icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

zofrinka
19. júl 2011

@mamisqva nechcem sa vnucovať, ale aj na tieto problémy je práve ten emulips. ALe to je iba návrh, nikoho nenútim!! 🙂

pondelnicka
20. júl 2011

@mamisqva ja som mala tieto problémy aj bez diéty, 😒 najviac sa mi osvedčilo psylium. Dávam si dvakrát denne - ráno nalačno a večer jednu polievkovú lyžicu. Odkedy používam, žiadne problémy... Zo začiatku to nebola sranda, ale už som si zvykla a bez problémov....Len to treba poriadne zapiť.... Cenovo je v pohode, ale fakt si treba na to zvyknúť. Sú aj iné rozpustné vlákniny, mala som aj Benefibru. Tú vôbec necítiš, rozpustí sa úplne, ale je dosť drahá... Treba sa popýtať v lekárni.... 🙂

pondelnicka
20. júl 2011

@teri3 aj ja sa hlásim k svadobníčkam, jedna svadba v augusta, jedna v októbri... 😀 Ja si idem šaty mrknúť až v polovičke augusta, dovtedy dám snáď nejaké to kilečko dole.... No a v októbri už budem kočka, takže koncom septembra si výber zopakujem, no nie????? 😀 😀 😀

alciatko13
20. júl 2011

@mamisqva Tú tému som začala ja, ale ako som ju dala do éteru, u mňa sa "ľady pohli". Asi nejaký psychoblok. Na druhej strane pridávam do každého zeleninového šalátu ľanové semiečko a ráno vypijem aspoň tri deci letnej vody a na veľkú opäť chodím úplne pravidelne.

luciapejkova
20. júl 2011

Čaute baby,prajem dobré ranko no ten problem isť na veľkú mam aj ja ale to asi len preto že mam teraz pred svojimi dňami a to vačšinou som taka akasi nafuknutá,lebo predtým ako som začala držat tuto dietu som teda chodila aj 2-3krát čo som sa čudovala že mi až tak trávi,takže dufam,že po červenej tete sa to opať upravi. Ako sa držite? Datelinka nevidím Ta tu kde sa túlaš:! Ešte asi spíte kedže je take počasie no aspoň u nas je zamračené ale už sa vyčasuje. Pekný deň! 😉

lubinka26
20. júl 2011

ahojte. dnes som sa chystala do update obchodu, ale prsi, tak nikam nejdem 😠 tak ranajky mam za sebou, nakladany encian, 2 ks chleba, polka rajciny. vcera som sa prekonala, vypila som viac ako 2 litre vody a pol litra jahodovo-melonoveho caju 🙂
ozi, tak cerveny melon jete cely den, hej?

mam kuracie rezne, co mam z nich spravit? poradte. chlapom robim stehna na smotane, ale to nelubim 😒

lubinka26
20. júl 2011

ja nastastie nemam take problemy, mne sa zda, ze mne pomahaju tabletky na stitnu zlazu, ale moze to byt aj blbost 😀 uvidime, co bude dalej 🙂

datelinka5
20. júl 2011

dobre ranko dievcence,vcera som mala nervy neslo mi otvorit vobec modry konik a dnes nestiham citat 🙂
musim nahlasit prehresok polka cokolady jogurtovej vcera doobeda ku kave,mam pred menzesom tak som ju sezrala jak blba,bolo to sice doobeda,ale hanbim sa aka som nenazrana 🙂 🙂 aso si urobim v piatok postny den hihi,som citala ze teraz ked mesiac ubuda tak je dobre si urobit ocistne dni,ze sa z tela vyplavuje vsetko.
inac k tej pohanke sa este nikto nevyjadril neviete kam ju zaradit ????pekny den, 🙂 🙂

elina313
autor
20. júl 2011

Ahojte kočky,

nechce sa mi tomu veriť, ale môj miláčik ma nechal ležať v posteli do 9 ... o spánku nehovorím zámerne, pretože už 11 mesiacov mu slúžim ako dudlík ☹
Tak ja som na raňajky mala 1 krajec vajíčkového chlebíka s kečupom... desiata sa vynecháva
obed bude pečiéééééééééénka s ryžou.
ooooooooo baby, tááááák sa teším, ja proste pečienku milujem !

@lubinka26 super ten pitný režim ! drž si ho tak ďalej, mne sa raz darí, raz nie... pokiaľ si ho nemeriam vo fľaši, tak sa nedarí ☹ ☹ ☹ a pritom mne to spraví na váhe aj 2 kg, čo mi telo zadržiava vodu...
jáááááááj a melón jeme celý deň - ten červený...

datelinka5
20. júl 2011

baby neviete ci sa moze pit bielkovinovy napoj ?? do ktorej skupiny patri ???? ja si myslim ked je bielkovinovy ze asi po cely den ,alebo ????poradte ak mate skusenost ??? 🙂

elina313
autor
20. júl 2011

@datelinka5 no to je na nervy, keď nejde koník 😀 😀 😀 😀 😠
Pohánka ... fakt neviem Ti poradiť, ale pre istotu by som to dala iba do 12
a z čokolády si nič nerob... mňa zas štve že som prestala rýchlochodiť, normálne som zlenivela... musím s tým dačo porobiť... nepáči sa mi, že tu sedím za PC, miesto hodinovej rýchlochôdzi ... ach som strašná lemra lenivá 😖

lubinka26
20. júl 2011

baby, vy vsetky cvicite? ja vobec 😒 ale zatial sa mi ani neda, som stale s malou... mozno nejake brusaky doma, ale na to som leniva 😖 je to nutne podla vas?
@elina313 no ja tiez len vdaka flasi viem, kolko vypijem 🙂

poradte nejaky recept z kuracich prs, aby som to mohla aj po 15tej 🙂

happysmile
20. júl 2011

ahojte dievcata, teraz som tu ozaj naskok 😀 nie ako vcera vecer, som tu skysla do noci 😒 tak ranajky mam zasebou, mnam... inak baby vobec sa netrapte s kuskom cokolady, alebo pridavkom cukru. ved telo si to vyzaduje a treba mu dat ked pyta, lebo potom nastane po cukre vlci hlad a spraskame 5cez9. ja napr. sa kazdy den do 12nadopujem aspon nejakym cukrom. nuz hold maso mi nechyba, ale zato cokolada a ine maskrty... 😕 bez toho by som neprezila 😀 a zasa som sa vazila (nemozem rano odolat, ked tak pekne na mna ta vaha kuka -opica jedna) a vaha ide aj napriek tomu doobendajsiemu cukru dolu. takze jupiiiii..... zdar Norbinu 🙂 🙂 🙂

elina313
autor
20. júl 2011

@happysmile no ahoooooooooj - Emka vyspinkaná ??? 😀 😀 😀 alebo ťa celú noc hľadala ?
ja váhe odolávam mrške .... ale cítim na sebe že chudnem ... v pondelok to príde .... !!!

datelinka5
20. júl 2011

@elina313 presne aj ja som zlenivela,dnes este prsi tak sa mi nic necheeee ,ale idem varit kuracie prsia na kyslo s cestovinou,spenatovu polievocku ,tu si dam ako druhy obed a na veceru mam od vcera cukinu zapeknau so syrom ,sunkou a vajcom 🙂 🙂 musim sa aj ja donutit cvicit teraz sa v duchu smejem ze po sexe byvam tiez o kilo lahsia,zeby som mojho prinutila kazdy den ????hihi ale on by zatial zmyzol kym ja schudnem 🙂 😀 😀

elina313
autor
20. júl 2011

@katkav .... haloooooooooooooooo, kde si ??? ako sa Ti darí ???

lubinka26
20. júl 2011

baby, je dolezita aj dlzka spanku a kedy clovek vstava? lebo som nadhodila priatelovi tuto temu a postazovala som sa, ze som vcera hned druhy den pokazila, ze som jedla slaninu o 2hej a to sa smie len do 12tej. normalne ma vysmial, ze to je aka sprostost, ze ked kazda inak spime, vstavame, tak to vobec nema opodsatnenie a vyznam. co hovorite?

elina313
autor
20. júl 2011

Kočky ešte mi napadla jedna vec... a keby sme zahusťovali zemiakovým škrobom namiesto múkou... tak to by sme mohli do 15 ? Ktorá máte knižku ??? aká kategória je zem. škrob.... U2 ?

elina313
autor
20. júl 2011

@lubinka26 no spať by sme mali ísť aspoň o 22... sú potraviny, ktoré môžeš do 22 a to preto, že nie každý spí už od 20 🙂 a myslím, že 2 hodiny pred spánkom by si ešte niečo mala zjesť...
Nič v zlom, ale priateľ je tak trošku záškodník 🙂 🙂 🙂 🙂 sa o teba bojí že skrásnieš... ??? Slanina je do 12 to je pravda, ale nenechaj sa ním zmiasť 😉

lubinka26
20. júl 2011

@elina313 myslis solamyl? to by bolo uplne super. ja vsak knizku nemam 😒

jaj ani nehovor, aj sme sa pohadali 😢 on ma nikdy v dietach nepodporil, vzdy tvrdi, ze treba jest male porcie viackrat denne... ze vzdy mi taketo zachvaty vydrzia max. 2 tyzdne,akurat, ze to stoji vela penazi a potom aj tak zjem co uvidim.... uz som sa z toho vyspala, v niecom ma pravdu, ale uz velakrat som naozaj vela schudla, ale zas aj nie... nevadi, o to vacsiu motivaciu mam 😀

no ale ja chodim spat okolo polnoci :(

elina313
autor
20. júl 2011

@lubinka26 nenechaj sa odradiť... aj môj muž pozerá, že nedáš si ??? NO NEDÁM ! a neboj, všetci mi teraz hovoria ako som schudla a tak pokukáva po mne 😀 😀 😀
Minule mu hovorím, schudla som ??? a on že ukáž ukáž ??? schudla ! normálne ťa nevidím ... ! hnusák, no čo som mu mala na to povedať... Hlavne, že ma počuješ miláčik 😀 😀 😀
a dostala som ja jeho 😉

datelinka5
20. júl 2011

@elina313 ti chlapi veiaa ale vytacat,moj minule stupol na vahu ze pane boze ja som pribral a aj brucho mi rastie a ja cela rada ze konecne budem mat kus chlopa doma 🙂 a on normalne cely den nic nejedol ze si robi ocistu skoro som na rit spadla,tak ma motivoval ze to musim aj ja vydrzat 🙂 inac ma 89 kg ako ja ,ale je vysoky 185,maval tak 85 kg normalne ma zahanbil,ale viete kedy mi zeny mame casu na seba ????oni rano vypadnu do roboty a ked pridu uz je navarene, pozehlene, upratane ,pridu tanier pre nimi najedia s a vklude a zas si robia svoju pracicku,poviem daj pozor na melaho idem behat...ano zlatko chod a zlatko pride domov,fucim ako lokomotiva a co som cely den upratovala maly to za hodinu rozhadzal a moj hladi na TV a povie ako sa pekne hra,neviem co sa nahno stazujes ................. 🙂 a potom chudnite,hned mam chut dat si cokoladu alebo pohar vina 🙂 🙂

gebeente77
20. júl 2011

No damy, ja som vcera zhresila, ale poriadne - kusisko torty, jednohubky, kofola 😀 ale nevadi, maly ma 1.rok iba raz 🙂 tu je otrasne teraz, burka, tak som Filipkovi pustila Krasku a zviera a maly tu po mne lozi 🙂 robim hraskovu polievku, tu mozem aj ja na obedik 😀

pondelnicka
20. júl 2011

@elina313 v knižke som zemiakový škrob nenašla, ale keďže je zo zemiakov, tak asi U2. Ja zahusťujem kukuričným škrobom. Ak vychádzam z toho, že Norbi má puding tiež z neho, tak to potom je U1... 😉 Ale na druhej strane, kukurica je tiež U2, tak neviem.... 😖

datelinka5
20. júl 2011

inac baby neviem ako vy ale ja musim mat psychiku v pohode,ked som bola na welness pobyte vo febr. na 2 tyzdne som normalne schudla 5 kg a jedla som ,len som mala klud ,veccer som chodila na zumbu a rano joga
viete si to predstavit len ja a nikto iny,moji 5 chlapi doma 🙂 🙂 uz s atesim na vianoce ,zas poviem mojmu ze chcem pobyt pod stromcek 😀 😀 kazda zena by si mala podla mna raz do roka ist odychnut aspon na tyzden
clovek pride na ine myslienky a zapocuva sa aj do seba 🙂 ten pocit rano vsatnete navarene,nemusite nic upratovat,parada 🙂 🙂 🙂 to sa potom chudne
no vcera som sa sem nedostala a dnes sa nedjem dopisat 🙂 vidno ze prsiii 🙂

zofrinka
20. júl 2011

Ahojteeeeee! Tak som sa sem konečne dostala!!! Včera mi prišla Norbiho knižka, tam čííííííítam ako divá!!! Na raňajky som si dala biely jogurt a orieškové Bebe dobré ráno mini, na desiatu dva jogurtové polystyrény, Obedík bude zeleninová polievka a ryžovozemiaková baba od včera a olovrant s večerou som ešte nevymyslela!!! Ale mňa isto niečo napadne!!!!! A tiež som ráno neodolala váhe.......keď to ide tak pekne dolu!!!! Sa vytešujem ako malá!!!!!!! Tak do schudnutia dámy, idem čítať!!!!!!! Keďže sa nič iné nedá robiť v tomto počasí!!!!!!!!! ....jááááj, nezaprší a nezaprší....... 😀 😀 😀 😀 😀

gebeente77
20. júl 2011

@zofrinka ja som tiez rano neodolala vahe a po vcerajsom obzerstve mam o pol kila viac 😀 ale neva to pojde raz dva dolu 😀 😀

elina313
autor
20. júl 2011

@datelinka5 😀 😀 😀 😀 si ma pobavila ...aspoň v tom nie si sama, to isté je u nás a v X - domácnostiach 😉
Inak ten pobyt by sme si dajako mohli zorganizovať 🙂 všetky 😉 aspoň by sme sa spoznali 😀 😀 😀 akože za odmenu... no musím nad tým pouvažovať, zvážiť fin. situáciu, ale mohli by sme dačo po Novom roku poriešiť, aj by sa to hodilo po tých neskutočne nechutne výborných Vianočných a Silvestrovských dobrotách 😀 😀 😀 😀

elina313
autor
20. júl 2011

@zofrinka čííííííítaj, aspoň nám poradíš, čo knižku nemáme 😉
@gebeente77 prosím ťa, toto vôbec nerieš, malý má narodeniny 1x do roka a okrem toho prvé..., to by som si ani ja neodopierala a možno si ráno málo zatlačila 😀 😀 😀 a bolo by aj 1 kg dolu 😀 😀 😀

zofrinka
20. júl 2011

@gebeente77 ja som sa asi nejako unormálnila či ako to nazvať.........včera za mnou stále chodil muž...nedáš si niečo?? Niesi hladná??? Večer môžeš aspoň melónik......odolala som, nedala som si a ráno ma čakal milý výsledok!!! Dnes aj na bruchu už ja sama pozorujem, že je menšie a strašne ma to teší!!! Asi to cvičenie konečne zaberá!! No a rozhodla som sa, že si kúpim na doma trampolínku na jumping, pretože aj tým sa neuveriteľne chudne!! Nie je to ani moc drahé, taká "obyč." na doma sa dá zohnať už aj od 800 korún českých, naďabila som na to na cz stránkach. Tam píšu, že už pri každodennom 20 min.cvičení sa čoskoro zmestíme do gatí z pubertálnych čias................len či tie gate nájdem...... 😀 😀 😀 😀 😀 lae každopádne trampolínku si kúpim, lebo tu u nás sa nikde jumping necvičí a nechce sa mi kvôli tomu behať do Žiliny alebo Dubnice!!! A aj malý sa vyskáče, ten sa asi teší viac ako ja!!! 😉