Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@kaja73 ale som mu povedala že nech mi to nekomentuje,že ja mu tiež nehovorim že čo ma robiť na motorke 😀 😝
No malej ešte vyskušam pšenicu,dnes jej dal drahy potajomky kusok chlebu kym som robila dodacie listy na zajtra. Že len kusok,neda si povedať,proste nechape že jej to može robiť zle ☹
@emily_666 no ved nech sa stara on do svojich motoriek a nie do mojho chudnutia 😀 😀
Inak ten ich chlieb mi nechuti 😖 , darmo som zhyčkana našim 😀 radšej budem jesť tie polystyreny,tie sa daju. Ale aspon mam vyskušane. Zbodla som aj jeden ich čoko puding,ten je mnaaaam,ale staršia mi pomohla s jedenim 😀
Ešte musim skočiť na stacionar ked uložim staršiu potvorku,mladšia už haja 😉
@martinka1981
ty si písala o tých keksíkoch, že sú lepšie ako bebe kakaové? a ktoré sú to, lebo si chcem objednať od nich, tak nech viem, ktoré mám kúpiť
@mamisqva
vylúpané orechy dáš do pohára, bez ničoho, len zatvoríš viečko a dáš do pare, cca na 5 min, aby viečko chytilo
dlho vydržia aj vyše roka, ked surne potrebujem, nemusím búchať, otvorím pohár
a hlavne v tej škrubke (nemôžem si zmysleť na to, ako sa to presne vola 😢 ) po čase tak ztukovatejú, v pohári sú stále čerstve
@emily_666 ja som to nepisala,ale tetuša v obchode mi ich dnes nukala ale nekupila som,radšej čokinu 😀 som zobrala. Ale nabuduce vyskušam.
Ako si ideš objednať?? Cez net neposielaju,či ano?
hej, pošlú na dobierku, poslali mi objednávkový formulár, lenže tam je len stručný názov výrobku a cena, takže viem prd. a čokoládka je aká?
@zofrinka skúšali ste aj vlažný kúpeľ na zrazenie teploty? Ináč baby, to je zaujko, že Jakubko keď mal teplotu..asi tak pred polrokom...tiež mal do 40-tky...tak mal lepšiu náladu ako keď mal 37,5...bolo mi to divné... 😒 Ale to ho jeden deň chvalabohu len držalo...my zvykneme Paralen čípky používať...ale už mal potom stresy z merania teploty v riťke a z čípkov 😢 ...ináč tie digitálne teplomery sú o ničom 😠 ... my sme si merali, tak sme mali do 35 😀 ...dcéra dokonca nad 34 😀 😀 ...tak som mu potom starou dobrou klasikou ortuťkou merala...Tak sa len držkajte...opatrujte...a hlaven veľa tekutín, nech ti nie je dehy...aby ste nemuseli na infúzky...pa pááá 😖
...kočky pozrite, čo sa chystám spáchať zajtra na obedík 😀 :
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18956
@zofrinka júúúj držte sa, môj drobec mal minulý rok 2x nejakú virózu, teplota mu vyletela - druhý krát až na 40 - na pohotovosti že dávajte paralen - a na druhý deň už mu nič nebolo, tak verím, že už to aj Tvoju malú opustí tá pačmaga
@qetinka na afty je výborný aloclair - zmiznú za 2-3 dni 😉
@emily_666 no tak tie kupované...o tom by som niečo vedela, aj keď časy sa už asi zmenili, za študentských čias sme boli v Ledniciach zavárať uhorky...2 mesiace som nemohla jesť zavárané uhorky (mimochodom mám ich veľmi rada) a 4 mesiace som nemohla jesť KNEDLE!!! 😝 😀 nuž čo, kŕmili nás národným jedlom - knedle a UHO (univerzálna hnedá omáčka 😀 😀 😀 )
@tiffanka ja som vždy mala rada rozmočené rožky a kadečo podobné, teda chlieb zrovna nie, ale ostatné áno, volali sme to že "nadrobené" - rožky zaliate mliekom/kakaom - občas si aj teraz spravím, alebo nám mama robievala falošné pupáčky - rožky preliať mliekom a posypať makom s cukrom
inak babule som písala, že neviem, čo moje hormóny povedia na túto stravu no a už sa ohlásili. Teta dokvitla ani neviem ako 😕 . Takže sa hlásim k časti nášho osadenstva zvanej červená armáda 😀
@zofrinka júj, drťím palce, my sme toto mali v júni 2x. Na zrazenie horúčky nad 40 nám pomohol vlažný kúpeľ, je to lepšie ako zábaly a nie až také drastické. Aj dr. nám to potvrdila. Proste sme napúšťali trochu vody do vane, takej skôr teplejšej a chvíľu pozerali, že jéj vodička. Pomaly sme ju namočili a začali sa hrať ako pri kúpaní. A postupne som pripúšťavala studenšiu vodu, aby to nebolo veľmi teplé. Keď namočíš rovno du studenej, tak sa môže zľaknúť a viac do vody nebudie chcieť ísť. Nača mala z toho zábavu a našťastie to pomohlo. Zábaly a vaňa sa NESMÚ dávať, ak sú studené končatiny. Najprv ich treba zohriať napr. šúchaním. To mi povedali sa pohotovosti, keď sme staršej nemohli zraziť 40tky teploty. A nezabudni veľa veľa piť. U nás je toto večný problém, ale dr. mi vravela, že je na vašej šikovnosti, ako to do nej dostanete. Pohárik, fľaša, klasický pohár, slamka, lyžička. Napriek tomu všetkému sme pri druhých horúčkach skončili v nemocke kvôli podozreniu na zápal ľadviny. A samozrejme infúzka tiekla 32 hodín. Brrrr. Držte sa.
Babulky, ďakujem za vaše cenné rady, Katka teraz hajá, ale teplotuje stále, nie a nie to zraziť!!! Okolo polnoci jej môžem dať zase Nurofen, tak hádam bude dobre!!! Idem spať, nech aspoň čosi pospím, aj keď myslím, že to bude ťažká a dlhá noc!!! Zajtra sa ozvem s dúfam lepšími správami!!! Ahojte, dobrú noc!!!
ahojte, vcera som dostala velku karamelovo orieskovu milku a dnes som si z nej dala jeden stlpik a mam vycitky 😒 a vcera som mala na veceru tu zapekanu tekvicu a tu v zapadakove nemaju inu tehlu, len 45% 😖
dobre ranko,vcera som studovala cely den norbiho a musim povedat ze je to skvela kniha,viac ma motivovala
a musim priznat ze vyrobky U3 naozja treba obmedzit aspon u mna 🙂 ak chcem zhodit 25 kg. Spolu s knihou
som si objednala aj DVD Emma Tekelyova a je to super zostava nenarocna aj pre zaciatocnikov,pekne prostredie kde emma cvici,mam to prvy den za sbeou odcvicene idem pod sprchu,kym drobec este spi,lebo v noci vyvyadzal,papa 🙂
Ahojte, tak sa hlásim!!! Už sme boli s Katkou na odberoch, ani nemrnkla, papulka moja zlatá, tak čakáme na výsledky, muž s tým utekal do labáku, tak uvidíme!! Noc bola celkom OK, od polnoci už neteplotovala, ale ráno okolo 4.00 jej to zase vyletelo, tak sme dali Nurofen a zatial - klop klop klop je bez teploty!! Uvidíme dokedy!! Idem jej rýchlo navariť nejakú mňaminu, aby mala čo chrumkať až sa zobudí!!! Tak zatial!!!
@datelinka5 aj mne sa to cvičenie páči.
@zofrinka a nebude to mať tú šiestu chorobu, 3-4 dni vysoké horúčky a potom sa môže vysypať a ten výsyp rýchlo potom zmizne... skús pozrieť na nete...
@lubinka26 😀 😀 😀 že zapadákove
Ahojte kočky moje, tak mám po dvojdňovej depke 🙂
ďakujem vám všetkým za povzbudenie, za krásne IP - čky, mailíky 😉 no proste som neskutočne rada ( teraz si prihrejem polievočku) že som založila takúto skupinu a hlavne, že sme sa tu zišli taká zlatá partia... fakt sa teším !
@tiffanka 😉 😉 😉 som spääääääť 😀
@datelinka5
a to je len také light cvičenie? alebo niečo na spôsob aerobiku?

@zofrinka ako malinka stale na teba myslim