icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

bubca7
11. jún 2014

@victory1 idem sa pochvalit tak predsa som si to odcvicila a presne o 21.30 a ani som nemala az taky problem na nohy ale spotena som jak mys takze zajzra znova😉😉😉

johaninka
13. jún 2014

@bubca7 super aj keď neskoro ale predsa :D

victory1
13. jún 2014

@bubca7 Super! Si hviezda! 😵 ...ja som vcera prisla z Bratislavy, dopotena ako pes..a tiez som isla cvicit. Skoncila som o deviatej, dala sprchu a uplne ma odvalilo... 😝

..no a cez vikend ideme skusit na hriby, ak aj nebudu, aspon sa prejdem po kopcoch..a nedelu zas cvicime! 😉

bubca7
13. jún 2014

@victory1 vcera som cvicila ale tiez okolo pol desiatej ale nie jill len nieco na taky sposob zamerala som sa na prsia,brucho,zadok,a faldy na boku😉

bubca7
13. jún 2014

Rano sa mi nechcelo tak asi zacvicim ked pridem vecer s prace ked nie tak to iste co vcera:-P:-P:-P:-P

bubca7
13. jún 2014

Takze hlasim odcvivene jupiiiii nevladala som ale zvladla som to strasne teplo 😉😉😉

bubca7
14. jún 2014

Koceny ako ste na tom ja dnes dalsi den odcvicene kde ste vsetky ti uz nikto nic negarantuje kde ste?????

bublinkajasminka
15. jún 2014

ja tiez odcvicene 😉

ivanaxyz
16. jún 2014

Ahoj vsetci... pridavam sa k vam sikulkam...
Updatujem asi 2-3 tyzdne, ale bez cvicenia. Zatial mam odhadom 1,5 kg dole (nevazila som sa na zaciatku). Aktualne 73 kg.
Idem pridavat cvicenie. Drzte mi palce. Nech to leto stoji za to!!!!!! 🙂

victory1
16. jún 2014

@bubca7 Dobraaaa...gratulujem! Ja som mala hribovu turistiku v sobotu aj v nedelu, dnes som do vecera v praci..takze naplno az zajtra vecer...

nika11241
16. jún 2014

ahoj ja mam skusenost s tym a velmi dobru. Podarilo sa mi schudnut 12kg za 3 mesiace... okrem toho norbi update odporucam aj ludom ktory maju chorobu psoriazu /kozna choroba/ nakolko sa mi to totalne zlepsilo. a nehovoriac o zaludocnych problemoch, ktore odvtedy tiez nepocitujem. Nika

bubca7
16. jún 2014

@victory1 a ako dufam ze si nieco nasla lebo tu v kosiciach nic moc

bubca7
16. jún 2014

@victory1 caves dnes som necvicila ale slapala som na bicykli 9km a mala som dost la som si po bicykel k svokre aby som mohla chodit zatial na bicykli do prace pokial budem moct😉😉😉

bubca7
16. jún 2014

Ale zajtra idem na poobedku tak urcite budem cvicit zatial sa majte 😉😉😉

johaninka
16. jún 2014

Dnes jazda na biku a taaaak sa mi nechce jill asi to dnes necham tak a idem spať...ale som leniva 🙂

johaninka
16. jún 2014

Inač mam do prace 2km tak idem začať chodiť na bajku...žiadne autooo fuuuuuj

petruska1212
17. jún 2014

baby,mam na predaj knihu Norbi Update po novom, info do IP

bubca7
17. jún 2014

Takze neskamala som odcvicene len som akosi zabudla ktory den cvicim dobra som co ???😀😀😀 a este k tomu mame odstavku teplej vody to bude masaker sa sprchovat v studenej vode koceny ako ste na tom!!!!!!!

johaninka
18. jún 2014

@bubca7 No ešte nevyzerám ako ženská na mojom profile ale snažím sa :D

victory1
18. jún 2014

@bubca7 Tak na to, co vsetko sme s drahym prelozili v sobotu aj v nedelu, tak to bola bieda, je strasne sucho..ja som nasla 3 dubaky a on asi 5 ... 😉

victory1
18. jún 2014

@bubca7 Tak ako som sebe /aj tebe 😀 / slubila, vcera som cvicila...20 km na rotopede a 300 brusakov... 😝 ..+ daky strecing... 😉 ..dnes to mam v pazi, zas zajtra... 😔

bubca7
18. jún 2014

@johaninka tak to ja nebudem vyzerat nikdy😉😉😉

johaninka
18. jún 2014

@bubca7 Veď ani ja Bubča ale neva snívať treba :D

victory1
20. jún 2014

@bubca7
@johaninka Kaslite na babu v profile! Budete vyzerat podstatne lepsie! 😎

...vcera sa mi straaaasne cvicit nechcelo, donutila som sa ale uz po 10 minutach som nevladala...nakoniec som si odmakala obligatnych 45 minut, ale premahala som sa az do konca..asi nebola spravna konstelacia... 😔

janielik87
20. jún 2014

@petruska1212 ahoj, este mas tu knizku?

petruska1212
20. jún 2014

@janielik87 ahoj,ano mam. Mas zaujem?

bubca7
21. jún 2014

No sklamala som od kedy som zacala chodit do prace na bicykli tak sa mi dajako nechce cvicit vo stvrtok som dostala mz tak to nehrozilo a vcera som pratala, prala varila konecne aj vodu nam pustili teplu tak som si poriadne vychutnala vanu neze by som sa neumyvala😉a potom hajde spac a cely vikend v praci ale este mi treba 5dni zacvicit a koncim druhy level ale mne brucho nejde vobec dole masaker vyzeram jak tehotna a to este robim aj brusaky naviac a nic:-\:-\:-\

johaninka
23. jún 2014

JA so každy deň taaaaak unavená do noci sedím nad prácou do školy a rano hajdy do prace na cvičenie nepomyslím :DDD Ale každy deň pohyb chodza na kopec, so psom behom tak aspon takto :DDDD Váha stoji ale v poho norbi dodržujem

bzuco
23. jún 2014

ahojte
tak po roku som tu zasa, potrebujem inšpiráciu
takto pred rokom som za 2,5 mesiaca schudla s norbim 6,5 kila...krásne som si váhu držala aj napriek prehreškom, no prišli vianoce a nalepili sa na mňa 3 kilá. jedno som už dala dole, ale tie 2 stále nosím ako prívesky so sebou a nie a nie sa pohnúť smerom nadol napriek tomu, že dodržujem to, čo treba....mám pocit, akoby to prestalo fungovať....pijem dosť, sladkému sa vyhýbam, pečivo jem málo a aj to len na raňajky - a nie z bielej múky
nabraté kilá sa mi uložia vždy len do brucha, takže aj teraz je to tak - nohy štíhle, zadok mini, ale brucho, prsia a ramená na objeme nabrali.....proste sa necítim dobre a potrebujem to zmeniť

moncacko123
8. júl 2014

Cawte baby kto tu je z okolia ziliny alebo zo ziliny tak norbi obchodik je uz v žiline... dá sa objednávať aj menu a majú aj stránku na facebooku...🙂 v týchpotravinách niesú žiadne umelé sladidlá ako sa tu písalo ale všetko na prírodnej báze. .a ečka? ... veď napr E107 je karamel, E948 je kyslík a E700 vitamín C 🙂 ...