icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

dida84
27. júl 2011

Ahojte kočky,
nejaký čas som tu nebola... nejako nestíham... manžel má dovolenku, tak väčšinou niekam vždy vypadneme... včera som si bola po dlhom, dlhom čase zaplávať... dala som 8x25m... v pondelok som sa neodvážila, takže tabulečka ostala prázdna... teraz už sa ani nebudem, lebo mám pred menzesom... 😀
Všimla som si, že ste tu rozoberali tú 5-, 6-tu chorobu... akurát mi písala kamoška, že jej malý je celý vyrážkový a vraj je to vírusové... teda očakávam, že to možno aj náš chytí, keďže sme boli s nimi v kontakte... tiež som ostala vyplašená... čo všetko ešte môžeme očakávať... ešte som o tom nepočula, tak som tiež hneď pátrala po nete...
Čo sa týka stravy... držím sa pekne... no neviem, ako to zase dopadne cez víkend... ideme do Maďarska a určite nejaký prehrešok bude... 😀

zofrinka
27. júl 2011

@pondelnicka nemaj obavy, že by si bola nevzdelaná!!! Ja som o piatej ani šiestej chorobe tiež nikdy nepočula.....a to mám už druhé dieťa a psssst......som zdravotná sestra....takže pohodička!!! 😀 😀 😀

teri3
27. júl 2011

@zofrinka tak dnes máš super deň, aj malá je v poriadku, aj váha ukázala krásne číselko, ešte keby slnko svietilo...

@datelinka5 no nepripadáš mi, že by si mala 25 kg navyše, ale však Ty vieš 😉

elina313
autor
27. júl 2011

@dida84 tak to Norbiho normálne naštveš a hneď bude 2 kg do plusu ... že porušiť v Maďarsku 😀 😀 😀

zofrinka
27. júl 2011

Inak, idem sa priznať!!! Od samej radosti, že malej nič nieje som zožrala dva kúsky čokoládovo smotanovej rolády!!! Maminka mi ju tu nechala v nedeľu, dodnes som odolávala, ale dnes som zhrešila!!! Priznávam sa a idem ďalej!!! Aj zajtra je deň!!!!! 😀 😀 😀 😀

zofrinka
27. júl 2011

@teri3 no, jupí jupí!!!

teri3
27. júl 2011

@zofrinka no ja som dnes schrastila celú horalku - bolo síce krátko pred 12-tou, ale to je "čistá sila"...neboj, občas môžeme "zavlniť" (to sú takzvané sacharidové vlny, to robia kulturisti pri rysovaní svalov tuším 😉 )

teri3
27. júl 2011

@pondelnicka no tiež by som to nenazvala nevzdelaná...ja som do roka vedela o dieťatku len toľko, čo som sa dozvedela z časopisov o deťoch a to nie vždy sú až tak objektívne informácie, však @kaja73 😉

pondelnicka
27. júl 2011

Ešte raz vďaka baby za info, niekedy sa fakt cítim ako totálne neschopná mamina.... 😒

Len tak medzi rečou, ja tiež zňuchávam, čo by som si zamaškrtila, tiež čakám návštevu... Počúvajte, nezdá sa vám, že to máme všetky nejak v rovnakom čase??????? To sme dobrá skupinka, ešte aj červenú návštevu máme naraz.... 😀 😀 😀

zofrinka
27. júl 2011

no ja ako som predtala kojiť pred dvoma týždňami, tak ma stále pobolieva brucho ako pred, tak to už asi tiež dostanem!!! No, nemusela by som ešte, bolo to pohodlné bez toho!!!!! 😒

elina313
autor
27. júl 2011

@pondelnicka lenže ja ju čakám a ona mrcha nechodí 😠 😠 😠 čím sa viac stupňujú moje chute !!!
musím ísť odtiaľto, lebo zrheším... keď vidím, že sme viaceré, tak sa necítim až taká vinná 😀 😀 😀

zofrinka
27. júl 2011

@teri3 ja som v sobotu večer spráskala dve..... 😲 😲 😲 a svet sa nezrútil!!!!!!!

zofrinka
27. júl 2011

@elina313 a nie si ty náhodou v tom????? Menzes mešká......chute máš........neviem, neviem!!!

kaja73
27. júl 2011

@zofrinka Tak sme trochu koleginky-ja som povodne decka sestra,ale potom som sla na vysku-spec.pedagogiku a tak som sice 12 rokov robila v zdravotnictve,ale s fetakmi ako pedagog a teraz takmer 2 roky s detmi autistami.Ale medina ma strasne bavi aj mm je lekar,tak ja si studujem co sa da. 🙂

datelinka5
27. júl 2011

@teri3 vies ani ja si niekedy tak nepripadam ,ale vaha nepusti 🙂 😀 uz som skusila aj digi kupit ci neklame ta normlana ,ale veru nie 🙂 🙂

elina313
autor
27. júl 2011

@zofrinka 😨 😨 😨 😨 nečaruj... to by musela byť až priam náhoda 😀 😀 😀

datelinka5
27. júl 2011

@elina313 presen tak aj ja som v tomto stadiu averu si dam o 15 aj bebe keksy s caro kavou 🙂 🙂 nie kazdy den zas samozrejme,ale vcera a dnes po precitani knihy uz nie,cukor brrrr 😝

zofrinka
27. júl 2011

@elina313 vieš ako sa hovorí.......keď Pán Boh dá...aj motyka vystrelí!!!!!!!

guppka
27. júl 2011

Ahojte!!! takže dievčatá, práve som sa vrátila z Norbiho obchodu, minula som tam 20evri 😅 pýtala som sa na ten eidam, že vraj záleží na výrobcovi a o tuk tam ani tak nejde ako o všelijaké prímesy, ktoré sa všade pchajú...ľudkovia tam boli strašne zlatí, pánko hovoril hlavne o glykemickom indexe, všade mi hneď povedal koľko má ktorá potravina G.I. , čím nižší, tým lepšie, že obyč.cukor má 60 a ten ich lacnejší má 4 a ten drahší 0. no a tetuška mi vravela, že ak chcem schudnúť je lepšie zo začiatku vylúčiť úplne sk.U3 🤐

tiffanka
27. júl 2011

@elina313 ...jupíííí...som radaaaaaaaa ...cmúčik 😉

zuzulienka28
27. júl 2011

Dievcence, ja som dnes pozerala v obchode zlozenie vsetkych keksov "Bebe dobre rano" a kazdy ma na prvom mieste napisanu psenicnu muku vyse 40% a dokonca aj cerealne maju 30%. Psenicna muka je biela muka, nie? Alebo to viem zle? Lebo potom by sa tie kekse nemali jest hocikedy pocas dna. Do ktorej skupiny patri psenicna muka, do 1 alebo do 2. V knihe som nasla len psenicnu krupicu a ta je 2. Odpovede poprosim s @. Dakujem.

emily_666
27. júl 2011

@zuzulienka28
no každá obyčajná múka je U3, cereálna U2, aspoň myslím

lubinka26
27. júl 2011

Ahojte, prave som zhresila zltym melonom 😀 😀 😀 dnes mi ide karta 😀 😀
no ja urcite nevylucim U3, kludne budem chudnut dlhsie, ale to by som sa uz trapila. a ja len kojim, tak nech som kludna 😀

martinka1981
27. júl 2011

@guppka presne aj mne to tetuška v obchode včera povedala že ak chcem schudnuť mam vylučiť U3 😝 😝

kaja73
27. júl 2011

@emily_666 Aj ja tak viem,že jedno aky druh muky-ci psenicna,spaldova, ale ide o pomletie muky-teda celozrnna je U2 a jemne pomleta je už U3-lahsie a rychlejsie sa uvolnuju cukry z najemno pomletej muky-teda inzulin z nej stupa raketovo.Aspon ja som to takto pochopila-opravte ma niekto ak je to zle.A ked sa k muke-jedno akej- prida ta od norbiho v pomere 50 ku 50,tak spravi z každej muky U1-vraj.

qetinka
27. júl 2011

@pondelnicka 😀 😀 😀 😀 no ja mám teraz tiež návštevu.. 😀 😀 volám ju mrcha 😀 😀 😕

datelinka5
27. júl 2011

babenky dnes som si urobila fajnu veceru,chlapi chceli vyprazany syr a cukinu a kedze vecer by sa uz vyprazane nemalo ja som si nakrajala cukinu na kolieska ,opiekla na oliv. oleji a na kazde som dala platok sunky a mozarellu a este som nechala zakryte na panvici kym sa syr neroztopil,bola to mnamka 😉

lubinka26
27. júl 2011

@kaja73 aky dr. je tvoj manzel?

pondelnicka
27. júl 2011

Baby, zasa od veci otázka, dokedy ste deťom prevárali kojeneckú vodu???? Dnes som akosi pozabudla prevariť a malá už potrebovala papať, tak som jej ju len prihriala.... Stalo sa mi to prvýkrát, ale v rámci toho ma napadlo, dokedy prevárať???? 😉

martinka1981
27. júl 2011

@pondelnicka ja som kojenecku neprevarala. Napr.Lucku uplne neperlivu davam a v pohode 😉
podla mna netreba ked už začneš prikrmovať lebo už to nieje sterilne,takže ja už ani nesterilizujem flašky. Pri prvej som steril.do roka 😀 😀