Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@elina313 ahoj, tak sa dnes priznavam, neposluchala som na dovolenke, od zajtra idem zase posluchat ako treba, dnes som si bola pekne zacvicit (musim sa do toho zase poriadne zahryznut, citala som totiz, ze ak chudnes a necvicis, tak sa postupne chudnutie zastavi, spomali, pretoze takymto chudnutim ubudne nielen tuk ale aj svaly a svaly su pre chudnutie a celkove spalovanie velmi dolezite), vecera bola kuriatko, ja si musim norbiho este lepsie prestudovat, lebo vy ste tu vsetky uz take odbornicky. Tiez poskulujem po tej knizke, asi si ju kupim, ak pomoze mne, tak potom by pomohla aj celej rodine 😉 Nemaj depku, to mas asi z toho pocasia, to prejde, uvidis, ze buduci tyzden zahlasis velikansky ubytok zase 😉 Inak ma tiez dnes po cviceni napadlo, ze uz viem, preco su chlapi vacsinou stihli, vacsina nelubi sladke, skor maso a vacsina z nich ma nejake svaly, takze tie to spaluju za nich 😉 takze som sa rozhodla fungovat chvilku ako chlap, cvicit a obmedzit sladke 😀 😀 😀
ahojte. dnesny jedalnicek: R: 9:00 1 krajec celozrnneho chleba s tavenym syrom, sunka, salama, horcica, paprika. O: 12:00 kuracia polievka, vypr. kuracie prsia, zemiakove pyre, uhorkovy salat - smotanovy, O: 15:30 par sliviek, vecera 20:00 prazenica z 2 vajicok, zeleninovy salat, kusok camembertu
gratulujem Jakubkom a prajem vela zdravicka a stasticka a nech maminy posluchaju 🙂
inak, keby som mala chlapca, tak je tiez Jakubko 🙂
@teri3 @tiffankatie také hubky som mala aj ja, asi pred rokom, tiež mi vykapali, boli to že Tibi a teraz mám vodné Tibi, lenže tie sa musia robiť s cukrom a ten som nateraz vylúčila z programu 😀 inak sú tiež fajn a že moc prospešné
joj, ani som nepozdravila, ahojte 😉
cauuteee baby ..tak pamate si si ma este? hmmm?pekne ste to tu rozbehli..drzim palceky vsetkym,...a posielam inspiraciu http://korzar.sme.sk/c/5792464/radka-semivanova... kocka tiez takto schudla...na mmb je najaka ignoraci..tak aspon napiste kolko ste zhodili?
baby trochu vas necham same a uz nestacim citat 🙂 co bol slivkovy pondelok??aj ja som mala na olovrant slivky hihi,vracaju sa mi chlopi pomooooc dom vyriadeny , uvidim aky bude zajtra ☹ ale hlavne ze ich uz budem mat doma,to je figu 3 dni nevarit,ja tak rada variiim 🙂 uz sa tesim na zajtra jupiii , vlastne na dneska,takze dobru noc a zaroven dobre rano 🙂 🙂 konecne sa vyspim ,ked je dom prazdny nemozem spat tak tu pri vas matozim a vy uz isto hajate a chudnete v spanku 😀 uz beziim ,pa
@eerika ahooooooooj tak si sem predsa zavítala, som myslela, že si už zabudla na nás 🙂 🙂 🙂
Ja práve prekonávam pažravú krízu z prichádzajúcej mrchy ☹ ☹ ☹ včera som sa natlačila tyčinkami 🙄 🙄 🙄
ale dnes je nový deň a tak idem na to 😉 Tebe sa ako darí Erika, koľko sa Ti podarilo dať celkovo dolu ? Naposledy to bolo 12 kg za 3 mesiace...
Ješ všetko ?alebo len U1, stravuješ sa domácou kuchyňou, alebo Norbi kuchyňou ? .... jááááááj veľa otázok na teba 😀 😀 😀
baby ktorá z vás jedáva vyrobky z n.predajne??
ahojte tak novy den pred nami 🙂
@elina313 ja som tiez teraz demotivovana 😒 rano som sa postavila na vahu a mala som kilo viac ako vcera!!! 😠 ☹ 😨 a to som len vecer vypila pohar vinei... ja viem je to cukor, ale jeden pohar a 1kg je nasvete?! 😢 tak som sa vyzalovala, zasa do prace.... tak rada by som tu s vami tukala do pc, ale mam tolko prace a este aj tie prazdniny. no co, som mamina tak sa musim postarat aj o program pre deturence. ked tu nemam nikoho kto by mi pomohol...
pekny den bez preheskov 😉 🙂
baby mam konecne knihuuuu tak dneska ma tu necakajtee idem studovat 🙂 pa
@happysmile
@elina313 baby nevzdavajte to.Krizy proste su a budu a my ich musime len prekonat. 😉 držte sa 🙂
@qetinka ja mam od nich celodenne menu.
@qetinka ja mam od nich tiez celodenne menu 😉
škoda že u nás nie je predajna....a škoda ze ani online obchod nemaju...
kolko vyjde celodenne menu??v priemere...
@happysmile pokial viem kilo hore neznamená nic 😉 možno len voda......pochopitelne že ťa to rozladí...a myslím si že to isto nie je z jedneho pohára vinei...u mna ked mam takto narast na vahe je to otázka stravovania z pred dvoch..troch dni...nie zo dna na den...
ahojte baby, čo to tu čítam, ale vzdávanie? No tak ste si trošku zamlsali, ide sa dalej. Kilo hore-dolu, aj fáza mesiaca vplýva na všetko. Netreba sa vážiť každý deň, potom vás to tak nebude trápiť. 😀
dneska doobeda si doprajem aj ja, na raňajky som mala pudinček s broskyňami a piškotikmi (asi kalorická bomba) , teraz si mňamkám makaronový šalátik, robila som ho prvý raz, tiež mňam a poobede koniec s dobrotami 😢
keby sa mi len chcelo cvičiť ....
Ahojte,
tak moje deti štrajkuju a nenechaju ma v noci chudnuť 😀 😖 2,5 hod.som bola v noci hore. Mladšia ma neake raple a zobudi aj staršiu aby som sa nenudila 🤐
takže som už par noci nevyspata,cez den nehrozi si lahnuť takže nič no.
Dnes pojdem mrknuť do obchodu čo tam maju,snad ma nevyruti z tych cien,ale niečo sladke potrebujem poobede lebo to je hruza 😝
Ahojteee!!! Tak sa hlásim!!! U nás nič moc, Katulka má dosť vysoké horúčky, ale pravdepodobne to budú len zuby, lebo je živá, šantí, rehoce sa ako besná....len, tie teploty!!! Inak oj moč sme odchytili, pre istotu, tak poobede pôjdem na pohotovosť a tam sa dozviem aj výsledky!!! Dúfam, že bude všetko OK. Takže som "raňajkovala" o 10.45, ale váha je rovnaká ako včera!!! A zistila som, že fakt treba veeeeeeľa piť, lebo inak si telo zadržiava vodu a potom hneď váha mrška ukáže viacej!!!!! Takže NA ZDRAVIE!!!!!
@martinka1981 aj moje sa rozhodli, že v noci sa chudnúť nebude. Tiež sme 2,5 hod robili smiešky a kecali, vôbec sa mladšej nechcelo spať, raz za čas má takú noc akoby to bol deň v najlepšej nálade. No ale ravím si furt lepšie ako by mala 2,5 hod prerevať.

@tiffanka ale nielen pre Teba 😉
https://www.youtube.com/watch?v=aYeN7W4jD7Y