icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

mamisqva
25. júl 2011

Caute caute tak som tu idem sa ukludnit ku vam bo sao vyflusnuta s malej dnes stale prsi a tak bola strasne nervozna,boli sme aj vonku ked trocha mrholilo ale iba chvilku kde je letooooooooooooooooooo???????????????????

mamisqva
25. júl 2011

@tiffanka s tym kojeni sme na tom rovnako vecer mi inak nezaspi iba prisosnuta a ked zaspi tak za hodinu sosa zas a tak celu noc.Tiez neviem ako ju to oducim ale nechcem ju oberat o to najcennejsie len by mohla uz prespat noc no nic snad jej to vysvetlim skor nez v skolke. 😀 😀 😀

mamisqva
25. júl 2011

@zofrinka
@tiffanka vsatko nej chlapcom k meninkam 😉

elina313
autor
25. júl 2011

ahojte kočky, ja som dnes ☹ ☹ ☹ ☹ úbytok na váhe biedny, mám pred mrchou, tak sa utešujem, že to je tým, ale mám hrozné chute a neodolala som tyčinkám - síce grahamovým, ale....
😒 😒 😒 a aj cítim, že viacej papám, jááááááj motivácia mi chýba... a ešte niečo, Norbi knižka sa dnes nekonala 😢 😢 😢

kaja73
25. júl 2011

Mna chytilo korčulovanie-mame hned vedla domu hradzu s novym cyklochodnikom,vhodnym aj pre korčule,tak 3-4 krat do tyždna fičime aj s o synom ,alebo aj s mm. 🙂 No a okrem toho je 1-2 krat do tyždna aj fitko-teraz bolo aj viackrat- pre zle počasie som nešla korčulovat,ale radsej tam. Aj dnes bolo fitko 🙂 Inak s tou vahou mas pravdu-ak sa chodi do fitka ide pomalsie dole,ale to len preto, že sa formuju svaly a tie važia viac ako tuk.Ale na vyzore je to to iste,ak nie lepsie,lebo je telo vysportovane a okrem toho mas rychlejsi metabolizmus-ked mas viac svalov a možes viac papkat a nepriberies-svaly dobre spaluju.Ja ked som važne cvičila,mala som vahu 65 kil a oblečko som nosila,ako pri vahe 58 kil-to už ale bolo davno ☹ No a kondične som bola na tom lepsie ako pri vahe 58 kil aj som sa lepsie citila.Ta vaha nie je až taka smerodatna-skor tie cm a to ako sa citiš-ci po vystuoe na 4 poschodie neumieraš od unavy 😉 Len ten cas na cvičenie je niekedy ozaj tažko najst. 😒
@teri3

mamisqva
25. júl 2011

@elina313 moja nesmut kazda obcas mame take dni si nas hnaci motor tak nas nesmies v to m nechat ved nas mas tolke na svedomi to asi preto ze sme s teba vysosali energie tak ti posielam vela energie aby to coskoro preslo 😉 Aj toto pocasie je o nicom chyba nam slniecko teda mne velmi ☹

mamisqva
25. júl 2011

@elina313 nejake tycinky ta nerozhadzu to nic aj ja som kradla malej kukuricne chrumky 🙂 🙂 🙂

zofrinka
25. júl 2011

@datelinka5 😀 😀 😀 😀 😀 ale v Playboy XXL

teri3
25. júl 2011

@elina313 Ty si tuším spomínala, že si jedla kvašáky, tie majú dosť soli v sebe, ja som si ich kvôli dnešku aj včera odpustila 😀 . No ale neboj, pôjde to, isto kvôli svojim dníčkom si taká, neboj, o týždeň budeš vytešená, vydrrrrž, chrúmaj polystyrén a napapaj sa všetkého povoleného do sýta 😉

mamisqva
25. júl 2011

@teri3 ja sa tiez neviem donutit cvicit ani za svet som hniloba a velka aj svagrinka ma stale vola aby sme spolu cvicili a mne sa tak nechce. 😒

datelinka5
25. júl 2011

@elina313 neprisla ti kniha este ??mne by mala zajtra dojst s muzickom 🙂 neboj nie si sama aj ja som pre menzesom a dneska som bastila bebe keksy rano a poobede mufinu s kavou u kamosky,bola som ju mrknut ma malicke babo,teraz cerstve z porodnice ,juj ake su tie babatka nadherne 🙂 🙂 uvidis po menzese budeme mat menej ,ja sa len 1. idem vazit tak dufam 🙂

zofrinka
25. júl 2011

Tak som z cvičenia doma, KAtulka uspatá, Kubík a rochní vo vani, už som sa aj navečerala - biely jogurtík!!!
@elina313 ako sem dostanem tabuľku??? JA to neviem, môžeš mi poradiť??? Vypracovala som tabuľku naj jedál podľa knižky - U1, tak by som to sem chcela dať, no neviem ako!!! Poradíš???
@mamisqva máš IP.

mamisqva
25. júl 2011

@teri3 Mna by skor bavil bicykel aj zohanam malej uz sedacku ze by som zacala chodit.Ozaj aku by ste mi odporucili zadnu ci prednu??????

mamisqva
25. júl 2011

@zofrinka dik moja tak ma to mozno zas nakopne nanovo ked zacnem uzivat aj si mi dala davkovanie?

zofrinka
25. júl 2011

@mamisqva prvý mesiac 3x10, ak by si potom ešte chcela pokračovať, musela by si si znovu kúpiť (opäť by sme sa dohodli na cene) a potom už iba 1x10.

zofrinka
25. júl 2011

@mamisqva prednú už tak ľahko nekúpiš, lebo je zakázaná z EU. Tiež som ju zháňala, ale v žiadnom cyklo obchode ju nekúpiš, keď tak, len pod rukou.

elina313
autor
25. júl 2011

@zofrinka sem asi nie... a ako si ju spravila v exceli ? ☹ fakt neviem, ja som tú našu robila cez google dokumenty a potom som vám poskytla link ... jedine tak nejak... prípadne mi to skús poslať na mail... pošlem Ti ho IP a ja to skúsim nahodiť, ale do súkromky 😉

mamisqva
25. júl 2011

@zofrinka tak to som nevedela ja som kukala nejake na bazosi dobre vediet.Asi je bezpecnejsia ta zadna len neviem co na to povie mala,ona je sidlo stale jej musim rozpravat a neviem ci v zadu by mala taky vyhlad.Ona ani v aute neobsedi motovidlo.

tiffanka
25. júl 2011

@mamisqva 😀 😀 😀 ...ďakujem, si zlatá 😲 ...už som ho uložila hajkať 😉

tiffanka
25. júl 2011

@zofrinka ...jáááj, vieš čo ma napadlo teraz? Že mlieko mení chuť aj cvičením...má to na svedomí kyselina mliečna... Preto odporúčajú cvičiť po kojení....Ale ty si už skončila, takže "nemaj boja" 😀 ...ale žeby slané? By som povedala potom, že asi skôr kyslé... 😒

teri3
25. júl 2011

@tiffanka myslíš, že tam bude kefííír? 😀 😀 😀 Inak teda to by som si dala, kefírové mlieko, kedysi sme mali tie kvasinky, to bola mňamka, také origoš doma urobené

mamisqva
25. júl 2011

@teri3 nerob chute ja mam v chladnicke acidko ale sladke tak nic.....

tiffanka
25. júl 2011

@teri3 ...sa nesmeeeeeeeeeeeeeej 😠 ...ja len tlmočím získané vedomosti 😀 ...jooooj...kefííír, to si aj ja pamätám ako dieťa... 😀 Mali sme to doma v takej sklenej fľaši ..a plávalo to tam ako v labáku 😀 😀 😀

martinka1981
25. júl 2011

@teri3 teda ma boli prdel z toho biku 😝 som si sadla večer na chvilku ale po 6 min som šla dole 😀 😀 neobsedela som tam. Hmm radosť z pohybu,to neviem aky šport by som musela robiť...
No možno ked uvidim vysledky v chudnuti tak ma to začne baviť ale inak...

No idem sa ja venovať drahemu,deti spia a najmladšia sa par dni budi okolo 22:30 s revom tak aby sme niečo postihali 😀 😀 aj to je pohyb neeeee???? 😀

tiffanka
25. júl 2011

...dobre je mi tu s vami, ale ešte idem urobiť nálev na uhorky... 😖 ..ak by som sa sem už náhodou nedoťapkala , tak sa dobre vyspinkajte...snáď zajtra nebude už tak liať a vytiahneme aj päty z domu 😉 pa, páá

mamisqva
25. júl 2011

Ozaj teraz ma napadla jedna prihoda.Maly synovec chcel maciatko tak sme boli pozriet u kamosky boli prave narodene.On ze aj si ho mozeme hned zobrat?Ja ze nie ono musi este pit od mamicky macicky mliecko az ked trocha podrastu.A on ze ved ty mu das pit mliecko 😀 😀 😀 😀 😀 😀

teri3
25. júl 2011

@tiffanka a budéééém 😀 😀 😀 - však ja viem, že cvičenie má vplyv na kvalitu mliečka, hlavne treba začať pozvoľna a všímať si, ako dieťatko reaguje 😉

no a tie "hubky" či čo to bolo sme potom dáko nechtiac usmrtili - naši ich tuším zaliali príliš horúcim mliekom 😔

mamisqva
25. júl 2011

@martinka1981 prave som ti chcela dat tip ne radost s pohybu Tutu mutu.

teri3
25. júl 2011

@martinka1981 no tak povedz manželovi, že keď už si musela na tom biku sedieť pod jeho dozorom, nech Ti teraz riťku pomasíruje 😀 😀 😀 no a to môže byť úvod k tej ďalšej veľmi príjemnej a chudnutiu prospešnej činnosti 😉

mamisqva
25. júl 2011

@tiffanka pockaj skus recept na uhorky dam ti velmi rychle.