Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@qetinka ano, to je úryvok z knihy. Ja sa takto stravujem od 5.7. Prvý týždeň som pribrala kilo a potom to už išlo dolu!! DAla som dolu už 2,5 kg, 4cm v páse, 3cm na bokoch, 2 cm na stehnách, 5cm cez prsia - ale aj som prestal dojčiť, takže to bude trochu aj tým..na tých prsiach!!! A od 12.7. chodím každý deň cvičiť na 20min na vibrafit a na 60 min na rolletic. Okrem víkendu.
@emily_666 ja som si robila predvcerom zapekanu cukinu so syrom a sunkou a stale ju dojedam lebo moji chlapi to nechcu 🙂 🙂
@datelinka5
😝
a aspoň tebe chutí?
@zofrinka ja som niekde citala ze mame zaludok velkosti zovretej pasti a ked si predstavim kolko donho napracem 😕 😕
@zofrinka peknééé...
no ja som casovo tak vyťažená,že nemám šancu sa dostať do fitka...pol roka som vydržala 3 x do týždna...bolo to casovo neunosné...nemám kde dať deti...manžel chodí neskoro domov..doma necvičím alebo len málo...ja potrebujem spolocnosť..ako fitko.kde sa ozaj maká...
čo je to rolletic?vibrafit viem..ale toto nepoznám..
@elina313 ja myslim ze hej aj ja si davam okolo 10 ku kavicke ked ma prepadne chut na sladke 🙂
@qetinka daj si www.rolletic.sk
@emily_666 chuti nema chyby 🙂 🙂
idem prečítat ked deti zaspia čo ste písali o trampolíne...my mame klasicku pre decka u babky na dovre 😀 ale neviem si celkom dobre predstavit ako pridem k svokre..a budem si tam hopkať 😀 😀
@emily_666 je to o priemere asi meter a je do dovnútra. Cvičí sa na tom tzn. jumping, ale tu v PB sa to nikde necvičí a do ZA alebo DCA sa mi nechce!! Tak si to kúpim na doma. Kámoška má doma na záhrade veľkú trampošku a za týždeň na nej schudla kg. Daj si http://www.sportcentrum-junior.sk a tam si nájdi jumping, aby si si to vedela predstaviť.
@datelinka5 no, ja som zdravotná sestra a teraz si ešte aj externe robím VŠ a tam sme to práve minulý semester preberali!!!!! Je to pravda!!, žalúdok je veľkosti zovretej päste.
baby, idem variť, lebo sa dnes nenaobedujeme!!!
@zofrinka takze mile damy ,ked pojdeme obedovat dajme si natanier tolko ako je zovreta past,ci ??? 🙂
Ahojte dievčence, zdravím vás všetky!!! Duchom som s vami od začiatku tejto diskusie 😀 prvé dni som systém dosť porušovala a potom dovolenka 😠 ale teraz po pár dňoch nehrešenia, mám konečne 3kilečké dole 😉 knihu mám naštudovanú a plánujem sa zastaviť aj v Norbiho obchodíku a pokračujem s vami😀
čaute, pridávam sa....som hrozne tučná, 7 týždňov po pôrode a lezie mi to na nervy, že nič pôvodné neoblečiem:(
@decembrovka77 Myslím,že hoci si že by si ešte nemala viem ako to je citiť sa takto ale podľa mňa je to ešte aj tak skoro na to aby si sa hneď stresovala dietou. I keď je pravda že to dieta v podstate nieje ale predsa len ja by som si uživala ešte babatko ale ak ti to nevadi a nemaš problem do toho vhupnuť tak kľudne i keď si myslím,že celé tehotenstvo a porôd maju niečo do seba a telo predsa len potrebuje oddých a chvilku na regeneráciu ale to je len môj názor. Koľko maš nadváhu? 😉
@zofrinka Tak Tebe to ide neskutočne dolu,hlavne tie cm ale to je asi aj tým,že si prestala kojiť a predsa len telo niečo zadržiavalo a teraz to pustilo zo seba a aj to cvičenie určite veľmi pomáha. Super tešim sa s Tebou 😉
Dnes si pojdem kupit tu knihu,nech to mám doma..skoda ze norbiho predajna nie je u nás...dost by my to zjednodušilo výber potravín..ale neva..
@datelinka5 nevypadáš na profilovke ze by si potrebovala chudnuť 🙂 😉 a 4 deti...waw! 🙂 chalani su uz velký,ale ked boli malý tak si mala toho isto dost..maš male odstupy....klobuk dole 🙂 😎
@datelinka5 som za 🙂 😉
@decembrovka77
tiež by som sa v tvojom prípade až tak veľmi nestresovala, je to dosť skoro
@zofrinka ešte ešte ešte !!! je to perfektne inšpirujúce tie myšlienky 🙂 založ tému v súkromke Norbiho myšlienky, tam si ich vždy nájdeme 😀 😀 😀
Teraz pozerám, že si písala tie úbytky, na cm a kg... akože WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW, oči púlim... skveléééééé, musím začať tú rýchlochôdzu, nech aj mne lezú cm dolu - však to je dôležitejšie ako váha

A asi urobím aj paradajkovú polievku!!