙂

bubca7
19. jan 2014

@zarabono U1je celý deň🙂

zarabono
19. jan 2014

@bubca7 super🙂 tak hor nakit syry 😀

bubca7
19. jan 2014

@zarabono a najlepšie je že si môžeš dať na večeru syr+ olivy ta to jaka supa,encian,camembert,plesnivé
syry mňam mnam

bubca7
19. jan 2014

@zarabono precitaj si celú stranu 350a dozvies sa viac ako kocky porovnávajú kódy inšpirácia😉a na večeru si môžeš dať aj polystiren ale psenicny,spaldovy normálne večer aj okolo 18.00ked budeš veľmi hladná:-P

zarabono
19. jan 2014

@bubca7 musím do obchodu.ked j a som potravinami limitovaná,na veľa mam alergiu,tak preto mi toto príde najviac vyhovujúce.idem čítať

bubca7
19. jan 2014

@zarabono tak príjemné čítanie😉😉😉

zarabono
19. jan 2014

@bubca7 uZ som zas mudrejsia😉dakujem.a ty by si kam dala ten polystyrenovy chlieb?dnes si este užívam a zajtra sup na to a opäť cvičiť,som mala tri dni free

bubca7
19. jan 2014

@zarabono no ja som preštudovala vsetky stránky a všade sa pisalo že sa mozu večer tak ja si ich dávam semtam aj večer aj teraz som ich zjedla 3ks iidem zistiť od grimasky zatiaľ pa