Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@victory1 mohla by si mi len v kratkosti napisat do IPna com je zalozena ta strava ale hlavne co jest a kedy ja som sa dnes tak rozozrala ze masaker nic nerobim cele doobedie len zerem a potom ze chcem schudnut a zozerem 4rozky keby som aspon vedela odolat rozkam na ranajky obed a vcere zvladam v pohode len ked tie roky su jak paperie no nedaj si ale uz fakt sa musim krotit vsak to je masaker zachvilu mi daju zakalaci list😉
@bubca7 Manzel nech je rad, ze je rad...dufam, ze tie rozvodove kecy nemysli vazne! 😠 ..lebo mu pridem z Trencina plestit! 😝 ..teraz beries hormony, kedze chcete mat babatko, tak ta ma podporovat , vytvarat kludne rodinne prostredie, a byt na teba hrdy, ze sa serenkas este aj s dietou! 😠
@bubca7 Pozri si to www.paleo.sk...
Ale v skratke, je to dieta alebo zivotny styl zalozeny na tom, ze vylucis zo stravy vsetky mozne alergeny minimalne na 30 dni. Cize nejes chlieb, pecivo ano up date, ani celozrnne, vlastne vylucis zo stravy lepok. Dalej vylucis sacharidy, tie prijimas len zo zeleniny a ovocia, hlavne bobuloveho. Nejes ani strukoviny, ani mliecne vyrobky. Kyslomliecne mozes po tom mesiaci zaradit, a ak ti nebudu sposobovat problemy, tak ich kludne jedz, ale plnotucne. Pouziva sa olivovy, kokosovy olej, bravcova mast. Nejes nic, co ma viac ako 3 -a E-cka, maso z overenych zdrojiv, najlepsie z domace, z fariem.
Cize v skratke jes vela zeleniny, zdravych tukov, masa, vajcia, mozes hrst orechov, ovocia. Je uplne jedno kedy co jes, jes vtedy, ked si hladna. Cca 2 tyzdne mozes mat krizu, ale potom si telo odvykne od lepku, cukrov a neskace ti inzulinova krivka, cize ta neprepadavaju chute na sladke, alebo pecivo...
Lebo, ked papas kolacik, tak o pol hodku mas chut na dalsi, ale ked si das steak so zeleninou, tak si o pol hodku ten dalsi uz fakt nedas🙂
Touto dietou sa da pomoct aj od niektorych zdravotnych problemov...napriklad ja som si celkom vyliecila zapal dasien a dufam, ze mi zuby este peknych par rokov vydrzia... 😉
@bubca7 ..tak, ale aby si si nemyslela, ze som az taka vzornacka...vcera v BA som navstivila Nord See, ci ako sa to vola a zozrala ako 10 vyprazanych kreviet s tatarkou... 😠 ..jednoducho bolo cosi v ovzdusi... 😝 ..a ja som bola strasne hladna... 😎 ...a este mi to je aj nejako fuk... 😝 😀
@johaninka Ahoj , no trošku to tu viazne takže privítame každého kto oživí túto diskusiu 😉 Držím ti palčeky nech sa ti podarí dať kilečká čo najskôr dole. Ja sa tiež chystám na tú Jill, baby to veľmi chvália. Lenže ja a cvičenie sme nikdy neboli veľký kamaráti ☹ Tak dúfam, že sa do toho nejako dokopem 😠
@bubca7 Ahoj, ja mám tiež problémy s každým kilečkom . Beriem tiež hormonálne lieky takže je to ťažké. Ale rozhodla som sa že to už pomocou Norbiho dám 😅 Uvedomila som si že asi príliš tlačím na pílu a potom sa to drží a drží 😢 Ale ono sa to raz pustí, len treba vydržať 😵 Držím palce nech sa ti to tiež konečne pustí tým správnym smerom dole.....A na tú Paleo sa ideš dať? Ja by som to asi nevydržala. Norbi je moje zlatíčko 😀 pretože sa môže všetko v správnom čase...
No koceny vcera som zacala cvicit druhu desinu od jill a masaker nomalne som nevladala a tie vykopy na nohy vobec normalne som mala nervy a prestat s cvicenim no co som pozerala ako kocky akoze schudly za mesiac tak mna sa to urcite netyka:-\ ja urcite ale do plusu naviac😉
Kočky, nič v zlom, ale pozrite si zloženie Norbiho vecičiek. Kolegyňa si od nich párkrát objednala menu, mňa to akosi nenadchlo, skôr naopak. Samé Ečka a umelé sladidlá, neviem, či je to tá správna cesta... Z tých látok je viacero zakázaných v západných štátoch EU. Namiesto tých gumidžúsov skúste zaradiť do jedálnička čistú zdravú zeleninku a ovocie (nie zo supermarketu!!!), a samozrejme pohyb je nevyhnutný. Držím palce, nech sa vám darí 🙂
@tinnusska Veru že ani ja ale musím sa premôcť cvičiť taaaaaaak sa mi nechce ale keď si predstavím leto a plavky tak hneď idem do cvičebného úboru a hopkám :D...dnes som vstala na váhu a už už prelom k 78kg tak do tohoooooooooooooooooo
Celkom mi vyhovuje Norbi dieta, len nemám možnosť si kupovať veci, len sa stravujem podľa rozpisu
Ahojte, hlásim sa k vám .. od predvčera som začala s norbim .. 🙂 .. takze uvidime ako to pojde som zvedava.. 🙂 a co vy mate nejake vysledky???? .. alebo zaciname niektore spolu ???? .. 🙂
@moncacko123 Začiname spolu, ja som len minuly týždeň, zatial žiadne vysledky ale pojde to :D
Norbi dnes dodržaný, polhodinka s Jill tiež tak si možem vyložiť nohy pred telku....to tu píšem len ja????? 🙂
kdeže kdeže cvičme v rytme už sa dnes teším čo si poskáčem....kdeže ja uhundraná ja len tak aby reč nestála :D
aj ja cvicim kazdy den len stvrtok a sobota pauza 🙂 🙂 a norbiho stale papam 🙂
Koceny ako sa vam cvici v takom pocasi masaker teplo neskutocne zatial pekny den😉😉😉😉😉
No ja sa dostanem ku cvičeniu o 8mej večer to už nieje teplooooo
Za týždeň kilečko dole, nie je to moc ale ak by mi malo kilečko dole isť každý týždeň poteší...hihihi pekný deň prajem
ja tiez cvicim pri zapnutej klime inak by som skapala 😝

@victory1 manzel ta co si uz sa mi vyhraza ze sa somnou rozvedie lebo uz chudnem 13r ale do plusu zevraj mam zazracne diety ja som asi vyskusala skoro vsetky diety chytam sa vsetkeho ale pohyb ziaden a teraz ked sa snazim cvicit tak beriem tabletky preto som sa dala na tuto stravu aby som viac neoribrala namna uz ani delena strava neplati tak sa chyam kazdej slamky