Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
Čaute dievčatá,pozorne Vás sledujem,aj keď z práce nemám moc času odpisovať.Musím sa Vám pochváliť... 😀 .Po dvoch týždňoch sa pohla aj moja váha smerom dolu, síce len o pol kilečka, ale poteší. Môže sa na večeru šošovicový prívarok? Knihu som požičala kámoške na prečítanie ☹ .
dnes som pozerala na joj cez obed správy, bol tam diabetolog, mali tému o obezite. Vraj najväčší úbytok hmotnosti ktorý neškodí telu je max. 7 kg za mesiac.
A vraj vždy je najväčší úbytok práve tento prvý mesiac, potom to ide pomalšie s váhou dolu.
Takže to musíme vydržať a za žiadnych okolností nevzdať.
...cawky babulky 🙂 ...Konečneeeeeeeeeee!!! Dočítala som sa až na koniec 😀 😀 😀 ...nie a nie vás dohoniť 😉 Poriadne som tu dva dni nebola, ale rada som si vás po torzách prečítala 😲 ...zaregistrovala som nové členky nášho klubu 🙂 , vitajte, cíťte sa tu OK medzi nami 😉 .. Ja nebadám na sebe nijaké zmeny od pondelka... pohodka 🙂 ...včera sme boli večer svokríkovi gratulovať... bola som na čistučkej vodičke... a až o 20:30 som sa dostala k večerke , po tom, ako som bambúlika uložila / tak pozde som ešte nevečerala 😒 , ale dala som si len pár lyžíc z vývaru s mäskom a zeleninkou, a stačilo mi 🙂 /. Zato ráno sa na mňa tak pekne pozerali biele rožteky, že som si až dva dala s roztierateľným syrom + paprička+paradajka+caro 😝 , na desiatu som si ukuchtila ryžovo-pudingovú kašu, samozrejme, že nie som súkromníčka...aj deťúrencom som nechala 😀 ... no, a obed rezne naopak, so zemiakovou kašou a slivkový kompík... a teraz schrúmané jablko sa môže počítať za olovrant.... večera bude nejaká šunka asi so zeleninou.... 🙂 Toť nové info odo mňa 😉 ...majte sa peknúčko zatiaľ..páááá
@lubica2000 Ahojky, Teba neviem či som tu už videla ☹ ☹ ☹ ale v každom prípade, na začiatku tu kočky aj pribrali, takže super, že si išla dolu. Telo sa učí, že nemusí odkladať do zásoby a už aj niečo púšťa von 🙂
Darí sa dodržiavať pitný režim ? šošovica dlho varená, bez zemiakov,zásmašky by mala byť o.k. 😉
@elina313nemala som fotku, možno pre to. Pitný režim istí 1,5l fľaša na stole, inak by som zabudla 😒 . A pomáha aj ráno cca pol l. vody na lačno. Bola to sila zvyknúť si na to. Raňajkujem totiž až v robote.Neviem jesť hneď ako vstanem, až po hodine, keď sa rozbehnem.
Dík za radu ohľadne šošovice.
@elina313 😀 😀 😀 😀 😀 skoro si trafila... 🙂 ..ale nie, robotku som mala neodkladnú so sklom, aj portrét podľa fotky vyšívam a do novembra by mal byť hotový... /rodičovská svadobná, k 50-temu výročiu sobáša 😉 / ...a potom ešte aj tie struky rastú ako divé 😀 ...uhorky, už ani nehovorííím 😀 ...a ked som si sem chcela večer sadnúť, tak taká búrčisko sa tu zomlela, že som radšej PC ani nezapínala 😖 ...ste mi chýbaliii |- 😖... Eli? Jasi to asi zmením v tabuľke z pŕs na podprsie 😀...asi by ma viacej ten rozmer interesoval 😉 A že sa držím? No, to tak dáko vyšlo 🙂...ale ďalej už musím hamovať...bo zle narobím bambúlikovi a to by som veru nechcela 😒...alebo sa to možno samé dá na správnu mieru..telo sa zariadi 😉...ináč ani ja nemám presné časové rozpätia medzi jedlami.....tak snažím sa obedovať do tej 12:30 a ostatné ako vydá... Idem sa ja hádam pobrať von..nadýchať sa čerstvého vzduchu...možno sa chytím od kosenia..super relax 🙂...konečne sa dá po tom výdatnom daždi aj dýýýchať..jupííí 😀...tak pa, pááááá
@lubica2000 Inak to som tu chcela navrhnúť kočkám, že aby si podopĺňali foto, nech si vás vieme aj predstaviť 🙂
zas sa idem pytat. prave som robila chlapcom kura na smotane a vsimla som si, ze smotana na varenie je 10%. aj kysla smotana, co som si vcera vecer dala na salat bola 10%. znamena to, ze sa moze aj ta na varenie po cely den? kupila som dnes v jednote polystyren, len neviem, ci je ok. je tam napisane, ze Expandovane celozrnne chlebicky psenicno-razne, vyraba to Celpo ,ale su pod znackou Jednoty. chystam sa zajtra robit bryndzovu natierku a neviem, ci si ju mozem na to natriet.
inak na desiatu som mala 2 nektarinky, o 14tej som dojedla salat zo vcera, o 17tej si dam cerveny melon (mimochodom, kolko ho mozem zjest? lebo ja dam dole kludne aj polovicu 😀 ) no a na veceru si dam zapecene kuracie prsia s cukinou, na vrch som dala kyslu smotanu s vajickom a nastruham syr. nasla som v lidl 30% 🙂
vase zelanie je mojim rozkazom 😀
a teraz si prosim odpoved na moj prispevok 😝 😀
jeej nahodene fotky a ja pozeram či som v spravnej teme 😀
baby kuknite
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=19321802...
ze laaangoooos,mnaaaaam 😲 😀
Baby chcem sa spýtať tie ktoré sa važite takmer každý deň koľko Vám ukazuje vaha dolu za jeden deň? Kolko zlezie? 😀
@luciapejkova prave to je to-raz ukaže menej o 300g,raz viac o 200,preto sa netreba važit každy den.Digi vahy tiež nevažia na 100% presne-napr ked sa na nasu postavim najskor lavou nohou ukaže menej ako ked dam prvu pravu 😕 a ked sa napr odvažim 5 krat za sebou,tak ukaže niekedy 5 krat inu vahu.
Tak som po dlllllhej dobe bola vo fitku. Pred chvíľou som sa vrátila a bolo super, mala som ho sama pre seba celé dve hodiny.... 😎 A v piatok bude to isté... 😉 Nech žijú dovolenky, prázdniny a dedinské fitká... 😅
No a ako je to s tým melónom???? Práve sa tlačím a dopĺňam tekutiny... 😎
baby ja som utrpela sok ,stretla som kamosku na faac. este zostrednej taka gula vzdy bola a teraz stihla ako lan,pytam sa a ty si co robila ?? ze sa zalubila 🙂 🙂 do ineho ,zeby sme vyskusali 😀 😀 zmena po 20 rokoch 🙂
@kaja73 no neviem, ale asi v tých obchodoch nemajú rovnaký tovar... Ja čo som bola, tak žiadne kaše nemali.... ☹ ☹ ☹ Nabudúce sa na to popýtam..... Dík za info 😉
@pondelnicka presny nazov to ma puding krupicovy,napr s jahodovou polevou-ten my chuti-ja to volam kasa-je to ako krupicna kasa,ale studena s jahodami.V ramci menu mi vcera dali zas s čoko polevou-na olovrant.
@kaja73 aháááá, tak to mám hľadať v chladničke???? Ja som myslela, že je to len prášok na prípravu.... 😉 Ale naposledy som kupovala jogurty a nič také ako krupicový puding som si tam nevšimla... Tak si na to posvietim nabudúce.... 😎
@pondelnicka Ano v chladničke-je to hotovy produkt. 😉
@datelinka5 no ak je to nejaký zajačik, tak sa nečuduj 😀 😀 😀
@kaja73 Ja mam tiez digi vahu ale mne vzdy vazi rovnako a aj ked ju prenesiem inam tak tiez rovnako zatial som sa nevazila do 11.7 som začala riadne s touto dietou tak neviem len viem ze asi zofrinka sa vazila a ze jej islo dolu tak som chcela vediet kolko je ten ubytok na vahe priblizne za den ci 200 g ci viac ci menej 😝
@lubinka26 kašlú tu na Teba ??? nemám knihu tak len tak logicky idem na to 🙂
no podľa mňa má na varenie iné zloženie a inak sa rozkladá ako kyslá... myslím tie biologické procesy...
melón - v polke by som nevidela problém ak potom spíš celú noc 😀 😀 😀 je to voda... ale asi by som ho jedla najneskôr do 20:00 alebo 19 :00 ? 😕 ale ty si ho mala o 17, takže pohoda ....
v Lidli majú produkty Linessa - sú chutné a diétne 🙂 aj cotage cheese light, aj mozzarela light ... mňáááámky ... z Lidlu 🙂

@akika722 kyslé jablká - a vlastne aj nejaké iné ovocie - sa môže celý deň, treba preštudovať tabuľky, to je zááááklad 😉