Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@bubca7 ..ani ja som vcera necvicila, ten kasel ma dusil..dnes tirz ani nebudem, mam o siestej vecer este jednanie, neviem, kedy dokapem domov... 😖
Jasne dolezitejsie su cm ako kila..kludne mozeme vazit aj 100 kil, ked oblecieme velkost 38.. 😀 😀 😀
...ja som tiez zila na jogurtoch, acidkach...zdravom pecive...ale vylucila som muku, pecivo na 98% /ono, ked ideme obcas do restiky sa najest, tak je mozne, ze v omacke je trochu muky..preto nepisem na 100%/, vylucila som sacharidy, okrem sacharidov v zelenine , ovoci a orechoch a vylucila som mliecne vyrobky. Na tom je zalozena paleo strava...jem zdrave tuky, zeleninu a maso, orechy, ovocie. A citim sa super..som spokojna, am kopec energie...
@victory1 caves tak to klobuk dolu no tak bez chleba by som vydrzala ale mliecneho asi eee ja som zacala brat hormony koli bàbetku tak mam tiez depku ze priberiem mam 160vysku a vaha masaker 84ani sa nevazim bo dostanem infarkt ale vravia ze som schudla a to je hlavne len teraz asi priberiem vsak mi daju zakalaci list ale co neurobis koli babu😉idem cvicit nechce sa mi ale co uz idem nato:-\😉😉😉
Ahojte babule, chcela by som sa dozvediet o tejto diete viac,kde prosim vas najdem potrebne info? 🙂
@tinnusska ďakujem krásne. môžem sa spýtať, kým sa tu zorientujem, ty to ako dlho drziš? a funguje to?ja som držala 90dnovu dietu(delena strava) a zhodila som 10 kil,len este 5 chcem zhodit.myslíš,že s norbim sa mi to podari? Su tu aj nejake jedalnicky niektorej z vas na ukážku?som na mobile a zle sa mi to hľadá...dakujem vopred
@bubca7 ..ale v tej paleo strave sa moze aj rozhodnut po mesiaci, ze opat zaradis kyslomliecne vyrobky do stravy..no a uznaj, mesiac sa vydrzat ozaj da... 😉
..tak kasli na vahu, ked ti to okolie tvrdi, ze si schudla, tak je to tak! A ked cvicis, tak sa ti to vobec nemusi prejavovat na vahe, ale postava sa ti spevnila, vyzeras stihlejsie, pevnejsie... 😵
Jasne, to chapem, ze sa bojis, ze priberies, ale zatni sa a rozhodni sa, ze nepriberies...vies, ze vsetko je v hlave?! 😉
Cauko a odcvicene vcera aj dnes este jeden den a prva desina zammou jupiiiii len treba vydrzat a dnes ma az tak koleno ani nebolelo😉😉😉pekny den
@graceful9 Ahoj, neviem povedať ako ti to pôjde po 90 dňovke, pretože tvoje telo si zvyklo na určitý systém.
Treba skúsiť 😉
DIÉTNY DEŇ PODĽA NORBI UPDATE
RAŇAJKY: 100 g kornšpic (25 g CH) natrieme10 g masla, obložíme 2 plátkami syra Update 1 eidam light a 1 nakrájanou paradajkou (4 g CH)
DESIATA: 1 veľké jablko (14 g CH)
OBED: Šunkové fliačky so smotanou (51 g CH, GI 30).Kuracie prsia (200 g) nakrájame na kocky, osolíme soľou Update 1, okoreníme, pridáme 1 prelisovaný strúčik cesnaku a opečieme na 1 PL olivového oleja. Na panvici opečieme 200 g na kocky nakrájanej šunky Update 1. Pridáme 200 g bryndze, 400 g cestovín Update 1 a premiešame. Pred servírovaním polejeme 200 ml nízkotučnej smotany na šľahanie a navrch naložíme opečené kuracie mäso.
OLOVRANT: Broskyňový jogurtový nápoj Update 1 (9 g CH)
VEČERA: Restované kuracie pečene (37 g CH, GI 15).Na 4 porcie potrebujeme 600 g kuracích pečení, ktoré spolu so 120 g cibule nakrájanej na plátky opečieme na oleji. Pridáme 85 g sterilizovaného leča, 1 prelisovaný strúčik cesnaku a ochutíme 1 ČL mletej červenej papriky. Posypeme 6 g Update 1 LowCarb Master Mix, 6 g celozrnnej múky a 1/2 ČL sušeného majoránu. Primiešame 800 g brokolicovej zeleninovej zmesi, 800 g mrazeného zeleného hrášku, 240 g mrazenej sladkej kukurice a na záver osolíme soľou Update 1. Servírujeme posypané petržlenovou vňaťou a bazalkou.
vraj na toto su super tyčinky ak maš rada sladké
Tak tie tycinky su chutovo absolutna BOMBA! Mnam!
Jednu som zbastila hned este za "tepla", zvysok sa este chladi aby zatuhla poleva. Recept celkom OK, len ja som ich musela nechat dlhsie v mraznicke, to bude tvarohom, lebo mam len jemny makky.
Napln: 250 g plnotucneho tvarohu, 50g masla, 1,5 lyzice erytritolu (ca. 25g), vanilkova esencia (ja som mala len cukor 8g). Zmaknute maslo vymiesat s tvarohom, pridat sladidlo. Ked je tvaroh prilis tvrdy, tak by som sladidlo rozpustila v troche vody alebo mlieka, aby nezostali krystaliky. Nie je ale problem dat podla mna aj steviu.
Naplnit do vrecuska a narobit hrubsie tycinky na tanier. Minimalne na 30 minut do mraznicky nechat dobre stuhnut.
Poleva: 30g masla/kokosoveho tuku nechat rozpustit napr. v mikrovlnke, osobitne si rozpustit v lyzici vody ca. 1 lyzicu erytritolu/xylitu, zmiesat metlickou s rozpustenym maslom a pridat ca. 2 lyzice kakaa. Vznikne intenzivne cokoladova nie prilis sladka poleva. Tycinky namacat do polevy a nechat zatuhnut.
Ja som robila take mini tycinky, lebo som sa bala, ze sa mi polamu a tak mi vyslo z toho mnozstva 17 tyciniek kazda ma ca. 20-25g. Moje su dost makke, aj po polozmrazeni, chutili ako tvarohova zmrzlina , tak ich asi necham v mraznicke. Z tvrdsieho tvarohu to bude urcite jednoduchsie spravit.
Kazda moja tycinka ma ca. 1 g sacharidov, ked sa da namiesto van. cukru esencia alebo vanilkova dren, tak este o polovicu menej.
@bubca7 ..to mas tak, ked hlavu presvedcis, ze z tabletiek nepriberies, tak nepriberies a hotovo! 😉 😀
O tej paleo sa dozvies asi najlepsie na www.paleo.sk ...ak chces... 😉 ..ale je aj kopec inych stranok, ja som odtial cerpala, je to tam blbuvzdorne 😀
Ja som vcera tiez cvicila, priserne sa mi nechcelo, bola som unavena z cesty a ochrapana...potom som si vynadala a nastartovala rit a slo to... 😝 😀
Tak ahojte som tu nova a dufam ze ma zoberiete do skupinky 🙂 🙂 drzala som delennu stravu a zhodila som 14 kg no ked som prestala nabrala som vsetko naspat plus ovela viac.Citala som si prvu stranu a neverim vlastnym ociam co vsetko mozem jest ?tak idem do toho 🙂 🙂 🙂 🙂
@bubca7 Vcera som sa na to vyflakla...no..prisla som domov o piatej, upiekla kuracie prsia plnene hribami + salat a bola som uplne hotova...vystavena, zhebla..takze som sa tak akurat najedla, pokladala do postele a driemala... 😠 ..to pocasie ma akosi dostalo..☹
Vikend wellness-ime, tak okrem dakej prechadzky nebude pohyb ziadny...budem sa snazit slusne spravat, nezrat sprostosti ,ale neviem, ci odolam... 😠
No, v kazdom pripade od pondelka pokracujem.... 😎
@bubca7 Welness bolo super, z nezdravych veci som len ochutnala, vinku som neodolala, pohyb bol ten taky..no, ako na welness byva... 😝 😉
..vaha je kamoska, nemam ani deko hore... 😎 ..tak som sa odmenila handrami v Luhacoviciach v butiku 🙂
..ale dnes uz sa zas stravujem slusne a vecer idem makat! 😉
..co tvoje krize, chudatko? Dufam, ze je lepsie....na bolave krize sa nesmie cvicit!
čaute Baby som tu nova medzi vami, práve sa snažím prečítať zopar vaších príspevkov ako vám to ide. Idem skúsiť Update aj ja no uvidíme či sa podarí niečo zhodiť :D
No Baby tu je toho popísaného, dúfam, že tu ešte niekto chodí a niekto píše. Princíp poznám tak sa na to dám. Moja výška 160cm/ váha 79kg hroooooooooooza 😝 no ale čo budem sa vážiť týždenne a zapisovať si to tu...snaď nejaka inšpiracia bude :D
@bubca7 No vidis, aka sikovna! 😉 ..ja som vcera bola jak vos, ale nakoniec som sa donutila...35 minut na rotopede aspon...a brusaky a strecing z kalanetiky...aj som to potrebovala, lebo som bola nervna ako cert...
..ja sa zas musim vazit, lebo ked sa nevazim, tak sa na chudnutie zvyknem vyflaknut..no, proste spokojna som, spokojna..a zrazu sup desat kil hore... 😠
no ja idem nabehnuť na Jill keď už tu o nej reč.... 😝
Budem sa snažiť aspon každý druhy deň 😉
Babi do tohooooooo, veď ide leto...plavky..... 😎
ale bubca aj za mesiac sa da čo-to zhodiť aspoň pre dobrý pocit.... 😉 aj kilo sa cení...hihihi ako si na tom aký maš cieľ koľko zhodiť a koľko sa ti už podarilo? Ja mam len dilemu či si musím kupovať update jedlo alebo stačí dodržiavať pravidlá z 1 strany 😀
Inač Váha som napisala 79 ale presne je to
79,6 kg
OH - 102 cm
Op -85 cm
Op -111cm
to len pre moju inšpiraciu či sa niečo mení chcela by som sa vážiť každý tyždeň 😝
V podstate som začala s Norbi update dietou a jillian cvičením tak dufame že niečo zhodím 😲 😝
Zacala som brat hormony tak som nafuknuta jak balon neviem na vahu ale cm idu dolu pred vcerom som si robila dalsiu dierku na opasku a to je hlavne

@bubca7 ..beriem Lutenyl, 10 dni v mesiaci. Beriem ich uz druhy mesiac, na upravu cyklu..ale inak, ked ich beriem, som nervna ako besny pes...chudak chlap doma... 😠
Tiez som mala nervy, pretoze niekto pisal, ze z toho pribral, niekto , ze je to blbost...gynkacka mi povedala, ze ano, telo zadrziava vodu, preto moze byt prirastok na vahe a je z nich vacsia chut do jedla, ale to vsetko sa da korigovat... 😉
A ty? Co beries?