Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@tiffanka s tym kojeni sme na tom rovnako vecer mi inak nezaspi iba prisosnuta a ked zaspi tak za hodinu sosa zas a tak celu noc.Tiez neviem ako ju to oducim ale nechcem ju oberat o to najcennejsie len by mohla uz prespat noc no nic snad jej to vysvetlim skor nez v skolke. 😀 😀 😀
ahojte kočky, ja som dnes ☹ ☹ ☹ ☹ úbytok na váhe biedny, mám pred mrchou, tak sa utešujem, že to je tým, ale mám hrozné chute a neodolala som tyčinkám - síce grahamovým, ale....
😒 😒 😒 a aj cítim, že viacej papám, jááááááj motivácia mi chýba... a ešte niečo, Norbi knižka sa dnes nekonala 😢 😢 😢
Mna chytilo korčulovanie-mame hned vedla domu hradzu s novym cyklochodnikom,vhodnym aj pre korčule,tak 3-4 krat do tyždna fičime aj s o synom ,alebo aj s mm. 🙂 No a okrem toho je 1-2 krat do tyždna aj fitko-teraz bolo aj viackrat- pre zle počasie som nešla korčulovat,ale radsej tam. Aj dnes bolo fitko 🙂 Inak s tou vahou mas pravdu-ak sa chodi do fitka ide pomalsie dole,ale to len preto, že sa formuju svaly a tie važia viac ako tuk.Ale na vyzore je to to iste,ak nie lepsie,lebo je telo vysportovane a okrem toho mas rychlejsi metabolizmus-ked mas viac svalov a možes viac papkat a nepriberies-svaly dobre spaluju.Ja ked som važne cvičila,mala som vahu 65 kil a oblečko som nosila,ako pri vahe 58 kil-to už ale bolo davno ☹ No a kondične som bola na tom lepsie ako pri vahe 58 kil aj som sa lepsie citila.Ta vaha nie je až taka smerodatna-skor tie cm a to ako sa citiš-ci po vystuoe na 4 poschodie neumieraš od unavy 😉 Len ten cas na cvičenie je niekedy ozaj tažko najst. 😒
@teri3
@elina313 moja nesmut kazda obcas mame take dni si nas hnaci motor tak nas nesmies v to m nechat ved nas mas tolke na svedomi to asi preto ze sme s teba vysosali energie tak ti posielam vela energie aby to coskoro preslo 😉 Aj toto pocasie je o nicom chyba nam slniecko teda mne velmi ☹
@datelinka5 😀 😀 😀 😀 😀 ale v Playboy XXL
@elina313 Ty si tuším spomínala, že si jedla kvašáky, tie majú dosť soli v sebe, ja som si ich kvôli dnešku aj včera odpustila 😀 . No ale neboj, pôjde to, isto kvôli svojim dníčkom si taká, neboj, o týždeň budeš vytešená, vydrrrrž, chrúmaj polystyrén a napapaj sa všetkého povoleného do sýta 😉
@elina313 neprisla ti kniha este ??mne by mala zajtra dojst s muzickom 🙂 neboj nie si sama aj ja som pre menzesom a dneska som bastila bebe keksy rano a poobede mufinu s kavou u kamosky,bola som ju mrknut ma malicke babo,teraz cerstve z porodnice ,juj ake su tie babatka nadherne 🙂 🙂 uvidis po menzese budeme mat menej ,ja sa len 1. idem vazit tak dufam 🙂
Tak som z cvičenia doma, KAtulka uspatá, Kubík a rochní vo vani, už som sa aj navečerala - biely jogurtík!!!
@elina313 ako sem dostanem tabuľku??? JA to neviem, môžeš mi poradiť??? Vypracovala som tabuľku naj jedál podľa knižky - U1, tak by som to sem chcela dať, no neviem ako!!! Poradíš???
@mamisqva máš IP.
@teri3 teda ma boli prdel z toho biku 😝 som si sadla večer na chvilku ale po 6 min som šla dole 😀 😀 neobsedela som tam. Hmm radosť z pohybu,to neviem aky šport by som musela robiť...
No možno ked uvidim vysledky v chudnuti tak ma to začne baviť ale inak...
No idem sa ja venovať drahemu,deti spia a najmladšia sa par dni budi okolo 22:30 s revom tak aby sme niečo postihali 😀 😀 aj to je pohyb neeeee???? 😀
...dobre je mi tu s vami, ale ešte idem urobiť nálev na uhorky... 😖 ..ak by som sa sem už náhodou nedoťapkala , tak sa dobre vyspinkajte...snáď zajtra nebude už tak liať a vytiahneme aj päty z domu 😉 pa, páá
Ozaj teraz ma napadla jedna prihoda.Maly synovec chcel maciatko tak sme boli pozriet u kamosky boli prave narodene.On ze aj si ho mozeme hned zobrat?Ja ze nie ono musi este pit od mamicky macicky mliecko az ked trocha podrastu.A on ze ved ty mu das pit mliecko 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@martinka1981 prave som ti chcela dat tip ne radost s pohybu Tutu mutu.
@martinka1981 no tak povedz manželovi, že keď už si musela na tom biku sedieť pod jeho dozorom, nech Ti teraz riťku pomasíruje 😀 😀 😀 no a to môže byť úvod k tej ďalšej veľmi príjemnej a chudnutiu prospešnej činnosti 😉

Caute caute tak som tu idem sa ukludnit ku vam bo sao vyflusnuta s malej dnes stale prsi a tak bola strasne nervozna,boli sme aj vonku ked trocha mrholilo ale iba chvilku kde je letooooooooooooooooooo???????????????????