icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

mama79
24. júl 2011

@martinka1981 cauko vitaj medzi nami,myslim ze tie polystyreny sa mozu aj ryzove po cely den,ja vacsinou jedavam psenicne celozrnne ale dnes som si kupila aj ryzove a asi si vecer dam

zofrinka
24. júl 2011

Ahojte!!! Tak my máme úspešne po oslave, rodinka už odišla, tak môžem ísť veselo poupratovať, ale ja závisláčka som si najskôr musela prečítať, čo ste tu popísali!!!!!! Už sa teším na zajtrajšie váženie!!!!!!!! Len musím dneska ešte veľa piť, aby sa čo najviac zo mňa vyplavilo - do rána!!! hihihi

datelinka5
24. júl 2011

@happysmile v irsku jesto aj bryndza ?? ci odkial si zohnala ,nerob chut ,lebo tu v nemecku nieto 🙂 🙂 ja len syr davam,alebo si donesiem a supnem do mrazaka 🙂

datelinka5
24. júl 2011

@gebeente77 ja som to tiez uz robila je to mnamka !! 🙂

datelinka5
24. júl 2011

@teri3 vies ze ja tiez nad tym stretkom uvazujem stale ked si tu citam ,ze ake sme super kolektiv 🙂 ja by som navrhla niekedy po vianociach,jan.alebo febr. ked nie je roboty v zahrade 🙂 do vianoc aj schudneme a potom sa prideme ukazat,mne sa pacilo som bola cez Monadu v Patinciach bolo super a davaju aj kolektivne zlavy
www.monada.sk , ale robia aj v Piestanoch aj vo Vysokych Tatrach 🙂 cize ked do vianoc schudneme treba nasim polovickam navrhnut vianocny darcek tyzdenny pobyt 🙂 🙂 dufam ze nam bude stacit 😀

zofrinka
24. júl 2011

@datelinka5 to by bolo supeeeeeeeer, len aby nás naše polovičky pustili!!!!!!! Aby si nemysleli, že ideme niekam inam.......na výtrty!!!

happysmile
24. júl 2011

@mama79 dakujem za gratulaciu 🙂 veru tie kilecka by uz mohli ist niekam... 😀
@datelinka5 jasne ze tu mame bryndzu 😉 my tu uz mame vsetko!!! uz aj listkove cesto zacali v tescu nedavno predavat, tak sa vytesujem 😀 a v Dubline je otvoreny Slovensky obchod takze horalky, mily, vinea, treska, parizsky salat, klobasky, atd.... vsetko typicke Slovenske, tu uz kupis. a aj tu v Galway mame asi 10 polskych obchodov, sice to nieje ako v tom Dublinskom, ale predsa len maju tam taky tovar na ktory sme zvyknuty z Svk...

datelinka5
24. júl 2011

@zofrinka ved to ,ked uz budeme take manekynky 🙂

datelinka5
24. júl 2011

@happysmile ty asi si aj ja otvorim tu obchod s nasimi vyrobkamy,tu su len ruske obchody a slov. nist ☹

martinka1981
24. júl 2011

@kaja73 tak to maš super mm že ti to nosi 😉
pozerala som že su aj 2 obchody v BA ale že kto mi to prinesie 😕
Nič to zvladneme to doma.
Ranajky som mala normalne opečeny tmavy chlieb v hriankovači s cesnakom a oliv.olejom a k tomu kava s mliekom a trs.cukrom.
Na obed cestoviny s cukinou,tekvicou a parmezanom.
A teraz som už hladnaaaa,tak asi schrumnem ten špaldovy polystyren a dam kavu bez cukru 😝 s mliekom.
Navečeru sa chystam urobiť zelen.šalat s tuniakom.
Može byť nie??

@mama79 vdaka za privitanie 😉 aj radu ohladne chlebika

emily_666
24. júl 2011

@luciapejkova
dakujem za info, práve som sa to dočítala aj v knihe
a na akú skupine tipuješ krupicovú kašu? ale asi si dám niekedy na raňajky, lebo najlepšia je s maslom a grankom 😀

zofrinka
24. júl 2011

@emily_666 krupicová kaša je U3!!!

pondelnicka
24. júl 2011

Tááák už som aj ja doma z oslavy, dopadla celkom fajn - pre mňa, nezhrešila som... 😉 Možno aj tým, že som pomáhala s varením.... 😀 Polievku s domácimi slížikami som oželela, keďže už bolo po dvanástej a keďže ma už mamina pozná, nechala mi kuracie prsíčka, nech si s nimi spravím čo chcem. Tak som ich naplnila syrom a šunkou, okorenila, opiekla na troške olivovového oleja, podliala vodou a nakoniec a tú trochu výpeku som zahustila syrom. Mňááááámmmm 😵 No a update tortička bola tiež fajn, chutila aj ostatným 😀 😀 A ani nevedeli, že jedia také zdravé.... 😉 Pôvodne som sa s ňou chcela viac vyhrať, ale po celodennom výlete som už nevládala. ☹

emily_666
24. júl 2011

@zofrinka
však hej, zabijem ju niekedy na raňajky

emily_666
24. júl 2011

@pondelnicka
nuž vyzerá na zjedenie a receptík máme kde ?

kaja73
24. júl 2011

@martinka1981 ved si skoč do toho U obchodu nakupit aspon niečo-napr ten update cukor-potom možes kavu s nim pit,maju aj ine sladkosti U1-teda možes ich aj večer jest-ak lubis sladke. Alebo maju ochutene jogurty,ci cestoviny-vsetko U1.Len je to drahsie,ako normalne potraviny.Jedalniček si mala fajn-tuniaka na večeru aj zbožnujem-plus syr, paprika,rajcina a cibulka-taky salat so syrom si k nemu robim. 🙂

pondelnicka
24. júl 2011

@emily_666 práve som ho doťukala do jedálničkov.... 😉

teri3
24. júl 2011

@zofrinka no ten môj si kľudne aj môže myslieť...mňa by aj potešilo, keby trošku žiarlil, lebo to on ani veľmi nevie 😕

no ale krupica je U2, takže ak by bola s um. sladidlom, medom alebo fruktózou, tak by asi celá bola U2 😉

teri3
24. júl 2011

baby, no ja som na zajtra zvedavááá - na všetky, aké pekné mínusy budú 😎 . Naposledy som sa vážila v piatok, tak odolávam svojej závislosti hupsnúť každý deň na váhu 😉

happysmile
24. júl 2011

@datelinka5 to by si mala super business, ak tam mas vela slovakov a cechov okolo, tak urcite 😉
@teri3 no ja teraz veviem ci bude nejaky aspon malicky ubytok 😒 prisla ku mne na navstevu "kazdomesacna kamoska" tak budem rada ked nebude prirastok na vahe... 😕
inak baby ja som dnes na trhoch objavila kalerab! prvy krat po 7 rokoch v Irl, som jedla cerstvy. mnam... som sa tak napraskala 😀 . dufam ze kalerab nie je U2 alebo U3??? to by nasr...dilo 😨
@pondelnicka moja zlata, co to sem davas za lakadla takto na vecer??? xixixi... ja nemam na okoli nijaky update obchod tak mozem len slintat 😅 ale krasna sa ti podarila, sikulka si!

datelinka5
24. júl 2011

@happysmile ty ja ti mam takeho obchodneho ducha hihi mi by sme mohli do update roznehnut aj v Irsku a Nemecku 😉 🙂 potom mozme aj mi dve chodit nakupovat 😀

mama79
24. júl 2011

@pondelnicka ta torta vyzera uzasne,pozrela som aj recept a zda sa byt jednoduchy,pokusim sa niekedy upiect,mnammm

pondelnicka
24. júl 2011

@mama79 naozaj je to jednoduché, sama som bola prekvapená, že sa mi korpus tak krásne podaril.... V podstate, každý koláč môžeš spraviť update, ak cukor nahradíš norbi cukrom alebo sladidlom a polovicu múky vymeníš za norbi múku.... 😉 Ja som už robila aj žemličky, podarili sa síce až na tretí pokus, ale boli super....

teri3
24. júl 2011

@datelinka5 no s tým obchodným duchom sme na tom podobne, rozmýšľala som nad predajňou u nás v TO 😉

@happysmile neboj, keď aj teraz nebude, ale o týždeň bude o to väčší...ale držím päste, aby aspoň malinký bol, je to veľmi motivačné 😉 Ja tiež očakávam cez týždeň MS, ale mávam akýsi dlhší cyklus, tak uvidíme, ako sa mojim hormónom páči nové stravovanie 😀

datelinka5
24. júl 2011

baby a mozte mi napisat z coho je zlozenie takej muky ??co je tam napisane co obsahuje,alebo ten ich cukor ??velmi ma to zaujima ze z coho to vlastne vyrabaju 🙂

zofrinka
24. júl 2011

@teri3 ty si z TO??? Ja som do TO chodila do školy!!! A ako slobodná som bývala neďaleko!!! TEraz som sa odsáčkovala až sem!!! 😒

smarti
24. júl 2011

@elina313 ja som na MK pozerala všelijaké debaty, ale odkedy máme Norbiho, tak čítam len toto. A o komentároch mm sa radšej nevyjadrujem, normálne ho po večeroch zanedbávam.

elina313
autor
24. júl 2011

@martinka1981 ahojky, vítam ťa v aj v súkromnej skupine 😉

smarti
24. júl 2011

@emily_666 aj moja obľúbená, predtým som to jedávala na večeru a odkedy som tu s vami, tak som si raz urobila na raňajky a ešte na obed som mala pocit, že som z toho najedená. No ani sa nedivím, že predtým tie kilá nešli dole, keď som si takú pecku dala o pol 8 večer.

emily_666
24. júl 2011

@teri3
ja som sa nad tým tiež zamyslela, že by nebolo zlé si tu u nás otvoriť ich predajnu, ale plánujeme aj druhé bábenko a tiež to chce nejaký vstupný kapitál, keďže budúci rok rekonštrujeme dom - nehrozí to zo žiadnej strany, škoda