icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

tiffanka
24. júl 2011

@datelinka5 ...to bola myslím Zhŕňajova nevesta 😀

idris
24. júl 2011

@elina313 to sa tu stihla aj súkromná téma založiť ??? hmm nejako Vás kočky nestíham

u mňa to ide pomaly ale čo chvíľa sa sťahujeme a bude dobre ;)

tiffanka
24. júl 2011

@datelinka5 ...tak tebe sa už dobre vraví aj o týždňovom pobyte, keď máš chlapov veľkýýýých ...ale ja si to neviem dosť dobre predstaviť, čo by môj drobec bezo mňa robil 😒

tiffanka
24. júl 2011

@datelinka5 ...ja mám v Írsku neter a ona spomínala, že je tam nejaký obchod so slovenskými výrobkami...alebo myslím nejako z netu si zvyknú objednávať sem-tam aj s kamoškou, aby menej platili za dovoz...ale podrobnosti ti nepoviem 😒

emily_666
24. júl 2011

@tiffanka
@datelinka5
týždeň by bol aj pre mňa veľa, drobec je závislák na maminke, ani vycikať sa nemôžem ísť bez neho 😢

tiffanka
24. júl 2011

@emily_666 ...tak potom kto je tu závislááák? 😀 😀 😀

mama79
24. júl 2011

@elina313 diky za zapisanie,snad o tyzden to zvladnem aj sama

emily_666
24. júl 2011

@tiffanka
jajajaj, hra na slovíčka, nikdy som ju nemala rada
idem do hajan baby, nepíšte veľa, lebo zajtra nebudem mať čas číťať, dobrú nocku, idem chudnúť, lebo ráno ma čaká kamarátka váha

martinka1981
24. júl 2011

@elina313 vdaka 😉
zajtra snad pridam miery , ale 90-60-90 to nebude 😀

martinka1981
24. júl 2011

@kaja73 určite sa tam pojdem pozrieť.sladke mi chyba najviac. Svokra prišla večer nečakane a priniesla slivkovy kolač alen mi nukala a nukala ale nedala som si aj ked slinky tiekli 😀 😝
Škoda že sa neda niečo objednať cez net,to by bolo super.

mamisqva
24. júl 2011

Ahojte koceny som tu nebola asi dva dni a mam abstak na vas.Sme boli mimo a bez netu tak som sa nemohla nakuknut,ale zajtra som tu ako na koni sice modrom ale koni. 😀 😀 😀 😀 😀 ved ma rano prejde smiech ked sa postavim na vahu moc som neposluchala fnuf fnuf.

mamisqva
24. júl 2011

@happysmile ahoj moja vsetko naj dodatocne.Vcera som myslela na teba,boli sme na takom malom vyletiku a spali sme jednu noc na private.Si predstav u pana co je z irska a zije tu 3 roky aj s rodinkou ma 3 deti a zenu slovenku najskor boli tam ,pracovali a tak a teraz sa tu usadili natrvalo.Zaujimave myslim ze je to skor naopak ako v tvojom pripade ze odchadzaju skor do irska ako na slovensko.Vy ste uz natrvalo?Bol zlaty rozumel vsetko ale ked rozpraval,sranda snazil sa.

mamisqva
24. júl 2011

@mama79
@martinka1981 vitajte tusim som zazrela nove skoromodelky.Nech sa vam dobre chudne s nami 😉

datelinka5
24. júl 2011

@tiffanka neboj sa prezil by,alebo ho vezmes zo sebou ,pozabavame 🙂

tiffanka
24. júl 2011

@datelinka5 😀 😀 😀 ...si zlatáááááá 😲 ...stačilo mi dnes večer, ked som išla vyprevadiť návštevu aký ordung narobil, že som ho nešla ja kúpať 😀 jáááj, bobáčik môj malýýýý ! 🙂

tiffanka
24. júl 2011

@datelinka5 😀 😀 😀 ...si zlatáááááá 😲 ...stačilo mi dnes večer, ked som išla vyprevadiť návštevu aký ordung narobil, že som ho nešla ja kúpať 😀 jáááj, bobáčik môj malýýýý ! 🙂
Dobre dievčatá, idem si ja váhu vystrčiť spod police, aby som sa ráno nezabudla zvážiť 😀 a potom šups, do postieľky...pá zajtra 😉

tanicka321
25. júl 2011

@datelinka5 ani ja necvicim, ale na tych horach sa proste nedalo, kym sme sa dostali do jaskyne slapali sme vyse kilometra s prevysenim 130m, takze stale do strmeho kopca, a v jaskyni este 860 schodov!!!! 😠 ked sa nas sprievodkyna pytala (ja jazyk po kolena) ze co si myslime, kolko schodov uz mame za sebou, tak sme si vsetci tipli, ze asi polovicu a ona sa zasmiala 😀 ze IBA 160 !!!! tak som si myslela ze vyplujem dusu 😅 lytka ma boleli este 3 dni, rano som nevedela vstat z postele 😀

pondelnicka
25. júl 2011

@datelinka5 cukor mám monentálne doma xylitolový, zloženie má xylitol (99%) a neotam. Ak mrkneš na net, tak xylitol je prírodný cukor, žiadna umelina. Ale norbi má tuším tri druhy cukru, myslím, že každý si vyberie to svoje.... 😉 No a múka má zloženie: odtučnená sójová múka, pšeničná bielkovina, sójový bielkovinový koncentrát, pšeničná vláknina, sójový bielkovinový izolát. Obsahuje lepok a derivát sóje. Takže nič pre celiatikov... 😒

datelinka5
25. júl 2011

@tanicka321 to poznam ,ked som bola v tatrach na lieceni chodili sme na tury a zhodila som 7 kg za 3 tyzdne
ale vyslapat si na skalnate pleso ,mala som dost ,pekne som aj z noh schudla....jaj stare zlate casy 🙂

datelinka5
25. júl 2011

@pondelnicka si zlata ze si mi to napisala ,diky!! 🙂

zofrinka
25. júl 2011

ahojteeeeeeeeeeeeeeeee!!! Ja m ám dnes takú fantastititititititititititititititititickú náladu!!!!!! Aj váha, aj centimeter ma nesklamali, tak som vytešenááááááááááááááááááááááá!!! Idem to rýchlo napísať do tabuľky!!!!! Už som si aj raňajky dala, chlebík so šunkou, salámkou, syrom a zeleninku, (manželíček mi pripravil), na desiatku si dám z tortičky, čo som robila môjmu chrústikovi na oslavu a kúsok roládky od maminky čo priniesla, obedík budepolievka - hovädzia, zemiačky a pečené mäsko v horčicovej marináde, olovrant-boely jogurt, večera melón, alebo vajíčko so zeleninkou!!!!! Juj, taká som vytešená......včera mi dokonca muž povedal, že sami nejako zmenšuje riťka......tak ma to potešilo!!!!!!!!!! juchuuuuuuu

marecka
25. júl 2011

ahojte kočky, dlho som vas nebola pozriet, aj som to flakala, hanba mi, ale dovolenka sa blizi, takze naskakujem na vlak! 😀

luciapejkova
25. júl 2011

@zofrinka Kolko si schudla? Nemozem sa pripojit na tabulku tak preto sa pýtam,odkedy si vlastne nabehla na dietu od 1.7 ci az neskor? 🙂

martinka1981
25. júl 2011

Dievčata ja som dnes dala už par minut na stac.bicykli 😝 moj drahy že musim sa aj spotiť že len tak to nejde 😀 😖
Čvičite niektora z vas?
Musim isť niečo chystať k obedu,najvyšši čas 😝

tiffanka
25. júl 2011

@martinka1981 cawík ...akurát ti chcem písať, že som ťa z prvej tabuľky prepísala do tab. č.2, lebo tam už pod číslom 23 je vedená myslím lubinka...Nevadí, že si teraz 27-ma? 😒 ...Ale vieš, aby v tom nebol hokej.. 🙂 pa, pááá

tiffanka
25. júl 2011

@martinka1981 ...ja cvičím len tak pozvoľna 😀 ...každý deň sa sanžím dať aspoň 50 brušákov na cvičiacom stroji, trošku sa na rotane povrtím 😀 ...a mám aj taký štipec, alebo spona to je taká na stláčanie a to mám akože na stehná...aj z tou dám zopár kmitov...ale sú tu baby, čo cvičia intenzívnejšie... ja robím len toľko, čo je v rámci mojich možností...u nás na dedine veľké šance nemám a musím priznať, že ani toho času dáko nieje 😒...tak som rada, že som začala aspoň s nejakým kývkaním 😀

zofrinka
25. júl 2011

@luciapejkova začala som oficiálne 12.7. s váhou 84,1 a dnes mám 82,1, takže čo týždeň, to kilo, plus za tie dva týždne 6cm v páse, 5cm v bokoch, 7cm v prsiach, 2cm na stehnách. Tak sa vytešujem!!!

zofrinka
25. júl 2011

@martinka1981 ja som už písala, chodím cvičiť každý deň okrem víkendu na vibrafit a rolletic!!!

qetinka
25. júl 2011

@zofrinka ide ti to skvele!!!!!teším sa stebou 😎 😉 🙂
my sme mali ťažký vikend...najmenši velmi zle znáa chorobu...uz tri noc som nespala...tak som ako 🙄 🙄 🙄
ja len dufam že coskoro mu bude lepšie...a že to další dvaja nechytia..
počko vonku...čisto jesenné...a to je 25.07...šoky no čo...aspon im nie je luto ze nie su vonku...ved stále prší...
dufam ze sa pobede od detí dostanem na aspon hodinku preč a kupim norbiho knihu... 🙂

martinka1981
25. júl 2011

@tiffanka tabulka č.2 taku som ani nevidela 😀 jasne že neva,ja tieto tabulky absolutne neovladam 😝
Takže troška cvičiť budem musieť,ach ja to tak neznašam 😝
ja sa pri dvoch deťoch vobec nikam nedostanem a cvičiť už vobec,nema kto stražiť deti.